- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Fiskiye yakistirmasini ilk defa duydum ama cok begendim.ben çam agaci diyofum dedeside acmis yine semsiyeleri diyo :)
Çok tatlı ya bende kestırmek istiyorum eşim istemiyo sadece önlerini kestırdık gözüne giriyo diye ama çok terliyo sizinde öyle mi sanırım gizlice götürüp kestırcemumutun saçlari da uzadi goren kuz saniyor:)
Okadar sıcakki uyumuştu baran ağlayarak uyandı terlemiş klimamız salonda şimdi oraya getirdim sallıyorum inşallah uyur yazlık çok serin geceleri sizin oralar nasıl çocuklar uyuyabiliyırmu gerci bende çok terliyorum dayanamıyorum sıcağa
Belki kardeşinin kendine gore sikintisi vardir gelememiştir. Aslunda yakinmis evi ama ben yinede ne bileyim iste oyle dusunmek istiyorumBir sorun yok aramizda canim ama sanirim onemsememek bunun adi
ben de Eceninkilere palmiye diyorum:))
bizde aynı durumdaydık canım. Zar zor uyuttum.uyandı uyumak istemiyo. Elimi verdim şuraya bi kuş konmuşu söylüyorum oda yapıyo. Gına geldi. Uyusada uyusamNe gundu yahu. Istahsizlij kahvaltıyla başladı aksama kadar 2 tatlı kaşığı yemistir anca bide mizmiz huysuz ne oldu bugun anlamadim simdide 1 saat oldu hala salliyorum. Bugun bebisler anlasmis gibi topluca dokuluyo. Cook uykum var. Sabah 8 de kadin gelecek temizlik var bu halimle yarindan korkar oldum uykusuz yorgun bedbaht...
terliyor ama umutun kisin bile sadece kafasi terliyor saci yokjen de o yuzden kestirmicemÇok tatlı ya bende kestırmek istiyorum eşim istemiyo sadece önlerini kestırdık gözüne giriyo diye ama çok terliyo sizinde öyle mi sanırım gizlice götürüp kestırcem
Benimki bide sallamadan uyumaz yataginda sallamaktan kollarim kas yapacak. Canim gokce dis cikariyo olabilir istersen bi dr gotur icin rahat ederbizde aynı durumdaydık canım. Zar zor uyuttum.uyandı uyumak istemiyo. Elimi verdim şuraya bi kuş konmuşu söylüyorum oda yapıyo. Gına geldi. Uyusada uyusam
Olabilir canım. Şimdi ortalıkta salgın varken çok götürmek istemiyorum gerekmedikçe. Yine bu günde aynı olursa götürcem ama.Benimki bide sallamadan uyumaz yataginda sallamaktan kollarim kas yapacak. Canim gokce dis cikariyo olabilir istersen bi dr gotur icin rahat eder
İnşallah geçmiştir alerjileri. Pek te tatlı maşallah. Yanaklarda tombiş tombiş görünüyo. Bizimkilerinde doğru dürüst kilo aldığı yokGünaydın kızlar hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah. Geçen hafta hep hastane kontrolumuz vardı. doktor gözetiminde elif ada yoğurt yedi beş gündür deniyoruz maşallah severek yiyor ama allaha emanet veriyorum çünkü elifte hemen belirti vermiyor bağırsak kanamaları başlarsa yine diye çok korkuyorum dua ediyorum inşallah geçmiştir süt alerjisi. Birde kilo alamıyor diye doktor Çölyak tan şüphe etti on tüp kan aldılar sonuçları bekliyorum. bizden şimdilik haberler böyle. hasta olan bebiş yoktur umarım varsa da Rabbim şifa versin yavrulara. Bizim bebislere yazda yaramadı sanki.@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım allah beterinden kaadan beladan esirgesin aileni. Sen metanetli kadinsin herşey düzelir inşallah. Allah ailecek yüzünüzü güldürsun canım.
offff aynı ya. geldim işe ama nasılbende dokuz gundur evimde umutum la beraberdim benide bir hüzün sardi yatin is var diyeaglicam nerdeyse o derece
hadi inşallah canım.Bugun esim tutturdu araba bakmaya gidelim diye hava sicakti kirmak istemedim beraber bakalim sen de yanimda ol dedi gittik ikinci el baktik cok pahali arabalar bir tane uygun bulduk 2012 model km side az bir de esim internetten bulmus denizliden o da uygun 2011 model onun da km si az karar vercez ama asil sorun para kisminda cek alcak esim musterisinden bir kismini onunla bir kismini krediyle odemeyi dusunuyoruz kaskodan parayi almamiz 1,5 ayi bulcak parayi alinca da krediyi kapatcaz insallah planlarimiz tutar kizlar
Maşallah annesi ne kadar tatlı :)Buda elifimden kareler teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?