- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sekin ürünlerini güvenilir buluyorum o dediğin böceği bende duydum ama Çilekli süttede katıldığını hiç duymamistım. Uyarı için Sağol bi araştırayım canım.Çilekli olan süt puding tarzı yiyecekleri verme canım istersen.bi böcek varmış bu böceğin kanı kullaniliyimus caterin di sanırım ismi koladada cok kullaniliyomus hatta tüm kırmızı meyve sularında renklendirilmesi gereken besinlerde varmış. Ben onu okuyup gördüğümde beri kırmızı renkli hiç bi meyve suyunu falan icemiyorum. Okuduğum yerde içim Çilekli toz pudingin içinde falan olduğunuda yazıyodu.
Aman canim seninki pek kotuymus Allah sabir versin nasil uykusunu aliyorlar bilmem bi de bi enerjik oluyo hayret ediyorumyarım saatte bir sabaha kadar gözü kapalı ağlar,sallarım uyuturum yerine koyar kafamı yastığa koyarım yeni uyanma periyodu başlar,gece 10 da en erken yatar sabah 5 buçuk olmadan kalkar,bizimki açlık değil huy bana kalırsa,şuan öyle kötüyümki bi arakadaşımla tatildeyiz 4 yaşında çocuğu gece 10 saat gündüz 4 saat uyuyor bense elimde oğlum mor gözler o havalı bakımlı vakit çok zira,sırf oğlum yüzünden en iyi arkadaşlarımı kıskanıp soğuyorum,kimsenin suçu yok ama ben deliriyorum ,ne çok anlattım affet içim dolmuş
teşekkürler,darısı başıma ben de bu durumu kabullendim zor bebek evet sağlıklı olsun iyi olsun diye diye bu günlere erdik,Artık daha az korkuyorum keremle bi yerde bulunmaya,en azından deli gibi ağlarken araya girip susturabiliyorum konuşarak,yaptığı hırçınlıklardan da utanmıyorum kalabalık ortamlarda ,hatta gülüp geçiyorum, sen de yakışıklıyı alıp tatil yaparsın illaki de başbaşa olmaz ya eş yada bi arkadaş olsunBen de seni merak ediyordum yazacaktım hatta. Benim oğlan bile düEldi darısı keremin başına. Ama olsun bak en azından korkuların gitmiş zor da olsa oğlunla tatile çıkabilmişsin. Ben de mi acaba oğlumla yalnız tatile gitsem diye düşünmeye başladım
uykuyu alıyor demekki çünkü büyümesi gelişmesi iyi,birine çekmiş demekki aileden ben ooooo uyku delisiyim pardon delisiydimAman canim seninki pek kotuymus Allah sabir versin nasil uykusunu aliyorlar bilmem bi de bi enerjik oluyo hayret ediyorum
ilaç bi ara denedim buralarda yoktum o sırada,yani foruma giremiyordun,ilaç işe yaramadı pek de hoşlanmadım zaten ikaç fikrinden bi kaç kere ben içtim valla sarhoş yapıyordu kıyamadımcanim uykusu icin hic ilac dusundun mu belki ise yarar sende o da mutlu olursunuz
kreş asla düşünme çok minikler,bin kere grip olur gereksiz yere ,en az 3 yaş kreş için bence,evde biri de zor güvenmek zor,çalışmamayı düşünsem de yıllarca verilen emeğime acıyorum o zaman da,zor karar iki türlü de,Ama iyi bakıcılar da var bazen şahit olup imreniyorum,inşallah sen de emin birini bulacaksınİşimi bırakmayı bile düşünüp vazgeçiyorum çok zor bi durum...duygusal travmaya doğru gidiyorum..kimseden beklediğim manevi destekte yok ...inş Rabbim iyi insanlarla karşılaştırırır..olmadı kreşlere mi baksam diyorum.yazarken bile bunalıyorum..anne olmak ikili delilikmiş ne yapsam aklım yapmadığımda kalıyo
İnşaallah çook teşekkür ederim..kreş asla düşünme çok minikler,bin kere grip olur gereksiz yere ,en az 3 yaş kreş için bence,evde biri de zor güvenmek zor,çalışmamayı düşünsem de yıllarca verilen emeğime acıyorum o zaman da,zor karar iki türlü de,Ama iyi bakıcılar da var bazen şahit olup imreniyorum,inşallah sen de emin birini bulacaksın
Çilekli olduğu için tereddüt ettim bende canım okuduğum yerde bi çok urununde resimleri vardı bunların arasında Çilekli olan ürünlerde vardı onu görünce şimdi Çilekli olan ve rengi kırmızı olan yiyecekler hep oyledir diye düşünüyorum. Tabi güvenilir olan üründe çok ama insan ister istemez hepsinden soguyo böyle duyup görünce.Sekin ürünlerini güvenilir buluyorum o dediğin böceği bende duydum ama Çilekli süttede katıldığını hiç duymamistım. Uyarı için Sağol bi araştırayım canım.
