2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet canim cok sicak hava biz klimayi actik Ece uyanmadi hic ama klimayi acmasak sabaha kadar uyanip agliyor benim evim cok sicak kisin bile sicak oluyor neyse ki onumuzdeki gunlerde biraz dusecekmis sicaklik
Canım sayfalar çok hızlı ilerlediği için ne olduğunu bulamamıştım profilinden baktım mesajlarına öyle buldum. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Canim benim amin cok tesekkur ederim
gecmis olsun canim Allah korumus

Kızlar slm.. Ay resmen buraya yazı yazmayı özlemişim. Her akşam teli elime alıyorum okumak için ama malesef sonunu getiremeden bişeyler çıkıyor yarıda kalıyor. Devam etmek istedigimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor . Kısacası performansınız harika :)
Ben de 35 liraya aldm.emre cok fena pisiyo suruyorum hafifletiyo ama yine oluyo anlamadim.sicaktan sanirm farkli bisey yedrmedm ve poposunu yikiyorm gunde 2-3 defa ona ragmen kizariyo
Cnm dün arende öyleydi. Kıpkırmızıydı canıda çok yanıyordu. Coresatin bile geçirmedi ilk defa. Bende zeytinyağı sürdüm bezinide bol bağladım. Çok şükür ki geçti. İstersen sende bi sür. Bide emreyle arenin uyku saatleri birbirine çok yakın. Rica etsem bir günlük beslenme programınızı saatiyle bana yazarmısın ?

yazyagmuru çok geçmiş olsn. İyi ki kimseye bişey olmamış ama senide çok iyi anlıyorum. İnş. Allah daha iyi arabalara binmenizi nasip eder. Bu arada o komşuna anlam veremiyorum nasıl bi kişiliktir böyle ya.
@cann10 instg adresin sny. diye mi başlıyor? O senmisin ?
stanki bizim dr yaptırmasanda olur son 10 yılda hiç böyle bi olay görülmedi dedi. Ben istiyorum diyince 1.5 yaşından sonra o zaman dedi. 15. Ayda yaptırmam mantıklı olur gibi. Yani 14. ay bitiminde.
A apriori11 geçmişi tam okuyamadım ama yanlış anlamadıysam azad memeyimi bıraktı ? Hiç mi emmiyor?

Ben de 35 liraya aldm.emre cok fena pisiyo suruyorum hafifletiyo ama yine oluyo anlamadim.sicaktan sanirm farkli bisey yedrmedm ve poposunu yikiyorm gunde 2-3 defa ona ragmen kizariyo
bizim sirtinda gogsunde koltukalti komple yani bakalim ins sabaha gecer banyosuyuma tuzda attik birazcik en iyi cozum deniz ama hasta

Menenjit aşısını 15. ayda tek doz vurduracaklar, 14. ay biter bitmez mi gitcez. 15. ay dolduğunda mı?
biz agustosta yaptircaz doktor yas kontrolunde 2 ay sonra gel dedi not aldi

aynen cesme esiyomus biraz esim oyle dedi ama ben annemdeyim konakta burasi hic esmio oykunun uykuyla cok sorunu yok yuvarlaniyo biraz once yerde yatiyoz beraber iyice dalinca yatagina aliyorum isilik mahvetti

Gecenin bu saati oldu hala ayaktayim ve midem agriyor iki tane talcid ictim insllah gecer

eşim asker ve okadar çok arkadaşı şehit oldu ki. gencecik insanlar...Allah ailelerine sabır versin bizim yüreğimiz kaldırmıyo onların içi kim bilir nasıl yanıyodur

Esim tetanos asisi olmus bugun agri ates falan olabilirmis nazlanip duruyo:)bi de diyo ki kk ya sor bakalm esim asi oldu yan etkisi olur mu akil versinler sana
hepsi hamileyken 2 doz vuruldu kimsebin gıkı çıkmadı. Ağrım var dersen topa tutarlar haberin olsun deseydin :))

bende oturdum ağladım izlerken. Babasız çocuk büyütmek çok zor hele ki böyle kaybetmek daha acıdır. Allah yardımcıları olsun

@kmltm şimdi ğzülüyoruz ama işte kendi derdi olunca unutuyo yine insan.
Sabah eşimi iş yerinden arkadaşları aradı. İddaya girmişlerdi bunlar bir hafta içinde geç kalan olursa o kişi yönetim birimine yağ somunu muymuş neymiş ondan ısmarlıxakmış. Kimse geç kalmazsa müdür ısmarlayacak. Neyse müdür ısmarlayacakmış. Ama bilin bakalım ne zaman. Bu saatte! Üstelik neredeyse aylardır çalışmadığı tek cumartesi günü yine gidip her allahın günü zaten eşinden çocuğundan fazla gördüğü adamlarla kahvaltı yapacak. Hepsi öküz bu adamların hepsi. Zaten bu hafta 3 akşam evde yoktu hep mesaideydi. Bi akşam babasıgile gittik. Bi akşam evdeydi. Demiyo ki bu kadın sabah akşam tek başına yiyo. İzinli bi günüm var gitmeyeyim.
Hadi benim ki öküz demiyo 6 adam var orda bi tanesininde mi aklı yok.
Daha buraya geleli bir hafta bile olmamış. Koca ramazanda zaten davetlerden yüzünü göremedik. Bi haftadır evde yokum. İnsan hiç mi vakit geçirmek istemez ya. Hadi beni geçtim kızım babasını göremiyo nerdeyse.
Zıkkım yesin. Somunmuş o da neyse artık.
Ayda bir olur iki haftada bir olur gitsin hiç gözüm görmez. Ama artık daralttı beni.

