2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kizda tam ekmekci hic yemek verme sadece ekmek ver tam bugday ekmegi olcak ama ondan mutlusu olmaz malum bizim kilomuzda biraz fazla bende ekmegi muhallebiyi kestim artik obez sisko olmasinida istemem yani herseyin normali güzel
fazla Fit benim kız her öğün iki dilim ekmek yese bişi olmaz

Telfnda giriyorum.alintilayamadim kızlar.evet yeni taşındığı evde yine topuklu suyla geliniyor.nasıl gidicem soyliycem ki.allahım ilk günden kafayı yiycem.şimdi annemlerde kalıyoruz. Daha yerleşmeden tasinmayi düşünmeye basladim bir dahaki evim kesinlikle en üst kat.Allahım bana sabır ver

yaa su meşhur bir krem vardi ya adi neydi umutun vücudunda bişiler çıktı da
bende yazıyodum tam M mutube Yazmış

Allah yardımcın olsun canım belki geçici bişidir birinin taşındığının farkında değillerdir güzel bi dille çıtlatsan anlar belki

Aslinda birakcaksin öyküyü sen gezceksin ama iste yine anlamazlarki bizimkide telde oyun oynasa anca
arkadasi aradi biliyon sorun cikiyo sonra diyo sorun cikarici ben :) cokta tin oturcak evde uyursa uyusun sokakta surtmesinden iyidir alinir bununda intikami nasilsa :)

Yer teyzesı onu maşallah
Sagol teyzesi
Barana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
Bizimki hic tinlamiyor canim devam ediyor yapmaya
Eşinle daha iyi olmuş dedığın gıbı guzel sonuçlar çıkar inşaallah bu arada benım dişim çekildi ama ağrısı hala devam edıyor
İnsallah canim sana da gecmis olsun ben de cektirmistim zor iyilesti sonra dr antibiyotik vermisti
Ayyy ne yakismis maşallah eceye
Tesekkur ederiz teyzesi
Sagol canim Allaha sukur can kaybi olmadi aynen canum anneden kizina gecen sac modeli palmiye
olsun canim yesinde corbalarina un katsan da onu tok tutar

Bizim doktor da birkaç ay bekleyelim çölyak için test yaparız demişti. Şimdi 10 tüp kanı duyunca korktum. 1 yaş kontrolünde 6 tüp kan almışlardı çok ağladı. Hatta geçen babasının kolu kanamış onu görünce de çok ağladı nasıl bir tramva yaşatmışsak çocuğuma. Inşallah sizin sonuçlarınız da iyi çıkar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

@yaz yagmuru çok geçmiş olsun neyse ki sadece mala gelmiş o da bir şekilde halledilir.
@minnakkartal sen adımadım alıyordun diye hatırlıyorum. 14. Ayda yürüme bandı çıkıyor. Mirayı teşvik etmek için kullanabilirsin.
@oslew pamukçuğa karbonatlısu iyi geliyor diye biliyorum ama yenidoğanda olunca sen en iyisindoktoruna danış. Çok geçmiş olsun.
A apriori11 çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda eski huzurlu günlerinize geri dönersiniz
E emiragam Can da Baran gibi ben hayır deyince çok bozuluyor ağlıyor bana çok şımarıyor.

Cok sagol canim insallah

benim akilli kocam cozumu buldu ben disari cikiyo diye kiziyodum ya cikmadi bu aksam yatti uyudu saat 7de nasil ama cok zekice dimi

Guldum valla odunluguna dunurcum

E emiragam emre de ilk once bagiryo dikleniyo tepki vermeynce sirinlik yapiyo azck gulersem devam ediyo ama hayir diye israr edersem aglamaya baslyoama ben geri durmuyorum valla hayirsa hayir

Kalırmı hiç kimselere vermem ben mirami benim gelinim o

Barana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
bizde böyleydik başlarda. Sonra şımarmasın ağlayarak istediğini yaptırmasın diye. Ağlamasını görmezden geldim ilgilenmedim. Şimdi bir kaç mızırdanıyo deneme yapıyo susuyo. Baranda alışır bence zamanla.
Ama sadece tehlikeli şeyler oldudğunda söylüyorum.

oh maşallah.
Mirada gökçe gibi demekki. Ekmek koyarsam gökçede kesinlikle yemez. Menemeni bile ekmeği banıp verirsem yemiyo kaşıkla yiyo.
Bende çorbalarını hep koyu kıvamlı yapıyorum. Bulgur koyuyorum az fazla koyunca koyulaşıyo zaten.Çorbayla muhallebi arası bişey oluyo. Evde ne varsa içine boca ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…