2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben oğluma hep yeşil mercimekli yaparım canım. demir bizim düşük çıktığı için bulgur pilavına hatta köftesine bile koyuyorum. tavsiye ederim dene
bende kabızlıktan solayı demir ilacı kullanamıyorum çocuğun her yemeğine bezelye mercimek falan atıp duruyorum. Eksiklik olmasın diye. bi tarhana boş oluyodu. Onada mercimek atayım :)
Yemez gerçi içinde de robottan geçirim

Tamam canim cook tesekkur ederim buyur gel beklerim.
benim annem varsa yoksa temizlik kisa hazırlık pek bilmeyiz biz. Ben evlenince ogrenmeye calisiyorum ama calisincada vaktim olmadi pek birazda tembelim heralde. Ama mutfakta iyi olan kadinlara imrenirim hep

Bayramdan beri tez yazimina ara verdim yogunluktan ara verincede sogumusum canim hic istemiyo yoruluyorum cunku. Eylul gelmeden bitirmem lazim ise baslarsam hepten kalacak. Biraz motivasyina ihtiyacım var uykusuz geceler beni bekler.

Selam kızlar aralardan okuyabildim gerçekten çenemiz düşükmüş :))
Mirakız aşılarını oldu çok ağladı feci huysuz bütün gün uyumadı bir saat oldu pes etti uyudu ama iki kez sıçrayarak kalktı bütün günde aşı yerini gösterdi hem korktu hem Canı çok yandı heralde
Iki hafta sonra tatile gideceğimizi söyledik Güneşe Çıktığı ilk yirmi dakika yarım saat Güneş kremi dürmeyin gerekli d vitaminini alsın sonra korumasını sürün dedi 11 buçuk 4 arası Güneş yok tabi havuza da sokmayın dedi ama uyabilir miyiz bilmiyorum
Bu kontrolde artık günde iki bardak süt içsin içmiyorsa bile en az bi bardak Şart dedi kilo tabi yerlerde olunca karbonhidratlı ek gıda pediasure diye bi ürün önerdi ama bu şekilde kilo alacaksada alsın istemiyorum ben kafam Karışık bu konuda Pınarın çocuk sütünü denicem olmadı
Her doktor kontrolü sonrası canım sıkılıyo hayattan soğuyorum ama bu kes miraya yemek diye baskı yapmadım zaten keyifsiz
He bide benim çatlak kızım beşinci diş olarak kendine azı dişi seçmiş sağ üstten patladı hayr olsun

Gecmis olsun canim 1 hafta gec yaptirdin asiyi dr a sordun mu bisey olmaz demi 1 hafta falan gecikmeyle bende pazt yaptiracam kizim cok huysuzdu bide evdeki duzene alissin dedim 10 gun sure zarfinda bayagi bi huy degistirdi onceden cisdan hayirdan anliyodu simdi nerde tehlikeli bolge var orada cirit atiyo hatta bugun ig de bi video paylasmisin direk benim goze arkadaki tv sehbasi carpti nehir olsa oraya coktan cikmis tv ye vurmaya baslamisti sil bastan yeniden cis hayira donduk memlekete gitmeden once boyle degildi ayy bugun 5 dk oturmuslugum yok tv nin onundeki pufa cikiyo iki kere dusuyodu kil payi yakaladim inmeyi de biliyo koltuktan falan tv nin onumdeki pufa vcikinca kendinden geciyo bu cocuk

Iyiyim canım sağol :) alılceriştrydik bugün tv bozulmuştu bizim yeni tv almaya gittik avm den çıkamadık akşama kadar :/

sordum canım bi sorun olmaz yapalım dedi valla tv yi duvara astık sehpa kaldı şimdilik ona tırmanmayı akıl etmedi bir iki alt tarafa ayağını soktu hiç üstelemedik tam cesaret edemedi sanırım öyle bişi denerse Kaldırırım artık mecbur

