Okaliptüs yağı ve limon yağı. Hem güzel kokuyor hem karınca vs gelmiyor@minnakkartal ah mira ah kiyamam ya
biseylere karistirip vercen olmazsa ins bikac aya duzelir
A apriori11 sen iki yag demistin galiba parfum olarak kullaniyom eve diye neydi onlar bende alicam yerleri sirke karbonatla siliyorum artik oni da alayim
Oy maşallahSaclarimiza bakin teyzeler betulden sonra en cok sac beyzada sanirim :))
Canim benim ya beyzada süt icmedi meyveli kakaolu cocuk sutu günlük sut hic bisi icmedi bende yogurda agirlik verdim tarhanasini bazen sütle yapiyorum bilmiyorum nekadar dogru ama emdikleri icin diger sutun tadini begenmiyorlar bence emmek bitince ozaman icerler gibi geliyor banaIkinci kez kusma hiçbişi Ağzına koymama bozulan sinirlerim yarının pazartesi oluşu dertler Derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben nickimi acıların kadını Bergen yapasım var
Igda miranin saclarini gorduk cok begendik kopya cektikOy maşallah
Valla ben zaten içse şaşardım bgn emmeyede güvenmiş olabilir yarın normal süt denicez ertesi gün Meyveli tüm çeşitler bitince başa Sarıcam aslında emzirmeyi kesmeyi bile düşündüm bugün hiç ii DeğilimCanim benim ya beyzada süt icmedi meyveli kakaolu cocuk sutu günlük sut hic bisi icmedi bende yogurda agirlik verdim tarhanasini bazen sütle yapiyorum bilmiyorum nekadar dogru ama emdikleri icin diger sutun tadini begenmiyorlar bence emmek bitince ozaman icerler gibi geliyor bana
Çok saçta daa güzel duruyo bu model ah kuzuların Saçları daa bi uzasın ne kopyalar çekeriz birbirimizdenIgda miranin saclarini gorduk cok begendik kopya cektik
Cok haklisin canim inşallah mirada seni uzmez ve icerValla ben zaten içse şaşardım bgn emmeyede güvenmiş olabilir yarın normal süt denicez ertesi gün Meyveli tüm çeşitler bitince başa Sarıcam aslında emzirmeyi kesmeyi bile düşündüm bugün hiç ii Değilim
Çok saçta daa güzel duruyo bu model ah kuzuların Saçları daa bi uzasın ne kopyalar çekeriz birbirimizden
Rabbim hayırlı kararı vermende yar ve yardımcın olsun canım eminim zordur ben anneme bırakırken bile çok zorlandım ama burada ne kdr güzel bakan bakıcılar var benim iş yerimde bi Arkadaşımın bakıcısıda öyle kadın her anı videoya çekiyo gün içinde bi Sürü foto yolluyoBakıcı adaylarıyla görüştük bugün..aslında 2 görüşmede olumsuz değildi..şimdi karar versem diyorum veremiyorum:) ilk görüşte ikisinide kanım ısındı ama ne yapcağımı bilemiyorum..duygusal olarak çöküntüdeyim .. Bu zamana kadar kuyruğu dik tuttum ama tükendim galiba..hiç bir şey yapmak istemiyorum..benim yerime biri karar versin ve doğru olsun o karar:)
@yaz yagmuru inş doğru insanı bulurum bende, sağolasın
@minnakkartal acıların kadını benim bu akşam..kuzumu başkasına bırakma duygusu içime çöktü
valla yeme konusunda en çok sana üzülüyorum ,Allah yardım etsin inşallah üstüne gitmeden zamanla düzelecek herşeyIkinci kez kusma hiçbişi Ağzına koymama bozulan sinirlerim yarının pazartesi oluşu dertler Derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben nickimi acıların kadını Bergen yapasım var
Maşallah Beyzaya :) artık gökçenin de saçları uzasın da bende böyle bağlıyım yahu :)Igda miranin saclarini gorduk cok begendik kopya cektik
âmin Canım inşallah hepimiz başka bi için zaman diyoruz biz çok fazla tükenmeden o zamn geçse beklenen zaman gelse yavalla yeme konusunda en çok sana üzülüyorum ,Allah yardım etsin inşallah üstüne gitmeden zamanla düzelecek herşey
Bütün gamlı annelerle tuhaf huylu bebeler birarada bi daa doğurursam yazın doğurmıcam çok netbiz ne gamlı anneleriz ya,kimse böyle değil bakıyorum etrafa,herşey dert kimi yemez kimi uyumaz ,bu veletlerin topunu tutup ısırasım geldi yeminle
Bakıcı adaylarıyla görüştük bugün..aslında 2 görüşmede olumsuz değildi..şimdi karar versem diyorum veremiyorum:) ilk görüşte ikisinide kanım ısındı ama ne yapcağımı bilemiyorum..duygusal olarak çöküntüdeyim .. Bu zamana kadar kuyruğu dik tuttum ama tükendim galiba..hiç bir şey yapmak istemiyorum..benim yerime biri karar versin ve doğru olsun o karar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?