- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
evet ya onlarda sevgisini belli ettikçe başka hissediyor insan büyürken sevgileri de büyüyo çok şükür bize bu duyguyu yaşatan rabbimemaşallah mira kıza çok seviyo annesinibüyüdükçe sevgilerini belli ettikçe evlat duygusu daha da pekişiyo bence
tamam canım akşam yazıcamHemen bakayim canim aksamda markasini yazarsan cok memnun olurum
Canım bende kan damlasını içiremiyodum betülğn kilo alımıda yavaş dr una balık yağını sordum o da ğortakal aromalı bi tane tavsiye etti kan damlasını da içine damlat öyle ver dedi hattapekmez sabah kahvaltıda veriyorum kıyada çorbasına koyuyorum canım keşke vişne ile içse içmez ki kusaar ağzına alır almaz ne yese değişik çıkarıyo tabi bende artık sinir hastası oldum karşısında
şurubunu meyve püresine katıp veriyorum canım şeftalisine armutuna yoksa sade verince kusuyo direk pas gibi iğrenç bi tadı var çünkü besin ve şurup takviyesiyle bir ay yoğunlaşacam bakalım nolucak tekar sonuçlarımız inş düzelir
yemek yemesi düzeelsin başka bişe istemiyorum ya çok yoruyo beni böyle canım zaten işteyim gün boyu başkasıın elinde yavrum yese bari gözüm arkada bu kadar kalmaz
amin canım inş hepsi geçer
Kizlar bi.foto koyabilirmisiniz bide kac yildir kullaniyorsunuz
Ben aventin buhar pişiricisini kullanıp tersiyle blendr yapıyorum. Çok da memnumum. Ama günlük içinde arzum almıştım çok memnun değilim. Tavsiye etmem.Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum
Biz bi yıl birlikte olduk ve evlendik ama birlikteyken nerdeyse beraber yaşıyor gibiydik. Hergün görüşüyorduk ayrıca haftada 2-3 gün onda kalıyordum ve sık sık haftasonu ve tüm tatillerde bi yerlere tatile giderdik. Yani tanımak için yeterli vaktim oldu aslında. Kişisel anlamda da sorunumuz yok aslında ilk kez böyle olduk ben de onu kabullenmiyorum heralde@yaz yagmuru gecmis oldun canim insallah hersey temiz cikae.
@minnakkartal galiba azi gelecek hic istah yok miraya benzedi.
A apriori11 canim araya sogukluk girince buzlar erimezse kutlelere donusuyor sonrada altinda kaliyo insan buz kutlesi olusmasina izin vermeden araniz isinir umarim siz ne kadar sure ciktiniz kac yildir esini taniyorsun canim? Ayrica azadin vitamin deposunun benzerini yaptim uzum kiraz ceviz bal pekmez vs. simdi agzini acmadi
@Akaibu benim kizda yer kokuyo bebek kokusu pek kalmadi. Belki enfeksiyon olduysa kokar.
@oslew esin evde olunca pazar falan birak oykuyu cik disari alissin bakmaya tembellige alismis seninki.
Yesil mercimegi hasladim nasil pisirsem severek yer bebeklerin sevdigi tarife ihtiyacim var. Bide haslanmis mercimegin kalanini buzluga atsam sonra olarak kullansam olur mu?