İnsallah canim cok sagol destegin icin@minnakkartal miranin disi hayirli olsun
@yaz yagmuru bugunlerde gececek elbet yine kahve ve eceyle guleceginuz gunler gelecek ins
A apriori11 tv hayirli olsun samsung mu aldınız
canim eminim cok zordur Allah iyi insanlarla karsilastirsin bizim burada bir komsu 3 aylik bebegini bakiciya birakip ise baslamisti bakicisi birgun dedi ki ilk basladigi gun annesi ayrilamadi cok agladi aglaya aglaya gitti ben ona bana guven kendi cocigum gibi bakarim demistim dedi surekli telefonla aramis ama cocul 4 yasina gelinceye kadar bakti biz hep gorduk nasil baktigini seve seve bakti surekli opup kokluyordu kadinin yasi vardi babaanne diyordu bakicisina annanesine gitmiyordu simdi annesi ikinciye hamile isi birakip ikinciye kendi bakacakmis ama sansina iyi biri buyuttu oglunu insallah sana da iyi biri denk gelir canim icini ferah tutİşimi bırakmayı bile düşünüp vazgeçiyorum çok zor bi durum...duygusal travmaya doğru gidiyorum..kimseden beklediğim manevi destekte yok ...inş Rabbim iyi insanlarla karşılaştırırır..olmadı kreşlere mi baksam diyorum.yazarken bile bunalıyorum..anne olmak ikili delilikmiş ne yapsam aklım yapmadığımda kalıyo
ben alti aylikken birakip basladim kv bakti ama ilk gun aglamaktan is yapamamistim zaten ilk ayrilik sahnesi tam aglamakli ama is yerinde devam etmisti bendeİnsallah canim cok sagol destegin icin
canim eminim cok zordur Allah iyi insanlarla karsilastirsin bizim burada bir komsu 3 aylik bebegini bakiciya birakip ise baslamisti bakicisi birgun dedi ki ilk basladigi gun annesi ayrilamadi cok agladi aglaya aglaya gitti ben ona bana guven kendi cocigum gibi bakarim demistim dedi surekli telefonla aramis ama cocul 4 yasina gelinceye kadar bakti biz hep gorduk nasil baktigini seve seve bakti surekli opup kokluyordu kadinin yasi vardi babaanne diyordu bakicisina annanesine gitmiyordu simdi annesi ikinciye hamile isi birakip ikinciye kendi bakacakmis ama sansina iyi biri buyuttu oglunu insallah sana da iyi biri denk gelir canim icini ferah tut
Haklısın canım.Çilekli olduğu için tereddüt ettim bende canım okuduğum yerde bi çok urununde resimleri vardı bunların arasında Çilekli olan ürünlerde vardı onu görünce şimdi Çilekli olan ve rengi kırmızı olan yiyecekler hep oyledir diye düşünüyorum. Tabi güvenilir olan üründe çok ama insan ister istemez hepsinden soguyo böyle duyup görünce.
Canim benim ya.Ilk süt denemesi kabus be yediyse emdiyse kustu çok zorlandı ağladı kuzum ya ben ne yapıcam vallahi deliricem artık
Şu geri giden gezegen merkür müydü neydi? İçimden epey bi sövdüm ona.
Dedim öküz ama en azından öküzlüğünün farkına vardı. Gittik yemek yedik özür de diledi düşüncesizlik ettim dedi. Bende abarttıysam özür dilerim sadece seni özlüyorum dedim hatta.
Herşey iyi hoş. Çocuğu uyuttuk. Tavla oynayalım kim kaybederse sabah gökçe uyandığında o çocukla ilgilenecek öbürü uyuyacakdı.
Tavlayıda epeydir oynamadık hiç.
Oyun bitti ben kazandım. Sohbet ettik konuştuk. Birazda yendim diye hoşuma gitti tabi.
Ya aslında böyle oynanmaz bu dedi. Nasıl dedim. Tam bilmiyoruz oyunu dedi. Arada risk almak lazım falan dedi.
Ben epeydir oynamadım unutuyorum. Oynadıkça açılırım falan diyorum saf saf.
Seninle kimse oynamak istemez zevk almaz dedi.
Oyunun ortasındada uykum geldi bırakalım falan demişti.
Bildiğin sıkılmış adam.
