2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen bende senin kafadayım..çok uzun süreli yada yatılı misafiri bile sevmezken evdeki herhali paylaşmak beni de geriyo ama mecburum..inş güzel olur herşey...

Çook geçmiş olsun..Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin...

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşir Egem.

canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğlun

İnşallah canım çok sagol
o süper haber canım maşallah kerem alp e darısı başımıza inşallah biz de süt içsek çok iyi olacak
sağol canım başka doktora doktora da gitcem evet canım aslında araba satmak için hemen veriyorlarmis eşim bankadan bayanla görüşmüş oradan çekin krediyi bizde zor olur ama onlar daha kolay verir demiş ama olmadj

Bizim de bu 4. Bakıcımızı. Aralık ayından beri bizimle. Çok şükür çok memnunuz inşallah hep böyle devam eder. Ilk haftadan anlaşılıyor nasıl oldukları. Sen evdeyken başlaması çok güzel. Ben daha işe başlamadım Eylül'de başlayacağım. Çok güveniyorum gözüm kesinlikle arkada kalmayacak ama yine de kamera taktırmayı düşünüyorum. İnşallah sizinki de iyi çıkar bebişin çabuk alışır.

Aferin mira ya doğru seçim yapmış Ece beni sectiginde eşime de çok bozuluyor e biz anneyiz o kadar uğraşıyoruz bizi secsinler tabi

Çok geçmiş olsun

İki gündür Ecenin düzeni bozuldu hastane de biraz uyudu çabuk kalktı eve gelince geç saatte uyudu bugün hele 5 te bir uyudu 8.30 ta zorla uyandirdik yemek saatleri kaydı doğru düzgün yemedi yarın bu durumu düzenlenen gerek daha yeni uyudu maalesef

Canım aslında kilo almamasina çok takilmadim ama yeteri kadar demir içeren gıdalar tuketmedigi için demiri baya düşük çıktı ona çok üzüldüm. Bugün biraz daha az emzirmeye çalıştım. Sürekli oyaladim oynadım filan sanki biraz daha iyi yedi ama bakalım. Demir ilacı yazdı kullanmak hiç istemiyorum. Inşallh yeniden yemeye başlar da gerek kalmaz.

Ya annelerin yeri ayrı bi kere. Mira da bunu ortaya koymuş aferin ona:)))

Hadi hayirli olsun canim darisi basimabana da cok zor geliyo hatta aksam dusununce bile gozlerm.doldu nasl.birakcm ben oglumu diyeama uzadikca daha zor oluyo.su okul isim bi belli olsa tasinip ayarlycam bakiciyi.hemen yalnz birakamam emreyi ya bir iki ay izin alcm tekrar ya da raporla falan idare etcm

kalbim egede kaldiyi izliyomusunuz ayy alik alik izledim son sahneyi keske hayat dizilerdeki kadar kolay olsa asklar tozpembe erkekler deli romantik :)

Ben izlemdim ama anca dizilerde oluyo onlar.zira evde okuze donusuyolar kapidan girer girmez:))

Aferin mira ya doğru seçim yapmış Ece beni sectiginde eşime de çok bozuluyor e biz anneyiz o kadar uğraşıyoruz bizi secsinler tabi

Gecen gun ben de sarldm esime emre de karsimizda.ilk once gulmeye basladi sonra gelip ayirdi bizi ve bana sarildiesim bozuldu cok

Kesinlikle tercihler çok doğru canim bugün aksam ustu Eceyi babasi Ben uyandircam dedi Ben de yanindayim uyandirdi Ece gozlerini a car acmaz Anne dedi esim kucagina almak istedi babasina gitmek istemedi agladi Ben gelkizim dedim bana geldi bir de dizi hakkindaki yorumuna çok güldüm canim o dizileri izleyen genc kizlar da gercekten erkekleri Boyle sanacak:))

Ben de tamamen olmasa da oyle dusunurdum ama su son 1 senede okuze donusen kocam yuzundn dusuncem degisti

