Nasil yok ya Gökçeye biz taliptik yaBenimkine de talip yok :)
Gökçede yapıyor aynısını.:)Barana yapma diyince içli içli ağlıyor hemde göz yaşıyla yüzüme bakıp bakıp içim gidiyo hiç kızmayacakmıyım bu ne böyle siz nasıl yapıyırsunuz
4size de geçmiş olsun canım şükür temiz çıkmış inşallah demirde bi an önce beklenen düzeye gelir
maşallah ecekıza yarasın ah bu dişler ne çektirdiler yaa
bayan_balon @sglbnt çok geçmiş olsun kızlar bebişlerinize. Goldwomen canım bizim daha düşüktü gıda ile yükselttik hiç Demir ilacı kullanmadık. Kusma için de inşallah düzelir. @sglbnt canım kasılma derken nasıl ağlarken oluyor? Çok geçmiş oksun bi daha yaşanmaz inşallah
@Akaibu acaba kıyafetten geliyor olabilir mi? Ya da senin burnuna koku takılmış olabilir mi? Bazen benim burnuma takılır koku her yerde aynı kokuyu alırum
Kırmızı et yeşil mercimek ciğer yedirdim. Haftada 5 gün et, 10 günde bir ciğer, nerdeyse her yemeğinde yeşil mercimek kullandım. İnşallab geçer canım korkma üzülme4
teşekkür ederim canım...
kasılma derken ağlarken sesi kesiliyor tak diye kaskatı oluyor ancak bir kaç dk sonra geliyor kendine.. tatildeyken oldu çok korktuk dün evde ağlarken yine olmuş. suyun altına sokmuş babası geçmiş şükür.. siz ne gıdası verdiniz yükseldi bende onlardan vereyim bir an önce toparlasın yoksa ben onu öyle görüdükçe kalpten gideceğim. o yüzden tek başıma kalmak istemiyorum hiç
@Akaibu canım acaba yediklerinden dolayı teriyle dışarı atıyor olabilir mi? ve o sırada kötü koku yaymış olabilir.
tam soracaktım ki cevap vermişssin bi bakayım bende deniyeyim ama bizimki çok düşükKırmızı et yeşil mercimek ciğer yedirdim. Haftada 5 gün et, 10 günde bir ciğer, nerdeyse her yemeğinde yeşil mercimek kullandım. İnşallab geçer canım korkma üzülme
neyse ki enfeksiyon geçmiş canım demiri de burada daha düşük olan arkadaşlar vardı gıda takviyesiyle de desteklediler. ama bana da kusma deme ne çektim be ne çektim çekiyorum da gerçekten düşmanıma bile ah edemem öyle zor pazar günü öyle bi stres yapmışım ki sivilceler bastı beni
geçmiş olsun canım geçen hafta bizde maalesef 24 olduğunu öğrendik Elif Hira kasıldı kaldı dr götürdük testler yapıldı şükür eeg de ve ekg de bişi çıkmadı ama kan tahlilinde sonuçlar vahimdi.. ağlatmayın yine kasılır dediler.. bize ferifer ve vitabiol şurubu verildi. şükür içiyor.. ama yemesi de azaldı.. bu hafta kendi doktorumuza götüreceğim ve bir iğne varmış o yapılınca demir daha çabuk yükseliyormuş. inşallah bu dönemi de çok çabuk atlatırız.
saolun kızlar deniycem önerileri çok zor kusan çocuk ya bi türlü bi normalleşemedi diyorum bizim kız ki sizinkilerde öyleymiş her çocuğun yapısı farklı işte böyle böyle atlatıcaz sanırım bide bugün öğle arası eve gittim kızaa nana limon kaynattım tabiki içmedi sonra yayla çorbası yaptım onuda içmemiş bakıcısı arıo şimdi annemin köyden getirdiği çorbası vardı yoğurtlu onu yedirdim içti diyo çıldırıcammmmmbayan_balon @sglbnt çok geçmiş olsun kızlar bebişlerinize. Goldwomen canım bizim daha düşüktü gıda ile yükselttik hiç Demir ilacı kullanmadık. Kusma için de inşallah düzelir. @sglbnt canım kasılma derken nasıl ağlarken oluyor? Çok geçmiş oksun bi daha yaşanmaz inşallah
bende birgün kırmızı mercimek kıymalı ve ilikli diğer günde yeşil mercimek yediriyorum ciğer hiç vermedim. alıp vereyim bari.. yarında druna randevu aldım gel bi bakalım sonuçlarını da yanında getir dedi.. inşallah olmaz bir daha...Kırmızı et yeşil mercimek ciğer yedirdim. Haftada 5 gün et, 10 günde bir ciğer, nerdeyse her yemeğinde yeşil mercimek kullandım. İnşallab geçer canım korkma üzülme
İnşallah canım. Bu arada ciğer pek sevmeyebilir benim oğlum yemedi sade, gurmebebek sitesinde tarhanalı ciğer tarifi vardı onu yapıyorum gün içinde bikaç kase yiyor. Aklında bulunsun.bende birgün kırmızı mercimek kıymalı ve ilikli diğer günde yeşil mercimek yediriyorum ciğer hiç vermedim. alıp vereyim bari.. yarında druna randevu aldım gel bi bakalım sonuçlarını da yanında getir dedi.. inşallah olmaz bir daha...
Sagol teyzesi evet canim şu disler tamamlansa da rahatlasa yavrularsize de geçmiş olsun canım şükür temiz çıkmış inşallah demirde bi an önce beklenen düzeye gelir
maşallah ecekıza yarasın ah bu dişler ne çektirdiler yaa
evet canim cok sukur asil korkum azilarmaşallah bir dişi daha geride bıraktınız çok şükür.
Bizim kızda bal sevmez. Bu gün kaymakla verdim yedi. Pekmezide hiç yemez tahinle yiyo.
Denemediğimix şey kalmıyo sıpalar yüzğnden :)
anladım canım eve giderken alıp yapayım inşallah.. teşekkür ederim..İnşallah canım. Bu arada ciğer pek sevmeyebilir benim oğlum yemedi sade, gurmebebek sitesinde tarhanalı ciğer tarifi vardı onu yapıyorum gün içinde bikaç kase yiyor. Aklında bulunsun.
Geçmiş olsun inşallah tahliller ve diğer sonuçlar temiz çıkar.Kizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
hepinize geçmiş olsun canım.. inşallah tahlil sonuçlarınız temiz çıkar.. maşallah prensese de...Kizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
Kizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
Geçmiş olsun inşallah tahliller ve diğer sonuçlar temiz çıkar.
insallah kizlar tesekkur ederim burayi o kadar cok benimsemisim ki herseyi yaziyorum kizlar ya iyi ki varsinizhepinize geçmiş olsun canım.. inşallah tahlil sonuçlarınız temiz çıkar.. maşallah prensese de...
İnsallah canim sagol yazarim tabiGecmis olsun canim yarin sonuclari soylersin bekliyoruz inşallah temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?