Canim ben de internette baktim tamponlar varmis hic kullanmadim ben ama kullananlari okudum gecormiyormus etkisi azalirsa kullanabilirsin bizde bir ay sonra gitcez benimde regl donemime geliyordu ama iki aydir kayiyor tarih hemen olcam sanirim
Aa oyle mi hic duymadim o da tehlikeli demekO tamponlar yuzunden bi mankenin bacagi kesilmis canm kangren olmus gecenlerde haberlerde okumstm ben de.gerci o bayagi bir sure degistirmemis bakteri uremis sanirim.
aynen rahat tatil yapmak icin istiyolar bende cocugumu birakip gitmezdim
öykü birden başladı o da dişfırçası merakı sayesinde diş fırçasını gösteriyodum karsıdan geliyodu hemen istediği sevdiği bişeyle deneyebilirsn bi de en önemlisi düştümü tepki verme ben hiç tepki vermiyorum bazen canı yanar gibi oluyo bende tepki görmeyince kalkıyo hemen başkası ay falan yapsa hemen başlıyo ağlamaya bende kızıyorum bu sefer yapmayın şöyle diye :)
zaten benim yüzşnden oldu. Hem çok üstüne düştüm hemde ay falan diyerek korkuttum çocuğuda. Şimdi hiç müdahale etmiyorum. Bunda da bi deniyim dedim yine ama anladım ki hazır değil hala.Aaaah yavrum çok tatlı yaaa..Yiyebilir miyim?Maşallah..
Emin ol zamanı var ve o zaman geldiği an kendiliğinden olucak..O neyi nasıl isterse öyle yap..Tut diyorsa tut,istediği yere götür cesaretlensin..Zaten şu an 4-5 adım kendi atıyorsa farketmeden,aslında yapabiliyordur..Cesarete güvene ihtiyacı var..Ama nacizane tavsiyem zorlama ve baskı uygulama..
oh iyi yapmış ececiğim cevabı vermiş :)Kizlar dun hani manyak komsu geldi ya onun oglu 3 aylik ayagindaydi Ece yaklasti isaret parmagiyla bebegi gosterdi miyav demeye basladi ama ust uste geliyor gidiyor gulerek gosterip miyav diyor annesi sen benim aslanimi miyavmi yaptin dedi ben de guldum ama Ece dwvam ediyor kadinin surati bozuldu artik o derece:))
ben çok olduğu zaman kullanıyorum 2-3 aydır rahat oluyo ama beceremedim yerleştirmeyi heralde kayıyo sinir oluyom çıkcak gibi hissediyorum çok açık oldu ama öyle işte :)Canim ben de internette baktim tamponlar varmis hic kullanmadim ben ama kullananlari okudum gecormiyormus etkisi azalirsa kullanabilirsin bizde bir ay sonra gitcez benimde regl donemime geliyordu ama iki aydir kayiyor tarih gelince hemen olcam sanirim
Ben hic kullanmadim ama oradayken olursam diye arastirmistim ama kaydi tarihoh iyi yapmış ececiğim cevabı vermiş :)
ben çok olduğu zaman kullanıyorum 2-3 aydır rahat oluyo ama beceremedim yerleştirmeyi heralde kayıyo sinir oluyom çıkcak gibi hissediyorum çok açık oldu ama öyle işte :)
Benim sutumde sezeryandan 3 gun sonra geldiki hemde nasil gelmek sutun yok senin varsada yaramiyo diyenlerde gordu durdugum yerde surekli akiyordu ayda 2 kilo aliyordu kizim hemde sadece emerek halada birini emerken birinden akar maşallah ama iste gelgelelim o 3 gün gelmeyen sutumden ve laflardan kizimi emziremiyecekmiyim falan diye cokkkk coookkkk aglamistim
Canim Ece 7.disini yeni cikardi gecen gun alt taraf kabarikti ama gostermiyor bakamiyorum Ece de memeye sardi iyice regl donemindeyim arti stres istahimda yok pek sutum cok azaldi su iciyorum bol bol esimde nazara geldik dedi kendi aramizda da gerildik tarismalar oldu zaten canim ama esimde ben de uzatmiyoruz huzursuzluk daha da kotu yapiyor boyle zamanda cozumler ariyoruz arabasiz olunca isler yurumuyor magduriyetimizi gidermeye calisiyoruz
canim ya hastanede mi inanmiyorum hic olacak sey mi eger zarar veriyorsa evliliginize size iyisini yapmissin o yasli teyzeye de uzuldum canim Allah yardimcisi olsun
