- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Canım biz pirinçle yaptık ama ince bulgurlada yapılıyo. pirinç hafif tatlımsı tat veriyo. pirinci haşla. soğuyunce süt ekle soğuk ya da ılık ver. aslında ine haşlanmış nphut ve fasulye de konulabilir ama koyma severse sonra yavaş yavaş eklersinyaa bende hayal ettim ne tatlıdır o halleri.emmeyi sen bıraktırmadın canım kendi istemedi ve yerine de gayet güzel bi yol çizmiş..boşluğa düşmeden bu dönemi yine seninle atlatmayı seçmiş akıllı bıdık.aksi halde huysuz hırçın bütün huyları değişmiş olurdu.
canım nasıl yapmış acaba ben de deneyebilirim
bence de delilik hatta memeye bişiler sürmekte mantıklı gelmiyor bana zaten öyle küt diye bıraktırmaktansa azaltarak hem bebek hem anne hazırlanmalı duruma
Teşekkür ederiz teyzeleri burda her kızın bir talibi varbenim b kız sorunlu diye sanırım kimse talip olmuyor. insallah bu huysuz virjinligi büyüyünce de devam etmez.yoksa evde kalacak :)))
Kızlar bişey sorcam. Biliyorsunuz oğlum memeyi bıraktı ama bana daha yapışık oldu. Ama tatlı bi yapışkanlık :)) şöyle ki sürekli üzerime tırmanıp kolumun altına giriyor, uzanıyorsam gelip üzerimde uzanıyor başını göğsüme koyuyor, dikilip yanaklarımı öpüyor, benimle uyurken daha uzun ve güzel uyuyor, çizgi film açtığımda ya başını dizime ya omuzuma yaslanıp izlemek istiyor. Bildiğiniz aşk yaşıyoruz :))) acaba meme bırakma sonrası böyle mi güvende hissetmeye çalışıyor? Daha önce asla yanıma yanaşmaz sevdirmezdi kendini, sarılınca kaçar, birlikte uyuyunca kolumu istemez atardı. Emme olayının boşluğunu mu kapatmaya çalışıyor acaba?
hımm sağol canım haftasonu bi deniyim haftaiçi ben yokken annem değişik bişi vermeye cesaret edemiyo çok kusuyo diye belki içmezse sütü ki içecek gibi değil açığı böyle tamamlarız. bide dün akşam sütle muhallebi denedim bi 50 cc fln mırın kırın yedi en azından içirmeye çalıştığım gibi kusmalı reaksiyon göstermediCanım biz pirinçle yaptık ama ince bulgurlada yapılıyo. pirinç hafif tatlımsı tat veriyo. pirinci haşla. soğuyunce süt ekle soğuk ya da ılık ver. aslında ine haşlanmış nphut ve fasulye de konulabilir ama koyma severse sonra yavaş yavaş eklersin
yok canım pirinçleKısırlık bulgurla mı yaptı canım? Annem öylr yapardı bize hiç sevmezdim. Zorla içirirdi çok vitaminli diye
Canim ben instagramda bir kere resminizi gormustum tahmin ettim arkadasin oldugunu ama burada sormaya cekindimKızlar sizle gereksiz bir bilgi paylaşacağımHani Acun'un var mısın yok musun yarışmasında tanışıp evlenen bir çift vardı ya Hakan-Gizem..
Gizem benim çocukluk arkadaşım,biliyor musunuz?Nadirde olsa görüşüyoruz..
KK'nın reklamları var ya,sayfa kenarlarında çıkıyor.Orda gördüm şimdi,reklam çıktı Gizem'in resmini ordan aklıma geldi söylemek
ben doğduğundan beri sadece uyuyacağı zaman veriyorum. Biraz dalsın çıkarıyo zaten hemen.Emzik kullanan bebis anneleri sorum size:)emzigi sadece uyku saatlerinde mi veriyosnz yoksa gun icinde de veriyomusunz?18. aydan sonra biraktrmak gerekyomus.ben gun icinde de veriyorum huysuzlandgnda falan vermesem mi acaba?
Oğlum çok geç aldı emziği zaten 5 aylıkken falan başladı gece uyumak için emmeye, şimdi gündüz kendi bulursa takıyor ağzına ama istemiyorum ben de bikaç ay sonra tamamen gece de bıraktırmak istiyorum. zaten avent Classic meme ucu şeklinde olanı alıyor, onu yok edip damaklı verirsem bırakır gibime geliyorEmzik kullanan bebis anneleri sorum size:)emzigi sadece uyku saatlerinde mi veriyosnz yoksa gun icinde de veriyomusunz?18. aydan sonra biraktrmak gerekyomus.ben gun icinde de veriyorum huysuzlandgnda falan vermesem mi acaba?
ben doğduğundan beri sadece uyuyacağı zaman veriyorum. Biraz dalsın çıkarıyo zaten hemen.
