2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Okaliptüs yağı ve limon yağı. Hem güzel kokuyor hem karınca vs gelmiyor

Ikinci kez kusma hiçbişi Ağzına koymama bozulan sinirlerim yarının pazartesi oluşu dertler Derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben nickimi acıların kadını Bergen yapasım var
Canim benim ya beyzada süt icmedi meyveli kakaolu cocuk sutu günlük sut hic bisi icmedi bende yogurda agirlik verdim tarhanasini bazen sütle yapiyorum bilmiyorum nekadar dogru ama emdikleri icin diger sutun tadini begenmiyorlar bence emmek bitince ozaman icerler gibi geliyor bana

Valla ben zaten içse şaşardım bgn emmeyede güvenmiş olabilir yarın normal süt denicez ertesi gün Meyveli tüm çeşitler bitince başa Sarıcam aslında emzirmeyi kesmeyi bile düşündüm bugün hiç ii Değilim
Igda miranin saclarini gorduk cok begendik kopya cektik
Çok saçta daa güzel duruyo bu model ah kuzuların Saçları daa bi uzasın ne kopyalar çekeriz birbirimizden

Cok haklisin canim inşallah mirada seni uzmez ve icer

Bakıcı adaylarıyla görüştük bugün..aslında 2 görüşmede olumsuz değildi..şimdi karar versem diyorum veremiyorum:) ilk görüşte ikisinide kanım ısındı ama ne yapcağımı bilemiyorum..duygusal olarak çöküntüdeyim .. Bu zamana kadar kuyruğu dik tuttum ama tükendim galiba..hiç bir şey yapmak istemiyorum..benim yerime biri karar versin ve doğru olsun o karar:)
@yaz yagmuru inş doğru insanı bulurum bende, sağolasın
@minnakkartal acıların kadını benim bu akşam..kuzumu başkasına bırakma duygusu içime çöktü

Rabbim hayırlı kararı vermende yar ve yardımcın olsun canım eminim zordur ben anneme bırakırken bile çok zorlandım ama burada ne kdr güzel bakan bakıcılar var benim iş yerimde bi Arkadaşımın bakıcısıda öyle kadın her anı videoya çekiyo gün içinde bi Sürü foto yolluyo
Hepimiz başka dertlerdeyiz Allah beterinden sakınsın Çaresiz olmasın
Ben bunalımdayım annem geldi şimdi biraz uzandım bazen bi sihirli değneğim Olmasını öyle istiyorum ki

@kmltım kvnin tek artısı gözüm arkada kalmayacak duygusu ..diğer hayata katışma durumları can sıkıcı olabilir..benimkide bakacak durumda değil yinede kuzucuk için katlanılır mi bilemedim...

Ikinci kez kusma hiçbişi Ağzına koymama bozulan sinirlerim yarının pazartesi oluşu dertler Derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben nickimi acıların kadını Bergen yapasım var
valla yeme konusunda en çok sana üzülüyorum ,Allah yardım etsin inşallah üstüne gitmeden zamanla düzelecek herşey

valla yeme konusunda en çok sana üzülüyorum ,Allah yardım etsin inşallah üstüne gitmeden zamanla düzelecek herşey
âmin Canım inşallah hepimiz başka bi için zaman diyoruz biz çok fazla tükenmeden o zamn geçse beklenen zaman gelse ya

biz ne gamlı anneleriz ya,kimse böyle değil bakıyorum etrafa,herşey dert kimi yemez kimi uyumaz ,bu veletlerin topunu tutup ısırasım geldi yeminle
Bütün gamlı annelerle tuhaf huylu bebeler birarada bi daa doğurursam yazın doğurmıcam çok net

Arife gününden beri izinliydim. Kizimda ne güzel ilgileniyordum. Çok alıştım gökçe ile bütün gün birlikte vakit geçirmeye ama iznim bitti ve işe dönüyorum gökçeden şanlı ilk kes ayrılıyormuşum gibi canım sıkkın keşke ücretsiz izin alabilme imkanım olsaydı. Offfffff.
@minnakkartal Allah kolaylik versin sana canım. Cidden çok zor ama bu günlerde geçecek. Hep yigenimi örnek veriyorum ama şimdi görmen lazım içine kurt girmiş gibi sürekli yiyo sıpa. :) göbeği çıktı iyice. Ve ben onun kadar kusan bir bebek görmemiştim. Sanki tulumbadan su fışkırıyor gibi kusardi.

Herkese iyi akşamlar hızınıza yetişemiyorum artık gerçi betülün hızınada yetişemiyorum bütün gün koşturmaca nasıl akşam oluyo anlamıyorum
@minnakkartal sütten vazgeçtim ben betül genel olarak yer hemen hemen herşeyi ama sütü sevmiyo ballı veriyodum az bişey içiyodu zaten yoğurt yiyo ayran içiyo süte gerek görmüyorum mira da yoğurt yiyosa bence zorlama

@yazyağmuru tam anlayamadım ama alıntılardan anladığım kadarıyla kaza mı yaptınız eğer öyleyse çok geçmiş olsun canım dilerim kimseye bişey olmamıştır

A apriori11 bende kasmıyorum valla oyuncak işinde de dışarda gezme tozmada da yerlere oturuyo kalkıyo toprak elliyo filan sağlıklı olsun diye şu sophie diş kaşıyıcı almıştım bi kerr ağzına sokmadı kağıt karton bulsa deli gibi kemirir :))

M Mor ve mavi canım inşallah iyi bi bakıcı bulursun allah gönlğne göre versin

M mutube saçlarınız çok güzel olmuş :)

Allahım kabus gübiydi bu gün. 5 dk durmadı yerinde. Eşimle küslüğümüzü bile unuttuk resmen. İyi ki evdeymiş yoksa nasıl başederdim bilmiyorum. Ne uyudu ne yedi su ve emdi sadece. Takatim kalmadı kolumda taşımaktan. Parka çıktık olmadı yolda gezdik olmadı.
Banyo yaptırdım suya oturttum 10 dk dan fazla durmadı.
1 buçuk saat kuvağımda sallayarak evi turladım durdum. Koyduğum an ağlayıp durdu. Ayağımda sallasaydım bundan iyiydi heralde.
Şimdi uyanmadı inşallah uyursa dinlenirim. En azından iki lokma bişey yerim.
Yarında böyle olursa hastaneye götürcem. Normal hali değil bu bi ağrısı mı vardı bilemedim
@kmltm keşke izin alabilse. Bazen pazarları bile çalışıyo. İşleri çok yoğun. Hastalık falan olmadığı sürece izin almayın diyolar. Mırın kırın ediyolar. Özel oluncada malesef çok fazla bişey yapamıyoruz. Bu gün bilr elemanlar çalışıyolardı. Zırt pırt arıyolar zaten o da ayrı mesele.
M Mor ve mavi canım inşallah evladın için en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun.
@minnakkartal sütü bebişlerin bir çoğu ilk başta reddetmişti inşallah miranında öyledir.
M mutube betüşün saçlara maşallah. Ne kadar çok. Biz bizim üç tel saçı bile bağlıyoruz heveslenip

Ay böyle sonradan okumakta ne zor muş

Çok haklısın..zor bir karar ve her açıdan içine sinmesi,en doğrusu olmalı diyorsun..ince eleyip sık dokuyorsun haklı olarak..umarım doğru olanı,hayırlı olanı seçersin ve gözün hiiiiiiç arkada kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…