ben haşlıyorum canım tarhanasının içine katıp blendır yapıyorum yoksa kabuğundan rahatsız oluyo. bulgur pilavına da önce mercimeği haşlıyorum sonra bulgur ekleyip pişince üstğne tereyağı gezdiriyorum. köfteye de haşlayıp koyuyorum.Ohh canim cekti valla
Ben gecen sene turlu taze fasulye domates kozlenmis patlican ve karniyarik icin patlican koydm kizartip.kv de bamya verdi.bubsene turlu ve karniyarik haric yapcm yine.bamya kurusu da cok guzel oluyo tavsiye ederim:)patlicani da evdeki firinda degil de carsidaki ekmek firinlarinda pisirtiyorz super oluyo tadi.
Bibde yesil mercimegi nasl pisirip veriyosnz bebislere hic vermedm ben
benim eşim de yenilince hep öyle söyler hiç umursamamŞu geri giden gezegen merkür müydü neydi? İçimden epey bi sövdüm ona.
Dedim öküz ama en azından öküzlüğünün farkına vardı. Gittik yemek yedik özür de diledi düşüncesizlik ettim dedi. Bende abarttıysam özür dilerim sadece seni özlüyorum dedim hatta.
Herşey iyi hoş. Çocuğu uyuttuk. Tavla oynayalım kim kaybederse sabah gökçe uyandığında o çocukla ilgilenecek öbürü uyuyacakdı.
Tavlayıda epeydir oynamadık hiç.
Oyun bitti ben kazandım. Sohbet ettik konuştuk. Birazda yendim diye hoşuma gitti tabi.
Ya aslında böyle oynanmaz bu dedi. Nasıl dedim. Tam bilmiyoruz oyunu dedi. Arada risk almak lazım falan dedi.
Ben epeydir oynamadım unutuyorum. Oynadıkça açılırım falan diyorum saf saf.
Seninle kimse oynamak istemez zevk almaz dedi.
Oyunun ortasındada uykum geldi bırakalım falan demişti.
Bildiğin sıkılmış adam.
Son golünüde attı bana.
Hadi sıkılabilir onada lafım yok.
Ama aylardır birlikte bişeyler yapalım vakit geçirelim özledim diyorum adama. Zaten burda sizler hariç doğru dürüst kimseyle konuşamıyorum. Bişey yapmışız bari sevmedim deme.
Oynamayız bi daha zevk almadıysan dedim.
Ama çok kırıldım ya. Kırılır mıyım üzülür müyüm hiç mi düşünmüyo bu adam.
Ağlamamak için kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi. Tüm hevesimi aldı götürdü.
Gitsşn kimle görüşmek istiyosa ne yapmak istiyosa yapsın artık..
İnsallah canim sagol senin esin de kirilacagini dusunememistir onlar bizim kadar ince dusunemiyor canim keske dusunseler ama yok uzme kendiniBende kendiminkine dert diyorum. İnşallah en az zararla atlatırsınız canım ya
insallah sever sutu canim bizimki nedense sevmedi ara ara deneyecegim yine arabamizi da aliriz insallah bizim isimiz arabasiz olmuyor elimiz ayagimiz gibi ondan cok uzgun gercekten huzur cok onemli evde bir sessizlik var hep beraber Ecenin yaptiklarina gulmeyi yemek yerken kahve icerken sohbet etmeyi ozledim biz kadinlar disa vurabiliyoruz uzuntumuzu ama erkekler icine atiyor maalesefSağol canım mirakız zoru sevdiği için azı çıkardı inşallah sever sevene kadar bütün sütleri denicem
Inşallah arabanızıda hızlı alırsınız evdeki huzur neşe öyle önemliki benim eşimin keyfi bişiye kaçmışsa ben ondan mutsuz oluyorum
Evet aynen oldu kilo alsın diye de onu yapmaya Aklım yatmıyo ilerde pişman olurum gibi geliyo umarım sever sütle Bisküvi yedirmek bile daha mantıklı geliyo paylaştığın tarifleri gördüm canım tam inceleyemedim ama onlardanda denicem belki birini sever besin alacaksa bu şekilde alsın hem bunlar denemediğim Şeyler tüm alternatifler bitmeden ki bitse bile Çocuğum keyifli sağlıklı büyüyo Değerleri ii afrikalı gibide değil yinede böyle bi takviye vermicem gibi diyorum ya yatmıyo kafama belki yanlışım ama içim rahat etmez bu çocuk büyüyo doğala dönmek gerekirken normal beslenmeye geçmesi gerekirken yok yani
Tam pişirmedim canım, rengi dönene kadar sadece.Yeşil fasulyeyi nasil koydun.pisirdin mi?
Yani fasulyeyi yemeklik dogruyorsun yagda rengi donene kadar bi iki dk kavurup buzdolabi bosetine koyup buzluga koyuyorsun oyle mi canim?Tam pişirmedim canım, rengi dönene kadar sadece.
Bencede. Cok sanslilar ozellikle annesi bakanlar. Bakici adaylarini nasil buldun canim tavsiye eden mi oldu? Banada ilerde lazim olacak gibiMaşaallah ancak okuyabildim :) çok uykum var çok da yorgunum ..kafamda deli sorularla uyuyamıyorum...yarın bakıcı adaylarıyla görüşcez..hala birini bulamamanın ve zamanın gittikçe daralmasının etkisiyle daralıyorum..ne zor işmişçocuğuna annesi yada kayınvalidesi bakanlar hemen kardeş düşünsün bence...
