Yok canim terlemiyo gece her emdiginde sirtini kontrol ederim bu gece yerler gibi oldu kisa kollu ince tisortuyle yatirdim bende ince pijamalarimla yatiyorum kolsuz yatamam ben. Bizim ev giris kat matketin ustu olunca belkide cok sicak olmuyo bide kuzeydeyizTerlemiyo mu öyle:/ ben kendim askılı badi şort yatıyorum üst çamaşırımı bile giyemiyorum. Yinede sıcaktan bunalıyorum. Sanki o da uyumayacakmış gibi geliyo.
Bu gün bende öyle bişeyler giydireyim bari en azından burun akıntısı geçene kadar
Bizde seni merak ediyorduk. Çok sevindim iyi olduğuna. Konuşma konusunda gayet normal bence canım. Annen bence unutmuş :) herkesin bebeği ayni. Gökçe de gel attı düştü anne baba abba (abla) aç diyor. Uykusu gelince kafasını sallıyor ve eee eee diyor. Ben yağmur yada ada koymak istiyordum gökçenin ismini :) bi fikir olsun sana.Merhaba haziran annisleri umarim hepiniz iyisinizdir. Benim burda net olmadigi icin giremiyorum sizleri ozledim. Nisa yurudugu icin artik yetisemiyorum hic oturmuyor surekli ayakta bu halde kostur kostur pesindeyim disardan eve gelmek istemiyor ama bu sicaklar cok fena ben iyice fena oluyorum uyku uyuyamiyo sicaklar yuzunden daha hala 6 disimiz var ve alt kopek disleri bir aydir kabarik ve cikmiyo damaklarimiz cok sert disi zor cikartiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize buyudukce o kucukken cektigim tum sikintilari unutacagim aklima gelmezdi ne kadar tatli oluyorlar artik ben ruj surerken oda surmek istiyo krem surmek istiyor koluna cantami takiyor ayy cok hosuma gidiyor ozellikler alisveris merkezlerinde tek girdigi magaza ayakkabi magazalari direk oraya yoneliyorama hic konusma yapmiyor belirli kelimeleri hala soyluyor anne baba mama top havhav vermem at diyor suyada mama diyor uykuya gaygay diyor annemde korkutuyo bazen konusmasi lazim artik diye ama denilen herseyi anliyor hic oyuncaklariyla oynamiyor tencere tava hala favorisi yemek yeme problemimiz hala ayni pesinde kasikla kosuyorum boyle iste.
Minnak kizimdanda iyi haberleri vereyim allah ima sukurler olsun oda ablasi gibi kipir kipir yerinde durmuyor sagligi yerinde 2 gun once kontrolum vardi gordum 4 boyutluda cok tatlii nisa babasina benziyor buda babasina cogunlukla benziyor ekim 15inden sonra sezeryan gunu verecek bi aksilik insallah cikmazsa 3 eylul bidahaki kontrolum olacak. Hala isim bulamadik kararsisiz. Aslinda korkularim var nasil olacak diye nisayi ihmal etmekten ilgilenememekten cok korkuyorum. Rabbim insallah kolaylik saglar. Benden boyle kizlar hepinizi ve mis kokulu yavrularinizi opuyorum saglikla kalin
Bende akşam gülücem şnşallah. Hatta o perdeleri takarken elime kolamı cipsimi alıp tv karşısında oturcamAyyy sabah sabah cook guldum
Anladım canım serin demekki sizin ev. Bizim ev güney cephe güneşin doğuşundan batışına kadar evde. Önümüzde açık bina yok. Tek askılıyla yatırdığım halde bacağının izi bile çıkıyo yatağına terden.Yok canim terlemiyo gece her emdiginde sirtini kontrol ederim bu gece yerler gibi oldu kisa kollu ince tisortuyle yatirdim bende ince pijamalarimla yatiyorum kolsuz yatamam ben. Bizim ev giris kat matketin ustu olunca belkide cok sicak olmuyo bide kuzeydeyiz
Yuh yaa.Ana oğul sabrımı deniyolar heralde.
Kv Sürekli evlerinde yenmeyen şeyleri eline tutuşturup dururdu evlendiğimizden beri. Buzlukta ki biberleri aldıkları pastayı şunu bunu. Hayır desemde verip duruyodu. En son gözümün önünde bunu biz yeriz şunları yemeyiz siz götürün diye torbaya dolduruyodu. Bu kadarıda fazla dedim. Çöplük müyüz biz yemediğin artıkları dolduruyosun. Götür at çöpe yenmez bizde dedim almadım. Bi de öyle dedim diye küsmüstü.
Dün tabağımı getirirken içine pişmaniye koymuş. Kutu açılmamış gibi durunca bende bize aldılar sandım. Yiyim diye şimdi açtım ki yarısı yenmiş ve bildiğin bayat. Hatta şekerlenmiş. Kim bilir alalı ne kadar oldu.
Belliydi zaten bişey olduğu. Bana bişey demeden elindeki poşeti kenara koymuştu direk.
Utanmıyoda hiç ya.
