- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
geçmiş olsun canım inşallah temiz çıksın sonuçlar.. ececiğe de kocaman aferin..Kizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
Hahaha topik iyice Esra Erol programına döndü, gelinim olur musun :))))
bende çok sevindim bi ara yazmıştım burda da o düşük yaptığında feci etkilenmiştim sanki ben de düşük yapacakmışım gibi geliyodu neyse ki çok şükür biz kucağımıza aldık sağlıkla o da alsın ikinci kuzusunu inşallah ve her bebek kısmetiyle geliyosa demekki :))Esra Erol'da hamile ya telrar çok sevindim..Düşük yaptığı dönem çok üzülmüştüm,2 kez bende yaptığım için daha bi anlıyor insan acısını..
İmaj falanda değişti saçlar sarı oldu oohh hayat ona güzel..Yakışmışta ben beğendim..Bide atv'ye transfer olmuş uçuk bir rakam ile..
geçmiş olsun canım inşallah temiz çıksın sonuçlar.. ececiğe de kocaman aferin..
tesekkur ederim kizlar insallah@yaz yagmuru gecmis olsun tahlil sonuclarin iyi cikar insallah
bende çok sevindim bi ara yazmıştım burda da o düşük yaptığında feci etkilenmiştim sanki ben de düşük yapacakmışım gibi geliyodu neyse ki çok şükür biz kucağımıza aldık sağlıkla o da alsın ikinci kuzusunu inşallah ve her bebek kısmetiyle geliyosa demekki :))
MRB KIZLAR
yine yoktum baya ama hep okudum ara ara inanın moralim çok bozuk kızımın enfeksiyonu geçti ama demiri 11 çıktı ve doktor çok düşük diyip kan şurubu başlattı onu içirmek bi bela zaten ve en çok canımı sıkansa kızım hep kusuyor ne yese kusuyor çıldırcam artık kabus oldu bana artık ona bişe yedirmek sonuçları da temiz ama bu çocuk neden böyle bilmiyorumanlamda veremiyorum artık off bu kız beni bunalıma soktu
valla 5 dkdan fazla bakamiyo oykuye kv ariyo aksam komsularla oturuyoz gel diye uyuyo aglarsa cocugu duymaz dedim gitmedimAslinda birakcaksin öyküyü sen gezceksin ama iste yine anlamazlarki bizimkide telde oyun oynasa anca
Bizde durumlar aynı da sadece ben alıştım galiba :/@yaz yagmuru geçmiş olsun canım.
A apriori11 sen nasılsın canım. Dün yazamadım Sana kusura bakma. Size ne oldu böyle valla anlayamadik topikce. İnsallah biran önce toparlanırsınız.
@yaz yagmuru gecmis olsun canim
@yaz yagmuru geçmiş olsun canım.
A apriori11 sen nasılsın canım. Dün yazamadım Sana kusura bakma. Size ne oldu böyle valla anlayamadik topikce. İnsallah biran önce toparlanırsınız.
yazyagmuru gecmis olsun
bizde denize gittik bugun kizimla kuzenimle kudurdu iyice denize kosuyo kumla oynuyo kum yedi :)
emzigi evde unutmusuz marketten alcaktim ordanda yokmus bizimki uyumadi en son sizdi kaldi 11de uyumasi gerekn uykuyu 2 de uyuyunca 2 saat uyudu
insallah kizlar cok sagolun@yaz yagmuru gecmis oldun canim insallah hersey temiz cikae.
@minnakkartal galiba azi gelecek hic istah yok miraya benzedi.
A apriori11 canim araya sogukluk girince buzlar erimezse kutlelere donusuyor sonrada altinda kaliyo insan buz kutlesi olusmasina izin vermeden araniz isinir umarim siz ne kadar sure ciktiniz kac yildir esini taniyorsun canim? Ayrica azadin vitamin deposunun benzerini yaptim uzum kiraz ceviz bal pekmez vs. simdi agzini acmadi
@Akaibu benim kizda yer kokuyo bebek kokusu pek kalmadi. Belki enfeksiyon olduysa kokar.
@oslew esin evde olunca pazar falan birak oykuyu cik disari alissin bakmaya tembellige alismis seninki.
Yesil mercimegi hasladim nasil pisirsem severek yer bebeklerin sevdigi tarife ihtiyacim var. Bide haslanmis mercimegin kalanini buzluga atsam sonra olarak kullansam olur mu?
inşallah temiz çıkar canım sonuçlar. eceyede maşallah :)Kizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
aaa çok sevindim. bende çok üzülmüştüm düşük yaptığında. sağlıkla kucağına alır inşallah.Esra Erol'da hamile ya telrar çok sevindim..Düşük yaptığı dönem çok üzülmüştüm,2 kez bende yaptığım için daha bi anlıyor insan acısını..
