2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
üüiüğüşşpişşşşğ

Bende bazen elini bırakmaya çalışıyorum çok korkuyo ve düşüyor birde bir haftadır parmağımı tutuyor ve sürekli gezme istiyor sipa. Geçen gün 3-4 adım atınca bende iyice gaza geldim sanirim, elini bırakmaya çalışıyorum. Yapmıyım diyorum dayanamıyorum :/

Hatırlıyorum o yaptığı şeyi. Manyak kadın. Çok iyi yapmışsın görüşmeyi keserek.

Benim oğlum da yemeden içmeden kesildi ancak soğuk meyve yoğurt ve süt tüketiyor . Çorba yemek vs hakgetire

Bizimki de parmağımı tutup geziyor ama tutmak bile değil kolum boşta gibi ama ona dayanak oluyor heralde. Zaten o beni yürütüyor gibi ilerliyoruz ama ben de gaza gelip zamanıdır diyip bırakmaya çalıştığım an hoopppp dizüstü çöküyor Ay bi de azad gibi tüm tepelere çıkıp gezen çocuğun bu kadar korkmasını kabul edemiyorum. Hiçbirşeyden korkmayıp niye yürümektrn korkuyo ya

Bugün işten eve gelirken miraya şu şeyi baloncuk yapan tabancalardan aldım Allah'ım bayıldı bayıldı nasıl gülmeler alkışlar yakalamaya çalıştı fln çok Hoşuma gitti
Neyi baloncuk yapan şeymiş bi foto lütfen ben de bi göreyim ki eksik kalmayalım hiçbir oyuncaktan :))))

Evet ya ben Azadın erken yuruyecegini düşünüyordum. Ama çokta dert etme annesi yakında yürür. Gökçe 10.5 aylıkken anca emekledi zaten 40 günlükken doktorumuz biraz gec yuruyecegini söylediğinden ben hazırlıkliydim ama sen hazırlıksız yakalandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…