İnşallah çözülür canım ya tek sıkıntı maddi sıkıntılar olsun, canınız sağolsunKizlar bizim kredi isi olmadi arabayi anlastik ama para yok kaskodan parayi almak 1,5 ayi bulacak isimiz geregi arabanin acilen alinmasi gerek bugun hastaneden ciktik telefon geldi esime kredi cikmiyor diye esim resmen yikildi cok uzuldum haline sıkma canini diger arabayi satalim dedim ustune de alacaklarimiz var tamamlariz dedim birsey demedi aksam arkadasi gelmis is yerine ona satmis arabayi yatin servise goturecekler bakacak arkadasi ama anlamislar biraz huzunlendim ama saglik olsun yapacak birsey yok su sureci atlatalim yine aliriz dedi esim etrafimizda bir suru insan var parasi olan kimse teklif etmedi biliyorlar su an ne kadar zor durumda oldugumuzu ki en yakinlarimiz bunlar biz zaten isteyemeyiz Allah kimseye muhtac etmesin
Çok geçmiş olsun. Ben de acaba terleyip mi üşüttü diye düşündüm. Benim oğlum çok terler ve günde 4-5 kez kıyafet değiştiririm en az. Bi kez ihmal ettim bi hafta hasta oldu. Bi de bağışıklığı güçlendirici yiyecekler versen hem doğal yoldan bağışıklık kazanır.İyi geceler canlarım dün gece uykusuz ve çok huysuz ağlamaklı bir gün ve devamında hapşuruk öksürük yine ben nerde yalnış yapıyorum bir ay içinde 4.kez hasta oldu bursa içi çok sıcaktı yazlığa geldım bu sabah burası daha serın ama burda da dr yok yarın burda sağlık ocağına götürücem öksürkten birşey yedıremedim hep ağlıyo bu gece yine ayaktayım gercekten çok yoruldum dr bize bağışıklık yükseltıcı şurup vermişti 40 gundür hiççaksatmadan verıyorum ama olmuyor işte allah baska dert vermesın canım çok sıkkın
Canım lavantalı kokusunu sevmezler hiç. Benim dolaplarımda lavanta sabunları var. Bi de aktardan aldığım lavanta yağı ile siliyorum gardrobumu ve mıtfak dolabımı. Ben bu taşındığım evde de ilk zamanlar hem güve hem karınca vardı. Şimdi hiçbiri yok ve ev miss gibi kokuyor :))
Canim her evlilikde depremler oluyo en az zararla kurtulmak onemli. Bide ne kadar tanisan bile evlenince bence erkekler degisiyo hatta kadinlarda. Evlenince beklentilerimizi azaltinca hayal kiriklogina fazla ugramiyoruz. Ben evlenince esimin nisanli doneminde yaptıklarini goremeyince cok yipranmistim kabullenmek yillarimi aldi kabullenmek zorunda kaldım malesef. Baska bi insaninsan oldu. Simdi ondan hic bi beklentim yok desem yeridir ha sogudun mu dersen hemde cooook.Biz bi yıl birlikte olduk ve evlendik ama birlikteyken nerdeyse beraber yaşıyor gibiydik. Hergün görüşüyorduk ayrıca haftada 2-3 gün onda kalıyordum ve sık sık haftasonu ve tüm tatillerde bi yerlere tatile giderdik. Yani tanımak için yeterli vaktim oldu aslında. Kişisel anlamda da sorunumuz yok aslında ilk kez böyle olduk ben de onu kabullenmiyorum heraldebu arada güzel yemek tarifleri için gurme bebek sitesine bakabilirsin. Ben orayla başladım şimdi kendim uyduruyorum
İnşallah çözülür canım ya tek sıkıntı maddi sıkıntılar olsun, canınız sağolsun
Çok geçmiş olsun. Ben de acaba terleyip mi üşüttü diye düşündüm. Benim oğlum çok terler ve günde 4-5 kez kıyafet değiştiririm en az. Bi kez ihmal ettim bi hafta hasta oldu. Bi de bağışıklığı güçlendirici yiyecekler versen hem doğal yoldan bağışıklık kazanır.
Canım lavantalı kokusunu sevmezler hiç. Benim dolaplarımda lavanta sabunları var. Bi de aktardan aldığım lavanta yağı ile siliyorum gardrobumu ve mıtfak dolabımı. Ben bu taşındığım evde de ilk zamanlar hem güve hem karınca vardı. Şimdi hiçbiri yok ve ev miss gibi kokuyor :))
Benimkide arzum canim bende hicc memnun degilim biktim artık yenisini istiyorum bendeBen aventin buhar pişiricisini kullanıp tersiyle blendr yapıyorum. Çok da memnumum. Ama günlük içinde arzum almıştım çok memnun değilim. Tavsiye etmem.
