2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bu arada şunu sorayım. Salı günü tatile gideceğiz demiştim zaten. Bu bebekle ilk tatilimiz olacak. Özellikle şuna dikkat et ya da özellikle şunu yanına al şeklinde önerileriniz varsa zevkle dinlerim.

Gökçeye Maşallah diyin teyzoşları. Sabah 5 ölçek mamasını içti, düzgünce kahvaltı yaptı(yumurta peynir salatalık ve helva yedi) uyudu uyandi. Yoğurt ve meyvesini yedi. Şimdide bi kase çorbasını içti. İnşallah şimdi uyucak gene :) bu sıpanın karnı doyduğunda acaip Mutlu oluyorum. Buarada nasıl yağmur yağıyor burda. Eskişehir çok sıcaktı nigdeye geldik serinledik resmen.

Ve benim oğlum süt dolu memeyi bırakarak kutladı
Kocaman oldular bişeyede zorlanmıyolar ki.
Acaba smoothie yapaan içer mi soğuk soğuk. İnstagramda bebekler için olan tarifleri görmüştüm hiç denemedim ama belki sever. Hem ısıtmak zorunda da kalmazsın besin değeride ölmez

Maşallah adaşımıza. Akşam yemeğinide güzelce yer inşallah.
Bizde pütürsüz verdiğimizden sanırım iyiyiz bi kaç gündür çok şükür eski iştahımız olmasada

Bunun cevabını bende takip edeyim:)

Maşallah adaşımıza. Akşam yemeğinide güzelce yer inşallah.
Bizde pütürsüz verdiğimizden sanırım iyiyiz bi kaç gündür çok şükür eski iştahımız olmasada
Bende Pütürsüz verdim çorbayi. Zaten hastaydı yeni yeni iyileşiyor bide zorlayıp iştahını kapamak istemiyorum. Birde gökçe sevdiği şeyleri pütürlüde olsa indiriyor mideye. Geçen gün yediğim halka tatlıdan yedi. Versem daha yerdi ama vermek istemedim. Nasıl Yapılıyor bilmediğim bişey.

Ağızlarının tadını biliyolar eşekler:)
en iyisini yapmışsın zaten iştahsızlar havada sıcak. Yesinler tek

Anne sütünden mi? Bi yollarmısın tarifi denerim tabi.

Seftali ile uzumu dogradim kendisi yesin diye önüne koydum. Uzumu yedi bitirdi seftalinin tadını begenmeyince hepsini elleriyle yedirdi
Çok tatlı oluyo di mi ellerinden yemek:) gökçede şeftali sevmedi hiç nedense. Kayısı muz ve geçen incir almıştım onu sevdi baya

Anne sütünden mi? Bi yollarmısın tarifi denerim tabi.
Yok canım anne sütünden görmedim ama bu mamalarla normal sütlerle tarifler var sen anne sütü koyarsın onun yerine.

Şimdi bunu görevildim sadece. Görürsem başka tarif atarım sana boşa gitmesin sütlerin.

Gurme bebektete bu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…