- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Cok gecmis olsun oglunaKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin.Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Geçmiş olsun inşallah kırık yoktur.Bikaç sene önce (evlenmeden önce) tatildeyken karyolanın köşesine sinirli olduğum bir zaman sağ ayak serçe parmağımı vurmuştum.. O an çok acımıştı ama yarım saate geçmişti.. Fakat akşamına morarmıştı ve doktora gittiğimizde de kırıldığını öğrenmiştik.. Ve 1 haftadan fazla sargıda kalmıştı ayağım,Allah'tan yaza denk gelmişti de parmak arası terlikle geçirmiştim..
Hani denir ya, bir kadın ömründe en az 1 kez kesin serçe parmağını kırar diye,o hesap
Ve az önceeeeeeeeee bu kezde sol ayağımın serçe parmağını odanın kapısına küüüüt diye bir geçirdim. Aman Allah'ım böyle bir acı yok. Sanki damarlarım çekildi yığıldım yere kaldım kaç dakika. Yavrum Efe'de anlayamadı korktu.
Aaay canım çok acıyor. Buz koyduk falan ama direk şişti zaten. Korkarım ki yine kırıldı ya da çatladı bişey oldu kesinFeci acıyor, üstüne basamıyorum. Babamı bekliyorum doktora gideceğiz.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen iyilessin inşallah oğlun canım.Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Çok geçmiş olsun inşallah toparlar bir an önceKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Maşallah paşaya :) benim oğlum hala bardak kullanamıyor, bardağı verince püüü yapıp suyu köpürtüyor ve bunu oyuna çevirdiği için bardak kullanamıyoruzKerem Alp artık bardaktan tek başına su icebiliyor teyzeler:)) Ve bugün sütte içti çok şükür:) Zorla içirmeye çalışıyordum biliyorsunuz. Sütü bardağa koyup mama sandalyesine koydum yemek yaparken hiç ilgilenmedim. Bardağı aldı ve içmeye başladı. Bitince uzattı tekrar doldurdum. Çok hoşuna gitti, tabi benimde
Ayrıca A apriori11 den yola çıkarak sütü dolaptan soğuk verdim. Serin serin iyi gitti heralde :)
bardakla oyunu eşleştirmiş bir kere canım unutur inşallah. Galiba bizim bebeler artık kendileri birşeyler yapmak istiyor. Biz farklı bişey veriyoz sanki:))Çok geçmiş olsun inşallah toparlar bir an önce
Maşallah paşaya :) benim oğlum hala bardak kullanamıyor, bardağı verince püüü yapıp suyu köpürtüyor ve bunu oyuna çevirdiği için bardak kullanamıyoruzsütü ben de umursamayarak vermiştim, biberona doldurup ortaya bırakmıştım kendisi içmişti, neyi önersem denemeden reddediyor benim oğlan çünkü
cok gecmis olsun hemencik sifa bulur ins ah yavrum yaramadi yaz bizim bebelereKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
tabı canım, bızım sutler artık dıslerının kovuguna gıtmıyordur (en azından benımkı ) ama ıste anne sutu sonucta bır damla bıle olsa vermek gerekır. ben zaten onceden hıc bırakmıyordum, su son zamanlarda bır bırakıyım gıdıyım dıyorum yok olmuyorr, hala evımde kolıler duruyorr acılmadı, yerleselım dıyorum 30-45 dk arıyorlarrr durmuyor dıyee, hade gerı gıdıyorum yanlarınaa. gecen bır yere gıttım allahtan esım evdeydı dee gıttı aldı annemlerden cocugu, bu nereye kadar bole devam etcek bılmıyorumbende eskiden mirayı haftasonu falan bi kaç saatliğine bırakabiliyodum anneme şimdi uyandığında ben yanındaysam bırakmıyor asla tekrar uyku saatini bekliyorum bi yere gideceksem hoşuma da gidiyo bu durum :)
bide bu işin normal bi ölçütü de yok gibi benim kendi sağımımda da bi günüm diğerini tutmuyo herşeyden etkileniyo bu süt :) neyse artık bundan sonrası keyif içeceği zaten artık ne aldılarsa kardır.