Bosver uzulme sen yendin ya ondan morali bozulmustur. Bir daha oynamak isterse oyunun ortasinda ben sikildim uykum geldi deyip birakirsan seni anlar belki...Şu geri giden gezegen merkür müydü neydi? İçimden epey bi sövdüm ona.
Dedim öküz ama en azından öküzlüğünün farkına vardı. Gittik yemek yedik özür de diledi düşüncesizlik ettim dedi. Bende abarttıysam özür dilerim sadece seni özlüyorum dedim hatta.
Herşey iyi hoş. Çocuğu uyuttuk. Tavla oynayalım kim kaybederse sabah gökçe uyandığında o çocukla ilgilenecek öbürü uyuyacakdı.
Tavlayıda epeydir oynamadık hiç.
Oyun bitti ben kazandım. Sohbet ettik konuştuk. Birazda yendim diye hoşuma gitti tabi.
Ya aslında böyle oynanmaz bu dedi. Nasıl dedim. Tam bilmiyoruz oyunu dedi. Arada risk almak lazım falan dedi.
Ben epeydir oynamadım unutuyorum. Oynadıkça açılırım falan diyorum saf saf.
Seninle kimse oynamak istemez zevk almaz dedi.
Oyunun ortasındada uykum geldi bırakalım falan demişti.
Bildiğin sıkılmış adam.
Son golünüde attı bana.
Hadi sıkılabilir onada lafım yok.
Ama aylardır birlikte bişeyler yapalım vakit geçirelim özledim diyorum adama. Zaten burda sizler hariç doğru dürüst kimseyle konuşamıyorum. Bişey yapmışız bari sevmedim deme.
Oynamayız bi daha zevk almadıysan dedim.
Ama çok kırıldım ya. Kırılır mıyım üzülür müyüm hiç mi düşünmüyo bu adam.
Ağlamamak için kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi. Tüm hevesimi aldı götürdü.
Gitsşn kimle görüşmek istiyosa ne yapmak istiyosa yapsın artık..
Evet canım samsung nerden bildin :))), teşekkürler :)) ben de buradayım ya yine uyku tutmadı halbuki dün gece de oğlum sayesinde kötüydü ne olacak bu uyku meselesi bilmiyorum :/@minnakkartal miranin disi hayirli olsun
@yaz yagmuru bugunlerde gececek elbet yine kahve ve eceyle guleceginuz gunler gelecek ins
A apriori11 tv hayirli olsun samsung mu aldınız
moralim zaten bozuk canım nefret ettim şu tartıdan ama içmese de yapacak bişi yok ara ara denicem artıkcanım sütü içmesse de moralini bozma.En zor dişlerden birini çıkarmış üstüne hava da sıcak.
Hımm bizimki soğuk şeylere daha yatkın gibi yoğurdu da öyle yiyo ama yine de ılığıda denerim@minnakkartal eger soguk icmezse ilik dene oykude ilik olmazsa icmiyo dolaptan veya bu kutu sutlerden aldim gecen pipetli oyalansin diye onu da icmedi illa azcik iliscal babasi kilikli :)
Benim kızım da sık uyanır iki fırt çeker uyur tiryaki sanırımKizlar kizim su vakte kadar 3 kere uyandi bugunlerde hep boyle sik uyaniyo gunduz cok uyumuyo yoplam 2 saat. Gece 10 : 30 da uyur. Sizinkiler gece kac kere kalkiyo? Ac mi acaba?
Canım ben gökçeye sekin Çilekli sütünü veriyorum içiyor ama genelde aç olduğu zamanları tercih ediyorum çok aç olmadığı zamanlar sütü içmiyor illa biberon maması olacak. Bugunde Muzlu sütü denicem. İstersen sende dene.Sağol canım mirakız zoru sevdiği için azı çıkardı inşallah sever sevene kadar bütün sütleri denicem
Inşallah arabanızıda hızlı alırsınız evdeki huzur neşe öyle önemliki benim eşimin keyfi bişiye kaçmışsa ben ondan mutsuz oluyorum
Evet aynen oldu kilo alsın diye de onu yapmaya Aklım yatmıyo ilerde pişman olurum gibi geliyo umarım sever sütle Bisküvi yedirmek bile daha mantıklı geliyo paylaştığın tarifleri gördüm canım tam inceleyemedim ama onlardanda denicem belki birini sever besin alacaksa bu şekilde alsın hem bunlar denemediğim Şeyler tüm alternatifler bitmeden ki bitse bile Çocuğum keyifli sağlıklı büyüyo Değerleri ii afrikalı gibide değil yinede böyle bi takviye vermicem gibi diyorum ya yatmıyo kafama belki yanlışım ama içim rahat etmez bu çocuk büyüyo doğala dönmek gerekirken normal beslenmeye geçmesi gerekirken yok yani
Evet Meyveli de olabilir aslında bgn pınar aldık bakalım bi onu denicem olmadı öyle de denerim bide açken verirsem yemek nâsı yedircem zaten az yiyo ben emzirme yerine düşünmüştüm sütümü sağarım onun yerine olmazsa Akşm mı içersem o da gaz yapar mı of ne zormuşCanım ben gökçeye sekin Çilekli sütünü veriyorum içiyor ama genelde aç olduğu zamanları tercih ediyorum çok aç olmadığı zamanlar sütü içmiyor illa biberon maması olacak. Bugunde Muzlu sütü denicem. İstersen sende dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?