Aybin canim ben kizim dogduktan sinra ve hamileyken camasi suyu bile kullanmamaya calisiyirum cok mecbur kalirsam kullaniyorum kizimda evdeydi o da etkilenmismidir diye surekli takipteyim su an uyuyor surekli kontrol ediyorum .Gecmis olsun canim bu kimyasallar cok zararli solumamak lazım evi temizliyoruz derken kendimizi hasta ediyoruz. Canim herkes de bi sikinti var sicaklardada tavan yapefiyorum.Artik camasirlarda sabun tn tahammul gucu kalmamis neler gecmedi ki hayatimizda bunlarda gecer elbet.
Ay tadini cikar yuruyen bebe zor oluyor surekli pesindeyim yada o bacaklarima yapisik gecen gun yemek yaparken balkona cikip oradaki tum pet diselerdeki sulari dokup uzerine oturmus zor alldim iceriDaha biz adim bile atamiyoruz ben iki kolundan tutup arkasindan yurursem oyle. Gec mi kaldi acaba kuzum. Bi de yurutmek istedihimde hemen oticeriruyor yurumek istemiyor pek
Bende lavabo disinda kullanmamaya calisiyorum sirkeli su ile evi temizliyorumAybin canim ben kizim dogduktan sinra ve hamileyken camasi suyu bile kullanmamaya calisiyirum cok mecbur kalirsam kullaniyorum kizimda evdeydi o da etkilenmismidir diye surekli takipteyim su an uyuyor surekli kontrol ediyorum .
Benim kiz en gec emekleyenlerden bende bi emeklese diye sabirsizlikla bekliyordum aman tadini cikar zor dediler vallla ne zormus aandalye altlarindan cikariyorum surekli hele mutfak masasinin altina fayansa oturuyor masanin uzerindede ortu var saklaniyo guya. Otadan cikmak istemiyor masajin altina surunerek giriyorum cikariyorum. Bide yuruse daha da zor olacak eminim ama yine de heves isteAy tadini cikar yuruyen bebe zor oluyor surekli pesindeyim yada o bacaklarima yapisik gecen gun yemek yaparken balkona cikip oradaki tum pet diselerdeki sulari dokup uzerine oturmus zor alldim iceri
Adanadayiz cnmNerde oturuyordunuz canım. Niğde'de eşimde hissetmis depremi
Yok canim kusma filan olmadi nefes alisinda da bi sikintu olmadi evi de baya havalandirdik yaz zaten her yer acik amcanin kizinada serum takmislar oksijen vermisler eve gondermisler.Benim kiz yedi aylik olmadan emekledi onbir bucuk aylik yurudu sekiz aydir pesindeyim haydurnazin:)Bende lavabo disinda kullanmamaya calisiyorum sirkeli su ile evi temizliyorum
canim kizin etkilenseydi hemen belli olurdu kusma falan olur evide havalandirdiysan sorun olmaz artik
sagol canim size de gecmis olsun hersey ust uste oluyor zaten Allah sifa versinCanim cok gecmis olsun bu aralar bizde sikintili gubler geciriyoruz annem hastanede yatiyor kizkardesim ameliyat oldu aksam uzeri amcamin kizi geldiyardimci olmak icin banyoyu ben yikiyayim dedi temizlik yaoarken camasir suyu ve por cozu karistirmis fena oldu hastanenin aciline goturfuk serum taktilar
Yok daha neler!!ay kızlar dün k. v. ve görümce bir kenara çekip hemen emzirmeyi bırak filan diye nutuk çektiler. kendileri 5-6 ay emzirmiş,benim kızım da memeye çok düşkündür, çocuk keyif alıyor. özellikle memeyi bırakmasın diye uykuya geçerken ben alıştırmıştım memede uyutmayı. belki hata ettim bilmiyorum ama...ben gündüz evde yokken de uyuyor aslında, illa memede uyuyacak diye bir şey yok. ama çocuğum ne emzik aldı ne biberon onun keyfi de anasının memesi olsun ama deil mi? ( sigarası var ne içkisi gibi bir şey oldu bu da)
işte bu çocuk emdiği için kilo almıyor filan dediler.
ben de yazın emzirmeyi bırakmak zor olurmuş, kışa doğru düşünüyorum, dedim. k. v. de "zaten iice azalmıştır, sütün var mı da? dedi. ben de "emzirmediğim zaman çok rahatsız oluyorum şişiyor, ağrıyor,ayrıca çocuk emdikçe geliyor" dedim.
Allam bi taktılar kafaya benim emzirmemi...bi de doktor görümcemin dediğine göre inek sütü anne sütünden daha faydalıymış...puhahaaa:)
cok sicak bu gece ya cocugum heryeri islik olduk yikadik sudocrem surduk bakalim olmadiaas yatsin coresatin alcam gecen sordum 32 lira dedi bu ay ekstra doktor cikinca alamadim
@kmltm haklisin dünürcüm şükür halimize iste herkesin derdi sıkıntısı farkli allah sabir versin gercekten cok zor
Canım sayfalar çok hızlı ilerlediği için ne olduğunu bulamamıştım profilinden baktım mesajlarına öyle buldum. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Kizlar canim cok sikkin sabah kotu bir telefinla kalktik bizim kamyonetimiz var esim yaninda calisan elemana verdi ise onunla gidip geliyordu sabah ise gelirken kardesi de yanindaymis kamyonetle ucuruma dusmusler kardesi hafif yarali kendisi yarali hayati tehlike yok ama arabamiz hurda oncelikle cocuklara cok uzuldum Allah korumus olebilirlerdi ama cok sukur birsey yok arabamizi uc sene once binbir zorlukla sunnet yaptigimiz takilarla uzerine kredi cekerek sifir aldik tamamen gitti kasgosu var ama hepsini karsilamaz inanin cok moralim bozuk ayni zamanda esime cok kizginim baska seylerde var bu konularla ilgili
Aynen çorba yi falan kesinlikle yemiyo yoğurt meyve karpuz en sevdiği kavun bugünlerde versen 24 saat kavun yiycekBenim oğlum da yemeden içmeden kesildi ancak soğuk meyve yoğurt ve süt tüketiyor . Çorba yemek vs hakgetire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?