Kac yillik evlisin canim
3. yilimiz bitiyo canm 25 agustosta.biz de bakici olaylarndan dolayi gecen sene ailelermzn yanina tasndk.insaatlari vardi kendi evimizdeyiz su an kira falan odemiyoruz.ama o kadar pismanim kitekrar tasincam insallah bu ay.kiraya gitcex ve bakici bulcm.esimin okuzlukleri burda ortaya ckti zaten o adam gitti yerine baska bir adam geldi sanki.ya da ben mi tahammulsuzlestim bilmiyorum

Mesela iki gun onceki olayi anlatym:) apartmanda esimin iki bekar halasi da oturuyo karsi dairede.buyuk halasi aksamustu markete gitmis ve orda fenalasmis hastaneye kaldrmslar.kucugu de apar topar hastaneye gitms.benm de misafrm vardi esim aksam gelmycekti.saat 9.30gbi msj atti bana halam fenalasms hastanedeyms hala bi sor ayip olmasn diye.ben de aradm kucugnu gayet normal konustu kadn evdeym halan da iyi gelck birazdan merak etme dedi.sonra saat 11 gbi ust komsular da duymus olayi gecms olsun demek icin inmisler.evde bulamayinca bana gelip sordu kadn.ben de saat 10 gbi eve gelceklerdi kapiyi acmadklarina gore uyuyolardr dedm tamam dyp gitti ust komsu.aklma takldi bi de ben gideym dedm.kapiyi caldm bikac defa acan olmayinca yorulp uyumuslardr dyerek aramadm eve gectm.ablam ve kizkardesm bizde bu arada gece kalcklar.neyse esim saat 12 gbi mesaj atti.mesaj aynen su " halama baktnmi" ben de baktm ama kapyi acmadilar uyuyolar herhalde yazdm.yoo evdeyiz oturuyorz yazms o da.gec gelmsler eve meger ben kapyi caldgmda evde yoklarms.benm okuz kocam desene eve geldk bi ugra 5 dk ayip olmasn diye.yok illa ters konusup trip atacak.beni deniyo bi de ugramsmym ugramamismyim.5 dk sonra tekrar msj atti gelmycekmsn diye ben de geleyimmi yazdm.dalga mibgecyosn falan yazms.aldm emreyi 5 dk ugradm eve donduk.kapi carpmalar tripler.noluyo sana dedm yok efendm ben onlari takmyomusm.aradm konstm kapiyi caldm acmadilar dyorm e arasaydin ya tekrar diyo.uyuyolardr diye aramadm gece gece ne diyw alacakli gbi peslerine duseym.kotu bisey olsa zaten sen bilirdn dedm.yok adam hala trip atiyo.eskiden olsa hic boyle yapmazdi o kadar degisti ki .ben de konusmuyorm smdi ne hali varsa gorsun yeter artk gercekten biktm.su tasinma isi olmasa birakp gidecem onu kafa dinlycem azck

Geçmiş="pufpuff, post: 42038990, member: 435683"]Bikaç sene önce (evlenmeden önce) tatildeyken karyolanın köşesine sinirli olduğum bir zaman sağ ayak serçe parmağımı vurmuştum.. O an çok acımıştı ama yarım saate geçmişti.. Fakat akşamına morarmıştı ve doktora gittiğimizde de kırıldığını öğrenmiştik.. Ve 1 haftadan fazla sargıda kalmıştı ayağım,Allah'tan yaza denk gelmişti de parmak arası terlikle geçirmiştim..

Hani denir ya, bir kadın ömründe en az 1 kez kesin serçe parmağını kırar diye,o hesap

Ve az önceeeeeeeeee bu kezde sol ayağımın serçe parmağını odanın kapısına küüüüt diye bir geçirdim. Aman Allah'ım böyle bir acı yok. Sanki damarlarım çekildi yığıldım yere kaldım kaç dakika. Yavrum Efe'de anlayamadı korktu.

