masallah canim cok yakismis Umuta uzun sacli olmakumutun saçlari da uzadi goren kuz saniyor:)
Sagol canim insallahCanim bi gorsencann10 da kv ile ayni binada oturuyo ve kiziyla problem yasiyodu.biz de ayni durumda olcz eminim.cocugu kendi terbiye etmeye caliscak.kendine anne dedirtecek falan filan.onceki torunlrindan biliyorum.bwn de emreyi ona birakmak icin buraya tasindm ama olmuyo gercekten Allah iyilerle karsilastirsn
Gecms olsun canm.ozelde calsmak zor gercekten esim de oyle cok zor izin alir.
Ben gormedim
Insallah canm hayrlisi olsun
@pilise dun aklima geldn biliyo musun ama nick ini hatrlayamadm bi turlu.hepsi geldi aklma eskiler bile ama sen gelmedin
Canım gecmiş olsun arabanız kaza yapmış. Rabbım beterınden korusun daha güzel kapılar açılır inşaallahBugun esim tutturdu araba bakmaya gidelim diye hava sicakti kirmak istemedim beraber bakalim sen de yanimda ol dedi gittik ikinci el baktik cok pahali arabalar bir tane uygun bulduk 2012 model km side az bir de esim internetten bulmus denizliden o da uygun 2011 model onun da km si az karar vercez ama asil sorun para kisminda cek alcak esim musterisinden bir kismini onunla bir kismini krediyle odemeyi dusunuyoruz kaskodan parayi almamiz 1,5 ayi bulcak parayi alinca da krediyi kapatcaz insallah planlarimiz tutar kizlar
Ben göremedım ama fıstığıBizde babamizdan yasakliyiz nazar deger falan diyo hepimiz paylasiyoruz diyorum ziyaretci bakanlar var onlarin deger diyo bende boyle bir yol buldum artik kendime sizlere gosterip kaldiriyorum :))
Canim bi gorsencann10 da kv ile ayni binada oturuyo ve kiziyla problem yasiyodu.biz de ayni durumda olcz eminim.cocugu kendi terbiye etmeye caliscak.kendine anne dedirtecek falan filan.onceki torunlrindan biliyorum.bwn de emreyi ona birakmak icin buraya tasindm ama olmuyo gercekten Allah iyilerle karsilastirsn
Gecms olsun canm.ozelde calsmak zor gercekten esim de oyle cok zor izin alir.
Ben gormedim
Insallah canm hayrlisi olsun
@pilise dun aklima geldn biliyo musun ama nick ini hatrlayamadm bi turlu.hepsi geldi aklma eskiler bile ama sen gelmedin
Gecmiş olsun cnm inşallah gecıcı bır durumdur uyursa rahat edersınızAllahım kabus gübiydi bu gün. 5 dk durmadı yerinde. Eşimle küslüğümüzü bile unuttuk resmen. İyi ki evdeymiş yoksa nasıl başederdim bilmiyorum. Ne uyudu ne yedi su ve emdi sadece. Takatim kalmadı kolumda taşımaktan. Parka çıktık olmadı yolda gezdik olmadı.
Banyo yaptırdım suya oturttum 10 dk dan fazla durmadı.
1 buçuk saat kuvağımda sallayarak evi turladım durdum. Koyduğum an ağlayıp durdu. Ayağımda sallasaydım bundan iyiydi heralde.
Şimdi uyanmadı inşallah uyursa dinlenirim. En azından iki lokma bişey yerim.
Yarında böyle olursa hastaneye götürcem. Normal hali değil bu bi ağrısı mı vardı bilemedim
@kmltm keşke izin alabilse. Bazen pazarları bile çalışıyo. İşleri çok yoğun. Hastalık falan olmadığı sürece izin almayın diyolar. Mırın kırın ediyolar. Özel oluncada malesef çok fazla bişey yapamıyoruz. Bu gün bilr elemanlar çalışıyolardı. Zırt pırt arıyolar zaten o da ayrı mesele.
@Mor ve mavi canım inşallah evladın için en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun.
@minnakkartal sütü bebişlerin bir çoğu ilk başta reddetmişti inşallah miranında öyledir.
