Ben de cok uzuluyirum canim Allah sabir versin ailelerineeşim asker ve okadar çok arkadaşı şehit oldu ki. gencecik insanlar...Allah ailelerine sabır versin bizim yüreğimiz kaldırmıyo onların içi kim bilir nasıl yanıyodur
Canim eviniz sicak sanirim benim evimde gun boyu gunes aliyor ben askili badi giydiriyorum sadece kafasi surekli terliyor bence ince giydir terlerse daha kotu olur cok sicak cunkuGökçenin hastalandığından beri burun akıntısı vardı. Çok azdı ama önrmsememiştim o yüzden. İki gündür çoğaldı baya. Su gibi akıyo.
Minivit çayı falan içircem. Ama ne giydirsem çocuğa bilemedim. Ev 30 derecenin altına düşmüyo. Askılı ya da sıfır kollu zıbın giydiriyodum sadece.
Üstüne bişey daha giydirmeli miyim? Yoksa terler daha mı kötü olur. Karar veremedim
Zor vallahi canim senin kp daha zor sanirim benim kp vefat etmis ben de dun alisverise gittim birseyler aldim iki saat bu sicakta mutfakta yemeklerle ugrastim kv aksam yemekten sonra yemekler guzeldi dedi ve ogluna Allah kazancini artirsin oglum dedi ama bana eline saglik demediEşim yarın sabaha kv yle kp ri Kavalti ya çağırmış.iyi güzel beraber Kavalti yapalimda kp rin çenesi hiç durmuyo ki yiyip içip kızım eline sağlık diyip kalkmaz sofradan herşeye karışır bu yüzden hiç agirliyasim yok.keşke iyi niyetli insanlar olsalarda güzel güzel vakit geçirsek. Aksine şu aralar yüzlerini bile goresim yok.
Ay cok tuhaf ya nasil yemediklerini kalanlari verirAna oğul sabrımı deniyolar heralde.
Kv Sürekli evlerinde yenmeyen şeyleri eline tutuşturup dururdu evlendiğimizden beri. Buzlukta ki biberleri aldıkları pastayı şunu bunu. Hayır desemde verip duruyodu. En son gözümün önünde bunu biz yeriz şunları yemeyiz siz götürün diye torbaya dolduruyodu. Bu kadarıda fazla dedim. Çöplük müyüz biz yemediğin artıkları dolduruyosun. Götür at çöpe yenmez bizde dedim almadım. Bi de öyle dedim diye küsmüstü.
Dün tabağımı getirirken içine pişmaniye koymuş. Kutu açılmamış gibi durunca bende bize aldılar sandım. Yiyim diye şimdi açtım ki yarısı yenmiş ve bildiğin bayat. Hatta şekerlenmiş. Kim bilir alalı ne kadar oldu.
Belliydi zaten bişey olduğu. Bana bişey demeden elindeki poşeti kenara koymuştu direk.
Utanmıyoda hiç ya.
Ay canim masallah doguma az kalmis ne guzel kizinin konusma durumu gayet normal panik yapma benim kizim anne baba gel miyav mama meme diyor ismini soyluyor ama iki kelimeyi birlestiremiyor henuz herseyi de soylemiyor 18 aylik olduklarinda artis olur konusmalarinda simdi erkenMerhaba haziran annisleri umarim hepiniz iyisinizdir. Benim burda net olmadigi icin giremiyorum sizleri ozledim. Nisa yurudugu icin artik yetisemiyorum hic oturmuyor surekli ayakta bu halde kostur kostur pesindeyim disardan eve gelmek istemiyor ama bu sicaklar cok fena ben iyice fena oluyorum uyku uyuyamiyo sicaklar yuzunden daha hala 6 disimiz var ve alt kopek disleri bir aydir kabarik ve cikmiyo damaklarimiz cok sert disi zor cikartiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize buyudukce o kucukken cektigim tum sikintilari unutacagim aklima gelmezdi ne kadar tatli oluyorlar artik ben ruj surerken oda surmek istiyo krem surmek istiyor koluna cantami takiyor ayy cok hosuma gidiyor ozellikler alisveris merkezlerinde tek girdigi magaza ayakkabi magazalari direk oraya yoneliyorama hic konusma yapmiyor belirli kelimeleri hala soyluyor anne baba mama top havhav vermem at diyor suyada mama diyor uykuya gaygay diyor annemde korkutuyo bazen konusmasi lazim artik diye ama denilen herseyi anliyor hic oyuncaklariyla oynamiyor tencere tava hala favorisi yemek yeme problemimiz hala ayni pesinde kasikla kosuyorum boyle iste.