Maşallah ya. Biri karnında biri gözünün önünde. Yaşları da yakın abla kardeş gibi değilde iki yakın arkadaş gibi olacaklar ne güzelMerhaba haziran annisleri umarim hepiniz iyisinizdir. Benim burda net olmadigi icin giremiyorum sizleri ozledim. Nisa yurudugu icin artik yetisemiyorum hic oturmuyor surekli ayakta bu halde kostur kostur pesindeyim disardan eve gelmek istemiyor ama bu sicaklar cok fena ben iyice fena oluyorum uyku uyuyamiyo sicaklar yuzunden daha hala 6 disimiz var ve alt kopek disleri bir aydir kabarik ve cikmiyo damaklarimiz cok sert disi zor cikartiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize buyudukce o kucukken cektigim tum sikintilari unutacagim aklima gelmezdi ne kadar tatli oluyorlar artik ben ruj surerken oda surmek istiyo krem surmek istiyor koluna cantami takiyor ayy cok hosuma gidiyor ozellikler alisveris merkezlerinde tek girdigi magaza ayakkabi magazalari direk oraya yoneliyorama hic konusma yapmiyor belirli kelimeleri hala soyluyor anne baba mama top havhav vermem at diyor suyada mama diyor uykuya gaygay diyor annemde korkutuyo bazen konusmasi lazim artik diye ama denilen herseyi anliyor hic oyuncaklariyla oynamiyor tencere tava hala favorisi yemek yeme problemimiz hala ayni pesinde kasikla kosuyorum boyle iste.
Minnak kizimdanda iyi haberleri vereyim allah ima sukurler olsun oda ablasi gibi kipir kipir yerinde durmuyor sagligi yerinde 2 gun once kontrolum vardi gordum 4 boyutluda cok tatlii nisa babasina benziyor buda babasina cogunlukla benziyor ekim 15inden sonra sezeryan gunu verecek bi aksilik insallah cikmazsa 3 eylul bidahaki kontrolum olacak. Hala isim bulamadik kararsisiz. Aslinda korkularim var nasil olacak diye nisayi ihmal etmekten ilgilenememekten cok korkuyorum. Rabbim insallah kolaylik saglar. Benden boyle kizlar hepinizi ve mis kokulu yavrularinizi opuyorum saglikla kalin
Ev kuzey cephe caddeye bakiyo yatak odasina gunes geliyo ogleden sonra cok sicak oluyo bugun ben yerlemisim hemen hece ustumu degistirdim bir de ben psikolojik olarak hep usurmusum modundayim. Bence gokceye tek kat bisey daha mutlaka giydir zibinla durmasin terlerse degistirirsin. Vantilatorun zararli olacagini dusunuyorum. Bide bol bol ihlamur iyi gelirBende akşam gülücem şnşallah. Hatta o perdeleri takarken elime kolamı cipsimi alıp tv karşısında oturcam
Yarında o odaların güneşliklerini yıkarım. Ohh mis
Anladım canım serin demekki sizin ev. Bizim ev güney cephe güneşin doğuşundan batışına kadar evde. Önümüzde açık bina yok. Tek askılıyla yatırdığım halde bacağının izi bile çıkıyo yatağına terden.
Bi vantilatör falan alıp odayı biraz serinletip daha kapalı giydirmeyi deniyim birde
Akşam oğlunun önüne koycam. Ne diyecek bakalımYuh yaa.
bende hep yanarım. Kışın bile bi ince çorapla falan gezerim. Pantolonun altına millet. Çorap tayt falan giyerken ben patik çorapla dolaşırım - derecelerde bileEv kuzey cephe caddeye bakiyo yatak odasina gunes geliyo ogleden sonra cok sicak oluyo bugun ben yerlemisim hemen hece ustumu degistirdim bir de ben psikolojik olarak hep usurmusum modundayim. Bence gokceye tek kat bisey daha mutlaka giydir zibinla durmasin terlerse degistirirsin. Vantilatorun zararli olacagini dusunuyorum. Bide bol bol ihlamur iyi gelir
Ana oğul sabrımı deniyolar heralde.
Kv Sürekli evlerinde yenmeyen şeyleri eline tutuşturup dururdu evlendiğimizden beri. Buzlukta ki biberleri aldıkları pastayı şunu bunu. Hayır desemde verip duruyodu. En son gözümün önünde bunu biz yeriz şunları yemeyiz siz götürün diye torbaya dolduruyodu. Bu kadarıda fazla dedim. Çöplük müyüz biz yemediğin artıkları dolduruyosun. Götür at çöpe yenmez bizde dedim almadım. Bi de öyle dedim diye küsmüstü.
Dün tabağımı getirirken içine pişmaniye koymuş. Kutu açılmamış gibi durunca bende bize aldılar sandım. Yiyim diye şimdi açtım ki yarısı yenmiş ve bildiğin bayat. Hatta şekerlenmiş. Kim bilir alalı ne kadar oldu.
Belliydi zaten bişey olduğu. Bana bişey demeden elindeki poşeti kenara koymuştu direk.
