Canim ben duduklide hasladim simdi bi baktimki mercimek suda eimis gitmis sulu corba olmus nerdeyse. Normalde haslayinca suyu suzuluyor mu?inşallah temiz çıkar canım sonuçlar. eceyede maşallah :)
aaa çok sevindim. bende çok üzülmüştüm düşük yaptığında. sağlıkla kucağına alır inşallah.
bilmiyorum ki canım. hani bu normal insan kokusuda değil pis çok keskin bi koku. bu gün 3 kez banyo yaptırdım. kremledim yine geliyo koku. akşam üzeri kv ye uğradık onlar bile dedi bi değişik kokuyo bu çocuk diye.. hastaneye kontrole gitcektik zaten erkene alalım bunuda sorarız diyorum.
ben yeşil mercimeği 10 dk haşlıyorum canım. sonra ayrı bi tencerece soğan sarımsak biraz kavurup 1 tane domates doğrayıp iyice kavuruyorum. üzerine arpa şehriye koyuyorum biraz. onuda az çevirip mercimeği üzerine ekliyorum. arpa şehriyeyi pişircek kadar su ekleyip kapağını kapatıyorum. gökçe baya seviyo.
bazen kıyma da ekliyorum içine.
ya da yine soğan sarımsak kavurup bulgur ekleyip üzerine mercimeğide koyuyorum. yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyorum.
hatta bu gün hiç bişey yemeyince sıpa. sütüm artsın diye kendime boş haşladım. boş boş yemeyi severim. o da geldi elleriyle ağzına attı biraz.
buzlukta saklanıp saklanmadığını hiç bilmiyorum hiç duymadım daha önce
Ne kotu birsey baskalari yuzunden sikintiya dusmek amcanin parayi vermemesi ama iste aglayanin parasi gulene yaramiyor ben de diyorum imtihandayiz sabredelim diyorum Eceye hamileydim ikinci arabayi aldigimizda beraber begenmistik esimle hem kamyonet kucuktu sigamiyorduk hem de tek araba ise yetmiyordu kaskodan paramiz gelince bakicaz artik yeniden ama ayin sonunda tatile gitcez nasil gitcez bilmiyorum esim en kotu ihtimal kiralariz dedi bakalim hayirlisi artikAhh ahh vallahi allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Bizde bi ara çok zor günler geçirdik. Babam dayım yüzünden bir sürü borca battı. Amcamda epey bi alacağı vardı. defalarca tlfn ettik tlfnu bile açmadı. parası olmadığından da değil. bi şehirde çok hatırı sayılır bi öğretmen. acaip bir zekası ve anlatım tarzı var. dershanesi vardı. özel dersler verirdi. altında ki arabayı oturduğu evii söylemeye bile gerek yok. ama vermedi parayı.
ama etme bulma dünyası. babam toparladı az çok. ama amcam dolandırıldı o da birsürü borca battı...
inşallah halledersiniz canım.
doktora gidince bir goster bakalim canim muhim birsey drgildir insallahyok canım baktım söyledilerde. o da yok anlamadım nedenini. belki de normal bi durum ya da enfeksiyon falan var hiç bilmiyorum
âmin canım gerçekten Allah kimseye Muhtaç etmesin ya arabanız olmasa sonuçta geçim kaynağınız için Lazım iş Arabası adı üstünde inşallah çabuk atlatırsınız bu günleriKizlar bizim kredi isi olmadi arabayi anlastik ama para yok kaskodan parayi almak 1,5 ayi bulacak isimiz geregi arabanin acilen alinmasi gerek bugun hastaneden ciktik telefon geldi esime kredi cikmiyor diye esim resmen yikildi cok uzuldum haline sıkma canini diger arabayi satalim dedim ustune de alacaklarimiz var tamamlariz dedim birsey demedi aksam arkadasi gelmis is yerine ona satmis arabayi yatin servise goturecekler bakacak arkadasi ama anlamislar biraz huzunlendim ama saglik olsun yapacak birsey yok su sureci atlatalim yine aliriz dedi esim etrafimizda bir suru insan var parasi olan kimse teklif etmedi biliyorlar su an ne kadar zor durumda oldugumuzu ki en yakinlarimiz bunlar biz zaten isteyemeyiz Allah kimseye muhtac etmesin
Cok sagol canim insallah kamyonet bizim isimizde olmazsa olmaz onu malzeme falan tasirken kullaniyorlar diger arabayi da esim musterilere olculere giderken kullaniyordu aslinda ikisi de gerekli ama kamyonet cok daha onemliâmin canım gerçekten Allah kimseye Muhtaç etmesin ya arabanız olmasa sonuçta geçim kaynağınız için Lazım iş Arabası adı üstünde inşallah çabuk atlatırsınız bu günleri
