Anladım senin hislerin çok daha karmaşık ve eşini tanımadığın halleriyle ilk defa bu denli yüz yüze gelişin belki de...Kendisiyle bu durumu paylaşttın mı? Bu halinin hoşuna gitmediğini?Nazar diyip geçmek de üstünü örtmek olur heralde, sadece tanımadığım yönleri görmeye başladım ve hiç hoşlanmadım. Eskisi gibi olmasını beklemiyorum onun sadece ben eski aprioriyi yeniden diriltmeye çalışıyorum. O zaman bu tartışmalar daha az üzer beni. O buz kütlesi de çoktan oluştu bende.
Paylaştım tabi ama o da kendisini haklı buluyor ve uzlaşamıyoruzAnladım senin hislerin çok daha karmaşık ve eşini tanımadığın halleriyle ilk defa bu denli yüz yüze gelişin belki de...Kendisiyle bu durumu paylaşttın mı? Bu halinin hoşuna gitmediğini?
Kestırmeyeyim ozaman bizim kışında terlıyo zaten banada bahane olurterliyor ama umutun kisin bile sadece kafasi terliyor saci yokjen de o yuzden kestirmicem
Bu fıstıkta ne böyle aman allahım maşallah barekallah gercekten bebişlerin hepsi çok guzellerBuda elifimden kareler teyzeler
Hasta olma korkusuyla inan o andan bile zevk alamıyorum terledı acaba hasta olacakmı klima hasta edermi yedi hasta olurmu havuzdan mikrop kaparmı valla içim şişiyo kalbım çarpıyo elimde değil çünkü kolay atlatamıyoruz iğne ilaç çok yordu beni inşallah temiz çıkar sonuçlarınızGünaydın kızlar hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah. Geçen hafta hep hastane kontrolumuz vardı. doktor gözetiminde elif ada yoğurt yedi beş gündür deniyoruz maşallah severek yiyor ama allaha emanet veriyorum çünkü elifte hemen belirti vermiyor bağırsak kanamaları başlarsa yine diye çok korkuyorum dua ediyorum inşallah geçmiştir süt alerjisi. Birde kilo alamıyor diye doktor Çölyak tan şüphe etti on tüp kan aldılar sonuçları bekliyorum. bizden şimdilik haberler böyle. hasta olan bebiş yoktur umarım varsa da Rabbim şifa versin yavrulara. Bizim bebislere yazda yaramadı sanki.@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım allah beterinden kaadan beladan esirgesin aileni. Sen metanetli kadinsin herşey düzelir inşallah. Allah ailecek yüzünüzü güldürsun canım.
Çalışan anneler zor durum ama maddi özgürlük birde evden uzaklaşma evde bebeğinle kalıteli zaman gecirme düşününce ferahlarsın canımoffff aynı ya. geldim işe ama nasıl
Gecıcı bır durumdur cnm arkadaşların dedği gibi enerjık bize fikirler veren aprıorıyı ıstıyoruzAynen ve ben de benzer bir cevap verdim. Valla evimin evliliğimin ortasına meteor düşmüş gibi kocaman bi delik açıldı kapanır mı, sanmıyorum :/
Benim eşim bile kaç yaşında kendı işlerını kendi yapar ama annesi gelince yada biz gittiğimizde annesinin kuzusu kesılır annesı ona hizmet eder 75 yaşında kadın ayağına çayını kahvesını götürür bende yıne şımardın derım yapmam ama k valdem yapar tepsıyı elime verır hadı sen götür der az kaldı keyfını sür bakalım eve gıdınce görürsün derım aslında ona hızmet etmeyı severım evdeyken yada benım ailemin yanında o istemeden ben yemeğini çayını önüne götürürüm sıkılmasın rahat etsın diye ama annesının yanında gıcık oluyorum şımarıyo diyeSana devredebilirim canim
Ay noldu size boyle ya.biz de problem yasyoruz cogu zaman ama ben yasadgmz yere cok fazla gezme ckma en azindan emreyi cikarp da bir hava alma markete bile gitme imkanimin olmamasina baglyorum hep.24 saat evin icindeym bunalyorm ve aksam da adama sariyorumonun da haksz oldgu konular var tabi ama ben cok degstm itiraf ediyorm.tartstgmz zamanlarda bariayi dort gozle beklwyen ben smdi konusmasa da olur diyorm
Siz yine uzaksiniz canm ya yaninda olsalardiya da alisik olmadigin icin tuhaf geldi sana ama ailelerinin yaninda tum erkekler degisiyo emin ol.degismeyenini gormedm de duymadm da smdiye kadar.hem cocuk hem yorgunluk hem ise donememe evden cikamamaktan dolayi bunalmisken bi de ailenin eklenmesi kotu oluyo.ben de onlardan uzaklasmayi dort gozle beklyorum.hatta kendi ailemi bile gozum gormuyo bu konuda.burda onlara da yakinim ama gitmelym cunku huzurm yok ve omur boyu boyle yasamk istemiyorum.erkekleŕ gormezden geliyo malesef ya da bu kadar ince dusunemiyorlar dusunseler bile aman nolcak dyp kucumsuyorlar.o yuzden problem yasiyoruz bence.Allah sonumuzu hayretsn
Afıyet olsun yine döktürmüşsün cnm senın bebiş olmak varmış maşallah yer inşaallahEki Görüntüle 1597255
Püre seven sıpama pürenin hasını yaptım.