Utanmıyoda hiç ya.
Kızlar slm.. Ay resmen buraya yazı yazmayı özlemişim. Her akşam teli elime alıyorum okumak için ama malesef sonunu getiremeden bişeyler çıkıyor yarıda kalıyor. Devam etmek istedigimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor . Kısacası performansınız harika :)
Cnm dün arende öyleydi. Kıpkırmızıydı canıda çok yanıyordu. Coresatin bile geçirmedi ilk defa. Bende zeytinyağı sürdüm bezinide bol bağladım. Çok şükür ki geçti. İstersen sende bi sür. Bide emreyle arenin uyku saatleri birbirine çok yakın. Rica etsem bir günlük beslenme programınızı saatiyle bana yazarmısın ?
@yazyagmuru çok geçmiş olsn. İyi ki kimseye bişey olmamış ama senide çok iyi anlıyorum. İnş. Allah daha iyi arabalara binmenizi nasip eder. Bu arada o komşuna anlam veremiyorum nasıl bi kişiliktir böyle ya.
@cann10 instg adresin sny. diye mi başlıyor? O senmisin ?
@stanki bizim dr yaptırmasanda olur son 10 yılda hiç böyle bi olay görülmedi dedi. Ben istiyorum diyince 1.5 yaşından sonra o zaman dedi. 15. Ayda yaptırmam mantıklı olur gibi. Yani 14. ay bitiminde.
A apriori11 geçmişi tam okuyamadım ama yanlış anlamadıysam azad memeyimi bıraktı ? Hiç mi emmiyor?
hepsi hamileyken 2 doz vuruldu kimsebin gıkı çıkmadı. Ağrım var dersen topa tutarlar haberin olsun deseydin :))
bende oturdum ağladım izlerken. Babasız çocuk büyütmek çok zorhele ki böyle kaybetmek daha acıdır. Allah yardımcıları olsun
@kmltm şimdi ğzülüyoruz ama işte kendi derdi olunca unutuyo yine insan.
Sabah eşimi iş yerinden arkadaşları aradı. İddaya girmişlerdi bunlar bir hafta içinde geç kalan olursa o kişi yönetim birimine yağ somunu muymuş neymiş ondan ısmarlıxakmış. Kimse geç kalmazsa müdür ısmarlayacak. Neyse müdür ısmarlayacakmış. Ama bilin bakalım ne zaman. Bu saatte! Üstelik neredeyse aylardır çalışmadığı tek cumartesi günü yine gidip her allahın günü zaten eşinden çocuğundan fazla gördüğü adamlarla kahvaltı yapacak. Hepsi öküz bu adamların hepsi. Zaten bu hafta 3 akşam evde yoktu hep mesaideydi. Bi akşam babasıgile gittik. Bi akşam evdeydi. Demiyo ki bu kadın sabah akşam tek başına yiyo. İzinli bi günüm var gitmeyeyim.
Hadi benim ki öküz demiyo 6 adam var orda bi tanesininde mi aklı yok.
Daha buraya geleli bir hafta bile olmamış. Koca ramazanda zaten davetlerden yüzünü göremedik. Bi haftadır evde yokum. İnsan hiç mi vakit geçirmek istemez ya. Hadi beni geçtim kızım babasını göremiyo nerdeyse.
Zıkkım yesin. Somunmuş o da neyse artık.
Ayda bir olur iki haftada bir olur gitsin hiç gözüm görmez. Ama artık daralttı beni.
Gökçenin hastalandığından beri burun akıntısı vardı. Çok azdı ama önrmsememiştim o yüzden. İki gündür çoğaldı baya. Su gibi akıyo.
Minivit çayı falan içircem. Ama ne giydirsem çocuğa bilemedim. Ev 30 derecenin altına düşmüyo. Askılı ya da sıfır kollu zıbın giydiriyodum sadece.
Üstüne bişey daha giydirmeli miyim? Yoksa terler daha mı kötü olur. Karar veremedim
Biraz kolu ağır o kadar
Şehit haberlerine çok üzülüyorum ama bende en çok geride kalanlara üzülüyorum. Birininde iki aylık çocuğu varmış.
Normal zamandada 7 de geliyo eve mesai olursa 11 bazen hiç gelmeyip ertesi akşam. Her cumarteside babasının yanına uğramak zorunda. Esnaf kp alacak verecekleri eşim takip ediyo. Adam neredeyse 20 senelik esnaf bilmiyo sanki takip etmeyi. Ama yok ille oğlu yapacak. Hiç gelmeyip direk oraya gidecek yani.
Pazar günleride dediğin gibi öğlene kadar uyuyolar. Sonra market şubu derken oturup iki çift laf edemiyosun
Zaten kimsem yok burda. Bu günde gitmezsem arkadaşlara ayıp olur diyo. Bana olan ayıp kimin umrundaysa?
Ha dediğin gibi iş için olsa insan eyvallah der. Her hafta halı saha maçları var zaten. Her gün iş yerinde birlikte kahvaltı öğle yemeği zaten yapıyosunuz. Madem iddiaya girdiniz. Cumartesi çalıştığınız bi gün yiyemez miydiniz o zıkkımı?
