fazla Fit benim kız her öğün iki dilim ekmek yese bişi olmaz
Coresatin pediatrik pembe kutu canimyaa su meşhur bir krem vardi ya adi neydi umutun vücudunda bişiler çıktı da
bende yazıyodum tam M mutube Yazmışyaa su meşhur bir krem vardi ya adi neydi umutun vücudunda bişiler çıktı da
Allah yardımcın olsun canım belki geçici bişidir birinin taşındığının farkında değillerdir güzel bi dille çıtlatsan anlar belkiTelfnda giriyorum.alintilayamadim kızlar.evet yeni taşındığı evde yine topuklu suyla geliniyor.nasıl gidicem soyliycem ki.allahım ilk günden kafayı yiycem.şimdi annemlerde kalıyoruz. Daha yerleşmeden tasinmayi düşünmeye basladimbir dahaki evim kesinlikle en üst kat.Allahım bana sabır ver
arkadasi aradi biliyon sorun cikiyo sonra diyo sorun cikarici ben :) cokta tin oturcak evde uyursa uyusun sokakta surtmesinden iyidir alinir bununda intikami nasilsa :)Ne desem bilemedin hepsi bencil
arkadasi aradi biliyon sorun cikiyo sonra diyo sorun cikarici ben :) cokta tin oturcak evde uyursa uyusun sokakta surtmesinden iyidir alinir bununda intikami nasilsa :)
Sagol teyzesiYer teyzesı onu maşallah
Bizimki hic tinlamiyor canim devam ediyor yapmayaBarana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
İnsallah canim sana da gecmis olsun ben de cektirmistim zor iyilesti sonra dr antibiyotik vermistiEşinle daha iyi olmuş dedığın gıbı guzel sonuçlar çıkar inşaallah bu arada benım dişim çekildi ama ağrısı hala devam edıyor
Tesekkur ederiz teyzesiAyyy ne yakismis maşallah eceye
Sagol canim Allaha sukur can kaybi olmadi aynen canum anneden kizina gecen sac modeli palmiyeCanım basinizdan geçen olaylar gerçekten çok üzücü. Allah beterinden korusun iyi ki can kaybı olmamış. Çok geçmiş olsun.
Canım tasinmissiniz inşallah mutlu olursunuz. Hemen üzülme bence belki ev boş diye kadın rahat davraniyordur. Konuşursun sen rahatsız olduğunu dile getirirsen anlayışla karşılar inşallah dikkat eder.
Şu palmiyeler beni çocukluğuma götürüyor. Anneden kızlarına geçen sac modeli :)) Ececiğime de çok yakışmış. Maşallah ona
olsun canim yesinde corbalarina un katsan da onu tok tutarMiraya mercimek çorbası yaptım içine patates havuç ve pirinç kattım kıvamı yoğundu biraz ekmek katıp verdim kesinlikle yemedi sonra gittim ekmeksiz getirdim yarım kase kadar yedi eğer bu kız ilerde ben manken olucam derse hiç şaşırmam >.<
Bizim doktor da birkaç ay bekleyelim çölyak için test yaparız demişti. Şimdi 10 tüp kanı duyunca korktum. 1 yaş kontrolünde 6 tüp kan almışlardı çok ağladı. Hatta geçen babasının kolu kanamış onu görünce de çok ağladı nasıl bir tramva yaşatmışsak çocuğuma. Inşallah sizin sonuçlarınız da iyi çıkar. Güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah. Geçen hafta hep hastane kontrolumuz vardı. doktor gözetiminde elif ada yoğurt yedi beş gündür deniyoruz maşallah severek yiyor ama allaha emanet veriyorum çünkü elifte hemen belirti vermiyor bağırsak kanamaları başlarsa yine diye çok korkuyorum dua ediyorum inşallah geçmiştir süt alerjisi. Birde kilo alamıyor diye doktor Çölyak tan şüphe etti on tüp kan aldılar sonuçları bekliyorum. bizden şimdilik haberler böyle. hasta olan bebiş yoktur umarım varsa da Rabbim şifa versin yavrulara. Bizim bebislere yazda yaramadı sanki.@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım allah beterinden kaadan beladan esirgesin aileni. Sen metanetli kadinsin herşey düzelir inşallah. Allah ailecek yüzünüzü güldürsun canım.
Maşallah çok güzel. Kilosu da gayet iyi tombiş gözüküyor hattaBuda elifimden kareler teyzeler
Bizimki de çok terliyor hemen alnı kızarıyor isilik oluyor. Evde bazen toka takıyorum alnı hava alsın diye. Çok da güzel kıyamıyorum kesmeye.Kestırmeyeyim ozaman bizim kışında terlıyo zaten banada bahane olur
Cok sagol canim insallah@yaz yagmuru çok geçmiş olsun neyse ki sadece mala gelmiş o da bir şekilde halledilir.
@minnakkartal sen adımadım alıyordun diye hatırlıyorum. 14. Ayda yürüme bandı çıkıyor. Mirayı teşvik etmek için kullanabilirsin.
@oslew pamukçuğa karbonatlısu iyi geliyor diye biliyorum ama yenidoğanda olunca sen en iyisindoktoruna danış. Çok geçmiş olsun.
A apriori11 çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda eski huzurlu günlerinize geri dönersiniz
E emiragam Can da Baran gibi ben hayır deyince çok bozuluyor ağlıyor bana çok şımarıyor.
benim akilli kocam cozumu buldu ben disari cikiyo diye kiziyodum ya cikmadi bu aksam yatti uyudu saat 7de nasil ama cok zekice dimi
Kalırmı hiç kimselere vermem ben mirami benim gelinim ozaten bir kamera bir çarşı nerde hata Yaptım dememeliyim >.<
D deterjan benimkine de yoktu ben yeşil Işık yaktım kuyruk salladık yaniyoksa benim bu kızım evde kalır yani belkide kalmıştır kalmıştırmıydı S Sevgidili5
bizde böyleydik başlarda. Sonra şımarmasın ağlayarak istediğini yaptırmasın diye. Ağlamasını görmezden geldim ilgilenmedim. Şimdi bir kaç mızırdanıyo deneme yapıyo susuyo. Baranda alışır bence zamanla.Barana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
oh maşallah.Miraya mercimek çorbası yaptım içine patates havuç ve pirinç kattım kıvamı yoğundu biraz ekmek katıp verdim kesinlikle yemedi sonra gittim ekmeksiz getirdim yarım kase kadar yedi eğer bu kız ilerde ben manken olucam derse hiç şaşırmam >.<
fıstık ya çok tatli olmuş :))Eki Görüntüle 1597531 Eki Görüntüle 1597532 teyzeler bizim saclarimizda boyle 3 kücük palmiye film adi gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?