Bence gün içinde verme iyice alışırsa bu sefer bıraktırmasıda zor olur sana. Daha zor unutuyolar yaşları büyüdükçe
Şimdi tamamen bıraktırayom diyorum da nasıl yapcam tam çözemedim
Oğlum çok geç aldı emziği zaten 5 aylıkken falan başladı gece uyumak için emmeye, şimdi gündüz kendi bulursa takıyor ağzına ama istemiyorum ben de bikaç ay sonra tamamen gece de bıraktırmak istiyorum. zaten avent Classic meme ucu şeklinde olanı alıyor, onu yok edip damaklı verirsem bırakır gibime geliyor
Bende daha önce dişleri çıkmadan bıraktırayım diye düşünüp bunu yapmıştım. Damaklı almıştık biz ilk. Normalini aldık onuda tuttu.Oğlum çok geç aldı emziği zaten 5 aylıkken falan başladı gece uyumak için emmeye, şimdi gündüz kendi bulursa takıyor ağzına ama istemiyorum ben de bikaç ay sonra tamamen gece de bıraktırmak istiyorum. zaten avent Classic meme ucu şeklinde olanı alıyor, onu yok edip damaklı verirsem bırakır gibime geliyor
o salca gibo oluyor canim ben melemenlik yapiyorum kabuklarini falan soymuyorum nicher dicher var ya onla dogruyorum cok pratik oluyor almani tavsiye ederimKizlar kislik sise domatesi yapcam ama gecen sene kabuklarini soyup dogradim bir kasa yapmistim ondan sonra belki hatirlarsiniz bilegimde beze cikti cok agri yapti uzun sure duzelmedi bileklik kullandim oyle gecti bu sene elimde dogramaktan korkuyorum aynisi olur diye bir tanidigim rondodan geciriyormus kabuklarini soymadan hic belli olmuyor kabuklari dedi cok sulu olurmu acaba rondoyla yapan varmi
Bence yavaş yavaş unutturmak en iyisi.Arkadasim.ucunu kesip verms emzigi.sonra kendi birakms zaten ememwyince.gun icinde vermyi keseym bende o zaman.sadece uykuda verym gece uyaninca mecbur veriyorm dalmyo yoksayavas yavas onu da birakir umarm 15. ayimiza girdik cunku
canm meme olmayabikir sebep umutta oyle surekli gelip gidip sarilip opuyor kucagima sokuluyor donemseldor bekkiKızlar bişey sorcam. Biliyorsunuz oğlum memeyi bıraktı ama bana daha yapışık oldu. Ama tatlı bi yapışkanlık :)) şöyle ki sürekli üzerime tırmanıp kolumun altına giriyor, uzanıyorsam gelip üzerimde uzanıyor başını göğsüme koyuyor, dikilip yanaklarımı öpüyor, benimle uyurken daha uzun ve güzel uyuyor, çizgi film açtığımda ya başını dizime ya omuzuma yaslanıp izlemek istiyor. Bildiğiniz aşk yaşıyoruz :))) acaba meme bırakma sonrası böyle mi güvende hissetmeye çalışıyor? Daha önce asla yanıma yanaşmaz sevdirmezdi kendini, sarılınca kaçar, birlikte uyuyunca kolumu istemez atardı. Emme olayının boşluğunu mu kapatmaya çalışıyor acaba?
bizimki uyucagi zaman aliyo agzina ortada duruyo zaten uykusu geldimi gider alir sokar agIna dis doneminde bi yapismisti agzindan cikarmak istemiyodu ama 2 gundur gecti o huyuEmzik kullanan bebis anneleri sorum size:)emzigi sadece uyku saatlerinde mi veriyosnz yoksa gun icinde de veriyomusunz?18. aydan sonra biraktrmak gerekyomus.ben gun icinde de veriyorum huysuzlandgnda falan vermesem mi acaba?
anlamis rn azindan seni . yaptin mi sosu canm melemenlik tarzi mi yapican sos gibimiKizlar az once kiz kardedim aradi aksam geleceklermis bize kustunmu dedi ben soguk sekilde yoo niye kuseyim dedim anladi o kirildigimi beni iyi tanir kendisi bir de spiral taktirmisti o kanamasi cok oluyordu gunlerce suruyordu bugun dr a gitmis spirali kaymis o yuzden cok oluyormus neyse ki hamile kalmamis regl oluyor simdi zaten
Onu bilmiyorum canim nereden bulabilirimo salca gibo oluyor canim ben melemenlik yapiyorum kabuklarini falan soymuyorum nicher dicher var ya onla dogruyorum cok pratik oluyor almani tavsiye ederim
domates almadim daha canim alip yapcam iste nasil yapcsgima karar verip oyle alayim dedim melemenlik yapcamanlamis rn azindan seni . yaptin mi sosu canm melemenlik tarzi mi yapican sos gibimi
Gecmiş olsun cnmAyy az once dr dan geldim bende sirt agrim vardi gecmek bilmedi bir haftadir bugun fizige gittim muayene oldum ilac verdi 1 hafta kullan dedi iki gun ara ver dedi eger devam ederse bi daha gel kan tahlili yapalim film cekelim dedi gece resmen sirt agrim tavan yapti hava nasi sicak ya kendimi eve zor attim bu arada bi dr da tartildim 48.2 kg olmusum nasi zayiflamisim ben ya hicbisey de yapmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?