2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
eşim asker ve okadar çok arkadaşı şehit oldu ki. gencecik insanlar...Allah ailelerine sabır versin bizim yüreğimiz kaldırmıyo onların içi kim bilir nasıl yanıyodur
Ben de cok uzuluyirum canim Allah sabir versin ailelerine
Canim eviniz sicak sanirim benim evimde gun boyu gunes aliyor ben askili badi giydiriyorum sadece kafasi surekli terliyor bence ince giydir terlerse daha kotu olur cok sicak cunku
Zor vallahi canim senin kp daha zor sanirim benim kp vefat etmis ben de dun alisverise gittim birseyler aldim iki saat bu sicakta mutfakta yemeklerle ugrastim kv aksam yemekten sonra yemekler guzeldi dedi ve ogluna Allah kazancini artirsin oglum dedi ama bana eline saglik demedi
Ay cok tuhaf ya nasil yemediklerini kalanlari verir
Ay canim masallah doguma az kalmis ne guzel kizinin konusma durumu gayet normal panik yapma benim kizim anne baba gel miyav mama meme diyor ismini soyluyor ama iki kelimeyi birlestiremiyor henuz herseyi de soylemiyor 18 aylik olduklarinda artis olur konusmalarinda simdi erken
Masallah Gokce kiza yarasin nigde ye gelmek istiyorum:)
Seftali ile uzumu dogradim kendisi yesin diye önüne koydum. Uzumu yedi bitirdi seftalinin tadını begenmeyince hepsini elleriyle yedirdi
benim kizim seftaliyi seviyor ama ben verince yiyiyor onune koyunca oynuyor dagitiyor eziyor yemiyor

Benim oglumda yeni ek besine basladigi donemde cok istahliydi cok hosuma gidiyordu ne versem yiyordu. Birkac aydir da tam tersi hic birsey yemiyor cok üzülüyorum. Bastan beri istahsiz olsaydi kapasitesi bu kadar diiyecektim ama nasil bu kadar degisti anlamıyorum

Çok tatlı oluyo di mi ellerinden yemek:) gökçede şeftali sevmedi hiç nedense. Kayısı muz ve geçen incir almıştım onu sevdi baya
Hemde nasil. 1 kere şeftali yemusti bi dahada yemedi karpuz ile uzume bayiliyor muzuda az seviyo. Biz disari ciktik

canım ya üzmek istememiştim seni

Bizimde belli değil. Ben gidelim diye diretiyorum çocuğa mayo falan aldım ama daha ortada ne izin var ne para

Bizm de tasinma durumumz oldgu icin hicbisey kesn degl.eylulde belli olursa tatil yatar muhtemelenya da sonbaharda abanta giderz napalm:)(

Maşallah gökçeye yiğit de aynı bugün iyi bi karnı doydu bende çok mutlu oldum o yedikce

Eline sağlık derlerse bi yerleri eksilir.derlermi hiç....

Belki dis doneminde oldugu icindir canim benim kizimda basta agzini aciyirdu istahli yiyiyordu ama uzun zamandir zorla yiyiyor

Kv gitti kizlar yasasin ozgurluk
ohh gözün aydın:)

Hemde nasil. 1 kere şeftali yemusti bi dahada yemedi karpuz ile uzume bayiliyor muzuda az seviyo. Biz disari ciktik
bizde çıktık. Bizi kent plazaya bırak dedim. Yok güzel bi yere yemeğe götürcem dedi. Real tarafına gidiyoruz bakalım.
Bu çabalarsa öküz olduğumu anladığım ama özür dilemeyecek kadar egom var. Gönül almaya çalışıyorum çabaları.

Bizm de tasinma durumumz oldgu icin hicbisey kesn degl.eylulde belli olursa tatil yatar muhtemelenya da sonbaharda abanta giderz napalm:)(
benim kuzenim balayına abanta gitmişti. Sonra nasıl sevdilerse iş yerinden zar zor izin alıp 2 hafta uzattıkar balayını. Hala her sene oraya gidiyolar. Kafa dinliyoruz serin serin diyolar.
Bizimde son bahar gibi gökçede biraz büyümüş olur oraya gitme planımız var görümcemlerlr bi hafta sonu için ama bakalım.

Kızlar kendi tarhana yapan var mı? Tarhana yapıyım diyorum, pek de cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…