2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki devamli bu modda canım. Arkami doneyim kiyamet kopuyor mutfaga gitmek orda dursun

Yoksa hamile misin ki:) bu kadar çok hissettigine göre kokuyu
Aman allahım
Yok canım ay allah korusun falanda denmez bunun için ama kaldıramam yani öyle bişey. Gökçede de korunurken hamile kalmıştım zaten kabusum olur

Ben normaldede çok alırım kokuyu. Nane hiç sevmem yemem mesela. Annem çorbaya koyduğunda dış kapının önünde alırdım koyuyu hamileliğimi tahmin et artık

Kulağının arkasındada bişey yok ağzıda kokmuyo.
Normaldir belli

bizimki de dün de beri edeee diye ağlıyor, uyanıyor kucağıma gelmek bile istemiyor sadece ağlıyor:S
Bizde çok huysuzus. Pazar günü daha berbattı. Öğle uykusunu en az 1 saat uyur yarım saat bile uyumadan uyandı. Gecede sürekli uyandı.
Bizim yine diş geliyo sanırım

mira da öyle eskisi gibi bebek bebek kokmuyor tabi ama ter kokusu da almadım öyle bide babası parfüm almıştı giysilerine onu sıkıyorum biraz bekletip giydiriyorum alerji yapar korkusuyla yine güzel kokuyo öle
değişik bişi vermedim demişsin hani aşağıdan gelse çişinde fln olsa enfeksiyon olabilir dicem ama babası da aynı kokuyu alıyomu ki belki en acayipsindir he bide benim ki sık sık kabardığı için ben her yerini nemlendiriyorum onun kokusu da güzel geliyor

neyse ki enfeksiyon geçmiş canım demiri de burada daha düşük olan arkadaşlar vardı gıda takviyesiyle de desteklediler. ama bana da kusma deme ne çektim be ne çektim çekiyorum da gerçekten düşmanıma bile ah edemem öyle zor pazar günü öyle bi stres yapmışım ki sivilceler bastı beni

canım diş mi geliyor ya da belki sıcaklardandır inşallah düzene girer yemesi

ya bu çocukların hepsi haberli yapıyo bunu şimdi de istedikleri olmayınca ağlama triplerine girdiler demekki. mira da ben akşam eve gidince kucağımdan inmiyor yere koysam ağlıyo koala gibi geziyoruz evde

Yok canım eşimde alıyo kokuyu
Mustelanın bebek parfümünü de sıkıyorum ama yine geliyo koku. Dün banyodan sonra mustelanın kremini falanda sürdüm. Bi saat sonra yine aynı koku gelmeye başladı.
Bi de birden olunca şaştım bende.
İlk kokladığım beziydi idrarı bile daha güzel kokuyo yani:s
Biraz daha takip edeyim bakalım olmadı kontrole gidince doktora sorayım

belki havadandır ya da dişten
tabi yine ne iisi takip edip doktora danışmak nette baktın mı hiç gerçi bizim dr kızıyo netten baktım diince

belki havadandır ya da dişten
tabi yine ne iisi takip edip doktora danışmak nette baktın mı hiç gerçi bizim dr kızıyo netten baktım diince
Ay evet kızıyolar
Bi bunu dişe bağlamamıştık
Baktımda idrar ağız kokusu diye yazıyo sadece. Bakalım banyo sayısını günde 2 ye çıkarıp gözlemleyeyüm biraz

geçmiş olsun canım geçen hafta bizde maalesef 24 olduğunu öğrendik Elif Hira kasıldı kaldı dr götürdük testler yapıldı şükür eeg de ve ekg de bişi çıkmadı ama kan tahlilinde sonuçlar vahimdi.. ağlatmayın yine kasılır dediler.. bize ferifer ve vitabiol şurubu verildi. şükür içiyor.. ama yemesi de azaldı.. bu hafta kendi doktorumuza götüreceğim ve bir iğne varmış o yapılınca demir daha çabuk yükseliyormuş. inşallah bu dönemi de çok çabuk atlatırız.

