2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
UOTE="pufpuff, post: 42000692, member: 435683"]ay ben onun saçını başını yerim,tipini yerim yaaa maşallah [/QUOTE]
Maşallah annesi ne kadar tatlı :)
Teşekkür ederiz teyzeleri burda her kızın bir talibi varbenim b kız sorunlu diye sanırım kimse talip olmuyor. insallah bu huysuz virjinligi büyüyünce de devam etmez.yoksa evde kalacak :)))

Canım inşallah temiz çıkar sonuçlar ayrıca çok kötü de değil kilosu o a takılma bence alerji geçsin yeter.

Kızlar eşim dün sakal bıyığı kestirmek istiyorum dedi ve girip banyoya kesti hepsini. Ben onu hiç öyle görmemiştim beğenmedim de zaten yadırgadım. Tuhaf tuhaf bakınca ne oldu nasıl olmuş dedi, ben beğenmedim ama senin bedenin senin kararın dedim. Ayrıca karakterin o kadar değişmişken ilişkimiz o kadar değişmişken kıl tüy değişmiş ona mı takılıcam dedim. Akşam da gelmiş sırnaşıyor ama olmaz dedim. Nerdeyse bir ay oldu ve her geçen gün uzaklaşıyorum sanki :/ haftasonunu iple çeken ben haftasonu bitsin diye dua ettim, akşamları işten erken gelsin diye bekleyen bem mümkünse hiç gelmesin diyorum artık. Şimdi hala hazırlanıyor bir çıksa artık evden de rahat etsem diye bakıyorum

Canım inşallah temiz çıkar sonuçlar ayrıca çok kötü de değil kilosu o a takılma bence alerji geçsin yeter.

GÜNAYDIN herkese,
apriori bir şey danışmak istiyorum, pazar günü annemlere kahvaltıya giderken ağlama krizine girdim yakşalık 1 aydır içime attığım şeylerden dolayı bir nevi patlama da diyebiliriz, birtakım sorunlar var daha çok ailelerden kaynaklı. eşim "ben 2 sene önceki sen'i istiyorum. " diyor. işte ben aynı ben değilim. şimdi anlatsam uzun olur. eşim de terapiste gidelim dedi. bu işler nasıl oluyor, psikoloğa mı aile terapistine mi psikiyatr a mı gidiliyor? eşle mi, tek mi gidiliyor?
ücretleri ne kadardır? mesela benim kurumum(banka) diyetisyeni ödemiyor, bu da aynı mıdır? bileniniz var mı?

Canım ben ilk randevuyu psikiyatristten aldım o paikoloğa yönlendiriyor zaten. Ben tek gidiyorum kendim için ve öncelikle eşimle dahi konuşmadığım konuları konuşmak için. Sonrasında eşimi göndermek istediğimi söyledim şimdilik kabul etti bakalım. Çift terapisini en son düşünüyorum çünkü önce kendimizle ilgili sorunları çözmek gerek ki sonrasında çift olarak sorunları çözebilelim. Benim hem özel sigortam var hem devlet ama ikisi de karşılamıyor bunları. Ücretler de gideceğin hastanenin normal sigortanız Dr muayene ücreti ne kadarsa ona denk geliyor hastaneden hastaneye değişiyor aynen diyetisyen örneğindeki gibi

bizim de cinsel hayat sekteye uğradı, daha diğer sorunlarımızı halledememişken gelip sırnaşmalar bana ciddiyetsiz geliyor. önce benim duygusal dünyamı doyurmalı.

ya neden hepimiz boyle olduk anlamadim bizim bi sorunumuz yok esimle tabi esimin fazla calismasi disinda ama cok da tin takilmiyorum merak ettigim cocuk olunca tumiliskiler mi boyle oluyor yoksa biz haziran anneleri ve yavrulari mi abarttiyoruz bu durumu

bizim de cinsel hayat sekteye uğradı, daha diğer sorunlarımızı halledememişken gelip sırnaşmalar bana ciddiyetsiz geliyor. önce benim duygusal dünyamı doyurmalı.
Aynen ve ben de benzer bir cevap verdim. Valla evimin evliliğimin ortasına meteor düşmüş gibi kocaman bi delik açıldı kapanır mı, sanmıyorum :/

