Sadece çıtçıtlı badi giydırıyorum onunla bile su gıbı oluyo zaten kışın bile alt pıjamayı gıydığı için ağlıyodu sıcağı hiç sevmiyo benım gibi@minnakkartal resim cok guzel cizilmis.
E emiragam cok gecmis olsun kiyafetlerini terlemeyecek bicimde atletinin ustune ince bir kat giydirsen canim gece sirtini sik sık kontrol etsen hem usutmemis olur hemde terlememis olur canim. Hos benim kiz da bugun arada oksurdu yarin ihlamur verecem bol bol.
@cilek31 senin ustundekiler topuklulariyla gezerken nasil rahat ediyorlar anlamiyirum ben ortopedik terlikle bile rahat edemem.
@yaz yagmuru tahlil sonuclarini bizimle paylas canim merak ettim
@oslew benim kizin agzida pamukcuk gibi. Sen ne yaptin canim.
Amin canim tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım inş sonuçlar iyi çıkar allah sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasın inş
O zaman neyi seviyorsa onu ver canim şu kusma surecini atlattiktan sonra yeni seyleri denersin insallah cabuk atlatirsinizpekmez sabah kahvaltıda veriyorum kıyada çorbasına koyuyorum canım keşke vişne ile içse içmez ki kusaar ağzına alır almaz ne yese değişik çıkarıyo tabi bende artık sinir hastası oldum karşısında
şurubunu meyve püresine katıp veriyorum canım şeftalisine armutuna yoksa sade verince kusuyo direk pas gibi iğrenç bi tadı var çünkü besin ve şurup takviyesiyle bir ay yoğunlaşacam bakalım nolucak tekar sonuçlarımız inş düzelir
yemek yemesi düzeelsin başka bişe istemiyorum ya çok yoruyo beni böyle canım zaten işteyim gün boyu başkasıın elinde yavrum yese bari gözüm arkada bu kadar kalmaz
amin canım inş hepsi geçer
Amin canim tesekkur ederiminşallah sonuçların iyi çıkar canım. Eceye de maşallah size en büyük iyiliği yapmış
Amin canım. Allah size güç kuvvet versin kimseden hayir yok dediğin gibi
Geçmiş olsun canım. Havalar dengesiz ben de sürekli kıyafet değiştiriyorum canım hasta olmasın diye.ama işte ne kadar dikkat edersek edelim oluyor olacaksa . Inşallah kısa sürede toparlanır paşa.
İnsallah canim tesekkur ederimCok geçmiş olsun canim inşallah ameliyata gerek kalmaz
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz sicak dis derken cocullarin kilo alimlari durdu neredeyse benim kizimda ayni biliyorsun meme bagimlisi bazen fenalik geliyor sicak bir yandan emiyor terliyor o sirilsiklam ben sirilsiklamKızlar dün doktora götürdük kerem alp i. Kaç gündür bir gözü kanlı gibiydi sürekli kasiyordu. sonra diğerine de geçti. Bi göz doktoru bulamadik gidecek Kimi izinde kimi dolu. Kendi doktorumuza gittik mecbur. Kan idrar tahlili de verdik. Yanağında üç küçük nokta vardı doktora giderken. biz sinek ısırdı galiba diyorduk. Enfeksiyon kapmış gözleri ve vücudu tepki vermiş bu şekilde. Galiba denizden olduKirmiziliklar bugün 4 tane daha arttı. Doktor bu şekilde dışarı atacak dedi. Bi huysuzlugu filan da yok hiçbirşey anlamadım ama inşallah daha da artmadan geçer. Gitmisken kilosuna baktık 11400 çıktı. 9 aylıkken 11 kiloydu ve 5 ayda sadece 400 gr almış. Boyu baya uzadı bu süreçte ve herkes zayiflamis annesi demeye başladı . Bizim doktor da sık emmemesi gerektiğini söyledi. Pek birşey yediremiyorum dedim. Galiba istahsizligi demir eksikligindenmis 22 çıktı demir
Kanı idare eder 11.3 ama demire çok üzüldüm. Hiç kan ilacı kullanmadık şimdiye kadar 1 yaşında herşeyi gayet güzeldi. Bu son zamanlarda oldu ne olduysaNerdeyse emziirmeyi bırakacam bu çocuk birşeyler yesin diye. O kadar üzüldüm yani
gecmis olsun canim insallah gerek kalmaz antibiyotige biz de klomaks kullanmistik bogazina ama yeterli gelmemisti sonra igne vermisti drÇok terlıyo bende öyleyım değiştırıyorum sık sık bugun sağlık ocağına gittik boğazı kızarmış çok terliyo dedım tıroıtlerıne bakıldımı dedı hayır dedım dönünce baktırıcam aferın plus ve klamoks verdı antıbıyotık için beklicem ama ilerleyebilir dedi sabahladık hiç ıyumadı burnu ceşme gibi akıyor ve öksürük de var aferını verdım antıbıyotık için fikir beklıyorum sizden