Hepsi öküz işte.
Ana oğul sabrımı deniyolar heralde.
Utanmıyoda hiç ya.
Merhaba haziran annisleri umarim hepiniz iyisinizdir. Benim burda net olmadigi icin giremiyorum sizleri ozledim. Nisa yurudugu icin artik yetisemiyorum hic oturmuyor surekli ayakta bu halde kostur kostur pesindeyim disardan eve gelmek istemiyor ama bu sicaklar cok fena ben iyice fena oluyorum uyku uyuyamiyo sicaklar yuzunden daha hala 6 disimiz var ve alt kopek disleri bir aydir kabarik ve cikmiyo damaklarimiz cok sert disi zor cikartiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize buyudukce o kucukken cektigim tum sikintilari unutacagim aklima gelmezdi ne kadar tatli oluyorlar artik ben ruj surerken oda surmek istiyo krem surmek istiyor koluna cantami takiyor ayy cok hosuma gidiyor ozellikler alisveris merkezlerinde tek girdigi magaza ayakkabi magazalari direk oraya yoneliyorama hic konusma yapmiyor belirli kelimeleri hala soyluyor anne baba mama top havhav vermem at diyor suyada mama diyor uykuya gaygay diyor annemde korkutuyo bazen konusmasi lazim artik diye ama denilen herseyi anliyor hic oyuncaklariyla oynamiyor tencere tava hala favorisi yemek yeme problemimiz hala ayni pesinde kasikla kosuyorum boyle iste.
aslında onu oğluna zorla yedirip. Suyunada müshili katıp. Oğlun getirdiğin bayat pişmaniyeden midesini bozdu diyip bir güzel vicdan azabı çektirmek geliyo içimden ama o kadar gaddar olanıyorumYuh hakikaten şaka gibi ya! Akşam ara; anne, oğlun zehirlenmesin diye kendimi feda ettim bir aaa pardon yarım kutu bozuk pişmaniyeyi afiyetle ben yedim de
Aynen öyle canım tek oğlan. Zaten arada derler bi oğlumuz var ondan hevesliyiz diye. Şakayla keşke bir tane daha yapsaydınız keşke diyip dülüyorum. Çok hevesleri var tek oğullarıyım falan der eşimde. Benim evlilikten hevesimi almam için seni boşayıp bi tane daha evlenmam lazım o zaman dedim artık. Ay nolur biz çocuklarımıza böyle yapmayalım ya :))Biraz daha iyi canm.devam ederse denym zeytinyagini.sabah 10 gibi kalkyoruz.1 yumurta 1 kasik yogurt ve 1 dilim peynirden omlet yapyorm yanina da 6-7 bene biskuvisini sut ve labneyle ezip yediriyorm.uyuyup uyanikca saat 14.00 gbi meyve yiyoruz ruseymle karistirip.1 muz ve 1 seftaliyi eziyorm catalla onu yiyo. 17.00 gibi 1 dilim keki sutle islatip yediriyorum. 18.00 gbi uyuyo tekrar. 19.00 gbi aksam yemegi yaninda yogurt. 22.00 gbi muhallebi ve yatarken 210 cc mama. Gece 12 ye dogru uyuyo genelde.uyanincaya kadar da 200 cc kadar mama iciyo.aren icmiyodu sanirm.ben de kesmeyi denedm su verdm ama suyu istemiyo mama icnce uyuyo hemen.
Aynen canm kendi hayatimiza bakyiruz sonucta.esin ayip etmis yahu.benmki hayatta gitmez bi haftasonum var yatcm diye.biz uyandk o hala uyuyo:))
Klima yoksa tek kat giydir bence.biz klimali odada yatmamiza ragmen dun gece uzun kollu pijama giydirdm yarm saat olmadan su gbi olmustu sirti.cikardm tek tisort altina da penye pijama giydirdm
Iyi degilim diye ordan oraya atiyo kendinihamileyken asi yaptirmadm ben agrisini falan bilmiyorum:))
Aynen hepsinin hikayesi farkli.Allah sabir versn ne diyeym
Evet baska gun yiyebilirlerdi.biz de her cumartesi gelenksel olarak giderz kv ye aksam yemegine.onlara kalsa oglenden cagirirlar ama tam yemek vakti gidiyorm ugrasamam.arada isimiz oldgnda ya da haftaici gitmissek gitmiyorz ctesi.ama burdaki eltim ailesinin yanina gitti tek gelin ben kaldm bana sarmis durumdalar
Ben de ayni seyi soylerdim haklisin sonuna kadar.biz yemiyorz siz yersnz ne demek ya.seninkiler hakikaten tuhaf.esin tek erkek cocuk mu?o yuzden yapiyolardr belki.genelde ilk gelinlere nazlari gecer sonrakiler takmayinca ilkinin kiymetini anlarlar bizde oyle en azindan:)
Masallah canim ne cabuk geciyo zaman ya ben seni hala bikac aylik hamile saniyodmaz kalmis:)emre de baba ve geegegege diyo sadece.7-8 adim atiyo kendi basina onun disinda tik yok:)
Yerinde olsam kendini ve gökçeyi bi güzel hazırlar mesafe kısada olsa mutlaka çıkardım dışarı. Hiç tahammül edemem böyle şeylere. Yada yrn tüm gün gezerek acısını çıkar.@kmltm şimdi ğzülüyoruz ama işte kendi derdi olunca unutuyo yine insan.
