2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok canim terlemiyo gece her emdiginde sirtini kontrol ederim bu gece yerler gibi oldu kisa kollu ince tisortuyle yatirdim bende ince pijamalarimla yatiyorum kolsuz yatamam ben. Bizim ev giris kat matketin ustu olunca belkide cok sicak olmuyo bide kuzeydeyiz

Bizde seni merak ediyorduk. Çok sevindim iyi olduğuna. Konuşma konusunda gayet normal bence canım. Annen bence unutmuş :) herkesin bebeği ayni. Gökçe de gel attı düştü anne baba abba (abla) aç diyor. Uykusu gelince kafasını sallıyor ve eee eee diyor. Ben yağmur yada ada koymak istiyordum gökçenin ismini :) bi fikir olsun sana.

Ayyy sabah sabah cook guldum
Bende akşam gülücem şnşallah. Hatta o perdeleri takarken elime kolamı cipsimi alıp tv karşısında oturcam
Yarında o odaların güneşliklerini yıkarım. Ohh mis
Anladım canım serin demekki sizin ev. Bizim ev güney cephe güneşin doğuşundan batışına kadar evde. Önümüzde açık bina yok. Tek askılıyla yatırdığım halde bacağının izi bile çıkıyo yatağına terden.
Bi vantilatör falan alıp odayı biraz serinletip daha kapalı giydirmeyi deniyim birde

Yuh yaa.

Maşallah ya. Biri karnında biri gözünün önünde. Yaşları da yakın abla kardeş gibi değilde iki yakın arkadaş gibi olacaklar ne güzel
Konuşma konusunda hemen hemen bütün bebekler aynı.
Anne baba aç gel bir iki ayak birde kapak diyo benim kızım da sadece. Gerisi ağzının içinde kendi dilinde söyledikleri:)

Ev kuzey cephe caddeye bakiyo yatak odasina gunes geliyo ogleden sonra cok sicak oluyo bugun ben yerlemisim hemen hece ustumu degistirdim bir de ben psikolojik olarak hep usurmusum modundayim. Bence gokceye tek kat bisey daha mutlaka giydir zibinla durmasin terlerse degistirirsin. Vantilatorun zararli olacagini dusunuyorum. Bide bol bol ihlamur iyi gelir

Akşam oğlunun önüne koycam. Ne diyecek bakalım
bende hep yanarım. Kışın bile bi ince çorapla falan gezerim. Pantolonun altına millet. Çorap tayt falan giyerken ben patik çorapla dolaşırım - derecelerde bile
Geçen sene gökçeye kırkı çıkmadan bile askılıkar giydirmiştim hep hiç hasta olmayınca biraz fazla rahat davrandım galiba.
Ah keşke içse hem ıhlamur hem minivit denedim ama içiremedim. Muhallebiyi ıhlamurla yapıp denicem bi de.
Vantilatörü tam tersi yöne çocuğun üzerine gelmeyecek şekilde açsam etkilenir mi acaba? Ankarada bizim ev hep serin olurdu hiç kullanmamız gerekmedi böyle şeyler

Yuh hakikaten şaka gibi ya! Akşam ara; anne, oğlun zehirlenmesin diye kendimi feda ettim bir aaa pardon yarım kutu bozuk pişmaniyeyi afiyetle ben yedim de

Biraz daha iyi canm.devam ederse denym zeytinyagini.sabah 10 gibi kalkyoruz.1 yumurta 1 kasik yogurt ve 1 dilim peynirden omlet yapyorm yanina da 6-7 bene biskuvisini sut ve labneyle ezip yediriyorm.uyuyup uyanikca saat 14.00 gbi meyve yiyoruz ruseymle karistirip.1 muz ve 1 seftaliyi eziyorm catalla onu yiyo. 17.00 gibi 1 dilim keki sutle islatip yediriyorum. 18.00 gbi uyuyo tekrar. 19.00 gbi aksam yemegi yaninda yogurt. 22.00 gbi muhallebi ve yatarken 210 cc mama. Gece 12 ye dogru uyuyo genelde.uyanincaya kadar da 200 cc kadar mama iciyo.aren icmiyodu sanirm.ben de kesmeyi denedm su verdm ama suyu istemiyo mama icnce uyuyo hemen.

Aynen canm kendi hayatimiza bakyiruz sonucta.esin ayip etmis yahu.benmki hayatta gitmez bi haftasonum var yatcm diye.biz uyandk o hala uyuyo:))

Klima yoksa tek kat giydir bence.biz klimali odada yatmamiza ragmen dun gece uzun kollu pijama giydirdm yarm saat olmadan su gbi olmustu sirti.cikardm tek tisort altina da penye pijama giydirdm

Biraz kolu ağır o kadar

Iyi degilim diye ordan oraya atiyo kendinihamileyken asi yaptirmadm ben agrisini falan bilmiyorum:))

Şehit haberlerine çok üzülüyorum ama bende en çok geride kalanlara üzülüyorum. Birininde iki aylık çocuğu varmış.

