2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sadece çıtçıtlı badi giydırıyorum onunla bile su gıbı oluyo zaten kışın bile alt pıjamayı gıydığı için ağlıyodu sıcağı hiç sevmiyo benım gibi

Çok geçmiş olsun canım inş sonuçlar iyi çıkar allah sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasın inş
Amin canim tesekkur ederim
O zaman neyi seviyorsa onu ver canim şu kusma surecini atlattiktan sonra yeni seyleri denersin insallah cabuk atlatirsiniz
Amin canim tesekkur ederim
Cok geçmiş olsun canim inşallah ameliyata gerek kalmaz
İnsallah canim tesekkur ederim
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz sicak dis derken cocullarin kilo alimlari durdu neredeyse benim kizimda ayni biliyorsun meme bagimlisi bazen fenalik geliyor sicak bir yandan emiyor terliyor o sirilsiklam ben sirilsiklam
gecmis olsun canim insallah gerek kalmaz antibiyotige biz de klomaks kullanmistik bogazina ama yeterli gelmemisti sonra igne vermisti dr

Baranın yatağını marangoza yaptırdım çok isteyerek heyecanla hamileliliğim boyunca uğraştık beraber hatta doğuma yetişmedi acil doğum sonrası yerden yüksekliğini hesap etmemişiz birde ayakları var iyice yuksek oldu o dönemde oda falan aklıma bile gelmiyodu evladım çıksın yoğun bakımdan da bitti geldi evde farkettım birdahada göndermedım kaldı Sarkıyo baş üstü düşerse yere yorgan mı sersem dediğin gibi bişey olur mu düşsede

Sagol canim baska dr daha giderim diye dusunuyorum ben de Eceyi bugun hastaneye gitmeden emzirdim 4 civari geldik ben 12 de emzirmistim ultrasonda jel doktuler arabada emmek istedi vermedim eve geldim dus aldim 5 te emzirdim normale gore uzadi surec bugun iyi oldu aslinda evde olsak en az 2 defa emerdi

benim kizimda çok terliyo evin içinde iiki tur atiyo bi geliyor kafadindan ter suzuluyo yanaklarina kdr bende yaptriym test iyiki yaZdn buraya

Çok geçmiş olsun canım ama nedenini tam öğrenmen gerek sanırım bu kadar sık olması iyi değil. Tam tahlilleri yapıldı mı check up gibi yani. Bi de farklı Dr lara götürsen belki biraz daha durum açıklığa kavuşur. Çok geçmiş olsun

Canım inmeyi öğret ben e barana rahat edersin. Azad bizim koca yataktan bile düşmeden ayaklarını sarkıtarak iniyor. Koltuk yatak vs korku olmaktan çıktı bizim için. Inmeyi çıkmayı öğrenirse şu basit koruyuculardan koysan yeterli olur sırf uykuda dönerken uyku sersemi düşmesin diye

Kizlar bugun sonuclarimi bekledim tabi cok bekledim esimi cagardim sen bekle dedim bem Ecenin yanina gittim esim girmis doktorun yanina beni hatirlamaya calismis esime nasil biriydi esiniz demis esimin tarifi şu sekilde genc güzel bir bayan dr baslamis gulmeye sonra beni cagarmis yanina sık oluyorum enfeksiyon demistin sanki simdi ilac yazmayayim yarin kulturun sonucuna gore yazayim dedi ay bu adam alem yani cok guldum

Evet canım dişler hep aynı oldu bizde. Bana da iyi geldi annemde kafa dinlerim azıcık

Ates varmıydı ?

Adam haklı

Vay vay vay senı gidi enişte maşallah ne guzel senı böyle tarıf etmesı zaten öylesın dile getırmiş olması çok hoş olmuş ben duysam bana baya giderdı

Vay vay vay senı gidi enişte maşallah ne guzel senı böyle tarıf etmesı zaten öylesın dile getırmiş olması çok hoş olmuş ben duysam bana baya giderdı
Sagol canim dun de bir tane ana okuluna gitmis is icin 4 5 6 yas gurubunu aliyirlarmis esim sormus egitimlerini ne yaptiriyorsunuz diye bilgi vermisler esimin hosuna gitmis benim kizim var alirmisiniz buraya demis bu cevreden aliyoruz kontenjan aciginda disaridan aliyoruz demis bizimki de ama benim kizim cok guzel demis gulmusler sanki cocuk 4 yasina geldi de cocuga ana okulu arastiriyor bir de guzel diyor komik adam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…