Iyiyim canım sağol :) alılceriştrydik bugün tv bozulmuştu bizim yeni tv almaya gittik avm den çıkamadık akşama kadar :/
Hem geçmiş olsun hem yeni tv niz hayırlı olsun canım birde sana bi sorum olcaktı yanılmıyosam sen âzada Pınarın sütünü veriyodun iki çeşit varmış senin aldığında ne yazıyo bide ısıtmadan veriyodun dimi bende öyle deniyim diye soruyorum

inşallah canım.
Benim annemde herşeye yetişip kendini ihmal eden türden. Hem tüm gün çamaşır suyuyla elleri yara olana kadar temizlik yapardı. Hemde gece yarılarına kadar ev toplar mantı açar erişte keser yemeğe hazırlık yapardı. Ama kendi yıprandı keşke bişeyleri eksik yapaaymış.
Geçmiş olsun mira kıza annesi. Ağrısı geçmiş olur inşallah sabaha.
Bu pediasure den bi süre ben içtim
Kardeşim eczaneye gelen numuneleri getiriyodu çikolatalı olanı içiyodum. Doktor söylemişyi.O aralar hiç bişey yiyesim yoktu vitamin katkısı olarak içiyodum.
Abinde bilir tabi ama kardeşimin dediğine göre beslenme eksikliği olan çovuklara veriyolarmış. Kilodan ziyafe düzenli besin alsın diye. Yine sen bilirsin tabi. Bu çocuk sütü denen şeye ben anlam veremedim açıkcası. Birde dolapta bile saklamıyolar onu öyle marketin ortasında duruyo çoğu yerde. Bozulmadığıba göre çok fazla işlem görmüştür. Sanki pediasure tıbbi olarak üretildiği için daha iyidir gibi geliyo. Ya da günlük süt.

İnşallah herşey kısa zamanda düzene girer.

Sağol canım. Görselini koyuyorum sütün, üzerinde 1 yaş üstü yazıyor 13 vitamin ve 13 mineral yazıyor. Ballısı da var ama ben sadesini alıyorum . Dolaptan çıkarıp veriyorum zaten süt o kadar soğumuyor güzel içiyor. Inşallah sever mira da

Eklentiler

• image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 43

Ohh canim cekti valla

Ben gecen sene turlu taze fasulye domates kozlenmis patlican ve karniyarik icin patlican koydm kizartip.kv de bamya verdi.bubsene turlu ve karniyarik haric yapcm yine.bamya kurusu da cok guzel oluyo tavsiye ederim:)patlicani da evdeki firinda degil de carsidaki ekmek firinlarinda pisirtiyorz super oluyo tadi.

Bibde yesil mercimegi nasl pisirip veriyosnz bebislere hic vermedm ben

sabahtan beri her fırsatta ürünle ilgili milyonlarca yorum okudum kullandım fayda gördüm yazan yok bu kadar aydan sonra bunu kullanasımda yok en irite Olduğum yanDa doktorun karbonhidrat desteği Demesi üstelik uzmanlar bas bas bunun doğru bir beslenme yolu olmadığını söylerken diyorum ya kafam Karışık bu Ayı normal sütle deniyim diyorum en azından işlem görmemiş Ürünün varlığına da inancım az neyse artık neyi severse onu vericem Sıradaki denemelerim süt ürün Çeşitleri üzerine yani

Canım çok teşekkürler yarın eşime aldırcam inşallah sever dondurma soğuk olduğu için sütü de öyle başlatayım dedim dolaptan çıkarıp veririm bende

Canim kv bir yandan gelen giden cok oldu Ece ev isi moral bozuklugu derken cok yorulmusum bugun annem yemek yapip getirdi yemek bile yapmadim dinlendim iyi oldu
gecmis olsun canim disiniz de hayirli olsun bazen siralama degisebiliyor biz de tatile gitcez iyi oldu soylesigin kremi sonra sureyim ben de pinarin sutunu ben de aldim canim Ece sevmedi insallah mira sever

doğrudur canım yorumları falan hiç bilmiyorum. Hani belli bir miktar karbonhidrat gerekli ama karbonhidrat desteği sanki sırf kilo alsın der gibi olmuş.
İnşallah sever sütü canım.
Dondurmayı sevdiyse bebkler için dondurma tarifi falanda yapmışlar milkshake smoothie dondurmaya benzerler ya belki sever onlarıda denersin. Hatta yulaf ezmesiyle yapılanı var gurme bebekte smoothienin Hem belli miktar karbonhidrat protein demir bir çok besinden almış olur.
İnşallah sever

