Ay isimleri karıştırmışım. Senin kuzunun adını betül diye hatırlamışım.Canim @pilise nin kizi betus ig de belki foto gormussundur ondan sonra sanirim en cok.bizim. yani.beyzamin
yaa ne kadar güzel beraber vakit geçirmişsiniz bende iznimi iple çekiyorum artık biliyorum sonrası bende bu hislerde olucamArife gününden beri izinliydim. Kizimda ne güzel ilgileniyordum. Çok alıştım gökçe ile bütün gün birlikte vakit geçirmeye ama iznim bitti ve işe dönüyorumgökçeden şanlı ilk kes ayrılıyormuşum gibi canım sıkkın keşke ücretsiz izin alabilme imkanım olsaydı. Offfffff.
@minnakkartal Allah kolaylik versin sana canım. Cidden çok zor ama bu günlerde geçecek. Hep yigenimi örnek veriyorum ama şimdi görmen lazım içine kurt girmiş gibi sürekli yiyo sıpa. :) göbeği çıktı iyice. Ve ben onun kadar kusan bir bebek görmemiştim. Sanki tulumbadan su fışkırıyor gibi kusardi.
Çok özletiyosunuz kendinizi bayannnnnHerkese iyi akşamlar hızınıza yetişemiyorum artık gerçi betülün hızınada yetişemiyorum bütün gün koşturmaca nasıl akşam oluyo anlamıyorum
@minnakkartal sütten vazgeçtim ben betül genel olarak yer hemen hemen herşeyi ama sütü sevmiyo ballı veriyodum az bişey içiyodu zaten yoğurt yiyo ayran içiyo süte gerek görmüyorum mira da yoğurt yiyosa bence zorlama
@yazyağmuru tam anlayamadım ama alıntılardan anladığım kadarıyla kaza mı yaptınız eğer öyleyse çok geçmiş olsun canım dilerim kimseye bişey olmamıştır
@apriori11 bende kasmıyorum valla oyuncak işinde de dışarda gezme tozmada da yerlere oturuyo kalkıyo toprak elliyo filan sağlıklı olsun diye şu sophie diş kaşıyıcı almıştım bi kerr ağzına sokmadı kağıt karton bulsa deli gibi kemirir :))
@Mor ve mavi canım inşallah iyi bi bakıcı bulursun allah gönlğne göre versin
M mutube saçlarınız çok güzel olmuş :)
Acaba azı diş mi çıkarıyo mirada öyleydi azısı patladıAllahım kabus gübiydi bu gün. 5 dk durmadı yerinde. Eşimle küslüğümüzü bile unuttuk resmen. İyi ki evdeymiş yoksa nasıl başederdim bilmiyorum. Ne uyudu ne yedi su ve emdi sadece. Takatim kalmadı kolumda taşımaktan. Parka çıktık olmadı yolda gezdik olmadı.
Banyo yaptırdım suya oturttum 10 dk dan fazla durmadı.
1 buçuk saat kuvağımda sallayarak evi turladım durdum. Koyduğum an ağlayıp durdu. Ayağımda sallasaydım bundan iyiydi heralde.
Şimdi uyanmadı inşallah uyursa dinlenirim. En azından iki lokma bişey yerim.
Yarında böyle olursa hastaneye götürcem. Normal hali değil bu bi ağrısı mı vardı bilemedim
@kmltm keşke izin alabilse. Bazen pazarları bile çalışıyo. İşleri çok yoğun. Hastalık falan olmadığı sürece izin almayın diyolar. Mırın kırın ediyolar. Özel oluncada malesef çok fazla bişey yapamıyoruz. Bu gün bilr elemanlar çalışıyolardı. Zırt pırt arıyolar zaten o da ayrı mesele.
@Mor ve mavi canım inşallah evladın için en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun.
@minnakkartal sütü bebişlerin bir çoğu ilk başta reddetmişti inşallah miranında öyledir.
M mutube betüşün saçlara maşallah. Ne kadar çok. Biz bizim üç tel saçı bile bağlıyoruz heveslenip
Ay böyle sonradan okumakta ne zor muş
Geçen hafta gökçede öyleydi canım meğer ağrısı varmış kızımın ondan çok huysuzmuş :/ çok şükür gezi gitti. İnşallah hasta falan değildir.Allahım kabus gübiydi bu gün. 5 dk durmadı yerinde. Eşimle küslüğümüzü bile unuttuk resmen. İyi ki evdeymiş yoksa nasıl başederdim bilmiyorum. Ne uyudu ne yedi su ve emdi sadece. Takatim kalmadı kolumda taşımaktan. Parka çıktık olmadı yolda gezdik olmadı.
