2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gaz yapıyor canım maalesef benimmoplan zaten gazlıydı epey çektik gazdan, sütten sonra başa döndük karın masajı yapıp pırtlattırmadan yatıramıyorum

He bide kızlar çok sorulan baloncuk tabancamız (bloger ağzıyla bayılıyorum onların triplerine ) şakası bi yana baloncuk tabancası carfurda Var kızlar almak isteyen olursa 7 lira
Dün mahallede sokakta oyuncak satan bi yere sordum , eşim burdan mı alacaksın, ne olduğunu bilmediğin vs vs söylendi, sanırsın kendisi fisher pricela büyümüş

Kizlar kizim su vakte kadar 3 kere uyandi bugunlerde hep boyle sik uyaniyo gunduz cok uyumuyo yoplam 2 saat. Gece 10 : 30 da uyur. Sizinkiler gece kac kere kalkiyo? Ac mi acaba?
yarım saatte bir sabaha kadar gözü kapalı ağlar,sallarım uyuturum yerine koyar kafamı yastığa koyarım yeni uyanma periyodu başlar,gece 10 da en erken yatar sabah 5 buçuk olmadan kalkar,bizimki açlık değil huy bana kalırsa,şuan öyle kötüyümki bi arakadaşımla tatildeyiz 4 yaşında çocuğu gece 10 saat gündüz 4 saat uyuyor bense elimde oğlum mor gözler o havalı bakımlı vakit çok zira,sırf oğlum yüzünden en iyi arkadaşlarımı kıskanıp soğuyorum,kimsenin suçu yok ama ben deliriyorum ,ne çok anlattım affet içim dolmuş

Gaz yapıyor canım maalesef benimmoplan zaten gazlıydı epey çektik gazdan, sütten sonra başa döndük karın masajı yapıp pırtlattırmadan yatıramıyorum
yaa öylemi Miranında gazıyla çok uğraştım ben nerdeyse on aylıktı kendi anca çıkarmaya başladı gecede bazen gazdan uyanır çıkarırım uyur o zamn erken saatlerde denemek daa mantıklı sanırım
Valla benim hiç aklıma gelmedi zararlı ne diye eğlenmeye odaklanmışım :)) günde ananemin Bahçesinde mirayı yere örtü serip oturttum karıncalar fln geliyo mira almaya çalışıyo bacağına koydum iş iş iş diyip Gülüyo ananemde diyoki millet kucağından indirmiyo ısırır diye Buda üstüne koyuyo rahatım galiba biraz

inşallah düzgün biri çıkar karşına,bu konuda çok kıl biriyim ben ,kendi adıma kara kara düşüncelerdeyim gelecek için bakıcı konusunda

Ben de seni merak ediyordum yazacaktım hatta. Benim oğlan bile düEldi darısı keremin başına. Ama olsun bak en azından korkuların gitmiş zor da olsa oğlunla tatile çıkabilmişsin. Ben de mi acaba oğlumla yalnız tatile gitsem diye düşünmeye başladım

Ya ne zararı bazen ebeveynler fazla abartıyor durumu. Benim eşim pimpirikli biraz sadece

Ya ne zararı bazen ebeveynler fazla abartıyor durumu. Benim eşim pimpirikli biraz sadece
ben cok rahatim o konuda umut disarda paso yerde naoim kucakta durmuyor yerde mutlu bende saliveriyorum topraga eve gekincede hopp banyoya gecip gidiyor:)o mutlu ben mutlu

Yani fasulyeyi yemeklik dogruyorsun yagda rengi donene kadar bi iki dk kavurup buzdolabi bosetine koyup buzluga koyuyorsun oyle mi canim?
Aynen canım, ama renginin dönmesi bir iki dakikadan fazla zaman alıyor. Birde ben fasulyeleri kırıp tencereye koyduktan sonra 5 kilo fasulyeye 5 yemeklik domates rendeleyip içine kattım o şekilde kavurdum.

Bu sabah bizim için bir mucize yaşandı Arda ilk defa inek sütü içti. Torkunun şeker kamışından yapılan sarellesi vardı ona çay kaşığının ucuyla dokundurup sütü karıştırdım. 150 cc sütün 100 CC'ni içti. En azından sabahları içse bu şekilde yeter.

Himss ben mama saatinde mama yerine süt veriyorum. Ondan demiştim. Ben devam sütü almak istemiyorum onun için içeceği saatleri aç olduğu saatlere getirip İçmesini sağlıyorum. Süt çok tok tutmuyor ama Mira bu onu tok da tutabilir :) gökçeye gazda yapmadı hiç. Örneğin dün 8 buçuk gibi 140 cc içip uyudu hiç sıkıntı yaşamadık.

Evet canım samsung nerden bildin :))), teşekkürler :)) ben de buradayım ya yine uyku tutmadı halbuki dün gece de oğlum sayesinde kötüydü ne olacak bu uyku meselesi bilmiyorum :/
Tahmin ettim genelde samsung tercih ediliyor seni niye uyku tuymadi azaddan dolayi mi yoksa kafana bisey mi takildi?

Tahmin ettim genelde samsung tercih ediliyor seni niye uyku tuymadi azaddan dolayi mi yoksa kafana bisey mi takildi?
Samsung curved aldık şekli görüntüsü hoş geldi :) uykusuzluk nedeni Aslında hepsi. Yatkalk azad uykumu açıyor sonra da bişeyler takılıyor kafama derken sabah oluyor :/

Samsung curved aldık şekli görüntüsü hoş geldi :) uykusuzluk nedeni Aslında hepsi. Yatkalk azad uykumu açıyor sonra da bişeyler takılıyor kafama derken sabah oluyor :/
oyle durumlara cok uyuz oluyorum zaten kisitli uyuma saatlerimiz sabah uyanikken takilsa ya aklimiza da rahat uyusak:)

Çilekli olan süt puding tarzı yiyecekleri verme canım istersen.bi böcek varmış bu böceğin kanı kullaniliyimus caterin di sanırım ismi koladada cok kullaniliyomus hatta tüm kırmızı meyve sularında renklendirilmesi gereken besinlerde varmış. Ben onu okuyup gördüğümde beri kırmızı renkli hiç bi meyve suyunu falan icemiyorum. Okuduğum yerde içim Çilekli toz pudingin içinde falan olduğunuda yazıyodu.

Bencede. Cok sanslilar ozellikle annesi bakanlar. Bakici adaylarini nasil buldun canim tavsiye eden mi oldu? Banada ilerde lazim olacak gibi
Yakın çevremden ne akraba ne dost bulamadım..tanıdığımızın tanıdığı biri diğeri internet ilanına cevap verenlerden..sonuçta ikisinide tanımıyorum bakalım ne olacak

inşallah düzgün biri çıkar karşına,bu konuda çok kıl biriyim ben ,kendi adıma kara kara düşüncelerdeyim gelecek için bakıcı konusunda
İşimi bırakmayı bile düşünüp vazgeçiyorum çok zor bi durum...duygusal travmaya doğru gidiyorum..kimseden beklediğim manevi destekte yok ...inş Rabbim iyi insanlarla karşılaştırırır..olmadı kreşlere mi baksam diyorum.yazarken bile bunalıyorum..anne olmak ikili delilikmiş ne yapsam aklım yapmadığımda kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…