Bol kimyonlu humus yedircem bakalım sevcek mi
Büyük ihtimalle üzerindeki maydonozlar tek tek ağızdan atılacak ama özelliğini bozmayayım dedim.
2 yemek kaşığı tahinin vereceği enerjide göüme az gözüktü birde ceviz ekledim
Uyansada yedirsem
Geçmiş olsun csnımAyy az once dr dan geldim bende sirt agrim vardi gecmek bilmedi bir haftadir bugun fizige gittim muayene oldum ilac verdi 1 hafta kullan dedi iki gun ara ver dedi eger devam ederse bi daha gel kan tahlili yapalim film cekelim dedi gece resmen sirt agrim tavan yapti hava nasi sicak ya kendimi eve zor attim bu arada bi dr da tartildim 48.2 kg olmusum nasi zayiflamisim ben ya hicbisey de yapmiyom
geçmiş olsun canım bayaca da zayıflamışsın bende bi kilo aldım stresli olunca kendimi yemeye vuruyorumAyy az once dr dan geldim bende sirt agrim vardi gecmek bilmedi bir haftadir bugun fizige gittim muayene oldum ilac verdi 1 hafta kullan dedi iki gun ara ver dedi eger devam ederse bi daha gel kan tahlili yapalim film cekelim dedi gece resmen sirt agrim tavan yapti hava nasi sicak ya kendimi eve zor attim bu arada bi dr da tartildim 48.2 kg olmusum nasi zayiflamisim ben ya hicbisey de yapmiyom
geçmiş olsun. İnşallah gerek kalma testlerede geçer.Ayy az once dr dan geldim bende sirt agrim vardi gecmek bilmedi bir haftadir bugun fizige gittim muayene oldum ilac verdi 1 hafta kullan dedi iki gun ara ver dedi eger devam ederse bi daha gel kan tahlili yapalim film cekelim dedi gece resmen sirt agrim tavan yapti hava nasi sicak ya kendimi eve zor attim bu arada bi dr da tartildim 48.2 kg olmusum nasi zayiflamisim ben ya hicbisey de yapmiyom
Zar zor yarısından çoğunu yedirdim
bende bilmem hiç aslında canım. İnternetten gökçeye uyarladım.@Akaibu Nasil yaptinki canim bi anlatabilirmisin ben hic bilmiyorum
İnsallah canim cok sagol Elif in alerjisi de gecmistir insallahGünaydın kızlar hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah. Geçen hafta hep hastane kontrolumuz vardı. doktor gözetiminde elif ada yoğurt yedi beş gündür deniyoruz maşallah severek yiyor ama allaha emanet veriyorum çünkü elifte hemen belirti vermiyor bağırsak kanamaları başlarsa yine diye çok korkuyorum dua ediyorum inşallah geçmiştir süt alerjisi. Birde kilo alamıyor diye doktor Çölyak tan şüphe etti on tüp kan aldılar sonuçları bekliyorum. bizden şimdilik haberler böyle. hasta olan bebiş yoktur umarım varsa da Rabbim şifa versin yavrulara. Bizim bebislere yazda yaramadı sanki.@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım allah beterinden kaadan beladan esirgesin aileni. Sen metanetli kadinsin herşey düzelir inşallah. Allah ailecek yüzünüzü güldürsun canım.
