Ve benim oğlum süt dolu memeyi bırakarak kutladıAğustosun ilk haftası dünya emzirme haftasıymış
Sütun hala varsa sağıp soğuk soğuk versen :) içer mi acaba.Ve benim oğlum süt dolu memeyi bırakarak kutladı
Denedim içmiyor, buzlukta da bissürü süt var hepsi çöpe gidecekSütun hala varsa sağıp soğuk soğuk versen :) içer mi acaba.
insallah donemsildir canmDenedim içmiyor, buzlukta da bissürü süt var hepsi çöpe gidecek
Kocaman oldular bişeyede zorlanmıyolar ki.Ve benim oğlum süt dolu memeyi bırakarak kutladı
Maşallah adaşımıza. Akşam yemeğinide güzelce yer inşallah.Gökçeye Maşallah diyin teyzoşları. Sabah 5 ölçek mamasını içti, düzgünce kahvaltı yaptı(yumurta peynir salatalık ve helva yedi) uyudu uyandi. Yoğurt ve meyvesini yedi. Şimdide bi kase çorbasını içti. İnşallah şimdi uyucak gene :) bu sıpanın karnı doyduğunda acaip Mutlu oluyorum. Buarada nasıl yağmur yağıyor burda. Eskişehir çok sıcaktı nigdeye geldik serinledik resmen.
Bunun cevabını bende takip edeyim:)Kızlar bu arada şunu sorayım. Salı günü tatile gideceğiz demiştim zaten. Bu bebekle ilk tatilimiz olacak. Özellikle şuna dikkat et ya da özellikle şunu yanına al şeklinde önerileriniz varsa zevkle dinlerim.
Sıcaktan ılık istemiyo dedin diye aklıma gelmişti. İcmiyorsa da yapacak bisey yok. Sıkma canını. Bir yaşına kadar emdi çok şükür. Gökçe 4 buçuk aylıkken bıraktı. Çokta sütüm yoktu zaten.Denedim içmiyor, buzlukta da bissürü süt var hepsi çöpe gidecek
Bende Pütürsüz verdim çorbayi. Zaten hastaydı yeni yeni iyileşiyor bide zorlayıp iştahını kapamak istemiyorum. Birde gökçe sevdiği şeyleri pütürlüde olsa indiriyor mideye. Geçen gün yediğim halka tatlıdan yedi. Versem daha yerdi ama vermek istemedim. Nasıl Yapılıyor bilmediğim bişey.Maşallah adaşımıza. Akşam yemeğinide güzelce yer inşallah.
Bizde pütürsüz verdiğimizden sanırım iyiyiz bi kaç gündür çok şükür eski iştahımız olmasada
Seftaliyi gökçede pek sevmiyor. Favorimiz karpuz :)Seftali ile uzumu dogradim kendisi yesin diye önüne koydum. Uzumu yedi bitirdi seftalinin tadını begenmeyince hepsini elleriyle yedirdi
Ağızlarının tadını biliyolar eşekler:)Bende Pütürsüz verdim çorbayi. Zaten hastaydı yeni yeni iyileşiyor bide zorlayıp iştahını kapamak istemiyorum. Birde gökçe sevdiği şeyleri pütürlüde olsa indiriyor mideye. Geçen gün yediğim halka tatlıdan yedi. Versem daha yerdi ama vermek istemedim. Nasıl Yapılıyor bilmediğim bişey.
Anne sütünden mi? Bi yollarmısın tarifi denerim tabi.Kocaman oldular bişeyede zorlanmıyolar ki.
Acaba smoothie yapaan içer mi soğuk soğuk. İnstagramda bebekler için olan tarifleri görmüştüm hiç denemedim ama belki sever. Hem ısıtmak zorunda da kalmazsın besin değeride ölmez
Çok tatlı oluyo di mi ellerinden yemek:) gökçede şeftali sevmedi hiç nedense. Kayısı muz ve geçen incir almıştım onu sevdi bayaSeftali ile uzumu dogradim kendisi yesin diye önüne koydum. Uzumu yedi bitirdi seftalinin tadını begenmeyince hepsini elleriyle yedirdi
Ağustosun ilk haftası dünya emzirme haftasıymış
Bunun cevabını bende takip edeyim:)
Yok canım anne sütünden görmedim ama bu mamalarla normal sütlerle tarifler var sen anne sütü koyarsın onun yerine.Anne sütünden mi? Bi yollarmısın tarifi denerim tabi.
canım ya üzmek istememiştim seniOyle mi
Aynen ben de takip edeyim tabi tatile gidebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?