2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canim 2. el alcaz zaten ama cok pahali arabalar o kadar baktik 40 milyardan asagi yoktu bir tane bulduk 38,500 e anlasmis esim araba gayet iyi ustunu mustetilerden alacaklarmiz var tamamlayacagiz insallah tahlil soniclarimi yarin yazarim canim

@Akaibu canım aynı şeyi bizde yaşadık. oğlumun teni çok kötü kokuyodu. yıkayordum hala koku devam ediyordu. sonra bans öyle geliyo filan diye düşünmeye başkadım. eşimle annem de aldı kokuyu. sonra aklıma yemeklerine son zamanlarda fazla sarımsak koyduğum geldi. ama aldığım koku sarımsak kokusu değildi. Ağır hacıyağı gibi bişeydi. sarımsağı kesince koku gitti. gökçenin de tediği bişeyle mi alakalı acaba

baktigimda yeni uyanmisti ondan oldu heralde gecti sonra anlamadim bende

Anladım cnm. Hakkınızda hayırlısı olur inş. Üzülmeyin elbet bi şekilde çözülür. Başka bankadan çekseniz oda mı olmuyor ? Dr gittigini kaçırmışım iyi çıkar inş.

Rica ederim. Pamukcuk aren bebekken olmuştu. Tuhafiyeden temiz ince beyaz bi tülbent alıp (pamukcuk için özel satıyorlarmış) yıkayıp karbonatlı suyla temizledim. Kısa sürede geçti.

geçmiş olsun canım hemen iileşir inşallah dönünce de doktoruna ilacı söylersin madem işe yaramıyo gibi düşünüyosun belki başka bişi önerir
yatağıda çok güzel önünde korkuluk varsa bişi olmaz sanırım ama tedbir için yatağın önüne yumuşak bi kaç tane yastık atabilirsin. mira benimle yatıyo ama çok emekliyo uykuda bende yatağın ön tarafına yastık istifledim düşerse bari en azından yumuşak olsun zemin diye

gunaydın annişler :)
@nisaelifim sorma canım yaa ben bu ınsanları anlamıyorum nasıl topukluyla gezıyorlar bu havada dahı ınsan terrlık gıyemıyor. ama bununkı sanırım dolgu topuklu bole ahşaplı olan kalın terklıkler var ya sanırım onlardan. artık uzman oldum malesef ınan dun eve gıttık kolıler olee duruyorrr, elım hıc gıtmıyor hemen tasınıp gotmek ıstıyorum, bıde oncekı evımden sonra burası attan ınıp eşşek mısalı oldugu ıcın çok koyuyor, bın beddua okuyorum ustumdekılere

@yaz yagmuru, gecmnıs olsun canım, cana gelecegıne mala gelsın tabı ama maddı olarakta zor tabı, işallah en kısa zamanda hallolur her sey .
canım vergı borcu falan varsa cıkmaz zaten, ama sorsaydınız nıye cıkmıyor kredı dıyee, bız kredı cıkmadı dıye soyleyıce pesımızı bırakmıuyor bıde sıkayet edıyorlar genel mudurluge :) ne cıns ınsanlarla ugrasıyoruz , ama yınede sorun tabıı nıye cıkmadı ona gore bır care bulunursa onu halledersınız.

günaydın canlar haftayı ortaladık çok şükür
bu sabah mirakız uyandı anneme verdim sallıyodu bende süt sağıyordum kuzum bakmış bana görmedim başladı ağlamaya bende şarkı söylemeye başladım güzel sözler fln tabi hanım mest oldu hemen alkışlar şımarmalar sonra kalktı hemen geldi bacağıma dolandı kafasını dizime koydu allahım nası güzel bi duygu bu arada bunu yaşarken artık hormonsal mı ne bilmiyorum resmen 30-40 cc fln daha fazla süt sağdım sonra da kuzucumu öptüm öptüm salonda kucağımda dolandırdım baktım mayıştı yatırdım annemin yanına öle çıktım

size de geçmiş olsun canım... bugün kendi dr muza gideceğiz. siz hangi şurubu içiyorsunuz bizimki ferifer kaşık şeklinde.. ama şimdiye kadar bir kararma olmadı.. eğer farklı bişi verirse sana da yazarım canım..