Umarım düElir sizinki de. Bizde de ilk kez böyle sıkıntılar yaşandı ve ben alışmışım el üstünde tutulup bir dediğimin iki edilmemesine gözümün içine bakılmasına , şimdi bana tavır alınmasını kaldıramıyorum heralde.Canim her evlilikde depremler oluyo en az zararla kurtulmak onemli. Bide ne kadar tanisan bile evlenince bence erkekler degisiyo hatta kadinlarda. Evlenince beklentilerimizi azaltinca hayal kiriklogina fazla ugramiyoruz. Ben evlenince esimin nisanli doneminde yaptıklarini goremeyince cok yipranmistim kabullenmek yillarimi aldi kabullenmek zorunda kaldım malesef. Baska bi insaninsan oldu. Simdi ondan hic bi beklentim yok desem yeridir ha sogudun mu dersen hemde cooook.
Hemen alayim bende canim butun pencereler acik disardan giriyor ne yazikki madem bu kokuya gelmiyo hemen almaliyimBiz bi yıl birlikte olduk ve evlendik ama birlikteyken nerdeyse beraber yaşıyor gibiydik. Hergün görüşüyorduk ayrıca haftada 2-3 gün onda kalıyordum ve sık sık haftasonu ve tüm tatillerde bi yerlere tatile giderdik. Yani tanımak için yeterli vaktim oldu aslında. Kişisel anlamda da sorunumuz yok aslında ilk kez böyle olduk ben de onu kabullenmiyorum heraldebu arada güzel yemek tarifleri için gurme bebek sitesine bakabilirsin. Ben orayla başladım şimdi kendim uyduruyorum
İnşallah çözülür canım ya tek sıkıntı maddi sıkıntılar olsun, canınız sağolsun
Çok geçmiş olsun. Ben de acaba terleyip mi üşüttü diye düşündüm. Benim oğlum çok terler ve günde 4-5 kez kıyafet değiştiririm en az. Bi kez ihmal ettim bi hafta hasta oldu. Bi de bağışıklığı güçlendirici yiyecekler versen hem doğal yoldan bağışıklık kazanır.
canım benim bildiğim düdüklüde haşlanmaz yeşil mercimek. kırmızı mercimek gibi erimemesi için normal haşlanman lazım.ama madem haşladın robotta çekip çorba gibi yedirsen de olur sanki. nasıl sa çocuk yicek :) çok sulu olursa ekmek doğrarsın aklıma başla bişey gelmedi..Canim ben duduklide hasladim simdi bi baktimki mercimek suda eimis gitmis sulu corba olmus nerdeyse. Normalde haslayinca suyu suzuluyor mu?
Ben simdi bu fazla haslanmis mercumegi senin tarifin gibi arpa sehriyeli cirba yapsam olur mu? Tabi su eklememe gerek kalmayacak cunku bayagi suyu var suzulecek gibide degil cok haslanmis. Ne yapayim simdi ben?
onada kokuyo canım. hatta dün kv kp görücem hepsi söyledi.Sana öyle gelıyo olmasın eşin de bir baksa
evet dün iki kez yıkadım çocuğu iyice kremledim yine aynı kokuyo. sabah yıkadım kalkınca. şuan yine aynı. dediğin gibi hacı yağı gibi keskin bi koku.@Akaibu canım aynı şeyi bizde yaşadık. oğlumun teni çok kötü kokuyodu. yıkayordum hala koku devam ediyordu. sonra bans öyle geliyo filan diye düşünmeye başkadım. eşimle annem de aldı kokuyu. sonra aklıma yemeklerine son zamanlarda fazla sarımsak koyduğum geldi. ama aldığım koku sarımsak kokusu değildi. Ağır hacıyağı gibi bişeydi. sarımsağı kesince koku gitti. gökçenin de tediği bişeyle mi alakalı acaba
Gökçede istediği olmayınca yanında kim varsa ona vuruyodu. kimse yoksa kendi dizlerine vuruyodu. aldırmadım. önce hemen istediğini veriyodum yapmasın diye sonra baktım arttı. Umursamamaya başladım. eğer tehlikeli bişeyse iistediği vermiyorrum. vursun diye elimi uzatıp oyuna çevirdim. unuttu vazgeçti çok şükür.Ya kızlar benim oğlum çok sinirli bu aralar eline ne geçerse suratımıza fırlatıyo bugün gözüme çatal fırlattı sıpa, istediği bişeye izin vermediğimizde deli gibi çığlık atıyo sinir krizi geçiriyo resmen bunu nasıl engelleyebilirİm bi fikriniz var mı? Şımarık bi çocuğum olsun istemiyorum sizde durum nedir?