Baranın yatağını marangoza yaptırdım çok isteyerek heyecanla hamileliliğim boyunca uğraştık beraber hatta doğuma yetişmedi acil doğum sonrası yerden yüksekliğini hesap etmemişiz birde ayakları var iyice yuksek oldu o dönemde oda falan aklıma bile gelmiyodu evladım çıksın yoğun bakımdan da bitti geldi evde farkettım birdahada göndermedım kaldı Sarkıyo baş üstü düşerse yere yorgan mı sersem dediğin gibi bişey olur mu düşsedegeçmiş olsun canım hemen iileşir inşallah dönünce de doktoruna ilacı söylersin madem işe yaramıyo gibi düşünüyosun belki başka bişi önerir
yatağıda çok güzel önünde korkuluk varsa bişi olmaz sanırım ama tedbir için yatağın önüne yumuşak bi kaç tane yastık atabilirsin. mira benimle yatıyo ama çok emekliyo uykuda bende yatağın ön tarafına yastık istifledim düşerse bari en azından yumuşak olsun zemin diye
Sagol canim baska dr daha giderim diye dusunuyorum ben de Eceyi bugun hastaneye gitmeden emzirdim 4 civari geldik ben 12 de emzirmistim ultrasonda jel doktuler arabada emmek istedi vermedim eve geldim dus aldim 5 te emzirdim normale gore uzadi surec bugun iyi oldu aslinda evde olsak en az 2 defa emerdiCanım geçmiş olsun. Bence de tek bir doktorun dedigiyle ameliyat olma. Annemde de var yıllardır düzenli kontrollerini yaptırır. Büyüme filan olmazsa almıyorlar zaten. Inşallah senin de öyle birşeydir.
Sizin diş sinyalleri hep aynı canım. Inşallah çabucak gelir 8. diş. Kerem alp in de 7 dişi var hepsi türlü türlü belirtilerle geldi. 7. yi de tesadüf görmüştüm:)) Annene gitmekle iyi yapmışsın. Biraz uzaklık ilişkilere iyi geliyor. Sen de eşin de biraz kendinizi dinlersiniz.
Bize vitamin takviyesi verdi canim.aynı zamanda da demir ilacı başladı. Vitamine dün başladım ama demir ilacinda kararsizim. Doktor emzirme sık dedi ama ağlıyor vermeyince ve nasıl olsa emecegini bildiği için yemek de yemiyorAynı durumdayız sizinle
benim kizimda çok terliyo evin içinde iiki tur atiyo bi geliyor kafadindan ter suzuluyo yanaklarina kdr bende yaptriym test iyiki yaZdn burayaÇok terlıyo bende öyleyım değiştırıyorum sık sık bugun sağlık ocağına gittik boğazı kızarmış çok terliyo dedım tıroıtlerıne bakıldımı dedı hayır dedım dönünce baktırıcam aferın plus ve klamoks verdı antıbıyotık için beklicem ama ilerleyebilir dedi sabahladık hiç ıyumadı burnu ceşme gibi akıyor ve öksürük de var aferını verdım antıbıyotık için fikir beklıyorum sizden
Çok geçmiş olsun canım ama nedenini tam öğrenmen gerek sanırım bu kadar sık olması iyi değil. Tam tahlilleri yapıldı mı check up gibi yani. Bi de farklı Dr lara götürsen belki biraz daha durum açıklığa kavuşur. Çok geçmiş olsunÇok terlıyo bende öyleyım değiştırıyorum sık sık bugun sağlık ocağına gittik boğazı kızarmış çok terliyo dedım tıroıtlerıne bakıldımı dedı hayır dedım dönünce baktırıcam aferın plus ve klamoks verdı antıbıyotık için beklicem ama ilerleyebilir dedi sabahladık hiç ıyumadı burnu ceşme gibi akıyor ve öksürük de var aferını verdım antıbıyotık için fikir beklıyorum sizden
Canım inmeyi öğret ben e barana rahat edersin. Azad bizim koca yataktan bile düşmeden ayaklarını sarkıtarak iniyor. Koltuk yatak vs korku olmaktan çıktı bizim için. Inmeyi çıkmayı öğrenirse şu basit koruyuculardan koysan yeterli olur sırf uykuda dönerken uyku sersemi düşmesin diyeBaranın yatağını marangoza yaptırdım çok isteyerek heyecanla hamileliliğim boyunca uğraştık beraber hatta doğuma yetişmedi acil doğum sonrası yerden yüksekliğini hesap etmemişiz birde ayakları var iyice yuksek oldu o dönemde oda falan aklıma bile gelmiyodu evladım çıksın yoğun bakımdan da bitti geldi evde farkettım birdahada göndermedım kaldı Sarkıyo baş üstü düşerse yere yorgan mı sersem dediğin gibi bişey olur mu düşsede
Evet canım dişler hep aynı oldu bizde. Bana da iyi geldi annemde kafa dinlerim azıcıkCanım geçmiş olsun. Bence de tek bir doktorun dedigiyle ameliyat olma. Annemde de var yıllardır düzenli kontrollerini yaptırır. Büyüme filan olmazsa almıyorlar zaten. Inşallah senin de öyle birşeydir.
