- 18 Nisan 2015
- 158
- 352
- 18
- 43
Aynen bende senin kafadayım..çok uzun süreli yada yatılı misafiri bile sevmezken evdeki herhali paylaşmak beni de geriyo@yaz yagmuru @emiragam ve @Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...
Buarada arkadaşlar bi akrabamızın tandığı olan bayanla anlaştık bakıcılık için..çok düşündüm taşındım ve gerildim..on gün sonra ben evdeyken başlayacak deneme sürecinden sonra devam etcez..inş doğru bi karar vermişindir..zaten tercih etme lüksüm yoktubu bakıcıyla yaşama geriyo beni..inş yavrum alışır sorun yaşamaz..ilgilenen herkese teşekkürler..beni motive ettiniz...sizi seviyorum canlar
Çook geçmiş olsun..Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin...Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşir Egem.Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğlunKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
İnşallah canım çok sagol@yaz yagmuru gecmis olsun canim insallah ameliyata gerek kalmadan atlatirsin
pufpuff gecmis olsun vede topikte ki tum hasta bebislere gecmis olsun
@oslew oyku deki kizariklik isilik canim benim kizimda da aynisi oldu hatta az once dus aldiriyim dedim uzerini cikardim sirtinin heryeri o sekil de olmustu dustan sonra coresatin surdum iki gun once alnin da falan oldu coresatin kullandim bi gunde gecti hatta az once baktim sirtindaki kkizarikligi bayagi gecmisti
o süper haber canım maşallah kerem alp e darısı başımıza inşallah biz de süt içsek çok iyi olacakKerem Alp artık bardaktan tek başına su icebiliyor teyzeler:)) Ve bugün sütte içti çok şükür:) Zorla içirmeye çalışıyordum biliyorsunuz. Sütü bardağa koyup mama sandalyesine koydum yemek yaparken hiç ilgilenmedim. Bardağı aldı ve içmeye başladı. Bitince uzattı tekrar doldurdum. Çok hoşuna gitti, tabi benimde
Ayrıca @apriori11 den yola çıkarak sütü dolaptan soğuk verdim. Serin serin iyi gitti heralde :)
sağol canım başka doktora doktora da gitcem evet canım aslında araba satmak için hemen veriyorlarmis eşim bankadan bayanla görüşmüş oradan çekin krediyi bizde zor olur ama onlar daha kolay verir demiş ama olmadjnıhayet ınternetımız baglandıı :)
ben bıraz gelenekselcıyım her manada, hala telefondan ınternete alısamadım acıl bır sey varsa anca gırerım, pc dısında olmuyor canım bencee :)
@Kedim çok geçmiş olsun canım , oglusuna acıl sıfalar işallahhh
tabı canım, bızım sutler artık dıslerının kovuguna gıtmıyordur (en azından benımkı ) ama ıste anne sutu sonucta bır damla bıle olsa vermek gerekır. ben zaten onceden hıc bırakmıyordum, su son zamanlarda bır bırakıyım gıdıyım dıyorum yok olmuyorr, hala evımde kolıler duruyorr acılmadı, yerleselım dıyorum 30-45 dk arıyorlarrr durmuyor dıyee, hade gerı gıdıyorum yanlarınaa. gecen bır yere gıttım allahtan esım evdeydı dee gıttı aldı annemlerden cocugu, bu nereye kadar bole devam etcek bılmıyorum
cok gecmıs olsun canım, bır kac yere gorun ole karar verr, bır yerle hemen kotu düşünme.
esnafta ole canım evett, bellı lımıt var bı kısmınıda esnaf kefalet alıyor, zor ısler. ama ford un kendı fınansmanının vermemesıne sasırdım cok. onlar hıc belgesız sadece beyanla ıs yaparlar genelde ama, kısmett..
yanlarına canım parmaklık yaptırsan, nasıl bole gece bırakabılıyorsun( ben mı yanlıs anladım yoksa ) Allah korusun ya düşşee, altına yorgan vs bır sey bıle koysan sonucta uykulu o sekılde düşşeee. ayhh benım bile içim ürperdii
Bizim de bu 4. Bakıcımızı. Aralık ayından beri bizimle. Çok şükür çok memnunuz inşallah hep böyle devam eder. Ilk haftadan anlaşılıyor nasıl oldukları. Sen evdeyken başlaması çok güzel. Ben daha işe başlamadım Eylül'de başlayacağım. Çok güveniyorum gözüm kesinlikle arkada kalmayacak ama yine de kamera taktırmayı düşünüyorum. İnşallah sizinki de iyi çıkar bebişin çabuk alışır.@yaz yagmuru @emiragam ve @Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...
