Sana öyle gelıyo olmasın eşin de bir baksaGökçe bi garip kokuyo iki gündür. Dün banyodan bi saat sonra yine aynı kokmaya başladı.
Önceden yatağına yaklaştığımda bile alırdım mis gibi kokusunu. Şimdi hoş olmayan bişey kokuyo. Anlayamadım. Bişeyin belirtisi olabilir mi ki?
Düşünüyorum farklı kokuya neden olabilecek bişeyde yedirmedim hiç
Ya zaten üZgünüm birde bunları okuyunca iyice sıkıldım gececek inşaallah rabbım herkese kolaylık versınMRB KIZLAR
yine yoktum baya ama hep okudum ara ara inanın moralim çok bozuk kızımın enfeksiyonu geçti ama demiri 11 çıktı ve doktor çok düşük diyip kan şurubu başlattı onu içirmek bi bela zaten ve en çok canımı sıkansa kızım hep kusuyor ne yese kusuyor çıldırcam artık kabus oldu bana artık ona bişe yedirmek sonuçları da temiz ama bu çocuk neden böyle bilmiyorumanlamda veremiyorum artık off bu kız beni bunalıma soktu
Ikinizde çok inatsınız sanırımBizde durumlar aynı da sadece ben alıştım galiba :/
güve ne ki?Yaa eve kocaman guve girmis banyoya kapadim ama cok korkuyorum
Bu ne sinir böyle çatal falan dikkat et allah korusun alttan al dıcem ama bunlar bebek kime çekmiş siniriYa kızlar benim oğlum çok sinirli bu aralar eline ne geçerse suratımıza fırlatıyo bugün gözüme çatal fırlattı sıpa, istediği bişeye izin vermediğimizde deli gibi çığlık atıyo sinir krizi geçiriyo resmen bunu nasıl engelleyebilirİm bi fikriniz var mı? Şımarık bi çocuğum olsun istemiyorum sizde durum nedir?
Guve bir bocek canim kelebek gibi ama kanatlari asagiya bakiyo isirmaz ama benim bocek korkum yeterli ne yazikkiG
güve ne ki?
Hım tm cnm Kuru baklıyat bozulunca mutfaktada oluyo bende olmuştu hepsını döktüm omu bumu derkenGuve bir bocek canim kelebek gibi ama kanatlari asagiya bakiyo isirmaz ama benim bocek korkum yeterli ne yazikki
ya öldür yada mutlaka at bence. Yavruladığı zaman çoook kötü oluyor.Guve bir bocek canim kelebek gibi ama kanatlari asagiya bakiyo isirmaz ama benim bocek korkum yeterli ne yazikki
Yatağına bayıldım çok güzelmiş. Yere yumuşak minder falan atsan.Fikir almak istıyorum baranın yatağı ilk yaptırdığımda dikkatimden kacan bir hatam oldu resımde atıcam artık yatağında yatıyo önünde korkuluğuda var şimdi evde olmadığım için o resım yok telimde artık ayaklandığı için sarkmaya başladı uyandığı gibi sarkıyo bende rahat korkuyorum ne yapsam bilemedim
Canim benim kizimda sinirlenince kafasini yere vuruyor bazen ay simdiden sinirli bu minikler ben yaparken cok tepki vermiyorum dikkatini dagitiyorum cani yanmasin diyeYa kızlar benim oğlum çok sinirli bu aralar eline ne geçerse suratımıza fırlatıyo bugün gözüme çatal fırlattı sıpa, istediği bişeye izin vermediğimizde deli gibi çığlık atıyo sinir krizi geçiriyo resmen bunu nasıl engelleyebilirİm bi fikriniz var mı? Şımarık bi çocuğum olsun istemiyorum sizde durum nedir?