Gökçenin hastalandığından beri burun akıntısı vardı. Çok azdı ama önrmsememiştim o yüzden. İki gündür çoğaldı baya. Su gibi akıyo.
Minivit çayı falan içircem. Ama ne giydirsem çocuğa bilemedim. Ev 30 derecenin altına düşmüyo. Askılı ya da sıfır kollu zıbın giydiriyodum sadece.
Üstüne bişey daha giydirmeli miyim? Yoksa terler daha mı kötü olur. Karar veremedim

Çok geçmiş olsun canım.

Gerçekten çok sinir bozucu bi durum ben diyodum çok az vakit gecirebiliyoruz diye eşime ama senin durumun daha zor mus.bwn sukretmelimiyim acaba diye düşünmedim değil. Bizimde kendi dukkanimiz sadece pazar evde eşim işler çok yoğun eşim çok yoruluyo hafta ici.pazarda öğlene kadar yatiyo eee bize kalıyo yarım gün evin eksiklerini bile zor tamamliyoruz ondada. Ama bizim en azından mesai derdi yok akşam. Diyorum ne var sanki cumarteside tatil olsa. Seni çok iyi anliyorum o yüzden bide çevresinde bu tür gamsız boş insanlar varsa adamın kırk yılda bi ailesiyle geçireceği günude böyle mahvederler.kahvaltiyi yapıp gelir inşallah esin ogleden sonrada biraz vakit gecirirsiniz.

Daha biz adim bile atamiyoruz ben iki kolundan tutup arkasindan yurursem oyle. Gec mi kaldi acaba kuzum. Bi de yurutmek istedihimde hemen oturuyor yurumek istemiyor pek
Gökçe de öyleydi canım. Üç hafta önceye kadarıyla elinden tutunca yürümüyor hemen oturuyordu. Şimdi Parmağımı buluyor tutuyor kalkıp yürüyor

Eşim yarın sabaha kv yle kp ri Kavalti ya çağırmış.iyi güzel beraber Kavalti yapalimda kp rin çenesi hiç durmuyo ki yiyip içip kızım eline sağlık diyip kalkmaz sofradan herşeye karışır bu yüzden hiç agirliyasim yok.keşke iyi niyetli insanlar olsalarda güzel güzel vakit geçirsek. Aksine şu aralar yüzlerini bile goresim yok.

Şehit haberlerine çok üzülüyorum ama bende en çok geride kalanlara üzülüyorum. Birininde iki aylık çocuğu varmış.

Normal zamandada 7 de geliyo eve mesai olursa 11 bazen hiç gelmeyip ertesi akşam. Her cumarteside babasının yanına uğramak zorunda. Esnaf kp alacak verecekleri eşim takip ediyo. Adam neredeyse 20 senelik esnaf bilmiyo sanki takip etmeyi. Ama yok ille oğlu yapacak. Hiç gelmeyip direk oraya gidecek yani.
Pazar günleride dediğin gibi öğlene kadar uyuyolar. Sonra market şubu derken oturup iki çift laf edemiyosun
Zaten kimsem yok burda. Bu günde gitmezsem arkadaşlara ayıp olur diyo. Bana olan ayıp kimin umrundaysa?
Ha dediğin gibi iş için olsa insan eyvallah der. Her hafta halı saha maçları var zaten. Her gün iş yerinde birlikte kahvaltı öğle yemeği zaten yapıyosunuz. Madem iddiaya girdiniz. Cumartesi çalıştığınız bi gün yiyemez miydiniz o zıkkımı?
Hepsi öküz işte.

Bu babaya ugramanin bi farklisida bizde var aynı binadayizya (hatta şimdi hemen alt kattalar)illa isden gelirken babasının evine bi ugrayacak ugramasa hemen arar adam.oğlum yanıma ugramadin diye yaa adam zatn 8 gibi geliyo yarım saat den fazlada orda oyalaniyo yemek falan derken oluyo 9.5 ee yiğit uyuyo hemen çok az bi vakit kalıyo çocuklarla vakit geçirmeye. İşte anlayissiz insanlarla ugrasmak çok zor.kendi kendimizi yiyip duruyoruz böyle bu tipler yüzünden sonrada.

aynen bende senin gibi doluyum bu konuda nenm esimde esnaf bi iki ayri yeri idare ediyor sabah besde cikiyor aksam onbire kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…