ayy yavrum yaaa, ben cok uzuluyorum ole sabahlarıı uyanınca goruncee aglayıncaaa
benım kuzumda anlıyormu nedır, hep ben gıtmeye yakın uyanıyor gorüyor aglıyor yavrum :
bu arada canım maşallahh 30- 40 cc fazla sagdım demısın yaaa, maşasallah benım butun gun sagdıgım anca 40 cc cıkyor

mira eskiden arada uyanırdı ben giderken şimdi daa sıklaştı akşam geliş saatim on dakika geçsin annem diyoki deliriyor zapdedemiyorum zaten merdivenlerden çıkarken miraaa diyorum sesleri geliyor heyecanlı heyecanlı büyüdükçe daa hissedert oldular herşeyi özlemeyi de biliyolar artık
canım mira hala yoğun olarak emdiği ve ben daha sağmayı yeni günde iki keze indirdiğim için öyle sanırım ama benimde haftaiçi eskisi kdr dolu dolu olmuyo göğüslerim bi tek gece ve haftasonu onda da dediğim gibi mira çok emer ondandır

aynısını annemde dıyor, akşamları gec geldım mı durmuyor dıyorrr, bu ara tasınma dolayısıyla obur evde falan oldugumuzdan akşam 9 10 a kadar , annemlerde kalıyor , ama durmuyor dıyorlarlar sonra ben gıdıyorum kuzum gulucukler atıyorrr oynuyorrr :) yavrum benım yaaaa
benımkı artık sıcaklardan mı nedır cok cok emmıyor artık bende ıs yerınde ıkı kere sagıyorum ama malum ıslerden dolayı bazen sagamadımda oluyorrr, ama benım hep azdı zatenn, senınkını fazladan 30 40 dıyınce sasrıdım bendee acaba normali nedır dedım :)

Benim oğlum hep erken uyanıyor, önce babası çıkıyor, 10-15 dk birlikte vakit geçiriyorlar fakat yanlarında benim olmamı da istiyor, odadan çıkınca sesleniyor bana gel der gibi, babası gidince ben önce kendimi sonra oğlumu hazırlıyorum azıcık oyun oynuyoruz, sonra kayınvalidem yakın oturuyor ona bırakıyorum, bana el sallıyor işe giderken:) şükür arkamdan ağlamıyor, ağlasa dayanamazdım herhalde

bende eskiden mirayı haftasonu falan bi kaç saatliğine bırakabiliyodum anneme şimdi uyandığında ben yanındaysam bırakmıyor asla tekrar uyku saatini bekliyorum bi yere gideceksem hoşuma da gidiyo bu durum :)
bide bu işin normal bi ölçütü de yok gibi benim kendi sağımımda da bi günüm diğerini tutmuyo herşeyden etkileniyo bu süt :) neyse artık bundan sonrası keyif içeceği zaten artık ne aldılarsa kardır.

bi kaç uzmanın yazısında okumuştum en doğru şeklin bu olduğunu bebeğin sizin gideceğinizi ve geri geleceğinizi öğrenmesi en doğrusu kaymet korkusu yaşamaması için diyodu ne güzel alışmış aferin kuzuya

Çok geçmiş olsun canım inş sonuçlar iyi çıkar allah sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasın inş

Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum

bayan_balon gecmis olsun canim kan yapmasi icin oncelikle et tavsiye ederim pekmez simdi visne mevsimi ve kan yapiyor kaynatip icine pekmez koyup icirebilirsin insallah yukselir degeeleriniz
pekmez sabah kahvaltıda veriyorum kıyada çorbasına koyuyorum canım keşke vişne ile içse içmez ki kusaar ağzına alır almaz ne yese değişik çıkarıyo tabi bende artık sinir hastası oldum karşısında

şurubunu meyve püresine katıp veriyorum canım şeftalisine armutuna yoksa sade verince kusuyo direk pas gibi iğrenç bi tadı var çünkü besin ve şurup takviyesiyle bir ay yoğunlaşacam bakalım nolucak tekar sonuçlarımız inş düzelir
yemek yemesi düzeelsin başka bişe istemiyorum ya çok yoruyo beni böyle canım zaten işteyim gün boyu başkasıın elinde yavrum yese bari gözüm arkada bu kadar kalmaz

Ya zaten üZgünüm birde bunları okuyunca iyice sıkıldım gececek inşaallah rabbım herkese kolaylık versın
amin canım inş hepsi geçer

Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum
canım ya ben markasını hatırlamıyorum bile 6 yıldır kullanıyorum memnunum eve gidince bakayım bi ama yeni bi ürün alacaksan homendin sayfasını incele derim bende çaycı ve tost makinesi var çok memnunum

maşallah mira kıza çok seviyo annesini büyüdükçe sevgilerini belli ettikçe evlat duygusu daha da pekişiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…