2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru gecmis olsun canim insallah ameliyata gerek kalmadan atlatirsin
pufpuff gecmis olsun vede topikte ki tum hasta bebislere gecmis olsun
@oslew oyku deki kizariklik isilik canim benim kizimda da aynisi oldu hatta az once dus aldiriyim dedim uzerini cikardim sirtinin heryeri o sekil de olmustu dustan sonra coresatin surdum iki gun once alnin da falan oldu coresatin kullandim bi gunde gecti hatta az once baktim sirtindaki kkizarikligi bayagi gecmisti

Cok gecmis olsun ogluna

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin.

Geçmiş olsun inşallah kırık yoktur.

Kerem Alp artık bardaktan tek başına su icebiliyor teyzeler:)) Ve bugün sütte içti çok şükür:) Zorla içirmeye çalışıyordum biliyorsunuz. Sütü bardağa koyup mama sandalyesine koydum yemek yaparken hiç ilgilenmedim. Bardağı aldı ve içmeye başladı. Bitince uzattı tekrar doldurdum. Çok hoşuna gitti, tabi benimde
Ayrıca A apriori11 den yola çıkarak sütü dolaptan soğuk verdim. Serin serin iyi gitti heralde :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen iyilessin inşallah oğlun canım.

Çok geçmiş olsun inşallah toparlar bir an önce
Maşallah paşaya :) benim oğlum hala bardak kullanamıyor, bardağı verince püüü yapıp suyu köpürtüyor ve bunu oyuna çevirdiği için bardak kullanamıyoruz sütü ben de umursamayarak vermiştim, biberona doldurup ortaya bırakmıştım kendisi içmişti, neyi önersem denemeden reddediyor benim oğlan çünkü

bardakla oyunu eşleştirmiş bir kere canım unutur inşallah. Galiba bizim bebeler artık kendileri birşeyler yapmak istiyor. Biz farklı bişey veriyoz sanki:))

cok gecmis olsun hemencik sifa bulur ins ah yavrum yaramadi yaz bizim bebelere

nıhayet ınternetımız baglandıı :)
ben bıraz gelenekselcıyım her manada, hala telefondan ınternete alısamadım acıl bır sey varsa anca gırerım, pc dısında olmuyor canım bencee :)
Kedim çok geçmiş olsun canım , oglusuna acıl sıfalar işallahhh

tabı canım, bızım sutler artık dıslerının kovuguna gıtmıyordur (en azından benımkı ) ama ıste anne sutu sonucta bır damla bıle olsa vermek gerekır. ben zaten onceden hıc bırakmıyordum, su son zamanlarda bır bırakıyım gıdıyım dıyorum yok olmuyorr, hala evımde kolıler duruyorr acılmadı, yerleselım dıyorum 30-45 dk arıyorlarrr durmuyor dıyee, hade gerı gıdıyorum yanlarınaa. gecen bır yere gıttım allahtan esım evdeydı dee gıttı aldı annemlerden cocugu, bu nereye kadar bole devam etcek bılmıyorum

cok gecmıs olsun canım, bır kac yere gorun ole karar verr, bır yerle hemen kotu düşünme.
esnafta ole canım evett, bellı lımıt var bı kısmınıda esnaf kefalet alıyor, zor ısler. ama ford un kendı fınansmanının vermemesıne sasırdım cok. onlar hıc belgesız sadece beyanla ıs yaparlar genelde ama, kısmett..

yanlarına canım parmaklık yaptırsan, nasıl bole gece bırakabılıyorsun ( ben mı yanlıs anladım yoksa ) Allah korusun ya düşşee, altına yorgan vs bır sey bıle koysan sonucta uykulu o sekılde düşşeee. ayhh benım bile içim ürperdii

gecmis olsun canm rabbim acil sifa versin

geçmiş olsun canım aslında kilosu gayet ii maşallah ve bir yaştan sonra aylık 100 gr alımı bile normal Demişti bizim doktor ben senin yerinde olsam emzirmeyi kesmeyi asla düşünmem kendi adıma düşünüyorum çünkü biz hala 8 buçuk bile olmadık ama buna rağmen emin olamıyorum

