@minnakkartal da ig da anten demisti: ))fıstık ya çok tatli olmuş :))
Bu saça da herkes ayrı bişey diyo. Palmiye fıskiye şemsiye :))
Canim ben instagramda bir kere resminizi gormustum tahmin ettim arkadasin oldugunu ama burada sormaya cekindim
benim akilli kocam cozumu buldu ben disari cikiyo diye kiziyodum ya cikmadi bu aksam yatti uyudu saat 7de nasil ama cok zekice dimi
Benimkine de talip yok :)[/QUOTE]Teşekkür ederiz teyzeleri burda her kızın bir talibi varbenim b kız sorunlu diye sanırım kimse talip olmuyor. insallah bu huysuz virjinligi büyüyünce de devam etmez.yoksa evde kalacak :)))
bu kez pirinç kattım diye un katmamıştım akşam da öyle yapayım bakalımSagol teyzesi
Bizimki hic tinlamiyor canim devam ediyor yapmaya
İnsallah canim sana da gecmis olsun ben de cektirmistim zor iyilesti sonra dr antibiyotik vermisti
Tesekkur ederiz teyzesi
Sagol canim Allaha sukur can kaybi olmadi aynen canum anneden kizina gecen sac modeli palmiye
olsun canim yesinde corbalarina un katsan da onu tok tutar
miraya çölyak testleri yapıldı özellikle muhallebiden sonra çok kustuğu ve ekmek yemediği için ama on tüp alınmadı yanlış hatırlamıyosam üç tüp alınmıştı bir de dışkı 8 yada 9 aylıktı bir şey çıkmamıştıBizim doktor da birkaç ay bekleyelim çölyak için test yaparız demişti. Şimdi 10 tüp kanı duyunca korktum. 1 yaş kontrolünde 6 tüp kan almışlardı çok ağladı. Hatta geçen babasının kolu kanamış onu görünce de çok ağladı nasıl bir tramva yaşatmışsak çocuğuma. Inşallah sizin sonuçlarınız da iyi çıkar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
evet canım alıyorum bu ay sonu gelecek 14 aylık seti inşallah o işe yarar bari@yaz yagmuru çok geçmiş olsun neyse ki sadece mala gelmiş o da bir şekilde halledilir.
@minnakkartal sen adımadım alıyordun diye hatırlıyorum. 14. Ayda yürüme bandı çıkıyor. Mirayı teşvik etmek için kullanabilirsin.
@oslew pamukçuğa karbonatlısu iyi geliyor diye biliyorum ama yenidoğanda olunca sen en iyisindoktoruna danış. Çok geçmiş olsun.
A apriori11 çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda eski huzurlu günlerinize geri dönersiniz
@emiragam Can da Baran gibi ben hayır deyince çok bozuluyor ağlıyor bana çok şımarıyor.
ay ne şanslı benim kızım yahu tatlı dilli dünürümKalırmı hiç kimselere vermem ben mirami benim gelinim o
bende bulgu koyuyodum bitmiş pirinçle yaptım bide un katıp denicem artık ekmeğin şeyi çıksın bi şekilde doyurucu olsun bende çok sulu çorba gibi yapmıyorum daa muhalşlebiye yakın oluyobizde böyleydik başlarda. Sonra şımarmasın ağlayarak istediğini yaptırmasın diye. Ağlamasını görmezden geldim ilgilenmedim. Şimdi bir kaç mızırdanıyo deneme yapıyo susuyo. Baranda alışır bence zamanla.
Ama sadece tehlikeli şeyler oldudğunda söylüyorum.
oh maşallah.
Mirada gökçe gibi demekki. Ekmek koyarsam gökçede kesinlikle yemez. Menemeni bile ekmeği banıp verirsem yemiyo kaşıkla yiyo.
Bende çorbalarını hep koyu kıvamlı yapıyorum. Bulgur koyuyorum az fazla koyunca koyulaşıyo zaten.Çorbayla muhallebi arası bişey oluyo. Evde ne varsa içine boca ediyorum:))
benimkine bazısı öle diyo hatta kızıyo yine uzaylı yapmışsın çocuğu antenleri çıkmış diye@minnakkartal da ig da anten demisti: ))
Sabah 6 bucukta kalktik bugün ogle uykusuna yatar inşallah ayagimdada yatsa en azindan bisi yapmadan oturmak bile dinlendiriyomus beni
caanm kulak arkasina baksana sicaktan arkasinda bisi cikiyor gibi oluyor oda koku yapiyor bir bakGökçe bi garip kokuyo iki gündür. Dün banyodan bi saat sonra yine aynı kokmaya başladı.
Önceden yatağına yaklaştığımda bile alırdım mis gibi kokusunu. Şimdi hoş olmayan bişey kokuyo. Anlayamadım. Bişeyin belirtisi olabilir mi ki?
Düşünüyorum farklı kokuya neden olabilecek bişeyde yedirmedim hiç
nemli kalınca mantar oluyomuş heralde o mu ki dediğin? Banyolardan sonra iyice kuruşarım olmasın diye ama terdende olabilir sahi. Uyansın bi kontrol edeyim belki farketmemişimdir.caanm kulak arkasina baksana sicaktan arkasinda bisi cikiyor gibi oluyor oda koku yapiyor bir bak
Hala ayaginda mi uyuyo canm?Allah kolaylik versn valla ben biraz sallayip dalinca koyuyorm yatagina.agirlastilar bi de daha zor oluyo sallamak
neyseki uyumuş,öğle uykusu ihtiyaçları şu an için,valla 5 yaşına dek günde 1 saat uyuması ideal ama bizimki şimdiden direniyorNe yazikki yatagina alistiramadim canim dun ogle uykusunada yatmadi birakacak diye cok korktum simdi uyuyo neyseki
günaydıınn.günaydın
yaz günü sıcaktan terleri kokuyor olabilir kızlar,sonuçta yaşınakadar cilt florası çocuklardan farklı bebeklerin,bebekler bu yüzden mis kokar,artık çocuk oluyorlar bizimkiler hey gidi hey
Yoksa hamile misin ki:) bu kadar çok hissettigine göre kokuyunemli kalınca mantar oluyomuş heralde o mu ki dediğin? Banyolardan sonra iyice kuruşarım olmasın diye ama terdende olabilir sahi. Uyansın bi kontrol edeyim belki farketmemişimdir.
Bende ağzı mı kokuyo ki diye endişe ettim.
Ama çok kötü kokuyo cidden. Kakasının kokusundan bile bir kere iğrenmedim. İki gündür sarılınca iğrenç geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?