Buarada arkadaşlar bi akrabamızın tandığı olan bayanla anlaştık bakıcılık için..çok düşündüm taşındım ve gerildim..on gün sonra ben evdeyken başlayacak deneme sürecinden sonra devam etcez..inş doğru bi karar vermişindir..zaten tercih etme lüksüm yoktubu bakıcıyla yaşama geriyo beni..inş yavrum alışır sorun yaşamaz..ilgilenen herkese teşekkürler..beni motive ettiniz...sizi seviyorum canlar
Aferin mira ya doğru seçim yapmış Ece beni sectiginde eşime de çok bozuluyor e biz anneyiz o kadar uğraşıyoruz bizi secsinler tabiBugün işten dönerken Haliç köprüsünde intihar etmek isteyen biri varmış Allah'ım böyle trafik olamaz Eve bir saatten fazla geç geldim neyse o kadar söylendim ki adama inip ben atıcam fln diye sonra baktık netten atlamış gerçekten bişi olmamış neyseki artık nası bi derdi varsa Allah yardımcısı olsun
Tesadüf o ki eşimle aynı anda geldik eve hatta ben tam servisten indim baktım az Önümde Aradım arkana bak diye :)) neyse asıl güzel kızım annem mira kucağında kapıda bekliyo kuzum şaşırdı kime gideceğini bilemedi veeeee beni seçtii :))))) eşim bi bozuldu sormayın ay o anı yaşasam kahrolurdum bide eşim diyo ki emmek için annemde diyoki yok saati geçti alışkın o ben emzirdim mira kucağından inmiyo yemeğimi bile öyle yedim bu da üste cevabı oldu :)))
Çok geçmiş olsunKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Canım aslında kilo almamasina çok takilmadim ama yeteri kadar demir içeren gıdalar tuketmedigi için demiri baya düşük çıktı ona çok üzüldüm. Bugün biraz daha az emzirmeye çalıştım. Sürekli oyaladim oynadım filan sanki biraz daha iyi yedi ama bakalım. Demir ilacı yazdı kullanmak hiç istemiyorum. Inşallh yeniden yemeye başlar da gerek kalmaz.geçmiş olsun canım aslında kilosu gayet ii maşallah ve bir yaştan sonra aylık 100 gr alımı bile normal Demişti bizim doktor ben senin yerinde olsam emzirmeyi kesmeyi asla düşünmem kendi adıma düşünüyorum çünkü biz hala 8 buçuk bile olmadık ama buna rağmen emin olamıyorum
Bizim doktorunda kanısı bu yönde aslında bana direk kes bile dicekte cesaret atıyo azadcım travmasız atlattı bırakışı üstüne çok güzel süt Aldı bunca zaman bende eer bu şekilde kilo alımı olacağını bilsem bi dakika durmam bıraktırırım aslında süte Alışsın çabamda bu Yüzden Kafam Karışık ne doğru onuda bilmiyorum ay bide maşallah karaoğlana
Canım yorgan değilde bi tık kalın minder yastık fln daha garanti gibi en azından inmeyi öğrenene kadar
Isilik gibi canım
Ya çok geçmiş olsun canım bi laf ya hani aşk acısıda neymiş sen hiç serçe parmağını sehpaya çarptın mı diye eminim çok acımıştır inşallah Kırılma yoktur
Hayırlı olsun canım inşallah umduğundan çok daa ii olur
Benim Arkadaşımın bakıcısı yabancı internetten buldu yatılı kalıyo orta yaşlarda çok şeker bi bayan hiç böyle olacağını ummuyordum diyo çok memnun ama bence sende işe dönmek için denemelisin baktın olmuyo bir yıl daha evde devam edersin az iş alırsın ama yine diyorum bi kez dene he bide annenin bakma ihtimali yok mu onun yanına yardımcı baksanız en azından gözetiminde olur
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah hemen iyileşir kuzu
Ya annelerin yeri ayrı bi kere. Mira da bunu ortaya koymuş aferin ona:)))Bugün işten dönerken Haliç köprüsünde intihar etmek isteyen biri varmış Allah'ım böyle trafik olamaz Eve bir saatten fazla geç geldim neyse o kadar söylendim ki adama inip ben atıcam fln diye sonra baktık netten atlamış gerçekten bişi olmamış neyseki artık nası bi derdi varsa Allah yardımcısı olsun
