2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar sayfalar birikmis hastaneden yeni geldim okuyamadim cok sicak resmen pert olduk sonuc almak muayene olmaktan daha zormus idrar tahlilimun sonucu cikmis enfeksiyon varmis ama idrar kulturunun sonucu cikmamis daha yarin cikar dedi ona gore ilac baslariz dedi simdi ilac vermedi meme usg cekildi 6 mm buyuklugunde bir beze varmis sol gogsumde ultrasonda bakan dr simdilik kucuk ama daha genc olduguniz icin kontrol oneriyorum dedi oradan ciktim genel cerrah bakti sonuca evet var kucuk dedi resmen agzindan miknatisla cektim lafi benim ne yapmami oneriyorsunuz kontrol mu yaptirayim dedim 6 ayda bir kontrol yaptirabilirsin ya da gel alalim ilerde iltihab ve agri yapabilir gel islemlwrini yaptir alalim dedi beni tatmin etmedi acikcasi esim de baska bir dr arastiralim dedi durum boyle kizlar

Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bi sorun çıkmaz

canım ya ben markasını hatırlamıyorum bile 6 yıldır kullanıyorum memnunum eve gidince bakayım bi ama yeni bi ürün alacaksan homendin sayfasını incele derim bende çaycı ve tost makinesi var çok memnunum
Homendin çay makinesi bende de var. Çok komik konuşuyor. Çay suyunuz hazır artık çayınızı demleyebilirsiniz vs M mutube blendirda tefal işimi görüyor yani.bi eksisini görmedim. 4 yıldır kullanıyorum.

canım geçmiş olsun benimde sağ göğsümde fibroadenom var elime de geliyor boyutunu hatırlamıyorum şimdi 4 yıldır sene de bir kez ultrason çektirip genel cerraha muayane oluyorum şimdilik belli bir ya da anormal bir büyüme tespit edilmedi öyle bir durum olunca müdahale ediyoruz demişti doktor bence bi doktora daha görünmekte fayda var hemen işlemlik bi durum olmayabilir

mama suyunuz hazır miniğe afiyet olsun var bide :)) bize ilk gelenler genelde mutfaktan gelen sesi duyunca ürküyolar bende tamam katya diye bağırıyorum

Cok geçmiş olsun canim inşallah ameliyata gerek kalmaz

gökçe çok huysuz. doğru düzgün ne uyuyo ne yiyo.
canım çıktı sabahtan beri. telefonu yeni elime alabildim.
bir de adet oldum karın ağrısı eklendi üzerine.
akşam gelsede babasına paslasam
bak bu kez gerçekten diş olabilir mi acaba huysuzluk uykusuzluk iştahsızlık bu üçlemenin sonu diş
birisi regl ağrısı diyince olmadığım için şükredesim geliyor benimkide feci ağrılı oluyodu

bu arada arkadaşım doğum yapmış bende mesaj attım başı kalabalıktır diye ilk cümlesi 15 saat suni sancıya rağmen sezeryan oldum napalım ksmet buymuş oldu bende benimkinin isteğimle öyle olduğunu ve o günler ne hissettiğimi yazan uzunca bi mesaj attım oda çok teşekkür etti biraz daha ii hissediyorum dedi keşke dayatmalar olmasa özellikle şu doğum şekli ve süt konusunda yeni doğum yapmış bi anneyi ne kadar incittiğinin kimse farkında değil

Yine iştahsızlık rüm gün 200 cc süt ve o kadar yoğurt yedi sadece ve o da zorla. Ama o boş mideye 3 kez berbat kokulu kaka yaptı. 8. Diş gelir bugün yarın.
Bu arada anneme kaçtık yine, cuma şehir dışı duruşmam var anneme bırakıcam azadı erkenden geldim ben de fırsat bu fırsat

ii yapmışsın kafan dağılır :) azadcım da maşallah sıralıyo incileri bide sana bişi sorcam canım ya maşallah azadın fotolarına bakınca biraz toparlamış gibi doktora gittiniz mi acaba sütün faydası olmuşmudur ya bende emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum biliyosun

Kızlar dün doktora götürdük kerem alp i. Kaç gündür bir gözü kanlı gibiydi sürekli kasiyordu. sonra diğerine de geçti. Bi göz doktoru bulamadik gidecek Kimi izinde kimi dolu. Kendi doktorumuza gittik mecbur. Kan idrar tahlili de verdik. Yanağında üç küçük nokta vardı doktora giderken. biz sinek ısırdı galiba diyorduk. Enfeksiyon kapmış gözleri ve vücudu tepki vermiş bu şekilde. Galiba denizden oldu Kirmiziliklar bugün 4 tane daha arttı. Doktor bu şekilde dışarı atacak dedi. Bi huysuzlugu filan da yok hiçbirşey anlamadım ama inşallah daha da artmadan geçer. Gitmisken kilosuna baktık 11400 çıktı. 9 aylıkken 11 kiloydu ve 5 ayda sadece 400 gr almış. Boyu baya uzadı bu süreçte ve herkes zayiflamis annesi demeye başladı . Bizim doktor da sık emmemesi gerektiğini söyledi. Pek birşey yediremiyorum dedim. Galiba istahsizligi demir eksikligindenmis 22 çıktı demir
Kanı idare eder 11.3 ama demire çok üzüldüm. Hiç kan ilacı kullanmadık şimdiye kadar 1 yaşında herşeyi gayet güzeldi. Bu son zamanlarda oldu ne olduysa Nerdeyse emziirmeyi bırakacam bu çocuk birşeyler yesin diye. O kadar üzüldüm yani