Sizin diş sinyalleri hep aynı canım. Inşallah çabucak gelir 8. diş. Kerem alp in de 7 dişi var hepsi türlü türlü belirtilerle geldi. 7. yi de tesadüf görmüştüm:)) Annene gitmekle iyi yapmışsın. Biraz uzaklık ilişkilere iyi geliyor. Sen de eşin de biraz kendinizi dinlersiniz.
Bize vitamin takviyesi verdi canim.aynı zamanda da demir ilacı başladı. Vitamine dün başladım ama demir ilacinda kararsizim. Doktor emzirme sık dedi ama ağlıyor vermeyince ve nasıl olsa emecegini bildiği için yemek de yemiyorAynı durumdayız sizinle
Ates varmıydı ?Amin canim tesekkur ederim
O zaman neyi seviyorsa onu ver canim şu kusma surecini atlattiktan sonra yeni seyleri denersin insallah cabuk atlatirsiniz
Amin canim tesekkur ederim
İnsallah canim tesekkur ederim
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz sicak dis derken cocullarin kilo alimlari durdu neredeyse benim kizimda ayni biliyorsun meme bagimlisi bazen fenalik geliyor sicak bir yandan emiyor terliyor o sirilsiklam ben sirilsiklam
gecmis olsun canim insallah gerek kalmaz antibiyotige biz de klomaks kullanmistik bogazina ama yeterli gelmemisti sonra igne vermisti dr
Adam haklıKizlar bugun sonuclarimi bekledim tabi cok bekledim esimi cagardim sen bekle dedim bem Ecenin yanina gittim esim girmis doktorun yanina beni hatirlamaya calismis esime nasil biriydi esiniz demis esimin tarifi şu sekilde genc güzel bir bayan dr baslamis gulmeye sonra beni cagarmis yanina sık oluyorum enfeksiyon demistin sanki simdi ilac yazmayayim yarin kulturun sonucuna gore yazayim dedi ay bu adam alem yani cok guldum
Vay vay vay senı gidi enişte maşallah ne guzel senı böyle tarıf etmesı zaten öylesın dile getırmiş olması çok hoş olmuş ben duysam bana baya giderdıKizlar bugun sonuclarimi bekledim tabi cok bekledim esimi cagardim sen bekle dedim bem Ecenin yanina gittim esim girmis doktorun yanina beni hatirlamaya calismis esime nasil biriydi esiniz demis esimin tarifi şu sekilde genc güzel bir bayan dr baslamis gulmeye sonra beni cagarmis yanina sık oluyorum enfeksiyon demistin sanki simdi ilac yazmayayim yarin kulturun sonucuna gore yazayim dedi ay bu adam alem yani cok guldum
Evet canim cok yuksekti atesiAtes varmıydı ?
sagol canimcimAdam haklı
Dediğin gibi orda kalman rahatlatır seniEvet canım dişler hep aynı oldu bizde. Bana da iyi geldi annemde kafa dinlerim azıcık
Şükür ates yok doğum günümüzde atesli öksürük vardı ozaman bizde 6 iğne yemiştik ates olsaydı antıbıyotık düşünmeden verırdımEvet canim cok yuksekti atesi
sagol canimcim
Sizin dişler gec başladı ama bize yetiştiniz masallahEvet canım dişler hep aynı oldu bizde. Bana da iyi geldi annemde kafa dinlerim azıcık
Sagol canim dun de bir tane ana okuluna gitmis is icin 4 5 6 yas gurubunu aliyirlarmis esim sormus egitimlerini ne yaptiriyorsunuz diye bilgi vermisler esimin hosuna gitmis benim kizim var alirmisiniz buraya demis bu cevreden aliyoruz kontenjan aciginda disaridan aliyoruz demis bizimki de ama benim kizim cok guzel demis gulmusler sanki cocuk 4 yasina geldi de cocuga ana okulu arastiriyor bir de guzel diyor komik adam:))Vay vay vay senı gidi enişte maşallah ne guzel senı böyle tarıf etmesı zaten öylesın dile getırmiş olması çok hoş olmuş ben duysam bana baya giderdı
Sanki isilik olmusta kasimis gibi canim dun de Ece de vardi bunun gibi karnindaydi yatmadan coresatin surdum ama gece uyandi hep kasiyip agladi evde zaditen vardi surup onu verdim sonra uyudu bugun gecmisteyzeler boyle bisiler olmus oyku nedir ne degildir bilen var miEki Görüntüle 1599022
İnsallah gecer cabuk canim antibiyotige gerek kalmazŞükür ates yok doğum günümüzde atesli öksürük vardı ozaman bizde 6 iğne yemiştik ates olsaydı antıbıyotık düşünmeden verırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?