Oy masallahBuda elifimden kareler teyzeler
Maalesef canim cocuk olunca bazi seyler degisiyor ama cocuk biraz buyuyunce eski haline donuyor hersey bu guzel haber cocuk buyutmek zor kadinlar yipraniyor stres yapiyorlar erkek te beklentiler oluyor sık sık gerilimler oluyor biz daha once cocuklarim oldugunda arada tartisirdik ama cok fazla degil ama kizimdan sonra aramiza uzun sure sogukluk girdi her anlamda ama kizim geceleri uyumazdi gece gunduz aglama modundaydi oturup iki cift laf edemiyorduk gecti simdi cok sukur ama ogullarim daha sakindi bu derece uzaklasma olmamisti aramizda ama diyorum ya cocuklar biraz buyuyunce hersey cok guzel oluyor biz Eceden once cok ozgurduk cocuklar okulda oluyordu gelip beni aliyordu ansizin yemege kahve icmeye alisverise gidiyorduk mesela tatile gidiyorduk cocuklar yanimiza gelmiyordu hic arada bakiyorduk biz onlara ama kizim dogunca hersey degisti az kaldi gececek insallah yeniden rahat etcezya neden hepimiz boyle olduk anlamadim bizim bi sorunumuz yok esimle tabi esimin fazla calismasi disinda ama cok da tin takilmiyorum merak ettigim cocuk olunca tumiliskiler mi boyle oluyor yoksa biz haziran anneleri ve yavrulari mi abarttiyoruz bu durumu
canim insallah duzeli bir an once araniz ama kv nin boyle birseyi teklif etmesi cok sacma siz davet edebilirsiniz ama o kendi kendine ben de gelcwm demedi tuhaf esinde vicdan yapiyor demek ki annesi daha once gelmek istedi diye of ya niye bu erkekler bizi anlayamiyor kiDaha doğum yaptığımdan beri diyor ben de geçicem sizle tatile diye. Eşim kırılmasın diye ses etmedim ama bu yıl ihtiyacımız olan başbaşa tatil. Gerçi kv de de ben gelmeyeyim bu sene demiş son tartışmalardan sonra, eşim de ara ikna et annemi o çok yoruldu bu sene diyince patladım. Asıl ben biz ne kadar yıprandık bi de arayıp yalvaravam gel diye asla dedim. O zaman tatil iptal dedi. Sen bilirsin dedim konu kapandı. Keşke sorun para ya da izin olsaydı
A apriori11 canim cok uzuldum hala ayni olmaniza ama kuru bi ozurle yada bi cicekle falan duzelecek biseye benzemiyor gercekten cok yipranmis cok kirilmissin tahminim esinde arada kaldigi icin bocaladi ama kuyrugunu dik tutmaya calisiyor s3nin ciddiyetini gorunce hatasini anlayip duzelicektir eminim ama bence sen kararli dur.az sabir hersey yoluna girer
İnşallah düzelir ama ne zaman ve nasıl hiç fikrim yok :/İnsallah canim cok sagol Elif in alerjisi de gecmistir insallah
Oy masallah
Maalesef canim cocuk olunca bazi seyler degisiyor ama cocuk biraz buyuyunce eski haline donuyor hersey bu guzel haber cocuk buyutmek zor kadinlar yipraniyor stres yapiyorlar erkek te beklentiler oluyor sık sık gerilimler oluyor biz daha once cocuklarim oldugunda arada tartisirdik ama cok fazla degil ama kizimdan sonra aramiza uzun sure sogukluk girdi her anlamda ama kizim geceleri uyumazdi gece gunduz aglama modundaydi oturup iki cift laf edemiyorduk gecti simdi cok sukur ama ogullarim daha sakindi bu derece uzaklasma olmamisti aramizda ama diyorum ya cocuklar biraz buyuyunce hersey cok guzel oluyor biz Eceden once cok ozgurduk cocuklar okulda oluyordu gelip beni aliyordu ansizin yemege kahve icmeye alisverise gidiyorduk mesela tatile gidiyorduk cocuklar yanimiza gelmiyordu hic arada bakiyorduk biz onlara ama kizim dogunca hersey degisti az kaldi gececek insallah yeniden rahat etcez
canim insallah duzeli bir an once araniz ama kv nin boyle birseyi teklif etmesi cok sacma siz davet edebilirsiniz ama o kendi kendine ben de gelcwm demedi tuhaf esinde vicdan yapiyor demek ki annesi daha once gelmek istedi diye of ya niye bu erkekler bizi anlayamiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?