Aaay canım çok acıyor. Buz koyduk falan ama direk şişti zaten. Korkarım ki yine kırıldı ya da çatladı bişey oldu kesin Feci acıyor, üstüne basamıyorum. Babamı bekliyorum doktora gideceğiz.
[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım ay sen anlatırken içim gitti resmen inşallah kırık yoktur.

Geçmiş olsun canım inşallah kirilmamiştir. Eminim çok canın yanıyordur

Teşekkürler canım..basamıyorum üstüne zaten

gecmis olsun bende gecen aylarda vurdum morardi sisti falan tam bir iskenceydi benimki de catlakti sanirim baya surdu gecmesi ama dr falan gitmedim

İşte ben bikere daha olduğu için tecrübeliyim..çok acıyor,şişti ve morardı ayrıca..gitmem şart..

Sağol canım..benimde ilk yaptığım sağ serçe parmağı aynı dediğin gibi,hafif yamukluk kaldı..aaay şimdi solda da olcak aynısı diye korkuyorum..oooyyy nasıl sızlıyor durduk yerde bile..

Teşekkürler tatlım

Cok fena bi agri ogecms olsun canm

Aaaay sorma hemde ne biçim bir ağrı

@Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...

Teşekkür ederim canım,sağolasın..

Geçmiş olsun canım, hafif carpinca bile çok acir seni düşünemiyorum .

Ben resmen kapıya küüüüüt diye geçirdim valla oooyyy çok fena..

Teşekkürler canım..

Gecmis olsun canim ben de cok carparim serce parmagimi insallah birsey olmamistir

Baya şişti ve morardı..o yüzden kesin var bişey ama bakalım çatlak mı kırık mı nedir..üstüne basınca acıyor yan yan yamuk basıyorum..

Sağolasın canım..

Geçmiş olsun inşallah kırık yoktur.

Aaay inşallah ama var gibi bişey..baya acıyor basamıyorum..doktor randevum bugün sabah 10:30'da

Ya çok geçmiş olsun canım bi laf ya hani aşk acısıda neymiş sen hiç serçe parmağını sehpaya çarptın mı diye eminim çok acımıştır inşallah Kırılma yoktur

Aynen öyle..hatta şu ana dek yaşadığım acılardan 1. sırayı "düşük ağrısı" alıyor 2.de "sezeryan ağrısı" var aha bu serçe parmak olayı da 3.
İlk 3'e giriyor yani

Geçmiş olsun canım ay sen anlatırken içim gitti resmen inşallah kırık yoktur.

İnşallah canım yaaa ama bişeyler var gibi..Çok sızlıyor çünkü ve baya şişti morardı

Dizi mi oda ne???

Hiç izleyemiyor musun?
Bizde Tivibu var..İzleyemediğim olduğunda müsait olunca istediğim zaman açıp kaçırdığım bölümü,programı izliyorum..
Hatta "GÜNEŞİN KIZLARI" ve "KİRALIK AŞK" favorilerim

Böyle manyaklıkları oluyor bu erkeklerin,şuurları kayboluyor bazen ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar..Bir de erkekler bence kadınlar gibi daha kontrollü ve kendilerine hakim olabilen varlıklar değiller..Dümdüz düşünüyorlar,detay yok.. (istisnalar hariçtir tabi)
Haklısın arkadaşım sen ama gel de anlat eşine di mi?o önemsemediğini,1 kez deneyip vazgeçtiğini düşünüyordur kendince..ara sıra bizde de oluyor benzer şeyler,aslında herkeste oluyordur eminim..

Dr gıttıniz mi merak ettım bizde ferro sanol birti ferrum surup kullanıyoruz
gittik canım b12 iğne verdi ferifere devam vitabiole devam bir de iştahı açılsın diye zaditen verdi. tahlil yapmadı yeni yapıldığı için.. inşallah en kısa sürede toparlarlar. ciğeri sordum. önermiyorum şuan için dedi. haftada 3 gün et yiyecek dedi. bende yemeklerine ilik suyu ve kırmızı mercimek çorbasına kıyma koyduğumu söyledim tamam dedi. ben bir gün kırmızı mercimek bir gün yeşil mercimekli yapıyorum yemeklerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…