1 buçuk saat kuvağımda sallayarak evi turladım durdum. Koyduğum an ağlayıp durdu. Ayağımda sallasaydım bundan iyiydi heralde.
Yarında böyle olursa hastaneye götürcem. Normal hali değil bu bi ağrısı mı vardı bilemedim
@kmltm keşke izin alabilse. Bazen pazarları bile çalışıyo. İşleri çok yoğun. Hastalık falan olmadığı sürece izin almayın diyolar. Mırın kırın ediyolar. Özel oluncada malesef çok fazla bişey yapamıyoruz. Bu gün bilr elemanlar çalışıyolardı. Zırt pırt arıyolar zaten o da ayrı mesele.
@Mor ve mavi canım inşallah evladın için en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun.
@minnakkartal sütü bebişlerin bir çoğu ilk başta reddetmişti inşallah miranında öyledir.
M mutube betüşün saçlara maşallah. Ne kadar çok. Biz bizim üç tel saçı bile bağlıyoruz heveslenip
Bilmiyorum ki. Bende acemi anne işte anlamıyorum. Üst dört damağı kabarık epeydir. Ama eşimde diyo ki onlar zaten öyleydi.yaa ne kadar güzel beraber vakit geçirmişsiniz bende iznimi iple çekiyorum artık biliyorum sonrası bende bu hislerde olucam
Inşallah ben tükenmeden o günler gelir
Çok özletiyosunuz kendinizi bayannnnn
Yoğurt yeni başlamıştı yemeye ateşlenince bıraktı iki gündürse hiçbişi yemiyo mirada zorlamak ters tepiyo zaten hayırlısı artık
Acaba azı diş mi çıkarıyo mirada öyleydi azısı patladı
Sanmamakla birlikte umarım Öyledir inşallah sonra alışır
Çok şükür. Çok zor kendi ağrın olsa neyse de. Dili yok ki yavrucaklar söylesin dertleriniGeçen hafta gökçede öyleydi canım meğer ağrısı varmış kızımın ondan çok huysuzmuş :/ çok şükür gezi gitti. İnşallah hasta falan değildir.
Canim ben de bazen tarhanayi sutle yapiyorum tarhana kiymali ya da sutle olunca daha besleyici oluyormus internette okumustum ben de sut icmedigi icin muhallebiyi tarhanayi sutle yapiyorum yogurt ayran veriyorum yumurtanin beyazi da kalsiyum acisindan zengin beyazinida yiyiyor insallah yeterli geliyordur sutu sevmedi ara ara deneyecegim artikCanim benim ya beyzada süt icmedi meyveli kakaolu cocuk sutu günlük sut hic bisi icmedi bende yogurda agirlik verdim tarhanasini bazen sütle yapiyorum bilmiyorum nekadar dogru ama emdikleri icin diger sutun tadini begenmiyorlar bence emmek bitince ozaman icerler gibi geliyor bana
evet canim bizim arabayla yanimizda calisan kisiler kaza yapti cok sukur onlara birsey olmadi araba pert oldu yeniydi arabamiz ve is arabasi onsuz olmuyor yeni araba alcaz artik zor gunler geciriyoruz Allah beterinden korusun insallahHerkese iyi akşamlar hızınıza yetişemiyorum artık gerçi betülün hızınada yetişemiyorum bütün gün koşturmaca nasıl akşam oluyo anlamıyorum
@minnakkartal sütten vazgeçtim ben betül genel olarak yer hemen hemen herşeyi ama sütü sevmiyo ballı veriyodum az bişey içiyodu zaten yoğurt yiyo ayran içiyo süte gerek görmüyorum mira da yoğurt yiyosa bence zorlama
@yazyağmuru tam anlayamadım ama alıntılardan anladığım kadarıyla kaza mı yaptınız eğer öyleyse çok geçmiş olsun canım dilerim kimseye bişey olmamıştır
@apriori11 bende kasmıyorum valla oyuncak işinde de dışarda gezme tozmada da yerlere oturuyo kalkıyo toprak elliyo filan sağlıklı olsun diye şu sophie diş kaşıyıcı almıştım bi kerr ağzına sokmadı kağıt karton bulsa deli gibi kemirir :))
@Mor ve mavi canım inşallah iyi bi bakıcı bulursun allah gönlğne göre versin
M mutube saçlarınız çok güzel olmuş :)
Oyyy maşallah ecenin saclarinada bayilitim kivircik saca beyzadada olsun cok.istedim ama olmadi
Sagol teyzesi Beyzaninkiler de cok tatli ben de bazen avatar yapip bazen kaldiriyorum birisi gorur diyeOyyy maşallah ecenin saclarinada bayilitim kivircik saca beyzadada olsun cok.istedim ama olmadibitek sen kalmistin sanirim fotoyu gormeyen herkes gordugune gore artik kaldirabilitim
