biraDa biz yuz veriyoz galiba anlayis gosterdikce hep bir tik fazlasini istoyorlar yi e olan bize oluyor kafam bi milyon zaten dert hic bitmiyor calismaktan da nefret ediyorumBu babaya ugramanin bi farklisida bizde var aynı binadayizya (hatta şimdi hemen alt kattalar)illa isden gelirken babasının evine bi ugrayacak ugramasa hemen arar adam.oğlum yanıma ugramadin diye yaa adam zatn 8 gibi geliyo yarım saat den fazlada orda oyalaniyo yemek falan derken oluyo 9.5 ee yiğit uyuyo hemen çok az bi vakit kalıyo çocuklarla vakit geçirmeye. İşte anlayissiz insanlarla ugrasmak çok zor.kendi kendimizi yiyip duruyoruz böyle bu tipler yüzünden sonrada.
Al işte evlendiğinin farkına varamamış biri daha. Babasıyla vakit geçirdiği kadar kendi çocuğuyla geçiriyo mu acaba?Bu babaya ugramanin bi farklisida bizde var aynı binadayizya (hatta şimdi hemen alt kattalar)illa isden gelirken babasının evine bi ugrayacak ugramasa hemen arar adam.oğlum yanıma ugramadin diye yaa adam zatn 8 gibi geliyo yarım saat den fazlada orda oyalaniyo yemek falan derken oluyo 9.5 ee yiğit uyuyo hemen çok az bi vakit kalıyo çocuklarla vakit geçirmeye. İşte anlayissiz insanlarla ugrasmak çok zor.kendi kendimizi yiyip duruyoruz böyle bu tipler yüzünden sonrada.
Aynen bencede biz yüz veriyoruz. Ne kadınlar var nasıl idare ediyolar anlamıyorum biz nerde yanlış yapıyoruzbiraDa biz yuz veriyoz galiba anlayis gosterdikce hep bir tik fazlasini istoyorlar yi e olan bize oluyor kafam bi milyon zaten dert hic bitmiyor calismaktan da nefret ediyorum
bide alistirmisiz herseyi yapariz kimseye ihtiyacimiz yok o yuzden herseyi yalniz yapiyozAynen bencede biz yüz veriyoruz. Ne kadınlar var nasıl idare ediyolar anlamıyorum biz nerde yanlış yapıyoruz
Demin geldi o geldiğinde ben babamın mutfak dolabı için getirdiği rafı dolaba çakıyodum biliyo musun?bide alistirmisiz herseyi yapariz kimseye ihtiyacimiz yok o yuzden herseyi yalniz yapiyoz
hepsi ayni bu erkeklerin savunma mekanizmalari ayni cslisiyor savunma hep ayni9 gibi geldi eve. Beş dk görüyüm diye geldim diyo ( yalan o da üzerini değiştirmeye gelmiş) niye suratım asıkmış. Ne bekliyodu acaba hoş geldin kocacım nasıl geçti falan mo demeliydim.
Sabah sabah moralini bozmuşum. Pişman etmişim sanki napmışta kahvaltı yapmış alt tarafı.
Hovardalık yapmadığın sürece git gez kocacım demeliyim çünkü.
Gidip arabasını çizesim var anca ona üzülür öküz.
o tarz işleri yapmamamz gerkiyo aslinda ama keyiflerini bekleyemiyoruz iste malesef . yaptrgmz içinde herşeyi bizden bekliyorlarDemin geldi o geldiğinde ben babamın mutfak dolabı için getirdiği rafı dolaba çakıyodum biliyo musun?
keşke yapmayıp eline tutuştursaydım. Salak mıyım neyim.
Getireli bi hafta oldu. Dolabın içinden boru geçiyodu köşesini babam kestirmeyi unutmuş. Ona verdim kestir getir diye. Ki organize sanayide iş yeri bi öğle arasında çıkaa kestirir hemen.o tarz işleri yapmamamz gerkiyo aslinda ama keyiflerini bekleyemiyoruz iste malesef . yaptrgmz içinde herşeyi bizden bekliyorlar
Oh olsun hepsinide aynı anda takmaya ugrassin dursun yikada. Biz tasinali yarın 3 hafta olacak halaa avizeler takılacak bekliyo. eşim isden gelince Aşşağıda gecirecegi vakti burda geçirse bizim avizeler de takılır di şimdiye kadar.benumkininde kolları avize takmaktan çok agriyacak yarın:). hepsini bi güne topladı çünki.Getireli bi hafta oldu. Dolabın içinden boru geçiyodu köşesini babam kestirmeyi unutmuş. Ona verdim kestir getir diye. Ki organize sanayide iş yeri bi öğle arasında çıkaa kestirir hemen.
Cumartesi getirdim ankaradan rafı. Daha dün getirdi o bana köşesini kestirip. Bi de çakmasını beklersen daha çok beklerim dedim kendim yaptım. Ama yapmıcam bundan sonra beklesin gerekirse. Yapmadın diye başının etini yerim.
Akşamada tülleri yıkayayımda görsün. Bu sefer kolu ağrır diye birer birer de yıkamıcam. 3 odayı birden atayımda tül nasıl takılırmış göstersin bana.
