Eşinle daha iyi olmuş dedığın gıbı guzel sonuçlar çıkar inşaallah bu arada benım dişim çekildi ama ağrısı hala devam edıyorCanim galiba pamukcugu karbonatli suyla siliyorlardi agzinin icini biz de olmadi bilmiyorum ama oyle duymustum
Canim Allah yardimcin olsun insallah yerlesirsin kolayca ama uzulme artik tasindin kotu dusunme hep oyle devam etmeyecek belki o an ses gelmis olabilir yipratma kendini insallah korktugun gibi olmaz rahat edersin
Canim ben devlet hastanesine gitcem Ecenin dr baska yerde ama esimde randevu aldi onun da kolu agriyor beraber gitcez olmazsa sirayla muayene oluruz birimiz hastanedeyken digerimiz bahcede Eceyi tutariz baska birsey gelmiyor aklima randevu saatlerimiz 15 dk arayla zaten
İnsallah canim sagol ben de hep erteliyordum ama idrar yolu enfeksiyonu oldum cok kotuyum yaniyor surekli
guvenebilecegim bir komsum yok canim esimle gitcez sirayla muayene olcaz birimiz bahcede Eceyi oyalar diye dusundum
Ayyy ne yakismis maşallah eceyeEki Görüntüle 1597531 Eki Görüntüle 1597532 teyzeler bizim saclarimizda boyle 3 kücük palmiye film adi gibi oldu
Canım basinizdan geçen olaylar gerçekten çok üzücü. Allah beterinden korusun iyi ki can kaybı olmamış. Çok geçmiş olsun.Kizlar canim cok sikkin sabah kotu bir telefinla kalktik bizim kamyonetimiz var esim yaninda calisan elemana verdi ise onunla gidip geliyordu sabah ise gelirken kardesi de yanindaymis kamyonetle ucuruma dusmusler kardesi hafif yarali kendisi yarali hayati tehlike yok ama arabamiz hurda oncelikle cocuklara cok uzuldum Allah korumus olebilirlerdi ama cok sukur birsey yok arabamizi uc sene once binbir zorlukla sunnet yaptigimiz takilarla uzerine kredi cekerek sifir aldik tamamen gitti kasgosu var ama hepsini karsilamaz inanin cok moralim bozuk ayni zamanda esime cok kizginim baska seylerde var bu konularla ilgili
Canım tasinmissiniz inşallah mutlu olursunuz. Hemen üzülme bence belki ev boş diye kadın rahat davraniyordur. Konuşursun sen rahatsız olduğunu dile getirirsen anlayışla karşılar inşallah dikkat eder.Kizlar günlerdir giremiyorum tasinma hazırlığından dolayı.haftasonu tasindik. Su anda resmen bunalima girdim salya sumuk agliyorum. bu gece eşim yok ben annemde kalcam.şimdi eve geliyim bi toparliyim dedim.girer girmez ustumdeki şahsiyet yine topuklu ayakkabisiyla tepemde dönüyor. Allahım deli olucam koliler arasında oturdum Ağlıyorum.hiç elim gitmiyor.napcam ben Allahim
Şu palmiyeler beni çocukluğuma götürüyor. Anneden kızlarına geçen sac modeli :)) Ececiğime de çok yakışmış. Maşallah onaEki Görüntüle 1597531 Eki Görüntüle 1597532 teyzeler bizim saclarimizda boyle 3 kücük palmiye film adi gibi oldu
Ayyy baran cok duygusalmis maşallah benim kizim tam cadi hayir diye kizarim hemen kosarak kacmaya başlar birak aglamayi resmen gulerek kaciyo oyun yapti iyice sipa ne yapcam bilmiyorumBarana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
dr nosunuvermedigi icin soramicam bende oyle saniyodum ama bakcam bidaha acmiyo da agzini cadiÇok geçmiş olsun ya ben hep oğlumla gidiyorum hastaneye randevularımızı aynı güne alıyorum. Takviminiz müaaitse öyle yapabilirsin
Geçmiş olsun kuzuya , Dr U ara bi sorsana, ben pamukçuğu bi yenidoğanlara emzirmeden oluyo diye biliyoeum
bizim olmadi hic yarin asm ye goturcem bakalimBenimde antıbıyotık kullanmaktan oldu dr pamukçuk ilacı vermişti kullandım beyaz beyaz mı eğer damla varsa ver zararı yok bebekken baranada vermiştim
yok canim soymuyorum ortadan ikiye bokup kesiyorum onlaesse mağzalarındada var. Ben ordan almıştım. İnt. Uğraşmak istemezsen.
