2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben duduklide hasladim simdi bi baktimki mercimek suda eimis gitmis sulu corba olmus nerdeyse. Normalde haslayinca suyu suzuluyor mu?
Ben simdi bu fazla haslanmis mercumegi senin tarifin gibi arpa sehriyeli cirba yapsam olur mu? Tabi su eklememe gerek kalmayacak cunku bayagi suyu var suzulecek gibide degil cok haslanmis. Ne yapayim simdi ben?

Ne kotu birsey baskalari yuzunden sikintiya dusmek amcanin parayi vermemesi ama iste aglayanin parasi gulene yaramiyor ben de diyorum imtihandayiz sabredelim diyorum Eceye hamileydim ikinci arabayi aldigimizda beraber begenmistik esimle hem kamyonet kucuktu sigamiyorduk hem de tek araba ise yetmiyordu kaskodan paramiz gelince bakicaz artik yeniden ama ayin sonunda tatile gitcez nasil gitcez bilmiyorum esim en kotu ihtimal kiralariz dedi bakalim hayirlisi artik
yok canım baktım söyledilerde. o da yok anlamadım nedenini. belki de normal bi durum ya da enfeksiyon falan var hiç bilmiyorum
doktora gidince bir goster bakalim canim muhim birsey drgildir insallah

âmin canım gerçekten Allah kimseye Muhtaç etmesin ya arabanız olmasa sonuçta geçim kaynağınız için Lazım iş Arabası adı üstünde inşallah çabuk atlatırsınız bu günleri

âmin canım gerçekten Allah kimseye Muhtaç etmesin ya arabanız olmasa sonuçta geçim kaynağınız için Lazım iş Arabası adı üstünde inşallah çabuk atlatırsınız bu günleri
Cok sagol canim insallah kamyonet bizim isimizde olmazsa olmaz onu malzeme falan tasirken kullaniyorlar diger arabayi da esim musterilere olculere giderken kullaniyordu aslinda ikisi de gerekli ama kamyonet cok daha onemli

Ya kızlar benim oğlum çok sinirli bu aralar eline ne geçerse suratımıza fırlatıyo bugün gözüme çatal fırlattı sıpa, istediği bişeye izin vermediğimizde deli gibi çığlık atıyo sinir krizi geçiriyo resmen bunu nasıl engelleyebilirİm bi fikriniz var mı? Şımarık bi çocuğum olsun istemiyorum sizde durum nedir?

Allah kimseye muhtac etmesin canim.olayi tam bilmiyorum tasinmadan dolayi.hakkınızda hayırlısi olsun.kredi nie çıkmadi?
oo baksan fistiga:)

benim kızım istediği olmayınca ağlıyo hemde ne ağlama ya eşim ya ben Dayanamayıp yapıyoruz ne isterse Çoktan şımarık oldu bile

Allah kimseye muhtac etmesin canim.olayi tam bilmiyorum tasinmadan dolayi.hakkınızda hayırlısi olsun.kredi nie çıkmadi?
oo baksan fistiga:)
Sağol canım

gormezden gel umutta oyle agliyordu istedigi olmayinca bende aglarkrn odadan cikiyorum susuyor uoksa abaryiyor aglama isini dogru mu yapiyorum yam da bilmiyorum ama en azindan aglama olayoni azda olsa cozduk

İyi geceler canlarım dün gece uykusuz ve çok huysuz ağlamaklı bir gün ve devamında hapşuruk öksürük yine ben nerde yalnış yapıyorum bir ay içinde 4.kez hasta oldu bursa içi çok sıcaktı yazlığa geldım bu sabah burası daha serın ama burda da dr yok yarın burda sağlık ocağına götürücem öksürkten birşey yedıremedim hep ağlıyo bu gece yine ayaktayım gercekten çok yoruldum dr bize bağışıklık yükseltıcı şurup vermişti 40 gundür hiççaksatmadan verıyorum ama olmuyor işte allah baska dert vermesın canım çok sıkkın

Çok gecmiş olsun cnm kasılma çok ağlamaktan mı acaba bizimde demir eksikliğimiz var şurup kullanıyoruz iğneyi bilmiyorum ismini versen dr a sorayım çünkü bu şurup dişlerini kararttı yavrumun çürük gibi duruyo

gecmis olsun cqbim ins hafif atlatir gecer sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…