- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
bizim oglanlarin ucuncusunu tatilde gordum ne kadar cok benziyordu umuta dolayisiyla emreye:)Menumuz taze fasulye pilav yogurt:)pirinci yiyor ama fasulyeyi wzmem gerekti.kusuyo yoksaemreye ayri yemek yapmamak da rahatmis yahu arada iyi oluyo:))
istahsizlik sicaktan galiba umutta bisi yemiyor soguk bisileri verince yiyor sadece meyveye verdi kendini su aralarSicak bir yandan dis bir yandan mahvoldu yavrucaklar
ay bi ben mi anlamamışımKedim adem güneş hakkında bende senin gibi düşünüyorum. Adamı çok tanımıyordum Facede beğendim ama paylaşımlarin aynı anlattığın gibi olduğunu fark ettim
Aynen canım çok zarar veriyordu tam bir sinsi mahalle kadını. Ben hep yaptıklarına inanamayıp yok ya bunu kastetmiş olamaz ben fesatım falan gibi yıllarca sustum ama yok nelerini nelerini yakaladım. Durduk yere oğlum 1 haftalıkken eşimi balkona çekmiş gizli gizli "boşa bu beceriksiz karıyı" dediğini duydum tesadüfen elimdeki bardak düştü inanamadım. Nasıl şok olmuştum anlatamam... Kolik bebeğim ilk krizini geçirmişti o yüzden söylüyormuş. Aynen ifadesi şöyleydi "karı olupta bir çocuğu eyleyememiş ağlatıyor" kulaklarımdan bir yıldır silinmiyor bu lafı. Her çirkefliğini affettim manyak dedim geçtim ama benim yuvamda benim arkamdan kuyumu şeytan bile kazmaz kucağımızda bir haftalık bebek varken! Sonra eşime bir şey söylemedim üzülmesin duyduğumu anlayıp utanmasın diye. Yanıma geldi her şeyi kendisi anlattı annemi göndermek istiyorum hiçbir işe yaramadığı gibi varlığıyla ek iş getiriyor hem de psikolojik olarak tüketiyor deyince duyduğumu itiraf ettim. Gönder lütfen dayanamıyorum dedim. Sonra bozuntuya vermeden görüşmeye devam etmeye çalıştım bir sene. Oğlumun doğum gününe yakındı ben telefonda bir kavga çıkardım ve görüşmeyi kestim. Çünkü asla sindiremedim bu duyduğumu... Diğerlerine ya sabır bu kadın manyak dedim içimden geçtim ama buna dayanamadım. yani çok bile dayanmışşısın. ne biçim insanmış o öyle. Allah ıslah etsin. görüşme valla en iyisi
üstteki kısımda oğluma ait öpüyorum hepinizi teyzeler demek istemiş olabilir. benim yazdığım mesajın içinde kalmışüüiüğüşşpişşşşğ
Bende bazen elini bırakmaya çalışıyorum çok korkuyo ve düşüyorKızlar benden size nacizane henüz unutmamış bir anne olarak tavsiye, yürüsün diye elini bırakmayın. Güven duygusunu zedeleyebilir bu durum. Onlar kendini hazır hissetiği kasları yeterince çalışır hale geldiği an öyle bir bırakıyorlar elinizi siz yalvararak arkasından koşuyorsunuzMuhtemelen henüz yeterli dengeyi sağlayamadıklarını hissediyorlar o nedenle bırakmıyorlar. Bir de şu var yürümeden önceki son 2 hafta kabus gibi oluyor hiç durmadan elinizi tutup gezmek istiyorlar. Bende hayırı olmayan annelerdenim. 2 hafta ayaklarıma kara sular indi belim koptu eğilip el ele yürümekten. Sonra bir bıraktıki hala tutturmuyor sıpam :)
bende anlamadım hiç demekki çok uzağım siyaseteay bi ben mi anlamamışım
Bi dikkat edeyim merak ettim
Ay onun mesajını yerlerüstteki kısımda oğluma ait öpüyorum hepinizi teyzeler demek istemiş olabilir. benim yazdığım mesajın içinde kalmış