bi kaç uzmanın yazısında okumuştum en doğru şeklin bu olduğunu bebeğin sizin gideceğinizi ve geri geleceğinizi öğrenmesi en doğrusu kaymet korkusu yaşamaması için diyodu ne güzel alışmış aferin kuzuya
cok gecmıs olsun canım, bır kac yere gorun ole karar verr, bır yerle hemen kotu düşünme.Kizlar sayfalar birikmis hastaneden yeni geldim okuyamadim cok sicak resmen pert olduk sonuc almak muayene olmaktan daha zormus idrar tahlilimun sonucu cikmis enfeksiyon varmis ama idrar kulturunun sonucu cikmamis daha yarin cikar dedi ona gore ilac baslariz dedi simdi ilac vermedi meme usg cekildi 6 mm buyuklugunde bir beze varmis sol gogsumde ultrasonda bakan dr simdilik kucuk ama daha genc olduguniz icin kontrol oneriyorum dedi oradan ciktim genel cerrah bakti sonuca evet var kucuk dedi resmen agzindan miknatisla cektim lafi benim ne yapmami oneriyorsunuz kontrol mu yaptirayim dedim 6 ayda bir kontrol yaptirabilirsin ya da gel alalim ilerde iltihab ve agri yapabilir gel islemlwrini yaptir alalim dedi beni tatmin etmedi acikcasi esim de baska bir dr arastiralim dedi durum boyle kizlar
Sagol canim insallah esim bankaya gitmis bir suru sey istiyorlar cok zor dedi
Oyle canim esnaftan cekelim dedik daha once cektik onun odemesi devam ediyor zaten biraz daha cekelim dedik neymis cok cekmemiz gerekiyormus oncekini kapatip ustune kalanini alacakmisiz esnaf kredi cektiginde bir kismini kesinti yapip esnaf odasi aliyor ya tabi rakam me kadar buyukse o kadar cok aliyor o yuzden cok cektoriyorlar 5 milyarini keserler dedi esim cok sinirlenmis o yuzden oradan da cekmek istemedik
İnsallah canim cok sagol
sagol canim yani hemen gel alalim demesi tuhaf geldi bana benim gorumcemde de var kitle kac senedir bir tane daha cikti sonra onunkileri bile almadilar kontrole gidiyor bana hemen alalim dedi ameliyat olmak kolay mi gerekirse tabi olunur ama gereksiz olmamali sana da gecmis olsun canim insallah buyume falan olmaz
yanlarına canım parmaklık yaptırsan, nasıl bole gece bırakabılıyorsunBaranın yatağını marangoza yaptırdım çok isteyerek heyecanla hamileliliğim boyunca uğraştık beraber hatta doğuma yetişmedi acil doğum sonrası yerden yüksekliğini hesap etmemişiz birde ayakları var iyice yuksek oldu o dönemde oda falan aklıma bile gelmiyodu evladım çıksın yoğun bakımdan da bitti geldi evde farkettım birdahada göndermedım kaldı Sarkıyo baş üstü düşerse yere yorgan mı sersem dediğin gibi bişey olur mu düşsede
gecmis olsun canm rabbim acil sifa versinKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
geçmiş olsun canım aslında kilosu gayet ii maşallah ve bir yaştan sonra aylık 100 gr alımı bile normal Demişti bizim doktor ben senin yerinde olsam emzirmeyi kesmeyi asla düşünmem kendi adıma düşünüyorum çünkü biz hala 8 buçuk bile olmadık ama buna rağmen emin olamıyorumKızlar dün doktora götürdük kerem alp i. Kaç gündür bir gözü kanlı gibiydi sürekli kasiyordu. sonra diğerine de geçti. Bi göz doktoru bulamadik gidecek Kimi izinde kimi dolu. Kendi doktorumuza gittik mecbur. Kan idrar tahlili de verdik. Yanağında üç küçük nokta vardı doktora giderken. biz sinek ısırdı galiba diyorduk. Enfeksiyon kapmış gözleri ve vücudu tepki vermiş bu şekilde. Galiba denizden olduKirmiziliklar bugün 4 tane daha arttı. Doktor bu şekilde dışarı atacak dedi. Bi huysuzlugu filan da yok hiçbirşey anlamadım ama inşallah daha da artmadan geçer. Gitmisken kilosuna baktık 11400 çıktı. 9 aylıkken 11 kiloydu ve 5 ayda sadece 400 gr almış. Boyu baya uzadı bu süreçte ve herkes zayiflamis annesi demeye başladı . Bizim doktor da sık emmemesi gerektiğini söyledi. Pek birşey yediremiyorum dedim. Galiba istahsizligi demir eksikligindenmis 22 çıktı demir