Sabah eşimi iş yerinden arkadaşları aradı. İddaya girmişlerdi bunlar bir hafta içinde geç kalan olursa o kişi yönetim birimine yağ somunu muymuş neymiş ondan ısmarlıxakmış. Kimse geç kalmazsa müdür ısmarlayacak. Neyse müdür ısmarlayacakmış. Ama bilin bakalım ne zaman. Bu saatte! Üstelik neredeyse aylardır çalışmadığı tek cumartesi günü yine gidip her allahın günü zaten eşinden çocuğundan fazla gördüğü adamlarla kahvaltı yapacak. Hepsi öküz bu adamların hepsi. Zaten bu hafta 3 akşam evde yoktu hep mesaideydi. Bi akşam babasıgile gittik. Bi akşam evdeydi. Demiyo ki bu kadın sabah akşam tek başına yiyo. İzinli bi günüm var gitmeyeyim.
Hadi benim ki öküz demiyo 6 adam var orda bi tanesininde mi aklı yok.
Daha buraya geleli bir hafta bile olmamış. Koca ramazanda zaten davetlerden yüzünü göremedik. Bi haftadır evde yokum. İnsan hiç mi vakit geçirmek istemez ya. Hadi beni geçtim kızım babasını göremiyo nerdeyse.
Zıkkım yesin. Somunmuş o da neyse artık.
Ayda bir olur iki haftada bir olur gitsin hiç gözüm görmez. Ama artık daralttı beni.
Kıyamam ya çok kötü olmuş. Ben delikli atletler varya onlardan giydiriyorum. Hava alanlardan. Çok iyi oluyor."Baloncuk yapan tabanca"ben bizim evin buraya sosyete pazarı kuruluyor,ordan 15 tl'ye almıştım..
Efe'nin de öyle..kolları,boynu,göğsünün bir kısmı her yeri isilik..sıcaklar mahvetti ya,yaz bitsin artııııkkkkkkkkkk..
Baksana aynen böyle...
Eki Görüntüle 1596022 Eki Görüntüle 1596023
Ay cnm kocaman olmuşsunuz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bencede konuşması için daha çok erken. Bizimkiler daha yürüyemiyor bile :) bu arada ne güzel ya ikisi bi arada birden büyüyecekler. Özendim valla..Merhaba haziran annisleri umarim hepiniz iyisinizdir. Benim burda net olmadigi icin giremiyorum sizleri ozledim. Nisa yurudugu icin artik yetisemiyorum hic oturmuyor surekli ayakta bu halde kostur kostur pesindeyim disardan eve gelmek istemiyor ama bu sicaklar cok fena ben iyice fena oluyorum uyku uyuyamiyo sicaklar yuzunden daha hala 6 disimiz var ve alt kopek disleri bir aydir kabarik ve cikmiyo damaklarimiz cok sert disi zor cikartiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize buyudukce o kucukken cektigim tum sikintilari unutacagim aklima gelmezdi ne kadar tatli oluyorlar artik ben ruj surerken oda surmek istiyo krem surmek istiyor koluna cantami takiyor ayy cok hosuma gidiyor ozellikler alisveris merkezlerinde tek girdigi magaza ayakkabi magazalari direk oraya yoneliyorama hic konusma yapmiyor belirli kelimeleri hala soyluyor anne baba mama top havhav vermem at diyor suyada mama diyor uykuya gaygay diyor annemde korkutuyo bazen konusmasi lazim artik diye ama denilen herseyi anliyor hic oyuncaklariyla oynamiyor tencere tava hala favorisi yemek yeme problemimiz hala ayni pesinde kasikla kosuyorum boyle iste.
Cnm ya sen daha iyi bilirsin tabide öğlen uykusundan sonra meyve yerine yemek mi versen acaba. Yani günde 1 kere yemek yiyor sanırım. Az gibi geldide. Evt aren gece süt içmiyor. Gündüzde içmiyor da ben bişeylerin içine katıyorum.Biraz daha iyi canm.devam ederse denym zeytinyagini.sabah 10 gibi kalkyoruz.1 yumurta 1 kasik yogurt ve 1 dilim peynirden omlet yapyorm yanina da 6-7 bene biskuvisini sut ve labneyle ezip yediriyorm.uyuyup uyanikca saat 14.00 gbi meyve yiyoruz ruseymle karistirip.1 muz ve 1 seftaliyi eziyorm catalla onu yiyo. 17.00 gibi 1 dilim keki sutle islatip yediriyorum. 18.00 gbi uyuyo tekrar. 19.00 gbi aksam yemegi yaninda yogurt. 22.00 gbi muhallebi ve yatarken 210 cc mama. Gece 12 ye dogru uyuyo genelde.uyanincaya kadar da 200 cc kadar mama iciyo.aren icmiyodu sanirm.ben de kesmeyi denedm su verdm ama suyu istemiyo mama icnce uyuyo hemen.
