2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal eger soguk icmezse ilik dene oykude ilik olmazsa icmiyo dolaptan veya bu kutu sutlerden aldim gecen pipetli oyalansin diye onu da icmedi illa azcik iliscal babasi kilikli :)

ben haşlıyorum canım tarhanasının içine katıp blendır yapıyorum yoksa kabuğundan rahatsız oluyo. bulgur pilavına da önce mercimeği haşlıyorum sonra bulgur ekleyip pişince üstğne tereyağı gezdiriyorum. köfteye de haşlayıp koyuyorum.

benim eşim de yenilince hep öyle söyler hiç umursamam boşver takma kafana

Bende kendiminkine dert diyorum. İnşallah en az zararla atlatırsınız canım ya
İnsallah canim sagol senin esin de kirilacagini dusunememistir onlar bizim kadar ince dusunemiyor canim keske dusunseler ama yok uzme kendini
insallah sever sutu canim bizimki nedense sevmedi ara ara deneyecegim yine arabamizi da aliriz insallah bizim isimiz arabasiz olmuyor elimiz ayagimiz gibi ondan cok uzgun gercekten huzur cok onemli evde bir sessizlik var hep beraber Ecenin yaptiklarina gulmeyi yemek yerken kahve icerken sohbet etmeyi ozledim biz kadinlar disa vurabiliyoruz uzuntumuzu ama erkekler icine atiyor maalesef

Maşaallah ancak okuyabildim :) çok uykum var çok da yorgunum ..kafamda deli sorularla uyuyamıyorum...yarın bakıcı adaylarıyla görüşcez..hala birini bulamamanın ve zamanın gittikçe daralmasının etkisiyle daralıyorum..ne zor işmiş çocuğuna annesi yada kayınvalidesi bakanlar hemen kardeş düşünsün bence...

Bencede. Cok sanslilar ozellikle annesi bakanlar. Bakici adaylarini nasil buldun canim tavsiye eden mi oldu? Banada ilerde lazim olacak gibi

Kizlar kizim su vakte kadar 3 kere uyandi bugunlerde hep boyle sik uyaniyo gunduz cok uyumuyo yoplam 2 saat. Gece 10 : 30 da uyur. Sizinkiler gece kac kere kalkiyo? Ac mi acaba?

Bosver uzulme sen yendin ya ondan morali bozulmustur. Bir daha oynamak isterse oyunun ortasinda ben sikildim uykum geldi deyip birakirsan seni anlar belki...

@minnakkartal miranin disi hayirli olsun
@yaz yagmuru bugunlerde gececek elbet yine kahve ve eceyle guleceginuz gunler gelecek ins
A apriori11 tv hayirli olsun samsung mu aldınız
Evet canım samsung nerden bildin :))), teşekkürler :)) ben de buradayım ya yine uyku tutmadı halbuki dün gece de oğlum sayesinde kötüydü ne olacak bu uyku meselesi bilmiyorum :/

canım sütü içmesse de moralini bozma.En zor dişlerden birini çıkarmış üstüne hava da sıcak.
moralim zaten bozuk canım nefret ettim şu tartıdan ama içmese de yapacak bişi yok ara ara denicem artık

@minnakkartal eger soguk icmezse ilik dene oykude ilik olmazsa icmiyo dolaptan veya bu kutu sutlerden aldim gecen pipetli oyalansin diye onu da icmedi illa azcik iliscal babasi kilikli :)
Hımm bizimki soğuk şeylere daha yatkın gibi yoğurdu da öyle yiyo ama yine de ılığıda denerim

Kizlar kizim su vakte kadar 3 kere uyandi bugunlerde hep boyle sik uyaniyo gunduz cok uyumuyo yoplam 2 saat. Gece 10 : 30 da uyur. Sizinkiler gece kac kere kalkiyo? Ac mi acaba?
Benim kızım da sık uyanır iki fırt çeker uyur tiryaki sanırım

Hepinize mutlu sabahlar kızlar mira altı buçukta kalktı yedi buçuğa kadar oyaladım sonra eşimi uyandırdım çok uykum var sen bak diye Sağolsun tamam dedi Ama benim kronik kabız kızım kaka yapmış sekizde eşim uyandırdı beni altını temizle diye neyse yarım saatim kârdır ne diyeyim

Canım ben gökçeye sekin Çilekli sütünü veriyorum içiyor ama genelde aç olduğu zamanları tercih ediyorum çok aç olmadığı zamanlar sütü içmiyor illa biberon maması olacak. Bugunde Muzlu sütü denicem. İstersen sende dene.

Evet Meyveli de olabilir aslında bgn pınar aldık bakalım bi onu denicem olmadı öyle de denerim bide açken verirsem yemek nâsı yedircem zaten az yiyo ben emzirme yerine düşünmüştüm sütümü sağarım onun yerine olmazsa Akşm mı içersem o da gaz yapar mı of ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…