2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aybin canim ben kizim dogduktan sinra ve hamileyken camasi suyu bile kullanmamaya calisiyirum cok mecbur kalirsam kullaniyorum kizimda evdeydi o da etkilenmismidir diye surekli takipteyim su an uyuyor surekli kontrol ediyorum .

Daha biz adim bile atamiyoruz ben iki kolundan tutup arkasindan yurursem oyle. Gec mi kaldi acaba kuzum. Bi de yurutmek istedihimde hemen oticeriruyor yurumek istemiyor pek
Ay tadini cikar yuruyen bebe zor oluyor surekli pesindeyim yada o bacaklarima yapisik gecen gun yemek yaparken balkona cikip oradaki tum pet diselerdeki sulari dokup uzerine oturmus zor alldim iceri

Aybin canim ben kizim dogduktan sinra ve hamileyken camasi suyu bile kullanmamaya calisiyirum cok mecbur kalirsam kullaniyorum kizimda evdeydi o da etkilenmismidir diye surekli takipteyim su an uyuyor surekli kontrol ediyorum .
Bende lavabo disinda kullanmamaya calisiyorum sirkeli su ile evi temizliyorum
canim kizin etkilenseydi hemen belli olurdu kusma falan olur evide havalandirdiysan sorun olmaz artik

Ay tadini cikar yuruyen bebe zor oluyor surekli pesindeyim yada o bacaklarima yapisik gecen gun yemek yaparken balkona cikip oradaki tum pet diselerdeki sulari dokup uzerine oturmus zor alldim iceri
Benim kiz en gec emekleyenlerden bende bi emeklese diye sabirsizlikla bekliyordum aman tadini cikar zor dediler vallla ne zormus aandalye altlarindan cikariyorum surekli hele mutfak masasinin altina fayansa oturuyor masanin uzerindede ortu var saklaniyo guya. Otadan cikmak istemiyor masajin altina surunerek giriyorum cikariyorum. Bide yuruse daha da zor olacak eminim ama yine de heves iste

Bende lavabo disinda kullanmamaya calisiyorum sirkeli su ile evi temizliyorum
canim kizin etkilenseydi hemen belli olurdu kusma falan olur evide havalandirdiysan sorun olmaz artik
Yok canim kusma filan olmadi nefes alisinda da bi sikintu olmadi evi de baya havalandirdik yaz zaten her yer acik amcanin kizinada serum takmislar oksijen vermisler eve gondermisler.Benim kiz yedi aylik olmadan emekledi onbir bucuk aylik yurudu sekiz aydir pesindeyim haydurnazin:)

sagol canim size de gecmis olsun hersey ust uste oluyor zaten Allah sifa versin

Kizlar dktr film rontgen cektrmemizi istedi cigerlerine yumurtaliklarina bakmak için btn bebeklerden istiyoruz artk dedi ama mecbur degilsinz dedi yaptıran varmi ultrasonla bakiliyo sanirm

Bebek emzirip hamile kalanlara artık doktorlar emzirmeye devam edebilirsin diyor. Ne kadar ilginç bunca yıllardan sonra ne değişti. Bu doktorlar hangi araştırmalardan sonra buna karar veriyor, çok şaşkınım.

Oglumu uyutuyorm smdi.biraz once babasiyla oynuyodu esim fotograflarni falan cekiyo.aklima dun sehit olan polis geldi esi 4 aylik hamileymis.kadinin sis gozleri gozumun onunden gitmiyo.bazen sikayet ediyoruz ya esimiz soyle boyle diye.dusunuyorum da o bayan bunlarin hicbirini yasayamycak.kontrollere yalnz gidecek doguma giderken dogumdan ciktgnda onu beklyen esi olmycak.gaz sancilarini cekecegi cocugunun gelecek planlari yapacagi belki ilgisizligi veya ailesi yuzunden tartisacagi esi olmycak yaninda.Ben bile cok uzuldum icim doldu resmen Allah onlara sabir versin.halimiz binlerce kez sukurler olsun.cok zor bir durum.bi o bayanin yuzu bir de 10-11 yaslarinda bir cocuk vardi babasinin tabutunun basinda hickira hickira agliyodu onun yuzu cikmiyo aklimdan.Allah im sen yardimcilari olonlarin durumunda olan veya eslerini baska turlu kaybeden bayanlar da cok tabi ama ne bileym cok etkilendim

Yok daha neler!!

cok sicak bu gece ya cocugum heryeri islik olduk yikadik sudocrem surduk bakalim olmadiaas yatsin coresatin alcam gecen sordum 32 lira dedi bu ay ekstra doktor cikinca alamadim
@kmltm haklisin dünürcüm şükür halimize iste herkesin derdi sıkıntısı farkli allah sabir versin gercekten cok zor

Ben de 35 liraya aldm.emre cok fena pisiyo suruyorum hafifletiyo ama yine oluyo anlamadim.sicaktan sanirm farkli bisey yedrmedm ve poposunu yikiyorm gunde 2-3 defa ona ragmen kizariyo

Canım sayfalar çok hızlı ilerlediği için ne olduğunu bulamamıştım profilinden baktım mesajlarına öyle buldum. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Dün aşağıya giden merdivene kapı yaptırmıştık. Üzerimden yükler kalkmıştı, Arda evin içinde 1 gün gezdi rahat rahat biraz önce kapı düştü, çok da ağır. Ya Arda'nın üzerine düşseydi diye düşündüm, Allah korudu ya.

Menenjit aşısını 15. ayda tek doz vurduracaklar, 14. ay biter bitmez mi gitcez. 15. ay dolduğunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…