Bizim çocuk da değil kaldı ki çocuk konusunda en yardımcı en özverili erkeklerdendir kendisi . Bizim sorunumuz bu yaz ilk kez muhattap olduğum geniş aile meselesi ve eşimin oradaki davranışları oldu. Keşke benim eşim de fazla çalışsa ve eve pek gelmese de muhattap olmasam diye düşünüyorum bu aralar

yaa zaten kendi aranda olunca bir sekilde cozuluyor ama distan bir sorun olunca hersey degisiyor en az yarayla atlatirsiniz insallah ayni evi ve hayati paylastigimiz icin zor oluyor

Sana devredebilirim canim

Ay noldu size boyle ya.biz de problem yasyoruz cogu zaman ama ben yasadgmz yere cok fazla gezme ckma en azindan emreyi cikarp da bir hava alma markete bile gitme imkanimin olmamasina baglyorum hep.24 saat evin icindeym bunalyorm ve aksam da adama sariyorumonun da haksz oldgu konular var tabi ama ben cok degstm itiraf ediyorm.tartstgmz zamanlarda bariayi dort gozle beklwyen ben smdi konusmasa da olur diyorm

Siz yine uzaksiniz canm ya yaninda olsalardiya da alisik olmadigin icin tuhaf geldi sana ama ailelerinin yaninda tum erkekler degisiyo emin ol.degismeyenini gormedm de duymadm da smdiye kadar.hem cocuk hem yorgunluk hem ise donememe evden cikamamaktan dolayi bunalmisken bi de ailenin eklenmesi kotu oluyo.ben de onlardan uzaklasmayi dort gozle beklyorum.hatta kendi ailemi bile gozum gormuyo bu konuda.burda onlara da yakinim ama gitmelym cunku huzurm yok ve omur boyu boyle yasamk istemiyorum.erkekleŕ gormezden geliyo malesef ya da bu kadar ince dusunemiyorlar dusunseler bile aman nolcak dyp kucumsuyorlar.o yuzden problem yasiyoruz bence.Allah sonumuzu hayretsn

tamam canım aynen diyetisyen gibi demek, kendimiz karşılayacağız ücretini.
ben araştırıyorum ama gidersem de ilk etapta eşimden ve ailemden habersiz gitmeyi düşünüyorum. ilk olarak kendim özümsemeliyim. sonraki etapta onlar da dahil olabilirler...

UOTE="apriori11, post: 42001087, member: 640531"]Canım inşallah temiz çıkar sonuçlar ayrıca çok kötü de değil kilosu o a takılma bence alerji geçsin yeter.[/QUOTE]
Canım kiloya ben değil doktoru takik. Benim için sağlıklı olsun yeter. Evliliğin kötüye gitmiyor bence aksine taşlar daha yeni rayına oturuyor. Hepimiz bunları yaşadık yaşıyoruz biz evleneli altı yıl doldu yedinci yildayiz hala yeni yeni huylarimizi görüyoruz birbirinizden uzaklastiginiz yada yakinlastiginiz zamanlar olacak siz biraz hızlı gitmissiniz evlilik hemen bebek değişen sartlar derken sarsildiniz tatile ciksaniz çok iyi olur. Bak gör eşine tekrar asik olup beğenirsin. Üzme kendini ha bide senin emzirme olayın sekteye ugradigindan beri esinle sorunlariniz var sanki . Bazı kadınlar çok etkilenirmis azad seni beklemedigin anda terketmis gibi oldu. Elifte iki hafta önce bir anda bıraktı ve istemedi bende kararına saygı duydum hiç meme demedi demekki istemiyor dedim depresyona girmedim. Biz burda güçlü enerjik ve umutlu aprioriye alistik onu istiyoruz. Herşey yoluna girecek inşallah canım.

o kadar şaşkınım ki okurken gerçekten ne olduysa o köy gezisi sırasında oldu sanırım çünkü sizin çok güzel çok sevgi dolu bir ilişkiniz var vardı demiyorum çünkü aşacağınızı biliyorum sendin hepimize sürekli özel vakitleri çoğaltmamız gerektiğini söyleyen minik hayduta onca uykusuzluğa rağmen oturup geç saatlerde eşiyle film izleyen bide belki senin hayatın da çok değiştiği için bu kadar batar olmuş olabilir mi kafan başka şeylerle yoğun olsa belki daha farklı olur inşallah kısa sürede atlatıp neler düşünmüşüm diye kendine kızarsın