İnşallah canim gonlune gore olur herseyBugun esim tutturdu araba bakmaya gidelim diye hava sicakti kirmak istemedim beraber bakalim sen de yanimda ol dedi gittik ikinci el baktik cok pahali arabalar bir tane uygun bulduk 2012 model km side az bir de esim internetten bulmus denizliden o da uygun 2011 model onun da km si az karar vercez ama asil sorun para kisminda cek alcak esim musterisinden bir kismini onunla bir kismini krediyle odemeyi dusunuyoruz kaskodan parayi almamiz 1,5 ayi bulcak parayi alinca da krediyi kapatcaz insallah planlarimiz tutar kizlar
Sagol teyzesi Beyzaninkiler de cok tatli ben de bazen avatar yapip bazen kaldiriyorum birisi gorur diye
ins hayirlisiyla alirsiniz bu ara ev araba fiyatlari uctu gecen soylemistin ev icinmi cekmistoniz esnaf kefaletten oranim kredileri uygun oluyo babamda esnaf benim ordan biliyorum bizde sıkıstik dedim hatta celelim diye ama babanemin evi ipotek gostermek gerekiyo halamla babanem yanasmiyolar esnaflik yapmayan anlamiyo malesef bu islerdenBugun esim tutturdu araba bakmaya gidelim diye hava sicakti kirmak istemedim beraber bakalim sen de yanimda ol dedi gittik ikinci el baktik cok pahali arabalar bir tane uygun bulduk 2012 model km side az bir de esim internetten bulmus denizliden o da uygun 2011 model onun da km si az karar vercez ama asil sorun para kisminda cek alcak esim musterisinden bir kismini onunla bir kismini krediyle odemeyi dusunuyoruz kaskodan parayi almamiz 1,5 ayi bulcak parayi alinca da krediyi kapatcaz insallah planlarimiz tutar kizlar
İnsallah canim evet esnaflik zor gercekten ben bazen esime cok uzuluyorum musterilerle ayri calisanlariyla ayri devletin agir vergileriyle ayri ugrasiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun evet canim esnaftan is icin cekmistik biz de evi ipotek ettirmistik ama bu kez bankadan cekcez esim bankaya gitcek yarin bir arastircakins hayirlisiyla alirsiniz bu ara ev araba fiyatlari uctu gecen soylemistin ev icinmi cekmistoniz esnaf kefaletten oranim kredileri uygun oluyo babamda esnaf benim ordan biliyorum bizde sıkıstik dedim hatta celelim diye ama babanemin evi ipotek gostermek gerekiyo halamla babanem yanasmiyolar esnaflik yapmayan anlamiyo malesef bu islerden
Dogru canim nazar olabiliyor Allah korusunBizde babamizdan yasakliyiz nazar deger falan diyo hepimiz paylasiyoruz diyorum ziyaretci bakanlar var onlarin deger diyo bende boyle bir yol buldum artik kendime sizlere gosterip kaldiriyorum :))
umutun saçlari da uzadi goren kuz saniyor:)
@kmltım kvnin tek artısı gözüm arkada kalmayacak duygusu ..diğer hayata katışma durumları can sıkıcı olabilir..benimkide bakacak durumda değilyinede kuzucuk için katlanılır mi bilemedim...
Allahım kabus gübiydi bu gün. 5 dk durmadı yerinde. Eşimle küslüğümüzü bile unuttuk resmen. İyi ki evdeymiş yoksa nasıl başederdim bilmiyorum. Ne uyudu ne yedi su ve emdi sadece. Takatim kalmadı kolumda taşımaktan. Parka çıktık olmadı yolda gezdik olmadı.
Oyyy maşallah ecenin saclarinada bayilitim kivircik saca beyzadada olsun cok.istedim ama olmadibitek sen kalmistin sanirim fotoyu gormeyen herkes gordugune gore artik kaldirabilitim
Bugun esim tutturdu araba bakmaya gidelim diye hava sicakti kirmak istemedim beraber bakalim sen de yanimda ol dedi gittik ikinci el baktik cok pahali arabalar bir tane uygun bulduk 2012 model km side az bir de esim internetten bulmus denizliden o da uygun 2011 model onun da km si az karar vercez ama asil sorun para kisminda cek alcak esim musterisinden bir kismini onunla bir kismini krediyle odemeyi dusunuyoruz kaskodan parayi almamiz 1,5 ayi bulcak parayi alinca da krediyi kapatcaz insallah planlarimiz tutar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?