canm netten baksana ben a101 e geldiginde almistim kisliklari hazirlarken kolay oluyor 40tl cikari bisiydiOnu bilmiyorum canim nereden bulabilirim
domates almadim daha canim alip yapcam iste nasil yapcsgima karar verip oyle alayim dedim melemenlik yapcam
Baktim internetten canim 17 parca olanlar onlardan mi cok var hangisi kullanisli olur acabacanm netten baksana ben a101 e geldiginde almistim kisliklari hazirlarken kolay oluyor 40tl cikari bisiydi
Ayni anda yazmisiz az once benim baktigimda bundan tesekkur ederim canim uygun fiyatida alayim ben de
Bence yavaş yavaş unutturmak en iyisi.
Bi yerde okumuştum. Emzirmeyi bırakmak için emziği bırakmak için falan acı biber limon falan sürüyolar ya.
Çocuğun bağlandığı güven duyduğu ilk şey emmek. O konuda onu hayal kırıklığına uğratmak gibi bişeymiş iyi değilmiş. Biz farketmesekte güven duygusu zedeleniyomuş. Banada mantıklu gelmişti.
Gerçi şimdi düşündümde büyüğünü vermekte aynı etkiyi yaratabilir.
Çok geçmiş olsun ya ben hep oğlumla gidiyorum hastaneye randevularımızı aynı güne alıyorum. Takviminiz müaaitse öyle yapabilirsinKizlar yarin icin randevu aldim hastaneye gitcem idrar yolu enfeksiyonu icin cok kotu durumum gecen gun almistim randevu o gun kaza oldu kaldi bir de gogsumde elime beze gibi birsey geliyor onun icin de genel cerrahtan randevu aldim bir baktirayim süt bezesi olsa bile em azindan ne oldugunu bilirim ama kizimi kime birakcam bilmiyorum yanimda goturmek te istemiyorum hastane ortamina sokmak istemiyorum anneme biraksam yigenim hic durmuyor rahat vermez of of ne yapcam ben
Geçmiş olsun kuzuya , Dr U ara bi sorsana, ben pamukçuğu bi yenidoğanlara emzirmeden oluyo diye biliyoeumoykunun agzi pamukcuk gibi olmus antibiyotikten mi oldu acaba napsam ki
esse mağzalarındada var. Ben ordan almıştım. İnt. Uğraşmak istemezsen.
geçmiş olsun vcanım canım inşallah temiz çıkar.Kizlar yarin icin randevu aldim hastaneye gitcem idrar yolu enfeksiyonu icin cok kotu durumum gecen gun almistim randevu o gun kaza oldu kaldi bir de gogsumde elime beze gibi birsey geliyor onun icin de genel cerrahtan randevu aldim bir baktirayim süt bezesi olsa bile em azindan ne oldugunu bilirim ama kizimi kime birakcam bilmiyorum yanimda goturmek te istemiyorum hastane ortamina sokmak istemiyorum anneme biraksam yigenim hic durmuyor rahat vermez of of ne yapcam ben
Benimde antıbıyotık kullanmaktan oldu dr pamukçuk ilacı vermişti kullandım beyaz beyaz mı eğer damla varsa ver zararı yok bebekken baranada vermiştimoykunun agzi pamukcuk gibi olmus antibiyotikten mi oldu acaba napsam ki
Komşun varmı benım çok iyi bir komşum var kadından daha iyi bakıyor yada çocuklarla beraber yanında götürsen içeri girmeden hastane kafesınde bekleseler seni olmazmıKizlar yarin icin randevu aldim hastaneye gitcem idrar yolu enfeksiyonu icin cok kotu durumum gecen gun almistim randevu o gun kaza oldu kaldi bir de gogsumde elime beze gibi birsey geliyor onun icin de genel cerrahtan randevu aldim bir baktirayim süt bezesi olsa bile em azindan ne oldugunu bilirim ama kizimi kime birakcam bilmiyorum yanimda goturmek te istemiyorum hastane ortamina sokmak istemiyorum anneme biraksam yigenim hic durmuyor rahat vermez of of ne yapcam ben
Anne sütünüde emziğide kendi istemedi pat diye bıraktı süte üzüldüm ama emziğe sevındım yiğenim 5 yaşında hala ağzında emzik bıraktıramıyoruz baran beni bu huyuyla çok şaşırttı hiç yormadan bıraktı oysa ki kövezden çıktığı gibi ufacık suratıyka emziğe yapışmıştı suratı kadar emzik vardı çokda bağımlıydıEmzik kullanan bebis anneleri sorum size:)emzigi sadece uyku saatlerinde mi veriyosnz yoksa gun icinde de veriyomusunz?18. aydan sonra biraktrmak gerekyomus.ben gun icinde de veriyorum huysuzlandgnda falan vermesem mi acaba?