Minnak kizimdanda iyi haberleri vereyim allah ima sukurler olsun oda ablasi gibi kipir kipir yerinde durmuyor sagligi yerinde 2 gun once kontrolum vardi gordum 4 boyutluda cok tatlii nisa babasina benziyor buda babasina cogunlukla benziyor ekim 15inden sonra sezeryan gunu verecek bi aksilik insallah cikmazsa 3 eylul bidahaki kontrolum olacak. Hala isim bulamadik kararsisiz. Aslinda korkularim var nasil olacak diye nisayi ihmal etmekten ilgilenememekten cok korkuyorum. Rabbim insallah kolaylik saglar. Benden boyle kizlar hepinizi ve mis kokulu yavrularinizi opuyorum saglikla kalin
Masallah Gokce kiza yarasin nigde ye gelmek istiyorum:)Gökçeye Maşallah diyin teyzoşları. Sabah 5 ölçek mamasını içti, düzgünce kahvaltı yaptı(yumurta peynir salatalık ve helva yedi) uyudu uyandi. Yoğurt ve meyvesini yedi. Şimdide bi kase çorbasını içti. İnşallah şimdi uyucak gene :) bu sıpanın karnı doyduğunda acaip Mutlu oluyorum. Buarada nasıl yağmur yağıyor burda. Eskişehir çok sıcaktı nigdeye geldik serinledik resmen.
benim kizim seftaliyi seviyor ama ben verince yiyiyor onune koyunca oynuyor dagitiyor eziyor yemiyorSeftali ile uzumu dogradim kendisi yesin diye önüne koydum. Uzumu yedi bitirdi seftalinin tadını begenmeyince hepsini elleriyle yedirdi
hadi gozun aydinKv gitti kizlar yasasin ozgurluk
Benim oglumda yeni ek besine basladigi donemde cok istahliydi cok hosuma gidiyordu ne versem yiyordu. Birkac aydir da tam tersi hic birsey yemiyor cok üzülüyorum. Bastan beri istahsiz olsaydi kapasitesi bu kadar diiyecektim ama nasil bu kadar degisti anlamıyorumKizlar dunden beri pek okuyamiyorum kafam cok karisikti kusura bakmayin bugun daha iyiyim kizim dun hic yememisti birsey bugun biraz yedi cok sukur annemle konustuk yigenim normalde istahlidir o da birsey yemiyormus aglama krizine girmis sabah annem sicaktan diyor bilmiyorum dr gotursem mi birsey mi var diye dusunuyordum ama bekleyeyim bakalim istahsizlik uyumama disinda bir problem yok simdilk
Hemde nasil. 1 kere şeftali yemusti bi dahada yemedi karpuz ile uzume bayiliyor muzuda az seviyo. Biz disari ciktikÇok tatlı oluyo di mi ellerinden yemek:) gökçede şeftali sevmedi hiç nedense. Kayısı muz ve geçen incir almıştım onu sevdi baya
canım ya üzmek istememiştim seni
Bizimde belli değil. Ben gidelim diye diretiyorum çocuğa mayo falan aldım ama daha ortada ne izin var ne para
Maşallah gökçeye yiğit de aynı bugün iyi bi karnı doydu bende çok mutlu oldum o yedikceGökçeye Maşallah diyin teyzoşları. Sabah 5 ölçek mamasını içti, düzgünce kahvaltı yaptı(yumurta peynir salatalık ve helva yedi) uyudu uyandi. Yoğurt ve meyvesini yedi. Şimdide bi kase çorbasını içti. İnşallah şimdi uyucak gene :) bu sıpanın karnı doyduğunda acaip Mutlu oluyorum. Buarada nasıl yağmur yağıyor burda. Eskişehir çok sıcaktı nigdeye geldik serinledik resmen.