Oyuncagin adi ne nerde bulabilirim
cok sicak bu gece ya cocugum heryeri islik olduk yikadik sudocrem surduk bakalim olmadiaas yatsin coresatin alcam gecen sordum 32 lira dedi bu ay ekstra doktor cikinca alamadim
Gökçe de bugun iyi yaptı kahvaltıyı ama kucagimda. Hatta bi ara tam peynir verecektim (uzun süre sonra ilk kez peynir yedi) yanındaki helva tabağına uzanıp kocaman bir dilim helvayi alıp ağzına soktu ve hepsini yedi sipa :) nigdede serin hatta gece yağmur yağdıYiğit kaç gün sonra doğru dürüst bi kahvaltı yaptı melemen ve sütun hepsini bitirdi.ama ankara bugün serin gibi hafif esinti var ondanmiki sıcak azalınca iştah articak gibi.gerçi öğlene gene artar sıcaklık.
Kuzum benim ya nasıl kızarmış öyle. Bu çocukların şansı yok ki hiç. Geçen sene de böyle berbat bi sıcak vardı"Baloncuk yapan tabanca"ben bizim evin buraya sosyete pazarı kuruluyor,ordan 15 tl'ye almıştım..
Efe'nin de öyle..kolları,boynu,göğsünün bir kısmı her yeri isilik..sıcaklar mahvetti ya,yaz bitsin artııııkkkkkkkkkk..
Baksana aynen böyle...
Eki Görüntüle 1596022 Eki Görüntüle 1596023
Canim ben zibinla hic durdurmadim hep ustune bisey giydirdim kisa kollu tişört gibi. Yatarkende hic zibinla yatirmiyorum ince pamuklu uzun kollu sebi nin pijamasi onu giyip yatiriyorum sukur hasta olmuyor ama gece ustu hep acik ortmuyorumGökçenin hastalandığından beri burun akıntısı vardı. Çok azdı ama önrmsememiştim o yüzden. İki gündür çoğaldı baya. Su gibi akıyo.
Minivit çayı falan içircem. Ama ne giydirsem çocuğa bilemedim. Ev 30 derecenin altına düşmüyo. Askılı ya da sıfır kollu zıbın giydiriyodum sadece.
Üstüne bişey daha giydirmeli miyim? Yoksa terler daha mı kötü olur. Karar veremedim
Terlemiyo mu öyle:/ ben kendim askılı badi şort yatıyorum üst çamaşırımı bile giyemiyorum. Yinede sıcaktan bunalıyorum. Sanki o da uyumayacakmış gibi geliyo.Canim ben zibinla hic durdurmadim hep ustune bisey giydirdim kisa kollu tişört gibi. Yatarkende hic zibinla yatirmiyorum ince pamuklu uzun kollu sebi nin pijamasi onu giyip yatiriyorum sukur hasta olmuyor ama gece ustu hep acik ortmuyorum
Bende bazen elini bırakmaya çalışıyorum çok korkuyo ve düşüyorbirde bir haftadır parmağımı tutuyor ve sürekli gezme istiyor sipa. Geçen gün 3-4 adım atınca bende iyice gaza geldim sanirim, elini bırakmaya çalışıyorum. Yapmıyım diyorum dayanamıyorum :/
Hatırlıyorum o yaptığı şeyi. Manyak kadın. Çok iyi yapmışsın görüşmeyi keserek.
Bizimki de parmağımı tutup geziyor ama tutmak bile değil kolum boşta gibi ama ona dayanak oluyor heralde. Zaten o beni yürütüyor gibi ilerliyoruz ama ben de gaza gelip zamanıdır diyip bırakmaya çalıştığım an hoopppp dizüstü çöküyorAy bi de azad gibi tüm tepelere çıkıp gezen çocuğun bu kadar korkmasını kabul edemiyorum. Hiçbirşeyden korkmayıp niye yürümektrn korkuyo ya
Kayin validenin yaptigi cok ayip Allah onu islah etsin.Benim k.v iyidir ufak tefek eksikleri var ama idare ediyorum Allahtan kadin sikinti li biri degil yoksa esim agxina bakar anasinin yoksa evliligimiz coktan biterdi (Allah korusun) Ama buna benzer birseyi bizde esimle nisanliyken yasadik benim buyuk gorumcem esime o zaman nisanlim nisani at sana enistenin yegebi bankada calisan bir kizi yapalim demis Allahtan esim agzinin oayini vermis ve bir sure gorusmedi du anda evliligimize zarar verir diye evlerimiz yakin olmasina ragmen pek gitmez gelmez ayda yilda bir gorusuyor uz.
Kedim bende esimin ailesiyle pek görüşmuyorum ama esim bu durumdan rahatsiz. Sen ipleri koparinca esinin tepkisi ne oldu?
Gökçenin hastalandığından beri burun akıntısı vardı. Çok azdı ama önrmsememiştim o yüzden. İki gündür çoğaldı baya. Su gibi akıyo.
Minivit çayı falan içircem. Ama ne giydirsem çocuğa bilemedim. Ev 30 derecenin altına düşmüyo. Askılı ya da sıfır kollu zıbın giydiriyodum sadece.
Üstüne bişey daha giydirmeli miyim? Yoksa terler daha mı kötü olur. Karar veremedim
Ayyy sabah sabah cook guldumGetireli bi hafta oldu. Dolabın içinden boru geçiyodu köşesini babam kestirmeyi unutmuş. Ona verdim kestir getir diye. Ki organize sanayide iş yeri bi öğle arasında çıkaa kestirir hemen.
Cumartesi getirdim ankaradan rafı. Daha dün getirdi o bana köşesini kestirip. Bi de çakmasını beklersen daha çok beklerim dedim kendim yaptım. Ama yapmıcam bundan sonra beklesin gerekirse. Yapmadın diye başının etini yerim.
Akşamada tülleri yıkayayımda görsün. Bu sefer kolu ağrır diye birer birer de yıkamıcam. 3 odayı birden atayımda tül nasıl takılırmış göstersin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?