@yaz yagmuru canim uzulme arabayo bi sekilde alırsiniz insanlar maalesef oyle iyi gun dostu. Isinizi gorecek kadar 2. El uygun bi araba alsaniz diger arabanizla ayni degerde olsa nasil olur canim.
@AreN5 tarif icin cook tesekkur ederim.
@emiragam bende besigi cok begendim nerden aldınız.
benim evde bende guve gordum gezip duruyor oldurmedim yarin evi havalandiracam
canim 2. el alcaz zaten ama cok pahali arabalar o kadar baktik 40 milyardan asagi yoktu bir tane bulduk 38,500 e anlasmis esim araba gayet iyi ustunu mustetilerden alacaklarmiz var tamamlayacagiz insallah tahlil soniclarimi yarin yazarim canim@minnakkartal resim cok guzel cizilmis.
@emiragam cok gecmis olsun kiyafetlerini terlemeyecek bicimde atletinin ustune ince bir kat giydirsen canim gece sirtini sik sık kontrol etsen hem usutmemis olur hemde terlememis olur canim. Hos benim kiz da bugun arada oksurdu yarin ihlamur verecem bol bol.
cilek31 senin ustundekiler topuklulariyla gezerken nasil rahat ediyorlar anlamiyirum ben ortopedik terlikle bile rahat edemem.
@yaz yagmuru tahlil sonuclarini bizimle paylas canim merak ettim
@oslew benim kizin agzida pamukcuk gibi. Sen ne yaptin canim.
baktigimda yeni uyanmisti ondan oldu heralde gecti sonra anlamadim bende@minnakkartal resim cok guzel cizilmis.
@emiragam cok gecmis olsun kiyafetlerini terlemeyecek bicimde atletinin ustune ince bir kat giydirsen canim gece sirtini sik sık kontrol etsen hem usutmemis olur hemde terlememis olur canim. Hos benim kiz da bugun arada oksurdu yarin ihlamur verecem bol bol.
cilek31 senin ustundekiler topuklulariyla gezerken nasil rahat ediyorlar anlamiyirum ben ortopedik terlikle bile rahat edemem.
@yaz yagmuru tahlil sonuclarini bizimle paylas canim merak ettim
@oslew benim kizin agzida pamukcuk gibi. Sen ne yaptin canim.
Anladım cnm. Hakkınızda hayırlısı olur inş. Üzülmeyin elbet bi şekilde çözülür. Başka bankadan çekseniz oda mı olmuyor ? Dr gittigini kaçırmışım iyi çıkar inş.Canim cok yuksek cekmeyecegiz 25-30 civari aldigimiz firmadan cekcez daha onceki arabamizi da oyle aldik hic aksatmadan odedik is yeri benim ustume sicilim temiz anlayamadik biz de esim dedi ya diger kredi odememiz var diyedir ya da biraz vergi borcumuz var ondandir dedi bilmiyorum canim ben de alcam nicer dicerden aysegul de tavsiye etti idrar yolu ivinde yarin sonucu alcam bakalim canim ne cikacak
Rica ederim. Pamukcuk aren bebekken olmuştu. Tuhafiyeden temiz ince beyaz bi tülbent alıp (pamukcuk için özel satıyorlarmış) yıkayıp karbonatlı suyla temizledim. Kısa sürede geçti.@yaz yagmuru canim uzulme arabayo bi sekilde alırsiniz insanlar maalesef oyle iyi gun dostu. Isinizi gorecek kadar 2. El uygun bi araba alsaniz diger arabanizla ayni degerde olsa nasil olur canim.
@AreN5 tarif icin cook tesekkur ederim.
@emiragam bende besigi cok begendim nerden aldınız.