Her haliyle dunyalar guzeli prenses MiraEki Görüntüle 1598385 Bilin bakalım bu kim
Ay çok teşekkür ederiz teyzesiHer haliyle dunyalar guzeli prenses Mira
Allah kimseye muhtac etmesin canim.olayi tam bilmiyorum tasinmadan dolayi.hakkınızda hayırlısi olsun.kredi nie çıkmadi?Kizlar bizim kredi isi olmadi arabayi anlastik ama para yok kaskodan parayi almak 1,5 ayi bulacak isimiz geregi arabanin acilen alinmasi gerek bugun hastaneden ciktik telefon geldi esime kredi cikmiyor diye esim resmen yikildi cok uzuldum haline sıkma canini diger arabayi satalim dedim ustune de alacaklarimiz var tamamlariz dedim birsey demedi aksam arkadasi gelmis is yerine ona satmis arabayi yatin servise goturecekler bakacak arkadasi ama anlamislar biraz huzunlendim ama saglik olsun yapacak birsey yok su sureci atlatalim yine aliriz dedi esim etrafimizda bir suru insan var parasi olan kimse teklif etmedi biliyorlar su an ne kadar zor durumda oldugumuzu ki en yakinlarimiz bunlar biz zaten isteyemeyiz Allah kimseye muhtac etmesin
oo baksan fistiga:)Eki Görüntüle 1598385 Bilin bakalım bu kim
benim kızım istediği olmayınca ağlıyo hemde ne ağlama ya eşim ya ben Dayanamayıp yapıyoruz ne isterse Çoktan şımarık oldu bileYa kızlar benim oğlum çok sinirli bu aralar eline ne geçerse suratımıza fırlatıyo bugün gözüme çatal fırlattı sıpa, istediği bişeye izin vermediğimizde deli gibi çığlık atıyo sinir krizi geçiriyo resmen bunu nasıl engelleyebilirİm bi fikriniz var mı? Şımarık bi çocuğum olsun istemiyorum sizde durum nedir?
Sağol canımAllah kimseye muhtac etmesin canim.olayi tam bilmiyorum tasinmadan dolayi.hakkınızda hayırlısi olsun.kredi nie çıkmadi?
oo baksan fistiga:)
Eki Görüntüle 1598385 Bilin bakalım bu kim
Teşekkürler canım instagramdan birisi çizmiş :))Oy oy oyyyy ne güzel olmuş,nasıl da benzemiş..Kim yaptı bunu
gormezden gel umutta oyle agliyordu istedigi olmayinca bende aglarkrn odadan cikiyorum susuyor uoksa abaryiyor aglama isini dogru mu yapiyorum yam da bilmiyorum ama en azindan aglama olayoni azda olsa cozdukYa kızlar benim oğlum çok sinirli bu aralar eline ne geçerse suratımıza fırlatıyo bugün gözüme çatal fırlattı sıpa, istediği bişeye izin vermediğimizde deli gibi çığlık atıyo sinir krizi geçiriyo resmen bunu nasıl engelleyebilirİm bi fikriniz var mı? Şımarık bi çocuğum olsun istemiyorum sizde durum nedir?
Cok güzel olmus canim cizenin eline saglikTeşekkürler canım instagramdan birisi çizmiş :))
Teşekkürler canım şaşırdım ama Hoşuma gitti gerçekten eline sağlık :))Cok güzel olmus canim cizenin eline saglik
Çok gecmiş olsun cnm kasılma çok ağlamaktan mı acaba bizimde demir eksikliğimiz var şurup kullanıyoruz iğneyi bilmiyorum ismini versen dr a sorayım çünkü bu şurup dişlerini kararttı yavrumun çürük gibi duruyogeçmiş olsun canım geçen hafta bizde maalesef 24 olduğunu öğrendik Elif Hira kasıldı kaldı dr götürdük testler yapıldı şükür eeg de ve ekg de bişi çıkmadı ama kan tahlilinde sonuçlar vahimdi.. ağlatmayın yine kasılır dediler.. bize ferifer ve vitabiol şurubu verildi. şükür içiyor.. ama yemesi de azaldı.. bu hafta kendi doktorumuza götüreceğim ve bir iğne varmış o yapılınca demir daha çabuk yükseliyormuş. inşallah bu dönemi de çok çabuk atlatırız.
gecmis olsun cqbim ins hafif atlatir gecer sıkma caniniİyi geceler canlarım dün gece uykusuz ve çok huysuz ağlamaklı bir gün ve devamında hapşuruk öksürük yine ben nerde yalnış yapıyorum bir ay içinde 4.kez hasta oldu bursa içi çok sıcaktı yazlığa geldım bu sabah burası daha serın ama burda da dr yok yarın burda sağlık ocağına götürücem öksürkten birşey yedıremedim hep ağlıyo bu gece yine ayaktayım gercekten çok yoruldum dr bize bağışıklık yükseltıcı şurup vermişti 40 gundür hiççaksatmadan verıyorum ama olmuyor işte allah baska dert vermesın canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?