Yiğitte de maşallah canım. Keşke hep böyle olsalar :)Maşallah gökçeye yiğit de aynı bugün iyi bi karnı doydu bende çok mutlu oldum o yedikce
Oh bee:)))Kv gitti kizlar yasasin ozgurluk
Eline sağlık derlerse bi yerleri eksilir.derlermi hiç....Ben de cok uzuluyirum canim Allah sabir versin ailelerine
Canim eviniz sicak sanirim benim evimde gun boyu gunes aliyor ben askili badi giydiriyorum sadece kafasi surekli terliyor bence ince giydir terlerse daha kotu olur cok sicak cunku
Zor vallahi canim senin kp daha zor sanirim benim kp vefat etmis ben de dun alisverise gittim birseyler aldim iki saat bu sicakta mutfakta yemeklerle ugrastim kv aksam yemekten sonra yemekler guzeldi dedi ve ogluna Allah kazancini artirsin oglum dedi ama bana eline saglik demedi
Ay cok tuhaf ya nasil yemediklerini kalanlari verir
Ay canim masallah doguma az kalmis ne guzel kizinin konusma durumu gayet normal panik yapma benim kizim anne baba gel miyav mama meme diyor ismini soyluyor ama iki kelimeyi birlestiremiyor henuz herseyi de soylemiyor 18 aylik olduklarinda artis olur konusmalarinda simdi erken
Masallah Gokce kiza yarasin nigde ye gelmek istiyorum:)
benim kizim seftaliyi seviyor ama ben verince yiyiyor onune koyunca oynuyor dagitiyor eziyor yemiyor
Belki dis doneminde oldugu icindir canim benim kizimda basta agzini aciyirdu istahli yiyiyordu ama uzun zamandir zorla yiyiyorBenim oglumda yeni ek besine basladigi donemde cok istahliydi cok hosuma gidiyordu ne versem yiyordu. Birkac aydir da tam tersi hic birsey yemiyor cok üzülüyorum. Bastan beri istahsiz olsaydi kapasitesi bu kadar diiyecektim ama nasil bu kadar degisti anlamıyorum
Oh ne guzel canim biz yaniyoruz@yaz yagmuru gelin canım :) acayip yağmur yağıyor burda. Serin serin oturuyoruz.
Gittim alisverise sicak hava ter icinde kaldim bir de mutfakta iki saat ugrastim sonra banyoya zor attim kendimi kv var diye ugrastim o kadar neyse ki dugun varmis o yuzden gittiEline sağlık derlerse bi yerleri eksilir.derlermi hiç....
ohh gözün aydın:)Kv gitti kizlar yasasin ozgurluk
bizde çıktık. Bizi kent plazaya bırak dedim. Yok güzel bi yere yemeğe götürcem dedi. Real tarafına gidiyoruz bakalım.Hemde nasil. 1 kere şeftali yemusti bi dahada yemedi karpuz ile uzume bayiliyor muzuda az seviyo. Biz disari ciktik
benim kuzenim balayına abanta gitmişti. Sonra nasıl sevdilerse iş yerinden zar zor izin alıp 2 hafta uzattıkar balayını. Hala her sene oraya gidiyolar. Kafa dinliyoruz serin serin diyolar.Bizm de tasinma durumumz oldgu icin hicbisey kesn degl.eylulde belli olursa tatil yatar muhtemelenya da sonbaharda abanta giderz napalm:)(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?