QUOTE="yaz yagmuru, post: 42010056, member: 619731"]Eki Görüntüle 1597531 Eki Görüntüle 1597532 teyzeler bizim saclarimizda boyle 3 kücük palmiye film adi gibi oldu
Maşallah yesinnler senin palmiyelerini annesi ece çok çok tatlı olmuş.[/QUOTE]

fıstık ya çok tatli olmuş :))
Bu saça da herkes ayrı bişey diyo. Palmiye fıskiye şemsiye :))
tesekkur ederiz teyzeleri sizin fistiklar da cok tatli masallah:)

Kizlar gecen haftaki istahsizligimiz ve uykusuzlugumuzn nedeni dismis Ecenin alttan disi cikmis bir de bugun kahvaltida kizim peyniri itiraz etmeden yedi normalde yemek istemiyordu zorla cok az yiyiyordu biraz ekmekle verdim yedi sonra eline verdim bir kibrit kutusuna yakin yedi ama kahvaltida en cok siyah zeytini seviyor 5-6 tane yiyiyor sadece tatliyi sevmiyor kizlar recel bal pekmez sevmiyor bal ve pekmezi meyveyisine muhallebisine katip veriyorum

size de geçmiş olsun canım şükür temiz çıkmış inşallah demirde bi an önce beklenen düzeye gelir

maşallah ecekıza yarasın ah bu dişler ne çektirdiler yaa

Geçmiş olsun canım.

Canım biz de soyup doğrayarak yaparız. Ben hatta domatesin kabuğunu herseyde soyarım agzima gelmesi hoşuma gitmez hiç. Ama arkadaşım rendeleyerek yapıyor kabuklari da oluyor fazla göze batmiyor, rondoyla daha minik parcalanacagi için daha az belli olur içinde. Sulu olur gibi geliyor ama.

Bence de düşündüğün doğru canım. Emme işi onların ruhsal ve fiziksel açıdan doyuma ulaşmasını sağlıyor. Emmedigi için o da boşluğu bu şekilde kapatıyor ve ayrıca çok tatlı hareketler bunlar

Canım benim de aklıma idrarı gelmişti yazacaktım ama ona da bakmissin. Benim de aklıma takıldı şimdi vucutlarinda kokabilecek birşey yok ki

maşallah bir dişi daha geride bıraktınız çok şükür.
Bizim kızda bal sevmez. Bu gün kaymakla verdim yedi. Pekmezide hiç yemez tahinle yiyo.
Denemediğimix şey kalmıyo sıpalar yüzğnden :)

Tüm ihtimalleri değerlendirdim bişiy bulamadım
Göbüşü isilik olmuş bi tek o da kokmaz heralde

Canm kafasnda konak var mi hala?emrenin hala oluyo ara ara temzlyorum.bebekken o da cok kokuyodu her gun yikamama ragmen.hala birkac ayda bir az da olsa oluyo.ay bebekken mi dedm ben buyudu sipalar ya

@GOLD_WOMEN @sglbnt çok geçmiş olsun kızlar bebişlerinize. Goldwomen canım bizim daha düşüktü gıda ile yükselttik hiç Demir ilacı kullanmadık. Kusma için de inşallah düzelir. @sglbnt canım kasılma derken nasıl ağlarken oluyor? Çok geçmiş oksun bi daha yaşanmaz inşallah
@Akaibu acaba kıyafetten geliyor olabilir mi? Ya da senin burnuna koku takılmış olabilir mi? Bazen benim burnuma takılır koku her yerde aynı kokuyu alırum

Canm kafasnda konak var mi hala?emrenin hala oluyo ara ara temzlyorum.bebekken o da cok kokuyodu her gun yikamama ragmen.hala birkac ayda bir az da olsa oluyo.ay bebekken mi dedm ben buyudu sipalar ya
yok canım bi kere olmuştu sadece onuda karbonatlı zeytinyağıyla yapınca çıkmadı bi daha.
Bir de sık sık tararsan olmuyo canım konak. Günde 2-3 saç tarıyoruz. Saçımız pek yok ama kafa derimize masaj oluyo:) uyuyacağı zamanlar yapıyorum. İyice mayışıyo
Demek ki olabiliyomuş. İlk defa böyle olunca bende şaşırdım :)

kıyafeti sanmıyorum. Çünkü günde iki üç kıyafet değiltiriyorum. Hep üzerinr su döküyo terliyo diye. Bi de şu delikli atlet zıbınlardan giydiriyorum. Hatta şuan bezle dolaşıyo:))
Burnuma bilmiyoeum belki o da olabilir. Ama emreyede arada oluyomuş. Ben ilk defa olunca şaşırdım.
Annemde tuzlu suyla yıka çocuğu dedi. Eskiden kokan çocuğu öyle yaparlarmış geçermiş. Gözenekleri temizler miş. Kv ilk doğduğunda yapmaya kalkmıştıda izin vermemiştim.
Onuda bilemedim. Bi de daha iki gündür böyle belki yarın geçicek bekleyim bir süre tatile gidersek tuzlu su iyi gelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…