2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben 2 aydir vitamin surubu veriyorum demir de öyle hic bi ise yaramadi emecegini biliyo yemiyor ama ben cook yiprandim psikolojim iyi degil. Artik bundan sonra ogke uykusuna yatmadan once bi kere emecek bide gece uyuyacagi zaman. Bi de böyle deneyecem baska carem kalmadi

Geçmiş olsun canım. Anneminde göğsünde kitle 6 ayda bir kontrole gidiyor.

Gökçe çok komik tepki veriyor. Alaalaaa diye. Senin katya da iyimiş ama

Bikaç sene önce (evlenmeden önce) tatildeyken karyolanın köşesine sinirli olduğum bir zaman sağ ayak serçe parmağımı vurmuştum.. O an çok acımıştı ama yarım saate geçmişti.. Fakat akşamına morarmıştı ve doktora gittiğimizde de kırıldığını öğrenmiştik.. Ve 1 haftadan fazla sargıda kalmıştı ayağım,Allah'tan yaza denk gelmişti de parmak arası terlikle geçirmiştim..

Hani denir ya, bir kadın ömründe en az 1 kez kesin serçe parmağını kırar diye,o hesap

Ve az önceeeeeeeeee bu kezde sol ayağımın serçe parmağını odanın kapısına küüüüt diye bir geçirdim. Aman Allah'ım böyle bir acı yok. Sanki damarlarım çekildi yığıldım yere kaldım kaç dakika. Yavrum Efe'de anlayamadı korktu.

Aaay canım çok acıyor. Buz koyduk falan ama direk şişti zaten. Korkarım ki yine kırıldı ya da çatladı bişey oldu kesin Feci acıyor, üstüne basamıyorum. Babamı bekliyorum doktora gideceğiz.

Geçmiş olsun canım inşallah kirilmamiştir. Eminim çok canın yanıyordur

gecmis olsun bende gecen aylarda vurdum morardi sisti falan tam bir iskenceydi benimki de catlakti sanirim baya surdu gecmesi ama dr falan gitmedim

bence de 3. dişimiz geliyo sanırım. gece falanda uyumuyo. bu gece de baya serindi çook rahat uyunacak havaydı ama onda bile uyumadı. bi çıksada rahatlasak.

nasıl dua almışsındır var ya şimdi :) inşallah rahat rahat büyütür bebeişini

geçmiş olsun kereme. benm gözlerim çok sık enfeksiyon olur. hafif kaşıntı ve yanma dışında çok rahatsız etmez. damla da hemen geçirir. doktor demiştir belki ama 10 günden önce bırakma diyodu bana doktorum damlayı. bırakınca tekrar tekrarlıyodu.
bir de dediğin gibi bulaşıcı. birinde kızarıklık görüldüğü an gidilmeli. yoksa öbürünede geçiyo.
kilosu aslında düşük değil.bir de çoook hareketlendiler o yüzden de fazla kilo almıyolar. demir eksikliğide iştahsızlık yapar oonunda etkisi olabilir.açılır inşallah iştahı hemen

teyzeler boyle bisiler olmus oyku nedir ne degildir bilen var miEki Görüntüle 1599022

ayy çok güldüm ya ben de sağ ayağımın serçe parmağını kırmıştım. balkona hızlıca girerkn virajı alamadım serçe parmağım kapıya takıldı
anında şişip morardı oturdum ağlamıştım. hastaneye gittiğimde de doktorlar dalga geçmişlerdi. vücudunun en küçük uzvunu nasıl kırdın diye
ama benim ki 1 ayda anca iyileşmişti. hatta yamuk tutmuş hala dışa doğru eğimi var.
geçmiş olsun :)

Sanki isilik olmusta kasimis gibi canim dun de Ece de vardi bunun gibi karnindaydi yatmadan coresatin surdum ama gece uyandi hep kasiyip agladi evde zaditen vardi surup onu verdim sonra uyudu bugun gecmis
kasimadi hic amabilmiyorum bakalom yarin asm ye goturcem