Canim yanimizda calisan elemanimiz bizim is arabasiyla kaza yapti cok sukur kaza yapanlara birsey olmadi araba pert oldu o yuzden yeni araba almaya calisiyoruz arabayi ford dan alcaz krediyi de oradan cekcez ama neden cikmadi biz de anlam veremedik cok bir rakam degil aslinda onceki arabimizi da forddan almistik hic aksatmadan odedik esim belki arastirmislardir obur kredi var diye cikmamistir dedi bilmiyorum canim ama ters gitti yine de cozmeye calisiyoruz diger arabayi satiyoruzAllah kimseye muhtac etmesin canim.olayi tam bilmiyorum tasinmadan dolayi.hakkınızda hayırlısi olsun.kredi nie çıkmadi?
oo baksan fistiga:)
Amin canim aynen oyle ki biz simdiye kadar kimseden borc almadik ne kadar zor durumda olsak da ama su an gercekten zor durumdayiz ama yine isteyemiyoruz baska cozumler ariyoruzyazyagmuru canim gercekten allah kimseye minnet ettirmesin herkes iyi gun dostu artik
Canim cok gecmis olsun uzuldum insallah iyilesir hemen Baran terliyor mu canim terlemekte hasta yaparİyi geceler canlarım dün gece uykusuz ve çok huysuz ağlamaklı bir gün ve devamında hapşuruk öksürük yine ben nerde yalnış yapıyorum bir ay içinde 4.kez hasta oldu bursa içi çok sıcaktı yazlığa geldım bu sabah burası daha serın ama burda da dr yok yarın burda sağlık ocağına götürücem öksürkten birşey yedıremedim hep ağlıyo bu gece yine ayaktayım gercekten çok yoruldum dr bize bağışıklık yükseltıcı şurup vermişti 40 gundür hiççaksatmadan verıyorum ama olmuyor işte allah baska dert vermesın canım çok sıkkın
İnsallah canim cok sagol maalesef oyle olmus ama cok yakinlarimizin boyle olmasi cok sasirtti beni ben olsam dayanamazdim ki dayanamayip borc verdigim oldu hic tereddut etmedim verirkenyazyagmuru ins daha iyisini alirsiniz insanlar artik boyle pqrasini isteme canini iste paragoz malgoz herks esim aradaslarinin herseyine kosturur ama isi dustumu kimseyi bulamaz en basiti araba ister 1 gunluk vermezler boyle bu insanlar
cok sagol canim ya cok iyisin amin insallah@yaz yagmuru cnm ya dua edelım ya fettah cekelim inşaallah rabbım hiç beklenmedık guzel kapılar acsın inşaallah
Canim cok yuksek cekmeyecegiz 25-30 civari aldigimiz firmadan cekcez daha onceki arabamizi da oyle aldik hic aksatmadan odedik is yeri benim ustume sicilim temiz anlayamadik biz de esim dedi ya diger kredi odememiz var diyedir ya da biraz vergi borcumuz var ondandir dedi bilmiyorum canim ben de alcam nicer dicerden aysegul de tavsiye etti idrar yolu ivinde yarin sonucu alcam bakalim canim ne cikacakKızlar slm.. Pek okuyamadım malesef. Umarım herkes iyidir. Ya sizinkiler de her kapıdan çıkanın arkasından ağlıyor mu? Bugün sucu geldi onun arkasından bile ağladı. Adamıda ilk kez gördü. Neyseki çok saf bi oğlum varda hemen kanıyor.
yazyagmuru öncelikle krediyi neden vermediler? Yüksek mi çekmiştiniz? Bu arada domatesi kabuklu yapsam diye sormuştun. Ablam direk kabuklu rondodan çekti ama pişirdigi her yemekte kabukları çıkıyordu. Ben kabuklu hiç sevmedigim için direk soyuyorum şu nicer dicerlar varya onla doğruyup kaynatıp şişelere koyuyorum. Çok rahat oluyor. Ve bugün kv dediki bi tanıdığı çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Ne yaptıysa geçmemiş sonra soğanın zarını rula gibi yapmış yani hap büyüklügünde gece uyumadan şeyine koymuş sabaha kadar hiç idrara çıkmamış. Bidaha da hiç rahatsızlanmamış. Tabi yaptıgı nekadar doğru bilmiyorum ama kadına resmen çok iyi gelmiş
S Simyada ben yeşil mercimegi haşlıyorum suyunu süzüyorum. Ayrı bi yerde soğanla sarımsağı pembeleşince içine kıyma atıyorum sonra mercimegi atıp sıcak su alıyorum üstüne. Bunları biraz pişirip içine erişte salça baharat atıyorum. Aren çok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?