Aynen hepsinin hikayesi farkli.Allah sabir versn ne diyeym

Evet baska gun yiyebilirlerdi.biz de her cumartesi gelenksel olarak giderz kv ye aksam yemegine.onlara kalsa oglenden cagirirlar ama tam yemek vakti gidiyorm ugrasamam.arada isimiz oldgnda ya da haftaici gitmissek gitmiyorz ctesi.ama burdaki eltim ailesinin yanina gitti tek gelin ben kaldm bana sarmis durumdalar

Ben de ayni seyi soylerdim haklisin sonuna kadar.biz yemiyorz siz yersnz ne demek ya.seninkiler hakikaten tuhaf.esin tek erkek cocuk mu?o yuzden yapiyolardr belki.genelde ilk gelinlere nazlari gecer sonrakiler takmayinca ilkinin kiymetini anlarlar bizde oyle en azindan:)

Masallah canim ne cabuk geciyo zaman ya ben seni hala bikac aylik hamile saniyodmaz kalmis:)emre de baba ve geegegege diyo sadece.7-8 adim atiyo kendi basina onun disinda tik yok:)

Yuh hakikaten şaka gibi ya! Akşam ara; anne, oğlun zehirlenmesin diye kendimi feda ettim bir aaa pardon yarım kutu bozuk pişmaniyeyi afiyetle ben yedim de
aslında onu oğluna zorla yedirip. Suyunada müshili katıp. Oğlun getirdiğin bayat pişmaniyeden midesini bozdu diyip bir güzel vicdan azabı çektirmek geliyo içimden ama o kadar gaddar olanıyorum
Aynen öyle canım tek oğlan. Zaten arada derler bi oğlumuz var ondan hevesliyiz diye. Şakayla keşke bir tane daha yapsaydınız keşke diyip dülüyorum. Çok hevesleri var tek oğullarıyım falan der eşimde. Benim evlilikten hevesimi almam için seni boşayıp bi tane daha evlenmam lazım o zaman dedim artık. Ay nolur biz çocuklarımıza böyle yapmayalım ya :))

Yerinde olsam kendini ve gökçeyi bi güzel hazırlar mesafe kısada olsa mutlaka çıkardım dışarı. Hiç tahammül edemem böyle şeylere. Yada yrn tüm gün gezerek acısını çıkar.

Kıyamam ya çok kötü olmuş. Ben delikli atletler varya onlardan giydiriyorum. Hava alanlardan. Çok iyi oluyor.

Ay cnm kocaman olmuşsunuz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bencede konuşması için daha çok erken. Bizimkiler daha yürüyemiyor bile :) bu arada ne güzel ya ikisi bi arada birden büyüyecekler. Özendim valla..

Cnm ya sen daha iyi bilirsin tabide öğlen uykusundan sonra meyve yerine yemek mi versen acaba. Yani günde 1 kere yemek yiyor sanırım. Az gibi geldide. Evt aren gece süt içmiyor. Gündüzde içmiyor da ben bişeylerin içine katıyorum.

Esim tetanos asisi olmus bugun agri ates falan olabilirmis nazlanip duruyo:)bi de diyo ki kk ya sor bakalm esim asi oldu yan etkisi olur mu akil versinler sana
Kk kovalasın eşini o halde bile buraya laf sokuyor

Evet canım bit anda ve hiç emmiyor bazen mıncıklıyor sonra gidiyor

Hırslı mı? Sadece yürüme çalışmalarından bahsetmemden mi bu kanıya vardın? Bu tür yargılar günlerdir konuştuğumuz ve hoşlanmadığımız kayın akrabaların yorumları gibi geldi bana. Sadece çok cesur ve erken hareketlerinin ardından bu kadar korkmasına anlam veremediğimi söyledim. Kaldı ki o istemedikçe ben zorlamıyorum ters tepmesin diye.

Çok sevindim bebeğinin sağlıklı gelişimine. Dilerim yakın zamanda sağlıkla doğum yapar iki bebeğine de güzel bir anne olursun

Insallahama zor senin isin benmkinin 4 oglu var o yzden kayniyorz cogu zaman:))gorumcem yok amakv den bir tane daha dusunemiyorum

Smdiye kadar oglen uyandgmz icin bu sekilde veriyodum canm.ama erken kalkmaya basladik ben de iki ogun yemege basladm bugn.domatesli bulgr pilavu ve yogurt yedrdm smdi.sonra meyve aksam yemegi seklnde devam etcez:)

Her kosulda laf sokabilir

Neden alınganlık yapıyorsunki? Ben düşündüğünün tam aksine bu tarz dolduruşlara gelip beklentini yükseltme demek istedim. Gayette açık yazdım aslında ama sen aradan tek bir kelimeyi çekince hoş olmamış tabi kötü bir şey kastediyormuşum gibi olmuş. Dediğin gibi başka şeylerde atak olduğu için yürümek istemiyordur sen de üstüne düşünmeki odaklandığı şeyleri rahatça öğrensin demekti amacım. Çünkü bizim ne düşündüğümüzü ne istediğimizi anlıyorlar istemeden yönlendirmiş oluyoruz. Mesela anladığım kadarıyla şu anda kendini tırmanmaya vermiş dağ keçisi gibi her yere tırmanıyor :) Benim oğlumda tırmanmaya yeni yeni odaklanıyor hatta daha pek başlamadı bile diyebilirim ama koşa koşa geziyor. Bir yere çıkmak istediğinde ise ıh ıhhhh diye bağırıp elini tutup tırmandırmamızı istiyor.
Teşşekkür ederim ederim bu arada cahil cühela insanlara benzettiğin için :)

gökçeyle yemeğimizi dışarıda yicez. 5 gibi gelip bırakırsan iyi olur taksi bulamam burda yazdım. Tamam aşkım yazmış. Kız kıza takılcaz kendi planını ona göre yap dedim ama ses çıkmadı :))

maşallah paşaya akşamda böyle yer inşallah

Facede iyi büyüsün iyi yaşasın diye bi sayfa var animasyonla bebeklere rap yaptırmışlar anne sütüyle ilgili.
Anne sütü iç anne sütü iç Yo!
Sevimli geldi baya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…