Canim ben de internette baktim tamponlar varmis hic kullanmadim ben ama kullananlari okudum gecormiyormus etkisi azalirsa kullanabilirsin bizde bir ay sonra gitcez benimde regl donemime geliyordu ama iki aydir kayiyor tarih hemen olcam sanirim
Gökçede çok seviyo. Hele ki orta sehpada yapıyosak bunu. Dört dönüyo etrafında yorulmuyoda sıpaYa kizlar bu oglan bogusmayi kovalanmayi cok seviyo.oyuncaklarla cok az oynuyoruz.ama aksama kadar geldim geldim diye pesinden kosayim sklmaz.anca bogusuyoruz tepeme cikiyo kudurmak istiyo ayibogan
Yuh yani o ne biçim laf öyle. Yine iyi sabretmişsin.Aynen canım çok zarar veriyordu tam bir sinsi mahalle kadını. Ben hep yaptıklarına inanamayıp yok ya bunu kastetmiş olamaz ben fesatım falan gibi yıllarca sustum ama yok nelerini nelerini yakaladım. Durduk yere oğlum 1 haftalıkken eşimi balkona çekmiş gizli gizli "boşa bu beceriksiz karıyı" dediğini duydum tesadüfen elimdeki bardak düştü inanamadım. Nasıl şok olmuştum anlatamam... Kolik bebeğim ilk krizini geçirmişti o yüzden söylüyormuş. Aynen ifadesi şöyleydi "karı olupta bir çocuğu eyleyememiş ağlatıyor" kulaklarımdan bir yıldır silinmiyor bu lafı. Her çirkefliğini affettim manyak dedim geçtim ama benim yuvamda benim arkamdan kuyumu şeytan bile kazmaz kucağımızda bir haftalık bebek varken! Sonra eşime bir şey söylemedim üzülmesin duyduğumu anlayıp utanmasın diye. Yanıma geldi her şeyi kendisi anlattı annemi göndermek istiyorum hiçbir işe yaramadığı gibi varlığıyla ek iş getiriyor hem de psikolojik olarak tüketiyor deyince duyduğumu itiraf ettim. Gönder lütfen dayanamıyorum dedim. Sonra bozuntuya vermeden görüşmeye devam etmeye çalıştım bir sene. Oğlumun doğum gününe yakındı ben telefonda bir kavga çıkardım ve görüşmeyi kestim. Çünkü asla sindiremedim bu duyduğumu... Diğerlerine ya sabır bu kadın manyak dedim içimden geçtim ama buna dayanamadım.
Evet canim bir kan akitmak lazim artik burasi cok sicak canim ben klimayi acinca kizim uyuyor geceleri aslinda ama klima salonda kv bizde diye istemedim ortalikta yatmayi odamizda yattik gece yatamadik gerci bugun bir cozum bulcaz artik cocuk odasinda da klima var ama orasi kucuk Eceye dokunur sabaha kadar diye korkuyorum aynen dedigini yapmak lazim aslinda aksam bana sordu kalayim mi diye ben kalma diyemedim biraz telasliyiz falan dedim gideyim o zaman dedi ben gitcek diye beklerken gorumceler kalkinca ben kaliyorum dedi esime de sormus o da birsey diyememis kal demis tabi ben şok bir kere buyuk oglum kucukken yine kalmaya gwlmisti o zamanlar cok geliyordu simdi iyi oglumu uyuttum hemen evimizin karsinda esimin dayisinin gelini otiruyordu kahve icmeye gitmistim bir saat topu topu ayy esimi aramis kizlarini aramis gitti gelmiyor cocuk agliyor bir eve geldim telefonlar susmuyor cocuk gayet sakin ne aglama ne birsey ayy dedim pes ya seni mi beklwyecegim butun gun evde dusun canim hafta ici geliyordu hafta sonu gidiyordu obur hafta yine geliyordu@yaz yagmuru canım en iyisi kan akıtmak dediğin gibi herşey üst üste gelmiş. Eceninde inşallah bişeyi yoktur. Burası bile 32 derece şuan. Yanıyoruz sizin oralar nasıldır kim bilirbu aıcakta yavrunun da bişey yiyesi gelmez ki.
Kv deye de aslında bişey demeyeceksin. Hazırlanıp çıkcaksınız kariısına. Hadi bakalım babanneliğini görelim diyip çocukları bırakıp kaçcaksınız:)) onu hakediyo bence
Sutum az oldugu icin sinirlendi almadi. Bir sure uyurken emdi sonra onu da almadi. 4,5 aylikken ek gidaya baslattik. Bu zamana kadar sagdim. Su an gunde 10 cc anca cikiyor.Neden o zamandan beri sağarak veriyorsun özel değilse merak ettim?