Son düzenleyen: Moderatör:

Emre de oyle canm her gidenin arkasina aglar mutlaka.kapici kargo gorevlisi farketmiyo:)oyaliyorm ben de

Kizlar hangi blendiri kullaniyorsunuz hangi marka ve model memnunmusunuz alicam da tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben de tefal kullaniyorm 3 yildr memnunum canm.beyazli yesilli de modelni bilmiyorm resm bulursm atym

Canm gecms olsun baska dr a da gorun bence.esine de cok guldum genc ve guzel bayan:))

Cok fena bi agri ogecms olsun canm

@yaz yagmuru E emiragam ve P Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...
Buarada arkadaşlar bi akrabamızın tandığı olan bayanla anlaştık bakıcılık için..çok düşündüm taşındım ve gerildim..on gün sonra ben evdeyken başlayacak deneme sürecinden sonra devam etcez..inş doğru bi karar vermişindir..zaten tercih etme lüksüm yoktu bu bakıcıyla yaşama geriyo beni..inş yavrum alışır sorun yaşamaz..ilgilenen herkese teşekkürler..beni motive ettiniz...sizi seviyorum canlar

Hayırlı olsun inşallah dilediğin gibi olur. Ben de bu kış başlamaya niyetliyim ve daha şimdiden sıkıntı bastı bana. Kreş düşünüyordum küçükler için olanlardan ama kış zamanı ikide bir hastalık kapacak yine izin alıp evde bakması gereken ben olacağım bi anlamı kalmayacak. Bakıcı desen kafam bi milyon düşünürken bile. Eve yabancı birinin girmesi çocuğunla onun başbaşa kalması beni de acayip geriyor. Eşimin ve benim arkadaşlarımdan yatılı yabancı bakıcı tutanlar var ve hepsi çok memnun ve öneriyorlar . Ama ben pratik ve daha rahat olmasına rağmen acayip karşıyım. Zaten yatılı misafirden nefret ederim, evde başkasının aileden bile olsa varlığına tahammül edemem bi de yabancı bi kadınla yaşamak acayip zor gelir bana ama yapan nasıl yapıyor? Bi yandan da gece gündüz bi bakıcı olması ne rahatlıyor diye düşünüyorum. Offff bu gidişle çalışamam da ven kalırız yine oğlumla başbaşa

Geçmiş olsun canım, hafif carpinca bile çok acir seni düşünemiyorum

Damla 1 günde bile hafifletti kirmiziligini çok şükür. Inşallah tekrar etmez canım.

Çok geçmiş olsun canım.başka bi doktora daha görünmekte fayda var dediğin gibi.bi doktorun dediği birini tutmuyo çoğu zaman.seni daha iyi bilgilendirir belki bu seferki için rahat eder en azından.

pufpuff cok geçmiş olsun.
@yaz yagmuru gecmis olsun hemen aldirma baska bi dr daha goster bence buyumedigi surece sorun olmaz.
M mutube bende Bosch blender dograyici takimini kullaniyirum cok memnunum
@oslew gecmis oksun isilik gibi duruyo
Kizim 2 gundur kaka yapmiyo ferrum kullanmaya başladım ondan herhalde napcam karpuz kavun verdim ise yaramadi.

Geçmiş olsun canım. Anneminde göğsünde kitle 6 ayda bir kontrole gidiyor.
Sağol canim annene de gecmis ilsun
Gecmis olsun canim ben de cok carparim serce parmagimi insallah birsey olmamistit
sagol canim ben de cok guldum doktorda cok gulmus aksam genc ve guzel bayan ha dedim evet dedi gorunce hak vermistir bana dedi bir daha guldum:)))

Canim insallah iyi birisidir alisir yavrunda zamanla
Çok geçmiş olsun canım.başka bi doktora daha görünmekte fayda var dediğin gibi.bi doktorun dediği birini tutmuyo çoğu zaman.seni daha iyi bilgilendirir belki bu seferki için rahat eder en azından.
sagol canim biraz daha bekleyip doktor arastircam tekrar gitcem

Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…