Son golünüde attı bana.
Hadi sıkılabilir onada lafım yok.
Ama aylardır birlikte bişeyler yapalım vakit geçirelim özledim diyorum adama. Zaten burda sizler hariç doğru dürüst kimseyle konuşamıyorum. Bişey yapmışız bari sevmedim deme.
Oynamayız bi daha zevk almadıysan dedim.
Ama çok kırıldım ya. Kırılır mıyım üzülür müyüm hiç mi düşünmüyo bu adam.
Ağlamamak için kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi. Tüm hevesimi aldı götürdü.
Gitsşn kimle görüşmek istiyosa ne yapmak istiyosa yapsın artık..
ben haşlıyorum canım tarhanasının içine katıp blendır yapıyorum yoksa kabuğundan rahatsız oluyo. bulgur pilavına da önce mercimeği haşlıyorum sonra bulgur ekleyip pişince üstğne tereyağı gezdiriyorum. köfteye de haşlayıp koyuyorum.
Maşaallah ancak okuyabildim :) çok uykum var çok da yorgunum ..kafamda deli sorularla uyuyamıyorum...yarın bakıcı adaylarıyla görüşcez..hala birini bulamamanın ve zamanın gittikçe daralmasının etkisiyle daralıyorum..ne zor işmişçocuğuna annesi yada kayınvalidesi bakanlar hemen kardeş düşünsün bence...
Annem kaynar suda 1-2 dk haslyo canm kavurmuyorz biz.sonra soguyunca posete koyup buzluga atyorzYani fasulyeyi yemeklik dogruyorsun yagda rengi donene kadar bi iki dk kavurup buzdolabi bosetine koyup buzluga koyuyorsun oyle mi canim?
Kizlar kizim su vakte kadar 3 kere uyandi bugunlerde hep boyle sik uyaniyo gunduz cok uyumuyo yoplam 2 saat. Gece 10 : 30 da uyur. Sizinkiler gece kac kere kalkiyo? Ac mi acaba?
Çilekli olduğu için tereddüt ettim bende canım okuduğum yerde bi çok urununde resimleri vardı bunların arasında Çilekli olan ürünlerde vardı onu görünce şimdi Çilekli olan ve rengi kırmızı olan yiyecekler hep oyledir diye düşünüyorum. Tabi güvenilir olan üründe çok ama insan ister istemez hepsinden soguyo böyle duyup görünce.
Evet canim benimKızlar slm.. Ay resmen buraya yazı yazmayı özlemişim. Her akşam teli elime alıyorum okumak için ama malesef sonunu getiremeden bişeyler çıkıyor yarıda kalıyor. Devam etmek istedigimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor . Kısacası performansınız harika :)
Cnm dün arende öyleydi. Kıpkırmızıydı canıda çok yanıyordu. Coresatin bile geçirmedi ilk defa. Bende zeytinyağı sürdüm bezinide bol bağladım. Çok şükür ki geçti. İstersen sende bi sür. Bide emreyle arenin uyku saatleri birbirine çok yakın. Rica etsem bir günlük beslenme programınızı saatiyle bana yazarmısın ?
@yazyagmuru çok geçmiş olsn. İyi ki kimseye bişey olmamış ama senide çok iyi anlıyorum. İnş. Allah daha iyi arabalara binmenizi nasip eder. Bu arada o komşuna anlam veremiyorum nasıl bi kişiliktir böyle ya.
@cann10 instg adresin sny. diye mi başlıyor? O senmisin ?
stanki bizim dr yaptırmasanda olur son 10 yılda hiç böyle bi olay görülmedi dedi. Ben istiyorum diyince 1.5 yaşından sonra o zaman dedi. 15. Ayda yaptırmam mantıklı olur gibi. Yani 14. ay bitiminde.
A apriori11 geçmişi tam okuyamadım ama yanlış anlamadıysam azad memeyimi bıraktı ? Hiç mi emmiyor?
Oyyy kıyamam yaIlk süt denemesi kabus be yediyse emdiyse kustu çok zorlandı ağladı kuzum ya ben ne yapıcam vallahi deliricem artık
Haklısın sanırım mevcut durumu kabyllenmek gerekiyo inş kolay geçer@Morvemavi Bence isini birakma canim isi birakmis biti olarak soyluyorum suan brn sadece anneligi yasiyorum ama calisirkrn bence hem kafinsin ozgurlugun halrn devam ediyor maddi gucun elinde hemde daha sabirli daha ozlem dolu kucaklayan bir annesin bu zamana kadar bekleme sansim olsaydi bende calisirdimki kizim buyusun 3 yasina gelsin tekrar calismayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?