Tesadüf o ki eşimle aynı anda geldik eve hatta ben tam servisten indim baktım az Önümde Aradım arkana bak diye :)) neyse asıl güzel kızım annem mira kucağında kapıda bekliyo kuzum şaşırdı kime gideceğini bilemedi veeeee beni seçtii :))))) eşim bi bozuldu sormayın ay o anı yaşasam kahrolurdum bide eşim diyo ki emmek için annemde diyoki yok saati geçti alışkın o ben emzirdim mira kucağından inmiyo yemeğimi bile öyle yedim bu da üste cevabı oldu :)))
Hadi hayirli olsun canim darisi basima@yaz yagmuru @emiragam ve @Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...
kalbim egede kaldiyi izliyomusunuz ayy alik alik izledim son sahneyi keske hayat dizilerdeki kadar kolay olsa asklar tozpembe erkekler deli romantik :)
Aferin mira ya doğru seçim yapmış Ece beni sectiginde eşime de çok bozuluyor e biz anneyiz o kadar uğraşıyoruz bizi secsinler tabi
Kesinlikle tercihler çok doğru canim bugün aksam ustu Eceyi babasi Ben uyandircam dedi Ben de yanindayim uyandirdi Ece gozlerini a car acmaz Anne dedi esim kucagina almak istedi babasina gitmek istemedi agladi Ben gelkizim dedim bana geldi bir de dizi hakkindaki yorumuna çok güldüm canim o dizileri izleyen genc kizlar da gercekten erkekleri Boyle sanacak:))Hadi hayirli olsun canim darisi basimabana da cok zor geliyo hatta aksam dusununce bile gozlerm.doldu nasl.birakcm ben oglumu diye ama uzadikca daha zor oluyo.su okul isim bi belli olsa tasinip ayarlycam bakiciyi.hemen yalnz birakamam emreyi ya bir iki ay izin alcm tekrar ya da raporla falan idare etcm
Ben izlemdim ama anca dizilerde oluyo onlar.zira evde okuze donusuyolar kapidan girer girmez:))
Gecen gun ben de sarldm esime emre de karsimizda.ilk once gulmeye basladi sonra gelip ayirdi bizi ve bana sarildiesim bozuldu cok
Kesinlikle tercihler çok doğru canim bugün aksam ustu Eceyi babasi Ben uyandircam dedi Ben de yanindayim uyandirdi Ece gozlerini a car acmaz Anne dedi esim kucagina almak istedi babasina gitmek istemedi agladi Ben gelkizim dedim bana geldi bir de dizi hakkindaki yorumuna çok güldüm canim o dizileri izleyen genc kizlar da gercekten erkekleri Boyle sanacak:))
Kac yillik evlisin canimBen de tamamen olmasa da oyle dusunurdum ama su son 1 senede okuze donusen kocam yuzundn dusuncem degisti
3. yilimiz bitiyo canm 25 agustosta.biz de bakici olaylarndan dolayi gecen sene ailelermzn yanina tasndk.insaatlari vardi kendi evimizdeyiz su an kira falan odemiyoruz.ama o kadar pismanim kiKac yillik evlisin canim
Geçmiş olsun canım inşallah kirilmamiştir. Eminim çok canın yanıyordur
gecmis olsun bende gecen aylarda vurdum morardi sisti falan tam bir iskenceydi benimki de catlakti sanirim baya surdu gecmesi ama dr falan gitmedim
ayy çok güldüm yaben de sağ ayağımın serçe parmağını kırmıştım. balkona hızlıca girerkn virajı alamadım serçe parmağım kapıya takıldı
anında şişip morardı oturdum ağlamıştım. hastaneye gittiğimde de doktorlar dalga geçmişlerdi. vücudunun en küçük uzvunu nasıl kırdın diye
ama benim ki 1 ayda anca iyileşmişti. hatta yamuk tutmuş hala dışa doğru eğimi var.
geçmiş olsun :)
pufpuff geçmiş olsun
Cok fena bi agri ogecms olsun canm
@Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...
