2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabah 6 bucukta kalktik bugün ogle uykusuna yatar inşallah ayagimdada yatsa en azindan bisi yapmadan oturmak bile dinlendiriyomus beni

Canim ben instagramda bir kere resminizi gormustum tahmin ettim arkadasin oldugunu ama burada sormaya cekindim

Aaaa doğru inst.da resim vardı niye çekindin ki kız..sorsaydın ya..

benim akilli kocam cozumu buldu ben disari cikiyo diye kiziyodum ya cikmadi bu aksam yatti uyudu saat 7de nasil ama cok zekice dimi

Agahaha çok güldüm yaaa Allah iyiliğini vere

bu kez pirinç kattım diye un katmamıştım akşam da öyle yapayım bakalım

miraya çölyak testleri yapıldı özellikle muhallebiden sonra çok kustuğu ve ekmek yemediği için ama on tüp alınmadı yanlış hatırlamıyosam üç tüp alınmıştı bir de dışkı 8 yada 9 aylıktı bir şey çıkmamıştı

evet canım alıyorum bu ay sonu gelecek 14 aylık seti inşallah o işe yarar bari
Kalırmı hiç kimselere vermem ben mirami benim gelinim o
ay ne şanslı benim kızım yahu tatlı dilli dünürüm

bende bulgu koyuyodum bitmiş pirinçle yaptım bide un katıp denicem artık ekmeğin şeyi çıksın bi şekilde doyurucu olsun bende çok sulu çorba gibi yapmıyorum daa muhalşlebiye yakın oluyo

@minnakkartal da ig da anten demisti: ))
benimkine bazısı öle diyo hatta kızıyo yine uzaylı yapmışsın çocuğu antenleri çıkmış diye

Sabah 6 bucukta kalktik bugün ogle uykusuna yatar inşallah ayagimdada yatsa en azindan bisi yapmadan oturmak bile dinlendiriyomus beni

Hala ayaginda mi uyuyo canm?Allah kolaylik versn valla ben biraz sallayip dalinca koyuyorm yatagina.agirlastilar bi de daha zor oluyo sallamak

Gökçe bi garip kokuyo iki gündür. Dün banyodan bi saat sonra yine aynı kokmaya başladı.
Önceden yatağına yaklaştığımda bile alırdım mis gibi kokusunu. Şimdi hoş olmayan bişey kokuyo. Anlayamadım. Bişeyin belirtisi olabilir mi ki?
Düşünüyorum farklı kokuya neden olabilecek bişeyde yedirmedim hiç

caanm kulak arkasina baksana sicaktan arkasinda bisi cikiyor gibi oluyor oda koku yapiyor bir bak

MRB KIZLAR
yine yoktum baya ama hep okudum ara ara inanın moralim çok bozuk kızımın enfeksiyonu geçti ama demiri 11 çıktı ve doktor çok düşük diyip kan şurubu başlattı onu içirmek bi bela zaten ve en çok canımı sıkansa kızım hep kusuyor ne yese kusuyor çıldırcam artık kabus oldu bana artık ona bişe yedirmek sonuçları da temiz ama bu çocuk neden böyle bilmiyorum anlamda veremiyorum artık off bu kız beni bunalıma soktu

caanm kulak arkasina baksana sicaktan arkasinda bisi cikiyor gibi oluyor oda koku yapiyor bir bak
nemli kalınca mantar oluyomuş heralde o mu ki dediğin? Banyolardan sonra iyice kuruşarım olmasın diye ama terdende olabilir sahi. Uyansın bi kontrol edeyim belki farketmemişimdir.
Bende ağzı mı kokuyo ki diye endişe ettim.
Ama çok kötü kokuyo cidden. Kakasının kokusundan bile bir kere iğrenmedim. İki gündür sarılınca iğrenç geliyo

günaydın
yaz günü sıcaktan terleri kokuyor olabilir kızlar,sonuçta yaşınakadar cilt florası çocuklardan farklı bebeklerin,bebekler bu yüzden mis kokar,artık çocuk oluyorlar bizimkiler hey gidi hey
günaydıınn.
Ya öyle tabi. Ama daha öncede çok terlersi yine bi ter gibi kokardı ama bu kadar keskin olmamıştı. Bi değişik kokuyo yani ter gibi değil keskin kötü bi koku.
Oturma odasında yemek yedirdim. Şimdi yatırdım odamıza. Oturma odasına geldim hala hissediyorum o kokuyu.
Belki geçici bişeydir gerçi.
Kulağına bi bakayım ağxından gelmediğinede emin olayım rahatlıcam

Gunaydin
dun ugrayamadim evde temizlik vardi 2 kadin geldi evi temizledi ama daha cok soru sordular merakli melahatlar tum gecmisimi soruyorlar evin temuzligide istedigim gibi olmadi gonlume gore birini bulamadim. Bende bitsin diye yardim ettim ayaklarim agriyor belim kopuyo atagimin ustune basamiyorum hamlandim galiba sankisanki butun evi ben temizledim
bugun 3. Gunumuz kuzim agzina lokma koymuyo zorla 2 kasik tahin pekmez verdim isi gucu evi karistirmak yuruyemedi

Yoksa hamile misin ki:) bu kadar çok hissettigine göre kokuyu

Bu sabahın çıldıran annesi benim heralde 8 de kalktı mızmız herşete ağlıyo illa banyoya girecek sokmuyorum diye bağırıyo ban akeisnlikle mutfakta iş yaptırmıyo mutfakta oldupunu görsün kıyanet kopuyo inşallah düzelir yoksa ben kafayı yicem ya

bizimki de dün de beri edeee diye ağlıyor, uyanıyor kucağıma gelmek bile istemiyor sadece ağlıyor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…