ayy ben hem korkarım hem tiksinirim..Yaa eve kocaman guve girmis banyoya kapadim ama cok korkuyorum
ben braun kullanıyorum. çoookk memnunum. kırmızı mercimek çorbasına elime ne geçerse atarım kırmızı biber domates havuç patates. hepsini çeker. annemin arzum vardı. çorbayı çekmek için uğraşırdı epey. benimki hızlıca çekiyo. sonra benimkini görüünce oo da braun aldı hatta.Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum
her gün yedirdiğim için değildir gibi geliyodu :) hastalanmasın diye her gün koyuyodum bende.@Akaibu bencede yediklerinden dolayi oluyodur pastirma yedinmi terinden bile cikar ya kokusu :) sarimsak sonucta bisey degil cocuk suya cekcek yikanmaktan :)
inşallah sonuçların iyi çıkar canım. Eceye de maşallah size en büyük iyiliği yapmışKizlar hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu icin enfeksiyon hastaliklarina gittim dr arastiralim neden sık oluyorsun dedi idrar kulturu ve tahlili istedi bir de kanina bakalim tetikleyen bir durum var mi diye bobreklerine bakalim dedi tahlilleri verdim 4 te cikarmis bir de gogsumde beze var diye genel cerraha muayene oldum evet var ama cok hayati birsey gibi degil yine de garantiye alalim dedi ultrason istedi yarina randevu verdiler ultrason icin hem tahlil sonuclarimi alcam hem de ultrasona gircem yarin umarim temiz cikar esiminde kolu agriyordu ona da ayin 12 sine Mr icin randevu verdiler topluca isimizi hallettik kizim arabasinda uyudu hic eziyet etmedi cok sukur
Amin canım. Allah size güç kuvvet versin kimseden hayir yok dediğin gibiKizlar bizim kredi isi olmadi arabayi anlastik ama para yok kaskodan parayi almak 1,5 ayi bulacak isimiz geregi arabanin acilen alinmasi gerek bugun hastaneden ciktik telefon geldi esime kredi cikmiyor diye esim resmen yikildi cok uzuldum haline sıkma canini diger arabayi satalim dedim ustune de alacaklarimiz var tamamlariz dedim birsey demedi aksam arkadasi gelmis is yerine ona satmis arabayi yatin servise goturecekler bakacak arkadasi ama anlamislar biraz huzunlendim ama saglik olsun yapacak birsey yok su sureci atlatalim yine aliriz dedi esim etrafimizda bir suru insan var parasi olan kimse teklif etmedi biliyorlar su an ne kadar zor durumda oldugumuzu ki en yakinlarimiz bunlar biz zaten isteyemeyiz Allah kimseye muhtac etmesin
Geçmiş olsun canım. Havalar dengesiz ben de sürekli kıyafet değiştiriyorum canım hasta olmasın diye.ama işte ne kadar dikkat edersek edelim oluyor olacaksa . Inşallah kısa sürede toparlanır paşa.İyi geceler canlarım dün gece uykusuz ve çok huysuz ağlamaklı bir gün ve devamında hapşuruk öksürük yine ben nerde yalnış yapıyorum bir ay içinde 4.kez hasta oldu bursa içi çok sıcaktı yazlığa geldım bu sabah burası daha serın ama burda da dr yok yarın burda sağlık ocağına götürücem öksürkten birşey yedıremedim hep ağlıyo bu gece yine ayaktayım gercekten çok yoruldum dr bize bağışıklık yükseltıcı şurup vermişti 40 gundür hiççaksatmadan verıyorum ama olmuyor işte allah baska dert vermesın canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?