Hatırlıyorum o yaptığı şeyi. Manyak kadın. Çok iyi yapmışsın görüşmeyi keserek.Aynen canım çok zarar veriyordu tam bir sinsi mahalle kadını. Ben hep yaptıklarına inanamayıp yok ya bunu kastetmiş olamaz ben fesatım falan gibi yıllarca sustum ama yok nelerini nelerini yakaladım. Durduk yere oğlum 1 haftalıkken eşimi balkona çekmiş gizli gizli "boşa bu beceriksiz karıyı" dediğini duydum tesadüfen elimdeki bardak düştü inanamadım. Nasıl şok olmuştum anlatamam... Kolik bebeğim ilk krizini geçirmişti o yüzden söylüyormuş. Aynen ifadesi şöyleydi "karı olupta bir çocuğu eyleyememiş ağlatıyor" kulaklarımdan bir yıldır silinmiyor bu lafı. Her çirkefliğini affettim manyak dedim geçtim ama benim yuvamda benim arkamdan kuyumu şeytan bile kazmaz kucağımızda bir haftalık bebek varken! Sonra eşime bir şey söylemedim üzülmesin duyduğumu anlayıp utanmasın diye. Yanıma geldi her şeyi kendisi anlattı annemi göndermek istiyorum hiçbir işe yaramadığı gibi varlığıyla ek iş getiriyor hem de psikolojik olarak tüketiyor deyince duyduğumu itiraf ettim. Gönder lütfen dayanamıyorum dedim. Sonra bozuntuya vermeden görüşmeye devam etmeye çalıştım bir sene. Oğlumun doğum gününe yakındı ben telefonda bir kavga çıkardım ve görüşmeyi kestim. Çünkü asla sindiremedim bu duyduğumu... Diğerlerine ya sabır bu kadın manyak dedim içimden geçtim ama buna dayanamadım.
Bizimki de parmağımı tutup geziyor ama tutmak bile değil kolum boşta gibi ama ona dayanak oluyor heralde. Zaten o beni yürütüyor gibi ilerliyoruz ama ben de gaza gelip zamanıdır diyip bırakmaya çalıştığım an hoopppp dizüstü çöküyorBende bazen elini bırakmaya çalışıyorum çok korkuyo ve düşüyorbirde bir haftadır parmağımı tutuyor ve sürekli gezme istiyor sipa. Geçen gün 3-4 adım atınca bende iyice gaza geldim sanirim, elini bırakmaya çalışıyorum. Yapmıyım diyorum dayanamıyorum :/
Bende almıştım ondan bayılıyordu gökçe.Bugün işten eve gelirken miraya şu şeyi baloncuk yapan tabancalardan aldım Allah'ım bayıldı bayıldı nasıl gülmeler alkışlar yakalamaya çalıştı fln çok Hoşuma gitti
Neyi baloncuk yapan şeymiş bi foto lütfen ben de bi göreyim ki eksik kalmayalım hiçbir oyuncaktan :))))Bugün işten eve gelirken miraya şu şeyi baloncuk yapan tabancalardan aldım Allah'ım bayıldı bayıldı nasıl gülmeler alkışlar yakalamaya çalıştı fln çok Hoşuma gitti
Yoğurdu ve meyveyi itirazsiZ yiyor ama çorbaya gelince bi ağlamalar zirlamalarBenim oğlum da yemeden içmeden kesildi ancak soğuk meyve yoğurt ve süt tüketiyor . Çorba yemek vs hakgetire
Yaz hiç hayal ettiğimiz gibi olmadıYoğurdu ve meyveyi itirazsiZ yiyor ama çorbaya gelince bi ağlamalar zirlamalar
Evet ya ben Azadın erken yuruyecegini düşünüyordum. Ama çokta dert etme annesi yakında yürür. Gökçe 10.5 aylıkken anca emekledi zaten 40 günlükken doktorumuz biraz gec yuruyecegini söylediğinden ben hazırlıkliydim ama sen hazırlıksız yakalandınBizimki de parmağımı tutup geziyor ama tutmak bile değil kolum boşta gibi ama ona dayanak oluyor heralde. Zaten o beni yürütüyor gibi ilerliyoruz ama ben de gaza gelip zamanıdır diyip bırakmaya çalıştığım an hoopppp dizüstü çöküyorAy bi de azad gibi tüm tepelere çıkıp gezen çocuğun bu kadar korkmasını kabul edemiyorum. Hiçbirşeyden korkmayıp niye yürümektrn korkuyo ya
Sorma sürekli hasta bideYaz hiç hayal ettiğimiz gibi olmadısıcaklar fena vurdu bebeleri
Bizde seni öpüyoruz :*üüiüğüşşpişşşşğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?