benim evde bende guve gordum gezip duruyor oldurmedim yarin evi havalandiracam
geçmiş olsun canım hemen iileşir inşallah dönünce de doktoruna ilacı söylersin madem işe yaramıyo gibi düşünüyosun belki başka bişi önerirİyi geceler canlarım dün gece uykusuz ve çok huysuz ağlamaklı bir gün ve devamında hapşuruk öksürük yine ben nerde yalnış yapıyorum bir ay içinde 4.kez hasta oldu bursa içi çok sıcaktı yazlığa geldım bu sabah burası daha serın ama burda da dr yok yarın burda sağlık ocağına götürücem öksürkten birşey yedıremedim hep ağlıyo bu gece yine ayaktayım gercekten çok yoruldum dr bize bağışıklık yükseltıcı şurup vermişti 40 gundür hiççaksatmadan verıyorum ama olmuyor işte allah baska dert vermesın canım çok sıkkın
size de geçmiş olsun canım... bugün kendi dr muza gideceğiz. siz hangi şurubu içiyorsunuz bizimki ferifer kaşık şeklinde.. ama şimdiye kadar bir kararma olmadı.. eğer farklı bişi verirse sana da yazarım canım..Çok gecmiş olsun cnm kasılma çok ağlamaktan mı acaba bizimde demir eksikliğimiz var şurup kullanıyoruz iğneyi bilmiyorum ismini versen dr a sorayım çünkü bu şurup dişlerini kararttı yavrumun çürük gibi duruyo
ayy yavrum yaaa, ben cok uzuluyorum ole sabahlarıı uyanınca goruncee aglayıncaaagünaydın canlar haftayı ortaladık çok şükür
bu sabah mirakız uyandı anneme verdim sallıyodu bende süt sağıyordum kuzum bakmış bana görmedim başladı ağlamaya bende şarkı söylemeye başladım güzel sözler fln tabi hanım mest oldu hemen alkışlar şımarmalar sonra kalktı hemen geldi bacağıma dolandı kafasını dizime koydu allahım nası güzel bi duygu bu arada bunu yaşarken artık hormonsal mı ne bilmiyorum resmen 30-40 cc fln daha fazla süt sağdım sonra da kuzucumu öptüm öptüm salonda kucağımda dolandırdım baktım mayıştı yatırdım annemin yanına öle çıktım
mira eskiden arada uyanırdı ben giderken şimdi daa sıklaştı akşam geliş saatim on dakika geçsin annem diyoki deliriyor zapdedemiyorum zaten merdivenlerden çıkarken miraaa diyorum sesleri geliyor heyecanlı heyecanlı büyüdükçe daa hissedert oldular herşeyi özlemeyi de biliyolar artıkayy yavrum yaaa, ben cok uzuluyorum ole sabahlarıı uyanınca goruncee aglayıncaaa
benım kuzumda anlıyormu nedır, hep ben gıtmeye yakın uyanıyor gorüyor aglıyor yavrum:
bu arada canım maşallahh 30- 40 cc fazla sagdım demısın yaaa, maşasallah benım butun gun sagdıgım anca 40 cc cıkyor
aynısını annemde dıyor, akşamları gec geldım mı durmuyor dıyorrr, bu ara tasınma dolayısıyla obur evde falan oldugumuzdan akşam 9 10 a kadar , annemlerde kalıyor , ama durmuyor dıyorlarlar sonra ben gıdıyorum kuzum gulucukler atıyorrr oynuyorrr :) yavrum benım yaaaamira eskiden arada uyanırdı ben giderken şimdi daa sıklaştı akşam geliş saatim on dakika geçsin annem diyoki deliriyor zapdedemiyorum zaten merdivenlerden çıkarken miraaa diyorum sesleri geliyor heyecanlı heyecanlı büyüdükçe daa hissedert oldular herşeyi özlemeyi de biliyolar artık
canım mira hala yoğun olarak emdiği ve ben daha sağmayı yeni günde iki keze indirdiğim için öyle sanırım ama benimde haftaiçi eskisi kdr dolu dolu olmuyo göğüslerim bi tek gece ve haftasonu onda da dediğim gibi mira çok emer ondandır
bende eskiden mirayı haftasonu falan bi kaç saatliğine bırakabiliyodum anneme şimdi uyandığında ben yanındaysam bırakmıyor asla tekrar uyku saatini bekliyorum bi yere gideceksem hoşuma da gidiyo bu durum :)aynısını annemde dıyor, akşamları gec geldım mı durmuyor dıyorrr, bu ara tasınma dolayısıyla obur evde falan oldugumuzdan akşam 9 10 a kadar , annemlerde kalıyor , ama durmuyor dıyorlarlar sonra ben gıdıyorum kuzum gulucukler atıyorrr oynuyorrr :) yavrum benım yaaaa
