2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sana öyle gelıyo olmasın eşin de bir baksa

yazyagmuru ins daha iyisini alirsiniz insanlar artik boyle pqrasini isteme canini iste paragoz malgoz herks esim aradaslarinin herseyine kosturur ama isi dustumu kimseyi bulamaz en basiti araba ister 1 gunluk vermezler boyle bu insanlar

Ya zaten üZgünüm birde bunları okuyunca iyice sıkıldım gececek inşaallah rabbım herkese kolaylık versın

Bu ne sinir böyle çatal falan dikkat et allah korusun alttan al dıcem ama bunlar bebek kime çekmiş siniri

Fikir almak istıyorum baranın yatağı ilk yaptırdığımda dikkatimden kacan bir hatam oldu resımde atıcam artık yatağında yatıyo önünde korkuluğuda var şimdi evde olmadığım için o resım yok telimde artık ayaklandığı için sarkmaya başladı uyandığı gibi sarkıyo bende rahat korkuyorum ne yapsam bilemedim

Kızlar slm.. Pek okuyamadım malesef. Umarım herkes iyidir. Ya sizinkiler de her kapıdan çıkanın arkasından ağlıyor mu? Bugün sucu geldi onun arkasından bile ağladı. Adamıda ilk kez gördü. Neyseki çok saf bi oğlum varda hemen kanıyor.
yazyagmuru öncelikle krediyi neden vermediler? Yüksek mi çekmiştiniz? Bu arada domatesi kabuklu yapsam diye sormuştun. Ablam direk kabuklu rondodan çekti ama pişirdigi her yemekte kabukları çıkıyordu. Ben kabuklu hiç sevmedigim için direk soyuyorum şu nicer dicerlar varya onla doğruyup kaynatıp şişelere koyuyorum. Çok rahat oluyor. Ve bugün kv dediki bi tanıdığı çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Ne yaptıysa geçmemiş sonra soğanın zarını rula gibi yapmış yani hap büyüklügünde gece uyumadan şeyine koymuş sabaha kadar hiç idrara çıkmamış. Bidaha da hiç rahatsızlanmamış. Tabi yaptıgı nekadar doğru bilmiyorum ama kadına resmen çok iyi gelmiş
S Simyada ben yeşil mercimegi haşlıyorum suyunu süzüyorum. Ayrı bi yerde soğanla sarımsağı pembeleşince içine kıyma atıyorum sonra mercimegi atıp sıcak su alıyorum üstüne. Bunları biraz pişirip içine erişte salça baharat atıyorum. Aren çok seviyor.

Guve bir bocek canim kelebek gibi ama kanatlari asagiya bakiyo isirmaz ama benim bocek korkum yeterli ne yazikki
ya öldür yada mutlaka at bence. Yavruladığı zaman çoook kötü oluyor.
Yatağına bayıldım çok güzelmiş. Yere yumuşak minder falan atsan.

Canim benim kizimda sinirlenince kafasini yere vuruyor bazen ay simdiden sinirli bu minikler ben yaparken cok tepki vermiyorum dikkatini dagitiyorum cani yanmasin diye
Allah kimseye muhtac etmesin canim.olayi tam bilmiyorum tasinmadan dolayi.hakkınızda hayırlısi olsun.kredi nie çıkmadi?
oo baksan fistiga:)
Canim yanimizda calisan elemanimiz bizim is arabasiyla kaza yapti cok sukur kaza yapanlara birsey olmadi araba pert oldu o yuzden yeni araba almaya calisiyoruz arabayi ford dan alcaz krediyi de oradan cekcez ama neden cikmadi biz de anlam veremedik cok bir rakam degil aslinda onceki arabimizi da forddan almistik hic aksatmadan odedik esim belki arastirmislardir obur kredi var diye cikmamistir dedi bilmiyorum canim ama ters gitti yine de cozmeye calisiyoruz diger arabayi satiyoruz
yazyagmuru canim gercekten allah kimseye minnet ettirmesin herkes iyi gun dostu artik
Amin canim aynen oyle ki biz simdiye kadar kimseden borc almadik ne kadar zor durumda olsak da ama su an gercekten zor durumdayiz ama yine isteyemiyoruz baska cozumler ariyoruz
Canim cok gecmis olsun uzuldum insallah iyilesir hemen Baran terliyor mu canim terlemekte hasta yapar
yazyagmuru ins daha iyisini alirsiniz insanlar artik boyle pqrasini isteme canini iste paragoz malgoz herks esim aradaslarinin herseyine kosturur ama isi dustumu kimseyi bulamaz en basiti araba ister 1 gunluk vermezler boyle bu insanlar
İnsallah canim cok sagol maalesef oyle olmus ama cok yakinlarimizin boyle olmasi cok sasirtti beni ben olsam dayanamazdim ki dayanamayip borc verdigim oldu hic tereddut etmedim verirken
@yaz yagmuru cnm ya dua edelım ya fettah cekelim inşaallah rabbım hiç beklenmedık guzel kapılar acsın inşaallah
cok sagol canim ya cok iyisin amin insallah

Canim cok yuksek cekmeyecegiz 25-30 civari aldigimiz firmadan cekcez daha onceki arabamizi da oyle aldik hic aksatmadan odedik is yeri benim ustume sicilim temiz anlayamadik biz de esim dedi ya diger kredi odememiz var diyedir ya da biraz vergi borcumuz var ondandir dedi bilmiyorum canim ben de alcam nicer dicerden aysegul de tavsiye etti idrar yolu ivinde yarin sonucu alcam bakalim canim ne cikacak

@yaz yagmuru canim uzulme arabayo bi sekilde alırsiniz insanlar maalesef oyle iyi gun dostu. Isinizi gorecek kadar 2. El uygun bi araba alsaniz diger arabanizla ayni degerde olsa nasil olur canim.
@AreN5 tarif icin cook tesekkur ederim.
E emiragam bende besigi cok begendim nerden aldınız.
benim evde bende guve gordum gezip duruyor oldurmedim yarin evi havalandiracam

@minnakkartal resim cok guzel cizilmis.
E emiragam cok gecmis olsun kiyafetlerini terlemeyecek bicimde atletinin ustune ince bir kat giydirsen canim gece sirtini sik sık kontrol etsen hem usutmemis olur hemde terlememis olur canim. Hos benim kiz da bugun arada oksurdu yarin ihlamur verecem bol bol.
cilek31 senin ustundekiler topuklulariyla gezerken nasil rahat ediyorlar anlamiyirum ben ortopedik terlikle bile rahat edemem.
@yaz yagmuru tahlil sonuclarini bizimle paylas canim merak ettim
@oslew benim kizin agzida pamukcuk gibi. Sen ne yaptin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…