Kanı idare eder 11.3 ama demire çok üzüldüm. Hiç kan ilacı kullanmadık şimdiye kadar 1 yaşında herşeyi gayet güzeldi. Bu son zamanlarda oldu ne olduysaNerdeyse emziirmeyi bırakacam bu çocuk birşeyler yesin diye. O kadar üzüldüm yani
Bizim doktorunda kanısı bu yönde aslında bana direk kes bile dicekte cesaret atıyo azadcım travmasız atlattı bırakışı üstüne çok güzel süt Aldı bunca zaman bende eer bu şekilde kilo alımı olacağını bilsem bi dakika durmam bıraktırırım aslında süte Alışsın çabamda bu Yüzden Kafam Karışık ne doğru onuda bilmiyorum ay bide maşallah karaoğlanaCanım son menenjit aşısında girtim ayın 27 şinde yani 12. Ay kontrolünden 40 gün sonra tam. 800 gr almıştı. 9600 den 10400 e çıkmıştı. Boyu da uzamıştı 78 den 81 cm e. Bu aynı zamanda sütü bırakıp inek sütüne abanda dönemiydi, yemek de yiyordu epey hele köy serindi ve orda çok güzel beslenmişti ilgisi vardır sanırım. Arada bir dişi daha çıkmıştı o dönemki iştahsızlığına rağmen evet gelişiminde baya bi ilerleme yaşanmış. Ama Dr da demişti zaten emmeyi bıraktığı için yemeğe ağırlık vermiştir diye. Ama sırf bu yüzden sütünden mahrum etme yine de bebeği bence, gr lar az olsun ama anne sütü bambaşka. Keşke azad o 800 gr ı almasaydı da beni de bırakmasaydı
Canım yorgan değilde bi tık kalın minder yastık fln daha garanti gibi en azından inmeyi öğrenene kadarBaranın yatağını marangoza yaptırdım çok isteyerek heyecanla hamileliliğim boyunca uğraştık beraber hatta doğuma yetişmedi acil doğum sonrası yerden yüksekliğini hesap etmemişiz birde ayakları var iyice yuksek oldu o dönemde oda falan aklıma bile gelmiyodu evladım çıksın yoğun bakımdan da bitti geldi evde farkettım birdahada göndermedım kaldı Sarkıyo baş üstü düşerse yere yorgan mı sersem dediğin gibi bişey olur mu düşsede
Isilik gibi canımteyzeler boyle bisiler olmus oyku nedir ne degildir bilen var miEki Görüntüle 1599022
Ya çok geçmiş olsun canım bi laf ya hani aşk acısıda neymiş sen hiç serçe parmağını sehpaya çarptın mı diye eminim çok acımıştır inşallah Kırılma yokturBikaç sene önce (evlenmeden önce) tatildeyken karyolanın köşesine sinirli olduğum bir zaman sağ ayak serçe parmağımı vurmuştum.. O an çok acımıştı ama yarım saate geçmişti.. Fakat akşamına morarmıştı ve doktora gittiğimizde de kırıldığını öğrenmiştik.. Ve 1 haftadan fazla sargıda kalmıştı ayağım,Allah'tan yaza denk gelmişti de parmak arası terlikle geçirmiştim..
Hani denir ya, bir kadın ömründe en az 1 kez kesin serçe parmağını kırar diye,o hesap
Ve az önceeeeeeeeee bu kezde sol ayağımın serçe parmağını odanın kapısına küüüüt diye bir geçirdim. Aman Allah'ım böyle bir acı yok. Sanki damarlarım çekildi yığıldım yere kaldım kaç dakika. Yavrum Efe'de anlayamadı korktu.
Aaay canım çok acıyor. Buz koyduk falan ama direk şişti zaten. Korkarım ki yine kırıldı ya da çatladı bişey oldu kesinFeci acıyor, üstüne basamıyorum. Babamı bekliyorum doktora gideceğiz.
Hayırlı olsun canım inşallah umduğundan çok daa ii olur@yaz yagmuru @emiragam ve @Pufpuf çook geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin ihtiyacı olan herkese...
