2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçer belki ama ilimiz de unutmayız bu süreci biliyorum :/

Geçer belki ama ilimiz de unutmayız bu süreci biliyorum :/
Unutmak mı :)
Erkekler unutur ama biz asla. Tekrarlanana ya da damarımıza basılana kadar üzerini kapatırız anca.
Bu da kötü ama. Belki aramız düzelsin diye onlarda bizim kadar çabalamış olsalar. Bizim onları anlamaya çalıştığımız kadar onlarda bizi anlamaya çalışsalar belki daha sıkı örtebilir üzerini.
Eşime hala 2 sene önce söylediği lafları falan hatırlatırım arada. Sen ne fenasın der. 7. Senedir tanıyoruz birbirimizi. Evlenmeden önce hiç böyle değildin çok değiştin diyo. Kendisinin beni bu hale getirdiğini de yeni yeni farkediyo beyefendi.
Hatta şuan kurumsallaşmak için danışmanlık alıyolar. Kriz yönetimiyle ilgili seminerden eve geldikten sonra söylediği ilk şey; keşke bu semineri daha önce alsaymışım. O zaman belki bu kadar yıpratmazdım seni.
Oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım tutamadım kendimi. Ben iki sene adama bunun için yalvarmışım. Orta yolu sen bul diye anlatmaya çalışmaktan tükenmişim.
İki tane adam 1 saat seminer vverince jeton düşüyo beyefendinin.

man kafa bu erkekler git iste karinla cocugunla anain isi ne hayret bisey benimki anasina duskun degil ama bizimde maddi sıkıntı bizi en cok geren konu ins bir an once biraz toparlayabilirsek rahat etcez
Daha doğum yaptığımdan beri diyor ben de geçicem sizle tatile diye. Eşim kırılmasın diye ses etmedim ama bu yıl ihtiyacımız olan başbaşa tatil. Gerçi kv de de ben gelmeyeyim bu sene demiş son tartışmalardan sonra, eşim de ara ikna et annemi o çok yoruldu bu sene diyince patladım. Asıl ben biz ne kadar yıprandık bi de arayıp yalvaravam gel diye asla dedim. O zaman tatil iptal dedi. Sen bilirsin dedim konu kapandı. Keşke sorun para ya da izin olsaydı

neden hatırlatıyosun şimdi dokuzu bırak ben sekiz buçuğa razıyım
aman bu da boşver yemezse yemesin açlıktan ölmüyo sonuc olarak

işte en başta sesini çıkarmadığın içinde oluyo bunlar sende ayarla tatil şu tarihte şuraya gidiyoz istiyosan gel istemiyosan ben oğlumla gitcem de

Istersen sen Azadla git diyor ama gidemeyeceğimi biliyor tabii :/ emrivaki yapmak istemem ya öyle olacağına hiç olmasın.

Istersen sen Azadla git diyor ama gidemeyeceğimi biliyor tabii :/ emrivaki yapmak istemem ya öyle olacağına hiç olmasın.
Bence senin eşin seni azadla bi başına göndermez. Peşinize takılır mutlaka:)
Şimdi gururdan geri adım atmıyo.
Senin yerinde olsam alır onun kredi kartını ayarlardım tatili.
Beyefendi yüzünden tatilimden vazgeçmezdim

Ben şimdiye kadar hiçbirşeyi zorla kavgayla yaptırmadım öyle olunca kıymeti yol benim için. Bu tatil de öyle emrivaki ya da zorunlu olacaksa hiç anlamı yok benim için

ahaha ay allah iyiliği versin hayır ne var yani açım anne açım dese şu çocuk

A apriori11 valla bende aynı öneriyi yapacaktım ayarla tatili bırak mecburi olsun bu kez bazen başka türlü aşılmıyo engeller sonra misliyle burnundan getirirsin ama sende baya kararlısın sanırım sizin en büyük sorununuz bu ikinizde alttan alamıyosunuz gibi

Aynen öyle alttan almıyoruz. Bi de zorla yapılan şeyler kıymetsiz benim için hiç olmasa daha iyi daha karakterli yani. Annesi özür diletir mesela kavgalarımızda ama benim için sıfırdır o özür. Tatil de öyle bu yaşıma kadar Türkiye'de yüzmediğim plaj gitmediğim tatil bölgesi kalmadı nerdeyse, derdim deniz değil ki, mesele bambaşka :S

A apriori11 ilişkinize nazar mı değdi demek geçti içimden, ister istemez burada yazdıklarını okuyor, eşinle ilgili samimi dialoglarınızdan bahsediyordun, bana da bir kez olmuştu, eşimle ilgili güzel şeyleri paylaştığımızın akşamı kavga etmiştik
aranıza o kadar buz kütleleri koymak sonra hiç beklenmeyen sonuçlara itebilir sizi lütfen dikkat edin

Nazar diyip geçmek de üstünü örtmek olur heralde, sadece tanımadığım yönleri görmeye başladım ve hiç hoşlanmadım. Eskisi gibi olmasını beklemiyorum onun sadece ben eski aprioriyi yeniden diriltmeye çalışıyorum. O zaman bu tartışmalar daha az üzer beni. O buz kütlesi de çoktan oluştu bende.

Ben şimdiye kadar hiçbirşeyi zorla kavgayla yaptırmadım öyle olunca kıymeti yol benim için. Bu tatil de öyle emrivaki ya da zorunlu olacaksa hiç anlamı yok benim için
orası öyle tabi. Ama ben eğer bişey yapsaydım orda eşimi bakıcı gibi kullanır suratına bile bakmaz. Paşa paşa tatilimi yapar dönerdim
Ama içine sinmezse sen bilirsin tabi. İstanbulda da dediğin gibi gidilcek yer çok

Bir de eşinin burada yazdığından haberi varsa ve senin yazdıklarını okuyabilme ihtimali var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…