Aynen canm kendi hayatimiza bakyiruz sonucta.esin ayip etmis yahu.benmki hayatta gitmez bi haftasonum var yatcm diye.biz uyandk o hala uyuyo:))
Klima yoksa tek kat giydir bence.biz klimali odada yatmamiza ragmen dun gece uzun kollu pijama giydirdm yarm saat olmadan su gbi olmustu sirti.cikardm tek tisort altina da penye pijama giydirdm
Iyi degilim diye ordan oraya atiyo kendinihamileyken asi yaptirmadm ben agrisini falan bilmiyorum:))
Aynen hepsinin hikayesi farkli.Allah sabir versn ne diyeym
Evet baska gun yiyebilirlerdi.biz de her cumartesi gelenksel olarak giderz kv ye aksam yemegine.onlara kalsa oglenden cagirirlar ama tam yemek vakti gidiyorm ugrasamam.arada isimiz oldgnda ya da haftaici gitmissek gitmiyorz ctesi.ama burdaki eltim ailesinin yanina gitti tek gelin ben kaldm bana sarmis durumdalar
Ben de ayni seyi soylerdim haklisin sonuna kadar.biz yemiyorz siz yersnz ne demek ya.seninkiler hakikaten tuhaf.esin tek erkek cocuk mu?o yuzden yapiyolardr belki.genelde ilk gelinlere nazlari gecer sonrakiler takmayinca ilkinin kiymetini anlarlar bizde oyle en azindan:)
Masallah canim ne cabuk geciyo zaman ya ben seni hala bikac aylik hamile saniyodmaz kalmis:)emre de baba ve geegegege diyo sadece.7-8 adim atiyo kendi basina onun disinda tik yok:)
Kk kovalasın eşini o halde bile buraya laf sokuyorEsim tetanos asisi olmus bugun agri ates falan olabilirmis nazlanip duruyo:)bi de diyo ki kk ya sor bakalm esim asi oldu yan etkisi olur mu akil versinler sana
Evet canım bit anda ve hiç emmiyor bazen mıncıklıyor sonra gidiyorKızlar slm.. Ay resmen buraya yazı yazmayı özlemişim. Her akşam teli elime alıyorum okumak için ama malesef sonunu getiremeden bişeyler çıkıyor yarıda kalıyor. Devam etmek istedigimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor . Kısacası performansınız harika :)
Cnm dün arende öyleydi. Kıpkırmızıydı canıda çok yanıyordu. Coresatin bile geçirmedi ilk defa. Bende zeytinyağı sürdüm bezinide bol bağladım. Çok şükür ki geçti. İstersen sende bi sür. Bide emreyle arenin uyku saatleri birbirine çok yakın. Rica etsem bir günlük beslenme programınızı saatiyle bana yazarmısın ?
@yazyagmuru çok geçmiş olsn. İyi ki kimseye bişey olmamış ama senide çok iyi anlıyorum. İnş. Allah daha iyi arabalara binmenizi nasip eder. Bu arada o komşuna anlam veremiyorum nasıl bi kişiliktir böyle ya.
@cann10 instg adresin sny. diye mi başlıyor? O senmisin ?
@stanki bizim dr yaptırmasanda olur son 10 yılda hiç böyle bi olay görülmedi dedi. Ben istiyorum diyince 1.5 yaşından sonra o zaman dedi. 15. Ayda yaptırmam mantıklı olur gibi. Yani 14. ay bitiminde.
A apriori11 geçmişi tam okuyamadım ama yanlış anlamadıysam azad memeyimi bıraktı ? Hiç mi emmiyor?
Hırslı mı? Sadece yürüme çalışmalarından bahsetmemden mi bu kanıya vardın? Bu tür yargılar günlerdir konuştuğumuz ve hoşlanmadığımız kayın akrabaların yorumları gibi geldi bana. Sadece çok cesur ve erken hareketlerinin ardından bu kadar korkmasına anlam veremediğimi söyledim. Kaldı ki o istemedikçe ben zorlamıyorum ters tepmesin diye.Bırakma annesi sabret sen o bırakacak böyle daha çok korkuyor. Birde 3 adımlık mesafeye karı koca oturup karşılıklı bebişi çağırmak çok hızlandırıyor aklınızda olsun. Zaten denge bozulmadan birimizin kucağına atılıverdiği için yürüdüm diye düşünüp kendini alkışlıyordu oğluş. Ya benim oğlumun ismide öyle karakteristikki burda yazamıyorum çocuğa bir kod adımı bulsak ne yapsak
Aynen canım o zamanda yazmıştım. Sonra yine idare ettim. Hatta bir ara sakince yüzleşmeye çalıştım. Bana öyle bir şey söylediysem senin oğlun ölsün falan dedi... Düşün artık kafa nasıl yanmış kadında...