Of kizlar ya evimiz cok tatsiz esimin surati hep asik hic konusmuyor gulmuyor hic guzel degil bu durum biz guya bu hafta icin program yapmistik denize gitcektik kendisi cok istiyordu oglum sordu gitcekmiyiz diye ne denizi oglum dedi hayirlisiyla şu arabamizi alsak paramizi alsak ta gecse şu zor gunler

Şu geri giden gezegen merkür müydü neydi? İçimden epey bi sövdüm ona.
Dedim öküz ama en azından öküzlüğünün farkına vardı. Gittik yemek yedik özür de diledi düşüncesizlik ettim dedi. Bende abarttıysam özür dilerim sadece seni özlüyorum dedim hatta.
Herşey iyi hoş. Çocuğu uyuttuk. Tavla oynayalım kim kaybederse sabah gökçe uyandığında o çocukla ilgilenecek öbürü uyuyacakdı.
Tavlayıda epeydir oynamadık hiç.
Oyun bitti ben kazandım. Sohbet ettik konuştuk. Birazda yendim diye hoşuma gitti tabi.
Ya aslında böyle oynanmaz bu dedi. Nasıl dedim. Tam bilmiyoruz oyunu dedi. Arada risk almak lazım falan dedi.
Ben epeydir oynamadım unutuyorum. Oynadıkça açılırım falan diyorum saf saf.
Seninle kimse oynamak istemez zevk almaz dedi.
Oyunun ortasındada uykum geldi bırakalım falan demişti.
Bildiğin sıkılmış adam.
Son golünüde attı bana.
Hadi sıkılabilir onada lafım yok.
Ama aylardır birlikte bişeyler yapalım vakit geçirelim özledim diyorum adama. Zaten burda sizler hariç doğru dürüst kimseyle konuşamıyorum. Bişey yapmışız bari sevmedim deme.
Oynamayız bi daha zevk almadıysan dedim.
Ama çok kırıldım ya. Kırılır mıyım üzülür müyüm hiç mi düşünmüyo bu adam.
Ağlamamak için kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi. Tüm hevesimi aldı götürdü.
Gitsşn kimle görüşmek istiyosa ne yapmak istiyosa yapsın artık..

Bende kendiminkine dert diyorum. İnşallah en az zararla atlatırsınız canım ya

Sağol canım mirakız zoru sevdiği için azı çıkardı inşallah sever sevene kadar bütün sütleri denicem
Inşallah arabanızıda hızlı alırsınız evdeki huzur neşe öyle önemliki benim eşimin keyfi bişiye kaçmışsa ben ondan mutsuz oluyorum

Evet aynen oldu kilo alsın diye de onu yapmaya Aklım yatmıyo ilerde pişman olurum gibi geliyo umarım sever sütle Bisküvi yedirmek bile daha mantıklı geliyo paylaştığın tarifleri gördüm canım tam inceleyemedim ama onlardanda denicem belki birini sever besin alacaksa bu şekilde alsın hem bunlar denemediğim Şeyler tüm alternatifler bitmeden ki bitse bile Çocuğum keyifli sağlıklı büyüyo Değerleri ii afrikalı gibide değil yinede böyle bi takviye vermicem gibi diyorum ya yatmıyo kafama belki yanlışım ama içim rahat etmez bu çocuk büyüyo doğala dönmek gerekirken normal beslenmeye geçmesi gerekirken yok yani

Canım böyle hissettirdiğini bilse mutlaka gönlünü almak için bir kez daha çabalar mantıkları Düz başka türlü işlemiyor

canım sütü içmesse de moralini bozma.En zor dişlerden birini çıkarmış üstüne hava da sıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…