2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşallah mira kıza çok seviyo annesini büyüdükçe sevgilerini belli ettikçe evlat duygusu daha da pekişiyo bence
evet ya onlarda sevgisini belli ettikçe başka hissediyor insan büyürken sevgileri de büyüyo çok şükür bize bu duyguyu yaşatan rabbime
he bide bizim kızın babaya olan sevgisi işvesi cilvesi de bi farklı ama olsun buna da şükür :))

Hemen bakayim canim aksamda markasini yazarsan cok memnun olurum
tamam canım akşam yazıcam

Canım bende kan damlasını içiremiyodum betülğn kilo alımıda yavaş dr una balık yağını sordum o da ğortakal aromalı bi tane tavsiye etti kan damlasını da içine damlat öyle ver dedi hatta

Şimdi yağın içine damlatınca kan damlası dağılmıyo içinde bi arada kalıyo etrafında yağ olduğu için betülde kolayça içiyo gerçi düzenli vermiyorum ama verirken de sorun yaşamıyoruz istersen sende dontoruna bi danış

tefal blender 2 yıldır ,memnunum ,daga önce beko ve rowenta kullandım çok titreşimli annem arçelik 700watt olanını kullanıyor o da çok titriyor ,tefalden memnunum özetle

Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben aventin buhar pişiricisini kullanıp tersiyle blendr yapıyorum. Çok da memnumum. Ama günlük içinde arzum almıştım çok memnun değilim. Tavsiye etmem.

Biz bi yıl birlikte olduk ve evlendik ama birlikteyken nerdeyse beraber yaşıyor gibiydik. Hergün görüşüyorduk ayrıca haftada 2-3 gün onda kalıyordum ve sık sık haftasonu ve tüm tatillerde bi yerlere tatile giderdik. Yani tanımak için yeterli vaktim oldu aslında. Kişisel anlamda da sorunumuz yok aslında ilk kez böyle olduk ben de onu kabullenmiyorum heralde bu arada güzel yemek tarifleri için gurme bebek sitesine bakabilirsin. Ben orayla başladım şimdi kendim uyduruyorum

İnşallah çözülür canım ya tek sıkıntı maddi sıkıntılar olsun, canınız sağolsun
Çok geçmiş olsun. Ben de acaba terleyip mi üşüttü diye düşündüm. Benim oğlum çok terler ve günde 4-5 kez kıyafet değiştiririm en az. Bi kez ihmal ettim bi hafta hasta oldu. Bi de bağışıklığı güçlendirici yiyecekler versen hem doğal yoldan bağışıklık kazanır.

A apriori11 canim sen yerleri neyle siliyodun ona bocek gelmiyordu hangisinden kac damlaydi hemen aktar bulmam lazim
Canım lavantalı kokusunu sevmezler hiç. Benim dolaplarımda lavanta sabunları var. Bi de aktardan aldığım lavanta yağı ile siliyorum gardrobumu ve mıtfak dolabımı. Ben bu taşındığım evde de ilk zamanlar hem güve hem karınca vardı. Şimdi hiçbiri yok ve ev miss gibi kokuyor :))

Canim her evlilikde depremler oluyo en az zararla kurtulmak onemli. Bide ne kadar tanisan bile evlenince bence erkekler degisiyo hatta kadinlarda. Evlenince beklentilerimizi azaltinca hayal kiriklogina fazla ugramiyoruz. Ben evlenince esimin nisanli doneminde yaptıklarini goremeyince cok yipranmistim kabullenmek yillarimi aldi kabullenmek zorunda kaldım malesef. Baska bi insaninsan oldu. Simdi ondan hic bi beklentim yok desem yeridir ha sogudun mu dersen hemde cooook.

Umarım düElir sizinki de. Bizde de ilk kez böyle sıkıntılar yaşandı ve ben alışmışım el üstünde tutulup bir dediğimin iki edilmemesine gözümün içine bakılmasına , şimdi bana tavır alınmasını kaldıramıyorum heralde.

