2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kesinlikle havadan bencede tatlıdan nefret eden öğüren kızım resmen ben vermeden dondurmaya yaklaştı defalarca istedi sırf soğuk diye olduğunu düşünüyoruM

Bugün işten eve gelirken miraya şu şeyi baloncuk yapan tabancalardan aldım Allah'ım bayıldı bayıldı nasıl gülmeler alkışlar yakalamaya çalıştı fln çok Hoşuma gitti
ay evet bayılıyolar onlara. Birde sen fonda o baloncuklar varken ne resimler çekersin şimdi:)

ay evet bayılıyolar onlara. Birde sen fonda o baloncuklar varken ne resimler çekersin şimdi:)
Aklıma geldi çekeyim dedim ama o kadar eğleniyoduki dikkati dağılsın istemedim artık haftasonu babası oynatırken çaktırmadan çekerim tabi umarım aynı keyifle oynar

Kayin validenin yaptigi cok ayip Allah onu islah etsin.Benim k.v iyidir ufak tefek eksikleri var ama idare ediyorum Allahtan kadin sikinti li biri degil yoksa esim agxina bakar anasinin yoksa evliligimiz coktan biterdi (Allah korusun) Ama buna benzer birseyi bizde esimle nisanliyken yasadik benim buyuk gorumcem esime o zaman nisanlim nisani at sana enistenin yegebi bankada calisan bir kizi yapalim demis Allahtan esim agzinin oayini vermis ve bir sure gorusmedi du anda evliligimize zarar verir diye evlerimiz yakin olmasina ragmen pek gitmez gelmez ayda yilda bir gorusuyor uz.

istahsizlik sicaktan galiba umutta bisi yemiyor soguk bisileri verince yiyor sadece meyveye verdi kendini su aralar
Doktora dun sordum balik tavuk veremiyorum çok sicak versemde yemiyo dedim. Sorun değil yazin meyve ver bol bol dedi meyveden geelen vitamin daha önemli dedi. kisin ocak şubatta bütün bebeklere vitamin veriliyor dedi ona sasrdm ne demk istedi

Aynen canim sabah uyurken 3 defa yatak odama daldi ben kisa sort ve atletteydim siyimdi de cocugu uyutuyorum gelmis neredesin sen diyor bir de kulaklari duymuyor sadece hist yapiyorum gidiyor odadan
Canim cok gecmis olsun bu aralar bizde sikintili gubler geciriyoruz annem hastanede yatiyor kizkardesim ameliyat oldu aksam uzeri amcamin kizi geldiyardimci olmak icin banyoyu ben yikiyayim dedi temizlik yaoarken camasir suyu ve por cozu karistirmis fena oldu hastanenin aciline goturfuk serum taktilar

Ben de kizimi sali goturdum doktir tekrar kardiyolojiye gonderdi ocak ayibda yaptirmistik cok kucuk bi ufurum cikmisti simdi de tip fak goturun dedi ama gelisini gayet Iyi dedi birde sanasol dye bir multi vitamin verdi

Gecmis olsun canim bu kimyasallar cok zararli solumamak lazım evi temizliyoruz derken kendimizi hasta ediyoruz. Canim herkes de bi sikinti var sicaklardada tavan yapti kimsenin tahammul gucu kalmamis neler gecmedi ki hayatimizda bunlarda gecer elbet.

Daha biz adim bile atamiyoruz ben iki kolundan tutup arkasindan yurursem oyle. Gec mi kaldi acaba kuzum. Bi de yurutmek istedihimde hemen oturuyor yurumek istemiyor pek

Kedim bende esimin ailesiyle pek görüşmuyorum ama esim bu durumdan rahatsiz. Sen ipleri koparinca esinin tepkisi ne oldu?

Bulursam bende alacam

Bu da bizdeki.. Baloncuk çıkarırken aynı anda ışık yanıyor baloncuklar renkli gibi çıkıyor ve yine aynı anda gamgam style çalıyor müzik Hatta oynamaktan bozuldu artık..baloncuk atmıyor artık..

Eklentiler

• image.webp
    98,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…