2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yaa ne kadar güzel beraber vakit geçirmişsiniz bende iznimi iple çekiyorum artık biliyorum sonrası bende bu hislerde olucam
Inşallah ben tükenmeden o günler gelir

Çok özletiyosunuz kendinizi bayannnnn
Yoğurt yeni başlamıştı yemeye ateşlenince bıraktı iki gündürse hiçbişi yemiyo mirada zorlamak ters tepiyo zaten hayırlısı artık

Acaba azı diş mi çıkarıyo mirada öyleydi azısı patladı
Sanmamakla birlikte umarım Öyledir inşallah sonra alışır

Geçen hafta gökçede öyleydi canım meğer ağrısı varmış kızımın ondan çok huysuzmuş :/ çok şükür gezi gitti. İnşallah hasta falan değildir.

Bilmiyorum ki. Bende acemi anne işte anlamıyorum. Üst dört damağı kabarık epeydir. Ama eşimde diyo ki onlar zaten öyleydi.
Kv ye sorsan çocuk 5 aylık olduğundan beri oo damağı kabarmış diyip duruyo.
Eminde olamadım.
Hepsi birden mi çıkacak ne yapacaksa.
Calpol vereyim dedim onuda içiremedik 2 adam.
Yarın kendine gelse bari.

İnşallah canım deneme yanılma bi şekilde bulunur en kısa zamanda

Canim ben de bazen tarhanayi sutle yapiyorum tarhana kiymali ya da sutle olunca daha besleyici oluyormus internette okumustum ben de sut icmedigi icin muhallebiyi tarhanayi sutle yapiyorum yogurt ayran veriyorum yumurtanin beyazi da kalsiyum acisindan zengin beyazinida yiyiyor insallah yeterli geliyordur sutu sevmedi ara ara deneyecegim artik
evet canim bizim arabayla yanimizda calisan kisiler kaza yapti cok sukur onlara birsey olmadi araba pert oldu yeniydi arabamiz ve is arabasi onsuz olmuyor yeni araba alcaz artik zor gunler geciriyoruz Allah beterinden korusun insallah

@Akaibu canim belki distir Ece de oyle oluyor dis cikaracagi zaman insallah yarin daha iyi olur M mutube beyzanin saclari cok guzel masallah bizimkiler de bayagi uzadi kivircik oldugu icin belli olmuyor banyo yaptirirken burnuna kadar iniyor
Oyyy maşallah ecenin saclarinada bayilitim kivircik saca beyzadada olsun cok.istedim ama olmadi bitek sen kalmistin sanirim fotoyu gormeyen herkes gordugune gore artik kaldirabilitim

Bugun esim tutturdu araba bakmaya gidelim diye hava sicakti kirmak istemedim beraber bakalim sen de yanimda ol dedi gittik ikinci el baktik cok pahali arabalar bir tane uygun bulduk 2012 model km side az bir de esim internetten bulmus denizliden o da uygun 2011 model onun da km si az karar vercez ama asil sorun para kisminda cek alcak esim musterisinden bir kismini onunla bir kismini krediyle odemeyi dusunuyoruz kaskodan parayi almamiz 1,5 ayi bulcak parayi alinca da krediyi kapatcaz insallah planlarimiz tutar kizlar

Oyyy maşallah ecenin saclarinada bayilitim kivircik saca beyzadada olsun cok.istedim ama olmadi bitek sen kalmistin sanirim fotoyu gormeyen herkes gordugune gore artik kaldirabilitim
Sagol teyzesi Beyzaninkiler de cok tatli ben de bazen avatar yapip bazen kaldiriyorum birisi gorur diye

İnşallah canim gonlune gore olur hersey

Bizde babamizdan yasakliyiz nazar deger falan diyo hepimiz paylasiyoruz diyorum ziyaretci bakanlar var onlarin deger diyo bende boyle bir yol buldum artik kendime sizlere gosterip kaldiriyorum :))
Sagol teyzesi Beyzaninkiler de cok tatli ben de bazen avatar yapip bazen kaldiriyorum birisi gorur diye

ins hayirlisiyla alirsiniz bu ara ev araba fiyatlari uctu gecen soylemistin ev icinmi cekmistoniz esnaf kefaletten oranim kredileri uygun oluyo babamda esnaf benim ordan biliyorum bizde sıkıstik dedim hatta celelim diye ama babanemin evi ipotek gostermek gerekiyo halamla babanem yanasmiyolar esnaflik yapmayan anlamiyo malesef bu islerden

Aksam da yine misafir geldi gecmis olsuna Ece cok sevindi esimin teyzesi ve oglu bu kiz erkekleri cok seviyor teyzesinin oglu esimle yasit gidip gidip bacagina sarildi kucagina gitti bir cilveler esim bana diyor ki insallah boyle devam etmez erkeklere cok gitmesi hosuma gitmiyor diyor ben de buyuyunce gitmez dedim babasi kiskancliga basladi kizlar teyzesi de cok sasirdi Ecenin hareketlerine 1,5 yasinda oldu mu dedi 14 aylik dedim masallah dedi:))

İnsallah canim evet esnaflik zor gercekten ben bazen esime cok uzuluyorum musterilerle ayri calisanlariyla ayri devletin agir vergileriyle ayri ugrasiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun evet canim esnaftan is icin cekmistik biz de evi ipotek ettirmistik ama bu kez bankadan cekcez esim bankaya gitcek yarin bir arastircak

@kmltım kvnin tek artısı gözüm arkada kalmayacak duygusu ..diğer hayata katışma durumları can sıkıcı olabilir..benimkide bakacak durumda değil yinede kuzucuk için katlanılır mi bilemedim...

Canim bi gorsen cann10 da kv ile ayni binada oturuyo ve kiziyla problem yasiyodu.biz de ayni durumda olcz eminim.cocugu kendi terbiye etmeye caliscak.kendine anne dedirtecek falan filan.onceki torunlrindan biliyorum.bwn de emreyi ona birakmak icin buraya tasindm ama olmuyo gercekten Allah iyilerle karsilastirsn

Gecms olsun canm.ozelde calsmak zor gercekten esim de oyle cok zor izin alir.

Ben gormedim

Insallah canm hayrlisi olsun

@pilise dun aklima geldn biliyo musun ama nick ini hatrlayamadm bi turlu.hepsi geldi aklma eskiler bile ama sen gelmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…