Hemen alayim bende canim butun pencereler acik disardan giriyor ne yazikki madem bu kokuya gelmiyo hemen almaliyim

canım benim bildiğim düdüklüde haşlanmaz yeşil mercimek. kırmızı mercimek gibi erimemesi için normal haşlanman lazım.ama madem haşladın robotta çekip çorba gibi yedirsen de olur sanki. nasıl sa çocuk yicek :) çok sulu olursa ekmek doğrarsın aklıma başla bişey gelmedi..
Ben yaparken örneğin yarım çay bardağı yeşil mercimeği 1 su bardağı kadar suya koyuyorum. kaynadıktan sonra altı kısık olarak 10 dakika haşlıyorum. tam haşlanmıyo hafif diri oluyo. ondan sonra suyunu süzmeden( o su çok faydalı eğer gaz problemi yoksa süzmesen daha iyi) arpa şehriyenin ya da bulgurun üzerine ekliyorum. bulgurla arpa şehriye pişene kadar o da tam pişmiş oluyo..

Sana öyle gelıyo olmasın eşin de bir baksa
onada kokuyo canım. hatta dün kv kp görücem hepsi söyledi.

evet dün iki kez yıkadım çocuğu iyice kremledim yine aynı kokuyo. sabah yıkadım kalkınca. şuan yine aynı. dediğin gibi hacı yağı gibi keskin bi koku.
ben her gün koyuyorum sarımsak soğan ama belki bi an sıcaklar artınca daha fazla hissedilir olmuştur. bugün bi koymayıp deneyeyim bakalım.

@Akaibu bencede yediklerinden dolayi oluyodur pastirma yedinmi terinden bile cikar ya kokusu :) sarimsak sonucta bisey degil cocuk suya cekcek yikanmaktan :)

Gökçede istediği olmayınca yanında kim varsa ona vuruyodu. kimse yoksa kendi dizlerine vuruyodu. aldırmadım. önce hemen istediğini veriyodum yapmasın diye sonra baktım arttı. Umursamamaya başladım. eğer tehlikeli bişeyse iistediği vermiyorrum. vursun diye elimi uzatıp oyuna çevirdim. unuttu vazgeçti çok şükür.
Yaa eve kocaman guve girmis banyoya kapadim ama cok korkuyorum
ayy ben hem korkarım hem tiksinirim..
Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum
ben braun kullanıyorum. çoookk memnunum. kırmızı mercimek çorbasına elime ne geçerse atarım kırmızı biber domates havuç patates. hepsini çeker. annemin arzum vardı. çorbayı çekmek için uğraşırdı epey. benimki hızlıca çekiyo. sonra benimkini görüünce oo da braun aldı hatta.

@Akaibu bencede yediklerinden dolayi oluyodur pastirma yedinmi terinden bile cikar ya kokusu :) sarimsak sonucta bisey degil cocuk suya cekcek yikanmaktan :)
her gün yedirdiğim için değildir gibi geliyodu :) hastalanmasın diye her gün koyuyodum bende.
ama bi deneyeyim bakalım belki ondandır

gökçe çok huysuz. doğru düzgün ne uyuyo ne yiyo.
canım çıktı sabahtan beri. telefonu yeni elime alabildim.
bir de adet oldum karın ağrısı eklendi üzerine.
akşam gelsede babasına paslasam

inşallah sonuçların iyi çıkar canım. Eceye de maşallah size en büyük iyiliği yapmış

Amin canım. Allah size güç kuvvet versin kimseden hayir yok dediğin gibi

Geçmiş olsun canım. Havalar dengesiz ben de sürekli kıyafet değiştiriyorum canım hasta olmasın diye.ama işte ne kadar dikkat edersek edelim oluyor olacaksa . Inşallah kısa sürede toparlanır paşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…