Annesi neden bu kadar acele ediyorsunki. Boşver vakti gelince yürüyecek zaten. Her dönemin tadı ayrı ve bitince o halini arıyoruz. Sen şimdi bu hallerinin bol bol videosunu çek, seyret, hafızana kazı. İçimden bir ses hırslı annelerden olacaksın diyor kendini frenle annesi :) Benimki geçen gün kalkmaya üşenip aylar sonra emekledi nasıl teli alıp video çekmeye çalıştım anlatamam sana. Tabiki yetişemedim
Bir de dönemsel olarak bir şeye takılıp ona yoğunlaşırlarmış ya... Belki konuşmaya belki tırmanmaya ya da benzeri bir şeye odaklanmıştır şimdi
Neden böyle yaparlar anlamam. Bazı insanlara aylaklıktan huzur batıyor bence. Aksiyon arıyorlar... Dikkat ediyorum bu tarz davranışlar sergileyen kadınlar hep aylak... Çocuk desen ya yoktur ya büyümüş kocaları ilgilenmiyordur onlarla ve pek çoğu çalışmıyordur. Ev işlerinde de genelde titiz olmuyorlar. EEE ne kalıyor geriye? Bütün gün uzanıp bugün kime sarsam diye düşündüklerini canlandırıyorum artık kafamda
Benim eşim çok üzülüyor. Bana direk baskı kurmamaya çalışıyor haklı olduğumu biliyor ama gözümün içine bakıyor idare edeyim diye. İnan napacağımı şaşırdım. Bayram seyran adama eziyet oluyor... Çok üzülüyorum ama annesine laf anlatamadığı için benden anlayış bekliyor. Gerçekten uzatmamak için yazmıyorum ama annesinin hataları bir değil bin oldu artık ve ben ya sabır dedikçe beni ezik tip kadınlardan sanıp tepeme çıkmaya çalışıyor... Ben ona göre çok farklı bir ailede müthiş bir özgürlük ve güvenle büyüdüm. herkes babamın bizi büyütüşüne hayret ederdi. Ben 14 yaşımdayken babama baba ben .... ile ..... gidiyorum 23.00 gibi evde olacağım deyip evden çıkardım. Babam canı isterse söylediğim yere gelir bi kahve ısmarlayın bakalım bana da deyip yanımıza oturuverirdi. Asla hiçbir tercihime ve davranışıma karışmadı.
Şimdi ise karşımda o karı nasıl benim söylediğimi yapmaz bebek tuzla yıkanacak diyorsam tuzla yıkayacak o kimki başına buyruk bildiğini yapıyor diyen cahil ötesi bir kadın var...
Özetle eşim iki aileninde çok farklı olduğunu görüyor dolayısıyla bana annemi yanlışta söylese dinle diyemiyor. Sen haklısın ama ben çok üzülüyorum olan bana oluyor diyor. İnan annesine benden daha kızgın zaten. Sadece memleketine gidip eş, dost, akraba görmek eskisi gibi bayram gheçirmek istiyor. Bu durumda beni çok üzüyor. Sonsuz hak veriyorum ama hayatımda hiç kimse benim üztümde egemenlik kurmadı kuramazda. Böyle gelenekselim ben benim dediğim davranışlarına karnım tok...
Sırf eşim mutlu olsun diye ı.q. su, eğitim seviyesi, yaşam biçimi benden çok daha aşığıda bir kadının boyunduruğu altına giremem. O nedenle eşime en son şöyle söyledim. Sen çok haklısın ve bu halin beni çok üzüyor. Sebep olanlar arasında olmak asla istemezdim. Ben seni mutlu etmek için senin hayatındayım. Bu nedenle annen yalan yere oğlumun üstüne yemek etmek yerine kızım ben bin cahillik ettim ama böyle olsun istemedim. Senden yaptıklarım için özür dilerim ama sende benim hayal ettiğim gelin değilsin bu nedenle bu tarz sıkıntılar yaşadım. Sende benim ve oğlumun hatrı için şunları şunları yapıver derse hemen o akşam valizimizi toplar gideriz dedim. Eşimde biliyorki onun bunu demesi imkansız. E o zamanda benimki bunca lafı duyduğum insanın evine sanki haksızmışım gibi pat diye boyun büküp valizimi toplayıp kapıda elini öpüp girmemide bekleyemez. O da imkansız...
