2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol canim insallah

İyi geceler herkese çok şükür anne ve bebekler iyidir inşaallah ooooo bir baktım 1180 mesaj okuyamam sondan bakıcam biz yazlıktan döndük şimdilik yine gidicem havuz denız guzel çok yorucu aynı zamanda misafir hiç bitmiyor kardeşlerımde geldi 12 çocuk ve büyükler kahvaltı sofrası kalkmadan öğle yemeği arada akşam yemeği kur yedır topla denızde çok yorucu herkes acıkıyor bir sürü masa kuruyoruz acele eden yer kapıyo kalabalık yorucu ama eğlenceli aynı zamanda baranda şaşkın bir sürü çocuğun arasında her gelen yürütmeye çalışıyo kim yürütürse ona ödül verıcem dedim dahada heveslendiler artık tek elle tutup yürütüyoruz merdivenlere cıkıyo daha yürümeden çok hareketlendi hiç durmuyo sudan çıkmak istemiyo ki evde banyo yaptıramazdım bende ramazanın başında diş kanalla başladık tam biray tedavı oldu ama iyileşmedi en sonunda kök dişimi cektırdım acayip kötüydü hala ağrım var çekince gecer demişti dr ama gecmedı ağrı kesıcılerle duruyorum ağrıylada keyıf alamıyorum inşaallah cabuk gecer

Canım gecmiş olsun arabanız kaza yapmış. Rabbım beterınden korusun daha güzel kapılar açılır inşaallah

Hemen ekliyorum

Gecmiş olsun cnm inşallah gecıcı bır durumdur uyursa rahat edersınız

Kizlar herkes gecmis olsuna geldi bir tek benim abim ve kizkardesim gelmedi kac gundur bekledim gelmediler abimin esi hic aramadi bile abim kizkardedim aradi ama yabanci insanlar da sadece aradi cok arayan oldu kiz kardesim bigun aramis misafirim vardi duymadim whatsappdan yazmis abla küstünmu gelmedik diye gelemedik bigun hastaydim sonra da esim ise gityi diye halbuki iki sokak aramiz cok gucume gitti biz cok sikinti yasiyoruz basimiza gelen de kucuk bir kaza degil insanin en yakinlari da gelmezse olur mu ben olsam duydugum an kosardim

Cok haklisin canim cok ayip etmisler benim kardeslerimde oyle ne yazikki

Ikinci kez kusma hiçbişi Ağzına koymama bozulan sinirlerim yarının pazartesi oluşu dertler Derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben nickimi acıların kadını Bergen yapasım var
Yine mi kustu kıyamam ya allah güç kuvvet versın inşallah gecer unutursun bu zorlukları cnm bizimde sıcaktan iştahsız sütte içmiyo ayran içiyo

Gecmis olsun canim insallah gecer disin kalabalik eminim eglenceli olmustur ne guzel Barana da masallah

Üzüldüm bak niye ki şimdi ne desem üzüleceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…