2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anladım senin hislerin çok daha karmaşık ve eşini tanımadığın halleriyle ilk defa bu denli yüz yüze gelişin belki de...Kendisiyle bu durumu paylaşttın mı? Bu halinin hoşuna gitmediğini?

Anladım senin hislerin çok daha karmaşık ve eşini tanımadığın halleriyle ilk defa bu denli yüz yüze gelişin belki de...Kendisiyle bu durumu paylaşttın mı? Bu halinin hoşuna gitmediğini?
Paylaştım tabi ama o da kendisini haklı buluyor ve uzlaşamıyoruz

Hasta olma korkusuyla inan o andan bile zevk alamıyorum terledı acaba hasta olacakmı klima hasta edermi yedi hasta olurmu havuzdan mikrop kaparmı valla içim şişiyo kalbım çarpıyo elimde değil çünkü kolay atlatamıyoruz iğne ilaç çok yordu beni inşallah temiz çıkar sonuçlarınız

Püre seven sıpama pürenin hasını yaptım.
Bol kimyonlu humus yedircem bakalım sevcek mi
Büyük ihtimalle üzerindeki maydonozlar tek tek ağızdan atılacak ama özelliğini bozmayayım dedim.
2 yemek kaşığı tahinin vereceği enerjide göüme az gözüktü birde ceviz ekledim
Uyansada yedirsem

Benim eşim bile kaç yaşında kendı işlerını kendi yapar ama annesi gelince yada biz gittiğimizde annesinin kuzusu kesılır annesı ona hizmet eder 75 yaşında kadın ayağına çayını kahvesını götürür bende yıne şımardın derım yapmam ama k valdem yapar tepsıyı elime verır hadı sen götür der az kaldı keyfını sür bakalım eve gıdınce görürsün derım aslında ona hızmet etmeyı severım evdeyken yada benım ailemin yanında o istemeden ben yemeğini çayını önüne götürürüm sıkılmasın rahat etsın diye ama annesının yanında gıcık oluyorum şımarıyo diye

Afıyet olsun yine döktürmüşsün cnm senın bebiş olmak varmış maşallah yer inşaallah

A apriori11 esinle aranda ki priblem insallah cabuk cozulur canim hersey birikip birikip bi anda patlama noktasina geliyo biraz da boyle olinca cozulmez hal aliyo sanirim biraz nazara da geldiniz

Ayy az once dr dan geldim bende sirt agrim vardi gecmek bilmedi bir haftadir bugun fizige gittim muayene oldum ilac verdi 1 hafta kullan dedi iki gun ara ver dedi eger devam ederse bi daha gel kan tahlili yapalim film cekelim dedi gece resmen sirt agrim tavan yapti hava nasi sicak ya kendimi eve zor attim bu arada bi dr da tartildim 48.2 kg olmusum nasi zayiflamisim ben ya hicbisey de yapmiyom

Geçmiş olsun csnım

geçmiş olsun canım bayaca da zayıflamışsın bende bi kilo aldım stresli olunca kendimi yemeye vuruyorum

A apriori11 canim cok uzuldum hala ayni olmaniza ama kuru bi ozurle yada bi cicekle falan duzelecek biseye benzemiyor gercekten cok yipranmis cok kirilmissin tahminim esinde arada kaldigi icin bocaladi ama kuyrugunu dik tutmaya calisiyor s3nin ciddiyetini gorunce hatasini anlayip duzelicektir eminim ama bence sen kararli dur.az sabir hersey yoluna girer

geçmiş olsun. İnşallah gerek kalma testlerede geçer.

@Akaibu gokce yemezse bana yolla
Zar zor yarısından çoğunu yedirdim
@Akaibu Nasil yaptinki canim bi anlatabilirmisin ben hic bilmiyorum
bende bilmem hiç aslında canım. İnternetten gökçeye uyarladım.
Suda beklettiğim nohutları haşladım kabuklarını soydum. Tahta kaşıkla ezerek biraz suyla tekrar pişirdim. Kimyon attım bolca. Sarımsak rendeledim bi tane. Sonra çektim mikserle. Tahin ekledim iki kaşık. Limon sıktım azıcık. Karıştırdım.
Üzerine sumak pul biber maydonoz konukuyomuş sanırım.
Sadece sumak koydum maydonozları bizim sıpa yemedi üzerinden geri aldım.
Biraz uyduruk anne yemeği oldu:)
Nohut tahin hiç sevmem. Sevsem üzerine tuz döküp kalanını yerdim

İnsallah canim cok sagol Elif in alerjisi de gecmistir insallah
Buda elifimden kareler teyzeler
Oy masallah
Maalesef canim cocuk olunca bazi seyler degisiyor ama cocuk biraz buyuyunce eski haline donuyor hersey bu guzel haber cocuk buyutmek zor kadinlar yipraniyor stres yapiyorlar erkek te beklentiler oluyor sık sık gerilimler oluyor biz daha once cocuklarim oldugunda arada tartisirdik ama cok fazla degil ama kizimdan sonra aramiza uzun sure sogukluk girdi her anlamda ama kizim geceleri uyumazdi gece gunduz aglama modundaydi oturup iki cift laf edemiyorduk gecti simdi cok sukur ama ogullarim daha sakindi bu derece uzaklasma olmamisti aramizda ama diyorum ya cocuklar biraz buyuyunce hersey cok guzel oluyor biz Eceden once cok ozgurduk cocuklar okulda oluyordu gelip beni aliyordu ansizin yemege kahve icmeye alisverise gidiyorduk mesela tatile gidiyorduk cocuklar yanimiza gelmiyordu hic arada bakiyorduk biz onlara ama kizim dogunca hersey degisti az kaldi gececek insallah yeniden rahat etcez
canim insallah duzeli bir an once araniz ama kv nin boyle birseyi teklif etmesi cok sacma siz davet edebilirsiniz ama o kendi kendine ben de gelcwm demedi tuhaf esinde vicdan yapiyor demek ki annesi daha once gelmek istedi diye of ya niye bu erkekler bizi anlayamiyor ki

İnşallah düzelir ama ne zaman ve nasıl hiç fikrim yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…