M mutube betüşün saçlara maşallah. Ne kadar çok. Biz bizim üç tel saçı bile bağlıyoruz heveslenip
Ay böyle sonradan okumakta ne zor muş
EkledimBen göremedım ama fıstığı
İnsallah canim cok sagolCanım gecmiş olsun arabanız kaza yapmış. Rabbım beterınden korusun daha güzel kapılar açılır inşaallah
Cok haklisin canim cok ayip etmisler benim kardeslerimde oyle ne yazikkiKizlar herkes gecmis olsuna geldi bir tek benim abim ve kizkardesim gelmedi kac gundur bekledim gelmediler abimin esi hic aramadi bile abim kizkardedim aradi ama yabanci insanlar da sadece aradi cok arayan oldu kiz kardesim bigun aramis misafirim vardi duymadim whatsappdan yazmis abla küstünmu gelmedik diye gelemedik bigun hastaydim sonra da esim ise gityi diye halbuki iki sokak aramiz cok gucume gitti biz cok sikinti yasiyoruz basimiza gelen de kucuk bir kaza degil insanin en yakinlari da gelmezse olur mu ben olsam duydugum an kosardim
Yine mi kustu kıyamam ya allah güç kuvvet versın inşallah gecer unutursun bu zorlukları cnm bizimde sıcaktan iştahsız sütte içmiyo ayran içiyoIkinci kez kusma hiçbişi Ağzına koymama bozulan sinirlerim yarının pazartesi oluşu dertler Derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben nickimi acıların kadını Bergen yapasım var
Gecmis olsun canim insallah gecer disin kalabalik eminim eglenceli olmustur ne guzel Barana da masallahİyi geceler herkese çok şükür anne ve bebekler iyidir inşaallah ooooo bir baktım 1180 mesaj okuyamam sondan bakıcam biz yazlıktan döndük şimdilik yine gidicem havuz denız guzel çok yorucu aynı zamanda misafir hiç bitmiyor kardeşlerımde geldi 12 çocuk ve büyükler kahvaltı sofrası kalkmadan öğle yemeği arada akşam yemeği kur yedır topla denızde çok yorucu herkes acıkıyor bir sürü masa kuruyoruz acele eden yer kapıyo kalabalık yorucu ama eğlenceli aynı zamanda baranda şaşkın bir sürü çocuğun arasında her gelen yürütmeye çalışıyo kim yürütürse ona ödül verıcem dedim dahada heveslendiler artık tek elle tutup yürütüyoruz merdivenlere cıkıyo daha yürümeden çok hareketlendi hiç durmuyo sudan çıkmak istemiyo ki evde banyo yaptıramazdım bende ramazanın başında diş kanalla başladık tam biray tedavı oldu ama iyileşmedi en sonunda kök dişimi cektırdım acayip kötüydü hala ağrım var çekince gecer demişti dr ama gecmedı ağrı kesıcılerle duruyorum ağrıylada keyıf alamıyorum inşaallah cabuk gecer
Ekledim[/QUO
Maşallah barekallah ne kadar güzel bir bebek gözlerını veren rabbıme sonsuz şükürler olsun
Üzüldüm bak niye ki şimdi ne desem üzüleceksınKizlar herkes gecmis olsuna geldi bir tek benim abim ve kizkardesim gelmedi kac gundur bekledim gelmediler abimin esi hic aramadi bile abim kizkardedim aradi ama yabanci insanlar da sadece aradi cok arayan oldu kiz kardesim bigun aramis misafirim vardi duymadim whatsappdan yazmis abla küstünmu gelmedik diye gelemedik bigun hastaydim sonra da esim ise gityi diye halbuki iki sokak aramiz cok gucume gitti biz cok sikinti yasiyoruz basimiza gelen de kucuk bir kaza degil insanin en yakinlari da gelmezse olur mu ben olsam duydugum an kosardim
Maşallah barekallah ne kadar güzel bir bebek gözlerını veren rabbıme sonsuz şükürler olsun
Fiskiye yakistirmasini ilk defa duydum ama cok begendim.Fiskiyelere bak masallah
Bir sorun yok aramizda canim ama sanirim onemsememek bunun adiÜzüldüm bak niye ki şimdi ne desem üzüleceksın
ben de Eceninkilere palmiye diyorum:))Fiskiye yakistirmasini ilk defa duydum ama cok begendim.ben çam agaci diyofum dedeside acmis yine semsiyeleri diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?