İnşallah geçmiştir canım sağol. Evet yanaklar tombis gibi ama resimlerde kilolu çıkıyor nedense yoksa aman aman bir kilosu yok canım hatta zayıfladi iki ay önce 9850 idi şimdi 9700 olmuş boy 77 cm.
aslında kilosu öyle düşük gibi değil. Biz 9.100 g dık 12 ay kontrolünde. Sonra bi daha gitmedim ama yemesine bakarsak 200 grdan fazla aldıysa şaşarım.
Birde çok hareketlendiler durmuyolar ki vücutları et tutsun.
Çölyak olmasında kilosu çok mühim değil. Hoş o olsa bile yine yediklerine dikkat ederek hayatını idame ettirebilir. Ama olmaz inşallah.

erkekler ailelerinin yanında hep böyleler.. Biraz bize bunları yapmıyodun karına niye yapıyosunları duymamak için biraz erkek egosu işte.
Evlendiğimizden beri her hafta bunlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum. Artık duyarsızlaştım. Çok damarıma basılmadıkça görmezden geliyorum. Hatta ailesiyleyken onunla doğru dürürst konuşmuyorum bile.
siz birde iki hafta sürekli dip dibe oldunuz daha zor gelmiştir.
Toparlanmayacak bir durum değil ama en az zararla atlatmak lazım.
Birde erkekler eşleri söyleyince hep abarttıklarını düşünüyolar. Çift terapistine başladığınızda doktorun sözlerini daha çok ciddiye alacaktır.
Eski günlerinize dönersiniz sizde inşallah

Bir de şu sırnaşmaları yok mu en sinir olduğum hareket. Ortada bi sorun var belli. Kafamız dolu iki çift lafı zor ediyoruz.
Normalde kapıdan girip kuru bi öpücük nasılsınlarla geçiştirirken ille bana sarılması sevgi göstermesi için bu durum mu gerekiyo.

Bence de kaç kurtar kendini. Ben ilk kez girdim aralarına ve olmadı. Bi de diyor ki seneye işyerinde yıllık izni 4 haftaya çıkarmış daha uzun kalırmışız. Ben ne diyeyim artık :/

Ben de sadece eşime söyledim sağolsun yememiş içmemiş annesine dolayısıyla tüm sülalesine söylemiş oldu. Ama gidişattan hiç bahsetmeyeceğim ona.
UOTE="apriori11, post: 42001087, member: 640531"]Canım inşallah temiz çıkar sonuçlar ayrıca çok kötü de değil kilosu o a takılma bence alerji geçsin yeter.
Canım kiloya ben değil doktoru takik. Benim için sağlıklı olsun yeter. Evliliğin kötüye gitmiyor bence aksine taşlar daha yeni rayına oturuyor. Hepimiz bunları yaşadık yaşıyoruz biz evleneli altı yıl doldu yedinci yildayiz hala yeni yeni huylarimizi görüyoruz birbirinizden uzaklastiginiz yada yakinlastiginiz zamanlar olacak siz biraz hızlı gitmissiniz evlilik hemen bebek değişen sartlar derken sarsildiniz tatile ciksaniz çok iyi olur. Bak gör eşine tekrar asik olup beğenirsin. Üzme kendini ha bide senin emzirme olayın sekteye ugradigindan beri esinle sorunlariniz var sanki . Bazı kadınlar çok etkilenirmis azad seni beklemedigin anda terketmis gibi oldu. Elifte iki hafta önce bir anda bıraktı ve istemedi bende kararına saygı duydum hiç meme demedi demekki istemiyor dedim depresyona girmedim. Biz burda güçlü enerjik ve umutlu aprioriye alistik onu istiyoruz. Herşey yoluna girecek inşallah canım.[/QUOTE]
Canı. Sorunlardan biri de tatil, annesi bizimle gelmek istediğini söylüyordu bir yıldır ben de cevap veremedim istemem diye ama bu son süreçte başbaşa olmaya ihtiyacımız var gelmesin dedim, eşim tatil planımızı iptal etti annesiyle gitmek istemediğim için

Aynen herşey orda başladı ve çığ gibi büyüyor. Ben hiç böyle olabileceğimizi düşünmemiştim. Ya biz sevgili olduğumuzdan beri birbirimize adımızla hitap etmedik hiç, şimdi bir aydır birbirimizi ismimizde çağırıyoruz ama ne çağırmak küfür eder gibi. Bu bile zoruma gidiyor. Haaa ben o kadar itildim ki hiç konuşmuyorum işe gidip gelişlerinde yolcu etmiyor karşılamıyor hiç öpemiyorum içimden gelmiyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…