Ayni canim bugun sadece 1 dilim kavun yedi yesil mercimek corbasi yaptim 1 tatli kasigi yedi. Bisey yemedigi icin 2 gundur kaka yapmiyor dis mi bilemedim istahsizligi beni sinir hastası yapacak zorluyorum agliyo bisey vermeyecem artik aclik neymiş gorsun. Varsa yoksa suu

Canım son menenjit aşısında girtim ayın 27 şinde yani 12. Ay kontrolünden 40 gün sonra tam. 800 gr almıştı. 9600 den 10400 e çıkmıştı. Boyu da uzamıştı 78 den 81 cm e. Bu aynı zamanda sütü bırakıp inek sütüne abanda dönemiydi, yemek de yiyordu epey hele köy serindi ve orda çok güzel beslenmişti ilgisi vardır sanırım. Arada bir dişi daha çıkmıştı o dönemki iştahsızlığına rağmen evet gelişiminde baya bi ilerleme yaşanmış. Ama Dr da demişti zaten emmeyi bıraktığı için yemeğe ağırlık vermiştir diye. Ama sırf bu yüzden sütünden mahrum etme yine de bebeği bence, gr lar az olsun ama anne sütü bambaşka. Keşke azad o 800 gr ı almasaydı da beni de bırakmasaydı

Off ayni dertden muzdaribim kizim 9 aylikken 10,5 kiloydu simdi 11 olmamistir cook zayif gorunuyogorunuyo boyu uzuyor kilo sabit. Bu hafta cok uzuldum ve gerildim hatta bagirdim sama memeyi vermeyecem kesecem dedim sanki anliyo. Boyle olursa dr goturecem istahsizligi tavan yapti

Sagol canim insallah esim bankaya gitmis bir suru sey istiyorlar cok zor dedi
Oyle canim esnaftan cekelim dedik daha once cektik onun odemesi devam ediyor zaten biraz daha cekelim dedik neymis cok cekmemiz gerekiyormus oncekini kapatip ustune kalanini alacakmisiz esnaf kredi cektiginde bir kismini kesinti yapip esnaf odasi aliyor ya tabi rakam me kadar buyukse o kadar cok aliyor o yuzden cok cektoriyorlar 5 milyarini keserler dedi esim cok sinirlenmis o yuzden oradan da cekmek istemedik
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bi sorun çıkmaz
İnsallah canim cok sagol
sagol canim yani hemen gel alalim demesi tuhaf geldi bana benim gorumcemde de var kitle kac senedir bir tane daha cikti sonra onunkileri bile almadilar kontrole gidiyor bana hemen alalim dedi ameliyat olmak kolay mi gerekirse tabi olunur ama gereksiz olmamali sana da gecmis olsun canim insallah buyume falan olmaz

Aynen ya hava ve su işe besleniyor. Ama bizde diş belirtileri fix yani iştahsızlık huysuzluk ve berbat kokulu kakadan günde 3-4-5 kez yapması. Ardından direk diş patlar. O yüzden bu dönem iştahsızlığını çok sallamıyorum. Seninki de sıcaktan olabilir mi acaba , diş dışında bizim sıcakla da başımız dertte hep soğuk şeyler tüketmek istiyor. Annem çorbayı bile soğuk ayran çırbası yaptı belki içer diye bekliyorum.

Dr gıttıniz mi merak ettım bizde ferro sanol birti ferrum surup kullanıyoruz

Canim dun genel cerrah bana sordu emziriyormusun diye ben de evet dedim kac aylik bebegin dedi 14 aylik dedim besleyiciligi kalmamistir artik dedi bugun yine sordu enziriyorum dedim emzik niyetine emiyordur dedi kendimi kotu hissettim bu doktorlarda bir alem kimisi 2 yasina kadar emzirin diyor kimisi besleyici olmiyor diyor anlayamadim bu isi ama icini ferah tut canim Azad bu zamana kadar duzenli olarak emdi

Çok terlıyo bende öyleyım değiştırıyorum sık sık bugun sağlık ocağına gittik boğazı kızarmış çok terliyo dedım tıroıtlerıne bakıldımı dedı hayır dedım dönünce baktırıcam aferın plus ve klamoks verdı antıbıyotık için beklicem ama ilerleyebilir dedi sabahladık hiç ıyumadı burnu ceşme gibi akıyor ve öksürük de var aferını verdım antıbıyotık için fikir beklıyorum sizden

Her yemeğine soğan sarumsak koyduğun için olmuştur bence sıcaklardan barana hiç yedıremiyorum mama bile içmiyo su bile

Canım geçmiş olsun. Bence de tek bir doktorun dedigiyle ameliyat olma. Annemde de var yıllardır düzenli kontrollerini yaptırır. Büyüme filan olmazsa almıyorlar zaten. Inşallah senin de öyle birşeydir.

Sizin diş sinyalleri hep aynı canım. Inşallah çabucak gelir 8. diş. Kerem alp in de 7 dişi var hepsi türlü türlü belirtilerle geldi. 7. yi de tesadüf görmüştüm:)) Annene gitmekle iyi yapmışsın. Biraz uzaklık ilişkilere iyi geliyor. Sen de eşin de biraz kendinizi dinlersiniz.

Bize vitamin takviyesi verdi canim.aynı zamanda da demir ilacı başladı. Vitamine dün başladım ama demir ilacinda kararsizim. Doktor emzirme sık dedi ama ağlıyor vermeyince ve nasıl olsa emecegini bildiği için yemek de yemiyor Aynı durumdayız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…