Tek kat giydir canım terledikçede değiştir. Öbür türlüde isilik oluyorlar. Camları da tek taraflı aç karşılıklı açma tamammm missss :)
Çok sevindim bebeğinin sağlıklı gelişimine. Dilerim yakın zamanda sağlıkla doğum yapar iki bebeğine de güzel bir anne olursunMerhaba haziran annisleri umarim hepiniz iyisinizdir. Benim burda net olmadigi icin giremiyorum sizleri ozledim. Nisa yurudugu icin artik yetisemiyorum hic oturmuyor surekli ayakta bu halde kostur kostur pesindeyim disardan eve gelmek istemiyor ama bu sicaklar cok fena ben iyice fena oluyorum uyku uyuyamiyo sicaklar yuzunden daha hala 6 disimiz var ve alt kopek disleri bir aydir kabarik ve cikmiyo damaklarimiz cok sert disi zor cikartiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize buyudukce o kucukken cektigim tum sikintilari unutacagim aklima gelmezdi ne kadar tatli oluyorlar artik ben ruj surerken oda surmek istiyo krem surmek istiyor koluna cantami takiyor ayy cok hosuma gidiyor ozellikler alisveris merkezlerinde tek girdigi magaza ayakkabi magazalari direk oraya yoneliyorama hic konusma yapmiyor belirli kelimeleri hala soyluyor anne baba mama top havhav vermem at diyor suyada mama diyor uykuya gaygay diyor annemde korkutuyo bazen konusmasi lazim artik diye ama denilen herseyi anliyor hic oyuncaklariyla oynamiyor tencere tava hala favorisi yemek yeme problemimiz hala ayni pesinde kasikla kosuyorum boyle iste.
aslında onu oğluna zorla yedirip. Suyunada müshili katıp. Oğlun getirdiğin bayat pişmaniyeden midesini bozdu diyip bir güzel vicdan azabı çektirmek geliyo içimden ama o kadar gaddar olanıyorum
Aynen öyle canım tek oğlan. Zaten arada derler bi oğlumuz var ondan hevesliyiz diye. Şakayla keşke bir tane daha yapsaydınız keşke diyip dülüyorum. Çok hevesleri var tek oğullarıyım falan der eşimde. Benim evlilikten hevesimi almam için seni boşayıp bi tane daha evlenmam lazım o zaman dedim artık. Ay nolur biz çocuklarımıza böyle yapmayalım ya :))
Cnm ya sen daha iyi bilirsin tabide öğlen uykusundan sonra meyve yerine yemek mi versen acaba. Yani günde 1 kere yemek yiyor sanırım. Az gibi geldide. Evt aren gece süt içmiyor. Gündüzde içmiyor da ben bişeylerin içine katıyorum.
Kk kovalasın eşini o halde bile buraya laf sokuyor
Evet canım bit anda ve hiç emmiyor bazen mıncıklıyor sonra gidiyor
Hırslı mı? Sadece yürüme çalışmalarından bahsetmemden mi bu kanıya vardın? Bu tür yargılar günlerdir konuştuğumuz ve hoşlanmadığımız kayın akrabaların yorumları gibi geldi bana. Sadece çok cesur ve erken hareketlerinin ardından bu kadar korkmasına anlam veremediğimi söyledim. Kaldı ki o istemedikçe ben zorlamıyorum ters tepmesin diye.
Çok sevindim bebeğinin sağlıklı gelişimine. Dilerim yakın zamanda sağlıkla doğum yapar iki bebeğine de güzel bir anne olursun
Kk kovalasın eşini o halde bile buraya laf sokuyor
Evet canım bit anda ve hiç emmiyor bazen mıncıklıyor sonra gidiyor
Hırslı mı? Sadece yürüme çalışmalarından bahsetmemden mi bu kanıya vardın? Bu tür yargılar günlerdir konuştuğumuz ve hoşlanmadığımız kayın akrabaların yorumları gibi geldi bana. Sadece çok cesur ve erken hareketlerinin ardından bu kadar korkmasına anlam veremediğimi söyledim. Kaldı ki o istemedikçe ben zorlamıyorum ters tepmesin diye.
Çok sevindim bebeğinin sağlıklı gelişimine. Dilerim yakın zamanda sağlıkla doğum yapar iki bebeğine de güzel bir anne olursun
gökçeyle yemeğimizi dışarıda yicez. 5 gibi gelip bırakırsan iyi olur taksi bulamam burda yazdım. Tamam aşkım yazmış. Kız kıza takılcaz kendi planını ona göre yap dedim ama ses çıkmadı :))Yerinde olsam kendini ve gökçeyi bi güzel hazırlar mesafe kısada olsa mutlaka çıkardım dışarı. Hiç tahammül edemem böyle şeylere. Yada yrn tüm gün gezerek acısını çıkar.
Kıyamam ya çok kötü olmuş. Ben delikli atletler varya onlardan giydiriyorum. Hava alanlardan. Çok iyi oluyor.
Ay cnm kocaman olmuşsunuz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bencede konuşması için daha çok erken. Bizimkiler daha yürüyemiyor bile :) bu arada ne güzel ya ikisi bi arada birden büyüyecekler. Özendim valla..
maşallah paşaya akşamda böyle yer inşallahKizlar yiğit öğlen yemeginide yedi kemik suyuna domates çorbası yapmıştım sabah yedi nasılsa oglenide yer diye çünki kaç gündür çorba falan içiyo.yanindada yoğurtla hepsini yedi çok sevindim şu anda ben doymuş gibi oldum yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?