2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşinle daha iyi olmuş dedığın gıbı guzel sonuçlar çıkar inşaallah bu arada benım dişim çekildi ama ağrısı hala devam edıyor

Canım basinizdan geçen olaylar gerçekten çok üzücü. Allah beterinden korusun iyi ki can kaybı olmamış. Çok geçmiş olsun.

Canım tasinmissiniz inşallah mutlu olursunuz. Hemen üzülme bence belki ev boş diye kadın rahat davraniyordur. Konuşursun sen rahatsız olduğunu dile getirirsen anlayışla karşılar inşallah dikkat eder.

Eki Görüntüle 1597531 Eki Görüntüle 1597532 teyzeler bizim saclarimizda boyle 3 kücük palmiye film adi gibi oldu
Şu palmiyeler beni çocukluğuma götürüyor. Anneden kızlarına geçen sac modeli :)) Ececiğime de çok yakışmış. Maşallah ona

Barana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
Ayyy baran cok duygusalmis maşallah benim kizim tam cadi hayir diye kizarim hemen kosarak kacmaya başlar birak aglamayi resmen gulerek kaciyo oyun yapti iyice sipa ne yapcam bilmiyorum

dr nosunuvermedigi icin soramicam bende oyle saniyodum ama bakcam bidaha acmiyo da agzini cadi

Benimde antıbıyotık kullanmaktan oldu dr pamukçuk ilacı vermişti kullandım beyaz beyaz mı eğer damla varsa ver zararı yok bebekken baranada vermiştim
bizim olmadi hic yarin asm ye goturcem bakalim

yok canim soymuyorum ortadan ikiye bokup kesiyorum onla

Onu kızını kameralara alıştırırlarsa düşünecektim canım :))) mira çözmüş olayı, kamera 5 kg fazla gösteriyo formumu korumalıyım

UOTE="pufpuff, post: 42000692, member: 435683"]ay ben onun saçını başını yerim,tipini yerim yaaa maşallah

Teşekkür ederiz teyzeleri burda her kızın bir talibi varbenim b kız sorunlu diye sanırım kimse talip olmuyor. insallah bu huysuz virjinligi büyüyünce de devam etmez.yoksa evde kalacak :)))[/QUOTE]
Benimkine de talip yok :)

Onu kızını kameralara alıştırırlarsa düşünecektim canım :))) mira çözmüş olayı, kamera 5 kg fazla gösteriyo formumu korumalıyım
zaten bir kamera bir çarşı nerde hata Yaptım dememeliyim >.<

Benimkine de talip yok :)
D deterjan benimkine de yoktu ben yeşil Işık yaktım kuyruk salladık yani yoksa benim bu kızım evde kalır yani belkide kalmıştır kalmıştırmıydı @ayferzey

Beyzam bugün gunduz hic uyumadi simdide 2 saattir ayagimda salliyorum bi dalamadi kuzum ya ogle uykusunu birakmak icin erken degilmi ya bu kiza uykuyu bi sevdiremedim gitti

Gecmis olsun canim

Akrabalarim aradiginda soylemek istedgm sey
Çok doğru gerçekten:)) Beş yıla ancak toparlariz kendimizi :))

Gizliden gizliye diyet yapıyor senin kız galiba canım :) Zaten ekmek yememek lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…