Geçmiş olsun canım, hafif carpinca bile çok acir seni düşünemiyorum.
pufpuff cok geçmiş olsun.
Gecmis olsun canim ben de cok carparim serce parmagimi insallah birsey olmamistir
pufpuff gecmis olsun
Geçmiş olsun inşallah kırık yoktur.
Ya çok geçmiş olsun canım bi laf ya hani aşk acısıda neymiş sen hiç serçe parmağını sehpaya çarptın mı diye eminim çok acımıştır inşallah Kırılma yoktur
Geçmiş olsun canım ay sen anlatırken içim gitti resmen inşallah kırık yoktur.
Dizi mi oda ne???
Mesela iki gun onceki olayi anlatym:) apartmanda esimin iki bekar halasi da oturuyo karsi dairede.buyuk halasi aksamustu markete gitmis ve orda fenalasmis hastaneye kaldrmslar.kucugu de apar topar hastaneye gitms.benm de misafrm vardi esim aksam gelmycekti.saat 9.30gbi msj atti bana halam fenalasms hastanedeyms hala bi sor ayip olmasn diye.ben de aradm kucugnu gayet normal konustu kadn evdeym halan da iyi gelck birazdan merak etme dedi.sonra saat 11 gbi ust komsular da duymus olayi gecms olsun demek icin inmisler.evde bulamayinca bana gelip sordu kadn.ben de saat 10 gbi eve gelceklerdi kapiyi acmadklarina gore uyuyolardr dedm tamam dyp gitti ust komsu.aklma takldi bi de ben gideym dedm.kapiyi caldm bikac defa acan olmayinca yorulp uyumuslardr dyerek aramadm eve gectm.ablam ve kizkardesm bizde bu arada gece kalcklar.neyse esim saat 12 gbi mesaj atti.mesaj aynen su " halama baktnmi" ben de baktm ama kapyi acmadilar uyuyolar herhalde yazdm.yoo evdeyiz oturuyorz yazms o da.gec gelmsler eve meger ben kapyi caldgmda evde yoklarms.benm okuz kocam desene eve geldk bi ugra 5 dk ayip olmasn diye.yok illa ters konusup trip atacak.beni deniyo bi de ugramsmym ugramamismyim.5 dk sonra tekrar msj atti gelmycekmsn diye ben de geleyimmi yazdm.dalga mibgecyosn falan yazms.aldm emreyi 5 dk ugradm eve donduk.kapi carpmalar tripler.noluyo sana dedm yok efendm ben onlari takmyomusm.aradm konstm kapiyi caldm acmadilar dyorm e arasaydin ya tekrar diyo.uyuyolardr diye aramadm gece gece ne diyw alacakli gbi peslerine duseym.kotu bisey olsa zaten sen bilirdn dedm.yok adam hala trip atiyo.eskiden olsa hic boyle yapmazdi o kadar degisti ki .ben de konusmuyorm smdi ne hali varsa gorsun yeter artk gercekten biktm.su tasinma isi olmasa birakp gidecem onu kafa dinlycem azck
gittik canım b12 iğne verdi ferifere devam vitabiole devam bir de iştahı açılsın diye zaditen verdi. tahlil yapmadı yeni yapıldığı için.. inşallah en kısa sürede toparlarlar. ciğeri sordum. önermiyorum şuan için dedi. haftada 3 gün et yiyecek dedi. bende yemeklerine ilik suyu ve kırmızı mercimek çorbasına kıyma koyduğumu söyledim tamam dedi. ben bir gün kırmızı mercimek bir gün yeşil mercimekli yapıyorum yemeklerini..Dr gıttıniz mi merak ettım bizde ferro sanol birti ferrum surup kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?