İmaj falanda değişti saçlar sarı oldu oohh hayat ona güzel..Yakışmışta ben beğendim..Bide atv'ye transfer olmuş uçuk bir rakam ile..
bilmiyorum ki canım. hani bu normal insan kokusuda değil pis çok keskin bi koku. bu gün 3 kez banyo yaptırdım. kremledim yine geliyo koku. akşam üzeri kv ye uğradık onlar bile dedi bi değişik kokuyo bu çocuk diye.. hastaneye kontrole gitcektik zaten erkene alalım bunuda sorarız diyorum.@yaz yagmuru gecmis oldun canim insallah hersey temiz cikae.
@minnakkartal galiba azi gelecek hic istah yok miraya benzedi.
A apriori11 canim araya sogukluk girince buzlar erimezse kutlelere donusuyor sonrada altinda kaliyo insan buz kutlesi olusmasina izin vermeden araniz isinir umarim siz ne kadar sure ciktiniz kac yildir esini taniyorsun canim? Ayrica azadin vitamin deposunun benzerini yaptim uzum kiraz ceviz bal pekmez vs. simdi agzini acmadi
@Akaibu benim kizda yer kokuyo bebek kokusu pek kalmadi. Belki enfeksiyon olduysa kokar.
@oslew esin evde olunca pazar falan birak oykuyu cik disari alissin bakmaya tembellige alismis seninki.
Yesil mercimegi hasladim nasil pisirsem severek yer bebeklerin sevdigi tarife ihtiyacim var. Bide haslanmis mercimegin kalanini buzluga atsam sonra olarak kullansam olur mu?
Bunların adı At karıştır olsun bence :)Apriori anneden besleyici bomba bir atıştırmalık tarifi. Azad neden düz duvara tırmanıyor , şöyle ki; 1 muz, 2 kuru kayısı, 2 kuru erik, 6-7 tane üzüm, bi tatlı kaşığı keçibıynuzu pekmezi, bi tatlı kaşığı bal, bi tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı, bi yemek kaşığı ruşeym, 4-5 adet ceviz. Bunlar bi temiz blendır yapılır afiyetle kuzulara yedirilir :))
Sagol canim insallah bir de kulaklarinin arkasinda pisik ya da mantar turu birsey var mi canim benim buyuk oglumda olmustu biraz koku olmustuinşallah temiz çıkar canım sonuçlar. eceyede maşallah :)
aaa çok sevindim. bende çok üzülmüştüm düşük yaptığında. sağlıkla kucağına alır inşallah.
bilmiyorum ki canım. hani bu normal insan kokusuda değil pis çok keskin bi koku. bu gün 3 kez banyo yaptırdım. kremledim yine geliyo koku. akşam üzeri kv ye uğradık onlar bile dedi bi değişik kokuyo bu çocuk diye.. hastaneye kontrole gitcektik zaten erkene alalım bunuda sorarız diyorum.
ben yeşil mercimeği 10 dk haşlıyorum canım. sonra ayrı bi tencerece soğan sarımsak biraz kavurup 1 tane domates doğrayıp iyice kavuruyorum. üzerine arpa şehriye koyuyorum biraz. onuda az çevirip mercimeği üzerine ekliyorum. arpa şehriyeyi pişircek kadar su ekleyip kapağını kapatıyorum. gökçe baya seviyo.
bazen kıyma da ekliyorum içine.
ya da yine soğan sarımsak kavurup bulgur ekleyip üzerine mercimeğide koyuyorum. yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyorum.
hatta bu gün hiç bişey yemeyince sıpa. sütüm artsın diye kendime boş haşladım. boş boş yemeyi severim. o da geldi elleriyle ağzına attı biraz.
buzlukta saklanıp saklanmadığını hiç bilmiyorum hiç duymadım daha önce
Ahh ahh vallahi allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Kizlar bizim kredi isi olmadi arabayi anlastik ama para yok kaskodan parayi almak 1,5 ayi bulacak isimiz geregi arabanin acilen alinmasi gerek bugun hastaneden ciktik telefon geldi esime kredi cikmiyor diye esim resmen yikildi cok uzuldum haline sıkma canini diger arabayi satalim dedim ustune de alacaklarimiz var tamamlariz dedim birsey demedi aksam arkadasi gelmis is yerine ona satmis arabayi yatin servise goturecekler bakacak arkadasi ama anlamislar biraz huzunlendim ama saglik olsun yapacak birsey yok su sureci atlatalim yine aliriz dedi esim etrafimizda bir suru insan var parasi olan kimse teklif etmedi biliyorlar su an ne kadar zor durumda oldugumuzu ki en yakinlarimiz bunlar biz zaten isteyemeyiz Allah kimseye muhtac etmesin
yok canım baktım söyledilerde. o da yok anlamadım nedenini. belki de normal bi durum ya da enfeksiyon falan var hiç bilmiyorumSagol canim insallah bir de kulaklarinin arkasinda pisik ya da mantar turu birsey var mi canim benim buyuk oglumda olmustu biraz koku olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?