2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Okadar sıcakki uyumuştu baran ağlayarak uyandı terlemiş klimamız salonda şimdi oraya getirdim sallıyorum inşallah uyur yazlık çok serin geceleri sizin oralar nasıl çocuklar uyuyabiliyırmu gerci bende çok terliyorum dayanamıyorum sıcağa

Biz d3 nerdeyse 1 haftadr klimali odada yatyoruz.cok sicak surekli uyaniyodu ama smdi daha iyi.baran da uyur umarim

Ne gundu yahu. Istahsizlij kahvaltıyla başladı aksama kadar 2 tatlı kaşığı yemistir anca bide mizmiz huysuz ne oldu bugun anlamadim simdide 1 saat oldu hala salliyorum. Bugun bebisler anlasmis gibi topluca dokuluyo. Cook uykum var. Sabah 8 de kadin gelecek temizlik var bu halimle yarindan korkar oldum uykusuz yorgun bedbaht...

1 saat salladimsalladim uyudu gibi biraktim kipirdamaya basladi bi dalamadi derin uykuya.
@kmltm buranin serifligine ben adayim
@minnakkartal bizde hic sut icmiyiruz bugun verdim agzini hemen yana cevirdi yogurtda yemez. Sadece muhallebisini sutlu yapiyorum o kadar. Bugun muhallebiyide yemek istemedi ilk kez zorladim biraz yedi

bizde aynı durumdaydık canım. Zar zor uyuttum.uyandı uyumak istemiyo. Elimi verdim şuraya bi kuş konmuşu söylüyorum oda yapıyo. Gına geldi. Uyusada uyusam

bizde aynı durumdaydık canım. Zar zor uyuttum.uyandı uyumak istemiyo. Elimi verdim şuraya bi kuş konmuşu söylüyorum oda yapıyo. Gına geldi. Uyusada uyusam
Benimki bide sallamadan uyumaz yataginda sallamaktan kollarim kas yapacak. Canim gokce dis cikariyo olabilir istersen bi dr gotur icin rahat eder

Benimki bide sallamadan uyumaz yataginda sallamaktan kollarim kas yapacak. Canim gokce dis cikariyo olabilir istersen bi dr gotur icin rahat eder
Olabilir canım. Şimdi ortalıkta salgın varken çok götürmek istemiyorum gerekmedikçe. Yine bu günde aynı olursa götürcem ama.
Şimdilik iyi gibi 6 da kalkmış. Babası alıp oyalamış. Benim ruhum bile duymadı nasıl derin uyuduysam. Keyfi iyi gibi bakalım

Günaydın kızlar hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah. Geçen hafta hep hastane kontrolumuz vardı. doktor gözetiminde elif ada yoğurt yedi beş gündür deniyoruz maşallah severek yiyor ama allaha emanet veriyorum çünkü elifte hemen belirti vermiyor bağırsak kanamaları başlarsa yine diye çok korkuyorum dua ediyorum inşallah geçmiştir süt alerjisi. Birde kilo alamıyor diye doktor Çölyak tan şüphe etti on tüp kan aldılar sonuçları bekliyorum. bizden şimdilik haberler böyle. hasta olan bebiş yoktur umarım varsa da Rabbim şifa versin yavrulara. Bizim bebislere yazda yaramadı sanki.@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım allah beterinden kaadan beladan esirgesin aileni. Sen metanetli kadinsin herşey düzelir inşallah. Allah ailecek yüzünüzü güldürsun canım.

İnşallah geçmiştir alerjileri. Pek te tatlı maşallah. Yanaklarda tombiş tombiş görünüyo. Bizimkilerinde doğru dürüst kilo aldığı yok çölyak testleri temiz çıkar inşallah

UOTE="Akaibu, post: 42000481, member: 671571"]İnşallah geçmiştir alerjileri. Pek te tatlı maşallah. Yanaklarda tombiş tombiş görünüyo. Bizimkilerinde doğru dürüst kilo aldığı yok çölyak testleri temiz çıkar inşallah[/QUOTE]
İnşallah geçmiştir canım sağol. Evet yanaklar tombis gibi ama resimlerde kilolu çıkıyor nedense yoksa aman aman bir kilosu yok canım hatta zayıfladi iki ay önce 9850 idi şimdi 9700 olmuş boy 77 cm.

hadi inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…