Ya bide ben bunu pek beceremedim. Bi tek cacık yaparken bide soğan doğrarken kullanıyorum. Onlarıda eğer çok yapacaksam kalabalık olacaksak. Öylece duruyo dolapta. Domatesleri hep eziyorum kescem diye.
Menemen için soyup öyle mi yaptın bunu?
geçmiş olsun vcanım canım inşallah temiz çıkar.
Bende her seferinde erteliyorum hastane işini çocuğu bırakamadığım için
Onu kızını kameralara alıştırırlarsa düşünecektim canım :))) mira çözmüş olayı, kamera 5 kg fazla gösteriyo formumu korumalıyımMiraya mercimek çorbası yaptım içine patates havuç ve pirinç kattım kıvamı yoğundu biraz ekmek katıp verdim kesinlikle yemedi sonra gittim ekmeksiz getirdim yarım kase kadar yedi eğer bu kız ilerde ben manken olucam derse hiç şaşırmam >.<
UOTE="pufpuff, post: 42000692, member: 435683"]ay ben onun saçını başını yerim,tipini yerim yaaa maşallah
zaten bir kamera bir çarşı nerde hata Yaptım dememeliyim >.<Onu kızını kameralara alıştırırlarsa düşünecektim canım :))) mira çözmüş olayı, kamera 5 kg fazla gösteriyo formumu korumalıyım
D deterjan benimkine de yoktu ben yeşil Işık yaktım kuyruk salladık yaniBenimkine de talip yok :)
Gecmis olsun canimAyy az once dr dan geldim bende sirt agrim vardi gecmek bilmedi bir haftadir bugun fizige gittim muayene oldum ilac verdi 1 hafta kullan dedi iki gun ara ver dedi eger devam ederse bi daha gel kan tahlili yapalim film cekelim dedi gece resmen sirt agrim tavan yapti hava nasi sicak ya kendimi eve zor attim bu arada bi dr da tartildim 48.2 kg olmusum nasi zayiflamisim ben ya hicbisey de yapmiyom
Canım ben genelde uyuturken yada huysuzken veriyorum.Emzik kullanan bebis anneleri sorum size:)emzigi sadece uyku saatlerinde mi veriyosnz yoksa gun icinde de veriyomusunz?18. aydan sonra biraktrmak gerekyomus.ben gun icinde de veriyorum huysuzlandgnda falan vermesem mi acaba?
Çok doğru gerçekten:)) Beş yıla ancak toparlariz kendimizi :))Akrabalarim aradiginda soylemek istedgm sey
Gizliden gizliye diyet yapıyor senin kız galiba canım :) Zaten ekmek yememek lazım :))Miraya mercimek çorbası yaptım içine patates havuç ve pirinç kattım kıvamı yoğundu biraz ekmek katıp verdim kesinlikle yemedi sonra gittim ekmeksiz getirdim yarım kase kadar yedi eğer bu kız ilerde ben manken olucam derse hiç şaşırmam >.<
fazla Fit benim kız her öğün iki dilim ekmek yese bişi olmazÇok doğru gerçekten:)) Beş yıla ancak toparlariz kendimizi :))
Gizliden gizliye diyet yapıyor senin kız galiba canım :) Zaten ekmek yememek lazım :))
benim akilli kocam cozumu buldu ben disari cikiyo diye kiziyodum ya cikmadi bu aksam yatti uyudu saat 7de nasil ama cok zekice dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?