benımkı artık sıcaklardan mı nedır cok cok emmıyor artık bende ıs yerınde ıkı kere sagıyorum ama malum ıslerden dolayı bazen sagamadımda oluyorrr, ama benım hep azdı zatenn, senınkını fazladan 30 40 dıyınce sasrıdım bendeeacaba normali nedır dedım :)
bi kaç uzmanın yazısında okumuştum en doğru şeklin bu olduğunu bebeğin sizin gideceğinizi ve geri geleceğinizi öğrenmesi en doğrusu kaymet korkusu yaşamaması için diyodu ne güzel alışmış aferin kuzuyaBenim oğlum hep erken uyanıyor, önce babası çıkıyor, 10-15 dk birlikte vakit geçiriyorlar fakat yanlarında benim olmamı da istiyor, odadan çıkınca sesleniyor bana gel der gibi, babası gidince ben önce kendimi sonra oğlumu hazırlıyorum azıcık oyun oynuyoruz, sonra kayınvalidem yakın oturuyor ona bırakıyorum, bana el sallıyor işe giderken:)
Çok geçmiş olsun canım inş sonuçlar iyi çıkar allah sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasın inşKizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
pekmez sabah kahvaltıda veriyorum kıyada çorbasına koyuyorum canım keşke vişne ile içse içmez ki kusaar ağzına alır almaz ne yese değişik çıkarıyo tabi bende artık sinir hastası oldum karşısındabayan_balon gecmis olsun canim kan yapmasi icin oncelikle et tavsiye ederim pekmez simdi visne mevsimi ve kan yapiyor kaynatip icine pekmez koyup icirebilirsin insallah yukselir degeeleriniz
şurubunu meyve püresine katıp veriyorum canım şeftalisine armutuna yoksa sade verince kusuyo direk pas gibi iğrenç bi tadı var çünkü besin ve şurup takviyesiyle bir ay yoğunlaşacam bakalım nolucak tekar sonuçlarımız inş düzelircanım çok çok geçmiş olsun,
demir oranı 11 diye üzülme, bebeklerde demir oranı çok yüksek olmaz zaten, bizimkinin 15 aylıkken 12.9 du. 2 ay sonra ishal olduğunda gittiğimizde 12.3 çıktı. hastaydı belki de ondan öyle çıktı. doktor bir şey demedi. test kağıdındaki minimum değer 12.2 yazıyor ama bence yanlış o büyükler için, bebekler için minimum değerin daha farklı olması lazım.
demir oranını en çok yükselten et ürünleridir. hele de c vitaminli bir besinle alınırsa. yumurtada da demir vardır. artık her şeyine kıyma karıştırıp vereceksin. özel pekmezler falan oluyor yediği tatlı şeylere de pekmez karıştırılabilir. yine demir depolarının dolması için doktorun verdiği demir desteğini de kullanman gerekebilir. ama ilk etapta yavrucağın şu kusma olayı bitsin, yemek yedikçe düzelir annesi sen üzülme,
amin canım inş hepsi geçerYa zaten üZgünüm birde bunları okuyunca iyice sıkıldım gececek inşaallah rabbım herkese kolaylık versın
canım ya ben markasını hatırlamıyorum bile 6 yıldır kullanıyorum memnunum eve gidince bakayım bi ama yeni bi ürün alacaksan homendin sayfasını incele derim bende çaycı ve tost makinesi var çok memnunumKizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum
maşallah mira kıza çok seviyo annesinigünaydın canlar haftayı ortaladık çok şükür
bu sabah mirakız uyandı anneme verdim sallıyodu bende süt sağıyordum kuzum bakmış bana görmedim başladı ağlamaya bende şarkı söylemeye başladım güzel sözler fln tabi hanım mest oldu hemen alkışlar şımarmalar sonra kalktı hemen geldi bacağıma dolandı kafasını dizime koydu allahım nası güzel bi duygu bu arada bunu yaşarken artık hormonsal mı ne bilmiyorum resmen 30-40 cc fln daha fazla süt sağdım sonra da kuzucumu öptüm öptüm salonda kucağımda dolandırdım baktım mayıştı yatırdım annemin yanına öle çıktım
Hemen bakayim canim aksamda markasini yazarsan cok memnun olurumcanım ya ben markasını hatırlamıyorum bile 6 yıldır kullanıyorum memnunum eve gidince bakayım bi ama yeni bi ürün alacaksan homendin sayfasını incele derim bende çaycı ve tost makinesi var çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?