cok cirkin canim hepimiz ayni yollardan gectik aglar yani onunkiler aglamadan mi buyumus sacmaliga bak bosa ne demek ya Allahtan esin bakmamis annesinin agzina yanlis davrandigini fark edip gondermisAynen canım çok zarar veriyordu tam bir sinsi mahalle kadını. Ben hep yaptıklarına inanamayıp yok ya bunu kastetmiş olamaz ben fesatım falan gibi yıllarca sustum ama yok nelerini nelerini yakaladım. Durduk yere oğlum 1 haftalıkken eşimi balkona çekmiş gizli gizli "boşa bu beceriksiz karıyı" dediğini duydum tesadüfen elimdeki bardak düştü inanamadım. Nasıl şok olmuştum anlatamam... Kolik bebeğim ilk krizini geçirmişti o yüzden söylüyormuş. Aynen ifadesi şöyleydi "karı olupta bir çocuğu eyleyememiş ağlatıyor" kulaklarımdan bir yıldır silinmiyor bu lafı. Her çirkefliğini affettim manyak dedim geçtim ama benim yuvamda benim arkamdan kuyumu şeytan bile kazmaz kucağımızda bir haftalık bebek varken! Sonra eşime bir şey söylemedim üzülmesin duyduğumu anlayıp utanmasın diye. Yanıma geldi her şeyi kendisi anlattı annemi göndermek istiyorum hiçbir işe yaramadığı gibi varlığıyla ek iş getiriyor hem de psikolojik olarak tüketiyor deyince duyduğumu itiraf ettim. Gönder lütfen dayanamıyorum dedim. Sonra bozuntuya vermeden görüşmeye devam etmeye çalıştım bir sene. Oğlumun doğum gününe yakındı ben telefonda bir kavga çıkardım ve görüşmeyi kestim. Çünkü asla sindiremedim bu duyduğumu... Diğerlerine ya sabır bu kadın manyak dedim içimden geçtim ama buna dayanamadım.
Ben hic kullanmadim ama oradayken olursam diye arastirmistim ama kaydi tarih
Yuh yani o ne biçim laf öyle. Yine iyi sabretmişsin.
Gerçi insan işim içinde olunca basireti bağlanıyo sanki bişey yapamıyo o an. Sonra ah kafam diyoruz.
Bu kadınla ömür boyu görüşmesen yeridir. Allah size muhtaç etmesin inşallah
cok cirkin canim hepimiz ayni yollardan gectik aglar yani onunkiler aglamadan mi buyumus sacmaliga bak bosa ne demek ya Allahtan esin bakmamis annesinin agzina yanlis davrandigini fark edip gondermis
Buna şükür o zaman ne öyle her hafta her hafta allah korusun. Yardım etse neyse de hizmet ettirmeye geliy bellikiEvet canim bir kan akitmak lazim artik burasi cok sicak canim ben klimayi acinca kizim uyuyor geceleri aslinda ama klima salonda kv bizde diye istemedim ortalikta yatmayi odamizda yattik gece yatamadik gerci bugun bir cozum bulcaz artik cocuk odasinda da klima var ama orasi kucuk Eceye dokunur sabaha kadar diye korkuyorum aynen dedigini yapmak lazim aslinda aksam bana sordu kalayim mi diye ben kalma diyemedim biraz telasliyiz falan dedim gideyim o zaman dedi ben gitcek diye beklerken gorumceler kalkinca ben kaliyorum dedi esime de sormus o da birsey diyememis kal demis tabi ben şok bir kere buyuk oglum kucukken yine kalmaya gwlmisti o zamanlar cok geliyordu simdi iyi oglumu uyuttum hemen evimizin karsinda esimin dayisinin gelini otiruyordu kahve icmeye gitmistim bir saat topu topu ayy esimi aramis kizlarini aramis gitti gelmiyor cocuk agliyor bir eve geldim telefonlar susmuyor cocuk gayet sakin ne aglama ne birsey ayy dedim pes ya seni mi beklwyecegim butun gun evde dusun canim hafta ici geliyordu hafta sonu gidiyordu obur hafta yine geliyordu
@hiraysen cici bebeyle de icmedi sutu canim ama zaten istahsiz ya bir sure sonra tekrar deneyecegim
Canim biz beraber oturuyorduk evlendigimizde ama olmadi iki sene sonra ayirdik evi esimin babasinin eviydi orasi ben cikinca maddi durumu kotu oldugu ivin gorumce tasindi oraya kv korkuyormus duramiyor yalniz gorumcemler gonderiyordu simdi de oyle istiyorlar ben kabul etmiyorum eltimde kabul etmiyor gorumcemler bayramda evden kaciyorlar insanlar geliyor diye bu bayramda memlekete gittiler buyuk gorumce aldi kv yi mevzular derin bayagi benim kizginligim kv den cok su an evde duran gorumceye heegun geliyorlardi herseyimi konusuyorlardi yuzume bile soyluyorlardi her gece agliyordum cok cektirdiler bana kv de bir oluyordu yani anlayacagin annesini istemiyor gorumce ama kv de evini cok seviyor mustakil kardesleri ayni mahallede hergun kahve iciyorlar bizlerde uzun sureli durmak zaten istemiyorBuna şükür o zaman ne öyle her hafta her hafta allah korusun. Yardım etse neyse de hizmet ettirmeye geliy belliki
Sicak bir yandan dis bir yandan mahvoldu yavrucaklarHrada çok istahsz cnm hc bisey yemiyo dn doktora syledm azi dişlerinden bde sicaktan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?