Bizim doktorunda kanısı bu yönde aslında bana direk kes bile dicekte cesaret atıyo azadcım travmasız atlattı bırakışı üstüne çok güzel süt Aldı bunca zaman bende eer bu şekilde kilo alımı olacağını bilsem bi dakika durmam bıraktırırım aslında süte Alışsın çabamda bu Yüzden Kafam Karışık ne doğru onuda bilmiyorum ay bide maşallah karaoğlana

Canım yorgan değilde bi tık kalın minder yastık fln daha garanti gibi en azından inmeyi öğrenene kadar

teyzeler boyle bisiler olmus oyku nedir ne degildir bilen var miEki Görüntüle 1599022
Isilik gibi canım
Ya çok geçmiş olsun canım bi laf ya hani aşk acısıda neymiş sen hiç serçe parmağını sehpaya çarptın mı diye eminim çok acımıştır inşallah Kırılma yoktur

Hayırlı olsun canım inşallah umduğundan çok daa ii olur

Benim Arkadaşımın bakıcısı yabancı internetten buldu yatılı kalıyo orta yaşlarda çok şeker bi bayan hiç böyle olacağını ummuyordum diyo çok memnun ama bence sende işe dönmek için denemelisin baktın olmuyo bir yıl daha evde devam edersin az iş alırsın ama yine diyorum bi kez dene he bide annenin bakma ihtimali yok mu onun yanına yardımcı baksanız en azından gözetiminde olur

Çok çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah hemen iyileşir kuzu

Bugün işten dönerken Haliç köprüsünde intihar etmek isteyen biri varmış Allah'ım böyle trafik olamaz Eve bir saatten fazla geç geldim neyse o kadar söylendim ki adama inip ben atıcam fln diye sonra baktık netten atlamış gerçekten bişi olmamış neyseki artık nası bi derdi varsa Allah yardımcısı olsun
Tesadüf o ki eşimle aynı anda geldik eve hatta ben tam servisten indim baktım az Önümde Aradım arkana bak diye :)) neyse asıl güzel kızım annem mira kucağında kapıda bekliyo kuzum şaşırdı kime gideceğini bilemedi veeeee beni seçtii :))))) eşim bi bozuldu sormayın ay o anı yaşasam kahrolurdum bide eşim diyo ki emmek için annemde diyoki yok saati geçti alışkın o ben emzirdim mira kucağından inmiyo yemeğimi bile öyle yedim bu da üste cevabı oldu :)))

Annem uzak canım ama ilk zamanlar gelip kadının başında durabilir. Ama yine de kafam karışık. Arkadaşımın bakıcısının akrabası gelecekmiş Özbekistan'dan , hiç şirket komisyonu vermeden ayarlayabiliriz diyor, bakalım iki üç ay vak tim var daha düşünmek için. Emme işini de azaltma değil de sıra değiştirsen yani önce biraz yemek sonra keyif için ödül gibi meme versen belki memeden kesmeden de çözebilirsin. Gerçi en iyisini anneler ve içgüdüleri bilir biz ya da Dr lar ne söylese boş. Sen ve mira arasındaki mevzu bu ancak sizin ortak kararınız çözer bu işi

M mutube canım ben baktım benimki sinboymuş aslında ben hiç tercih etmem genelde sağlam çıkmıyo sanki ürünleri ama bunu hatırladım tansaştan eşimle ilk alışverişimizde almıştık evin eksikleri vardı mesela küçük tava tahta Kaşık nihale fln çeyizimde yokmuş :))) neyse şans mı bilmiyorum altı yıldır kullanıyorum bi sıkıntısı yok

Bizde geçen konuşuyorduk ikinci olursa bakıcı ayarlıcam anneme yardımcı olur iki çocuğa tek baksın istemen yorulur düşündüğün zaman istersen bende arkadaşıma sorarım belki onun bakıcısının da tanıdığı vardır
Canım yemekten önce sonra değil direk yemek olarak görüyo mira onu kaç kez denedim ama Dediğin gibi ortak kararsa biraz daa zaman var sanırım mirayı hazır görmüyorum hoş bende ne kadar HaZırım bilmiyorum Hayırlısı artık bir iki ay daa süt için uğraşcam baktım olmuyo iki yaşını bekleyemem buçukta bıraktırırım kendimi şimdilik böyle alıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…