Zor bir durum allah kolaylık versın ama böyle yaparak eşinle ilişkinde zedelenır mesafede koymuşsun onlarla arana ben istemwdığım bir ortamda saat sayarım son 10 saat falan dıye ne bilim rahatlatıyor benı sayılı gün cabuk gecer gibikızlar bizimkiler de bütün resmi ve dini bayramlarda buraya geliyor, bazen 3 gün, bazen 1 hafta, bazen de 3 hafta kalıyorlar. Bu sene saydım 9 defa gelmişler. Ben bu kadar görüşmekten sıkılıyorum, bir anlamı kalmıyor, haftasonlarım bloke oluyor hep. bunu belli etmeye çalışıyorum,suratım düşük oluyor genellikle ve bazen kendime yenilip eşime eziyet ediyorum, o da üzülsün canı sıkılsın istiyorum, hep laf sokuyorum, ezmeye çalışıyorum, ama olan bize oluyor. aramız iyice limoni. napmalıyım bilmiyorum, tek bildiğim onlar gelince sanki içime şeytan kaçıyor
Üzülme canım ya bekli bunlar anlayışlı insanlardır konuşunca ona göre davranırlar, nasip ne diyelim güzel olur inşallah bu evde herşeyKizlar günlerdir giremiyorum tasinma hazırlığından dolayı.haftasonu tasindik. Su anda resmen bunalima girdim salya sumuk agliyorum. bu gece eşim yok ben annemde kalcam.şimdi eve geliyim bi toparliyim dedim.girer girmez ustumdeki şahsiyet yine topuklu ayakkabisiyla tepemde dönüyor. Allahım deli olucam koliler arasında oturdum Ağlıyorum.hiç elim gitmiyor.napcam ben Allahim
Yer teyzesı onu maşallahEki Görüntüle 1597531 Eki Görüntüle 1597532 teyzeler bizim saclarimizda boyle 3 kücük palmiye film adi gibi oldu
yenı evde mi anlamadım?Kizlar günlerdir giremiyorum tasinma hazırlığından dolayı.haftasonu tasindik. Su anda resmen bunalima girdim salya sumuk agliyorum. bu gece eşim yok ben annemde kalcam.şimdi eve geliyim bi toparliyim dedim.girer girmez ustumdeki şahsiyet yine topuklu ayakkabisiyla tepemde dönüyor. Allahım deli olucam koliler arasında oturdum Ağlıyorum.hiç elim gitmiyor.napcam ben Allahim
Canim galiba pamukcugu karbonatli suyla siliyorlardi agzinin icini biz de olmadi bilmiyorum ama oyle duymustumoykunun agzi pamukcuk gibi olmus antibiyotikten mi oldu acaba napsam ki
Canim Allah yardimcin olsun insallah yerlesirsin kolayca ama uzulme artik tasindin kotu dusunme hep oyle devam etmeyecek belki o an ses gelmis olabilir yipratma kendini insallah korktugun gibi olmaz rahat edersinKizlar günlerdir giremiyorum tasinma hazırlığından dolayı.haftasonu tasindik. Su anda resmen bunalima girdim salya sumuk agliyorum. bu gece eşim yok ben annemde kalcam.şimdi eve geliyim bi toparliyim dedim.girer girmez ustumdeki şahsiyet yine topuklu ayakkabisiyla tepemde dönüyor. Allahım deli olucam koliler arasında oturdum Ağlıyorum.hiç elim gitmiyor.napcam ben Allahim
Canim ben devlet hastanesine gitcem Ecenin dr baska yerde ama esimde randevu aldi onun da kolu agriyor beraber gitcez olmazsa sirayla muayene oluruz birimiz hastanedeyken digerimiz bahcede Eceyi tutariz baska birsey gelmiyor aklima randevu saatlerimiz 15 dk arayla zatenÇok geçmiş olsun ya ben hep oğlumla gidiyorum hastaneye randevularımızı aynı güne alıyorum. Takviminiz müaaitse öyle yapabilirsin
Geçmiş olsun kuzuya , Dr U ara bi sorsana, ben pamukçuğu bi yenidoğanlara emzirmeden oluyo diye biliyoeum
İnsallah canim sagol ben de hep erteliyordum ama idrar yolu enfeksiyonu oldum cok kotuyum yaniyor surekliesse mağzalarındada var. Ben ordan almıştım. İnt. Uğraşmak istemezsen.
Ya bide ben bunu pek beceremedim. Bi tek cacık yaparken bide soğan doğrarken kullanıyorum. Onlarıda eğer çok yapacaksam kalabalık olacaksak. Öylece duruyo dolapta. Domatesleri hep eziyorum kescem diye.
Menemen için soyup öyle mi yaptın bunu?
geçmiş olsun vcanım canım inşallah temiz çıkar.
Bende her seferinde erteliyorum hastane işini çocuğu bırakamadığım için
guvenebilecegim bir komsum yok canim esimle gitcez sirayla muayene olcaz birimiz bahcede Eceyi oyalar diye dusundumKomşun varmı benım çok iyi bir komşum var kadından daha iyi bakıyor yada çocuklarla beraber yanında götürsen içeri girmeden hastane kafesınde bekleseler seni olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?