Buarada arkadaşlar bi akrabamızın tandığı olan bayanla anlaştık bakıcılık için..çok düşündüm taşındım ve gerildim..on gün sonra ben evdeyken başlayacak deneme sürecinden sonra devam etcez..inş doğru bi karar vermişindir..zaten tercih etme lüksüm yoktubu bakıcıyla yaşama geriyo beni..inş yavrum alışır sorun yaşamaz..ilgilenen herkese teşekkürler..beni motive ettiniz...sizi seviyorum canlar
Benim Arkadaşımın bakıcısı yabancı internetten buldu yatılı kalıyo orta yaşlarda çok şeker bi bayan hiç böyle olacağını ummuyordum diyo çok memnun ama bence sende işe dönmek için denemelisin baktın olmuyo bir yıl daha evde devam edersin az iş alırsın ama yine diyorum bi kez dene he bide annenin bakma ihtimali yok mu onun yanına yardımcı baksanız en azından gözetiminde olurHayırlı olsun inşallah dilediğin gibi olur. Ben de bu kış başlamaya niyetliyim ve daha şimdiden sıkıntı bastı bana. Kreş düşünüyordum küçükler için olanlardan ama kış zamanı ikide bir hastalık kapacak yine izin alıp evde bakması gereken ben olacağım bi anlamı kalmayacak. Bakıcı desen kafam bi milyon düşünürken bile. Eve yabancı birinin girmesi çocuğunla onun başbaşa kalması beni de acayip geriyor. Eşimin ve benim arkadaşlarımdan yatılı yabancı bakıcı tutanlar var ve hepsi çok memnun ve öneriyorlar . Ama ben pratik ve daha rahat olmasına rağmen acayip karşıyım. Zaten yatılı misafirden nefret ederim, evde başkasının aileden bile olsa varlığına tahammül edemem bi de yabancı bi kadınla yaşamak acayip zor gelir bana ama yapan nasıl yapıyor? Bi yandan da gece gündüz bi bakıcı olması ne rahatlıyor diye düşünüyorum. Offff bu gidişle çalışamam da ven kalırız yine oğlumla başbaşa
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah hemen iyileşir kuzuKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Annem uzak canım ama ilk zamanlar gelip kadının başında durabilir. Ama yine de kafam karışık. Arkadaşımın bakıcısının akrabası gelecekmiş Özbekistan'dan , hiç şirket komisyonu vermeden ayarlayabiliriz diyor, bakalım iki üç ay vak tim var daha düşünmek için. Emme işini de azaltma değil de sıra değiştirsen yani önce biraz yemek sonra keyif için ödül gibi meme versen belki memeden kesmeden de çözebilirsin. Gerçi en iyisini anneler ve içgüdüleri bilir biz ya da Dr lar ne söylese boş. Sen ve mira arasındaki mevzu bu ancak sizin ortak kararınız çözer bu işigeçmiş olsun canım aslında kilosu gayet ii maşallah ve bir yaştan sonra aylık 100 gr alımı bile normal Demişti bizim doktor ben senin yerinde olsam emzirmeyi kesmeyi asla düşünmem kendi adıma düşünüyorum çünkü biz hala 8 buçuk bile olmadık ama buna rağmen emin olamıyorum
Bizim doktorunda kanısı bu yönde aslında bana direk kes bile dicekte cesaret atıyo azadcım travmasız atlattı bırakışı üstüne çok güzel süt Aldı bunca zaman bende eer bu şekilde kilo alımı olacağını bilsem bi dakika durmam bıraktırırım aslında süte Alışsın çabamda bu Yüzden Kafam Karışık ne doğru onuda bilmiyorum ay bide maşallah karaoğlana
Canım yorgan değilde bi tık kalın minder yastık fln daha garanti gibi en azından inmeyi öğrenene kadar
Isilik gibi canım
Ya çok geçmiş olsun canım bi laf ya hani aşk acısıda neymiş sen hiç serçe parmağını sehpaya çarptın mı diye eminim çok acımıştır inşallah Kırılma yoktur
Hayırlı olsun canım inşallah umduğundan çok daa ii olur
Benim Arkadaşımın bakıcısı yabancı internetten buldu yatılı kalıyo orta yaşlarda çok şeker bi bayan hiç böyle olacağını ummuyordum diyo çok memnun ama bence sende işe dönmek için denemelisin baktın olmuyo bir yıl daha evde devam edersin az iş alırsın ama yine diyorum bi kez dene he bide annenin bakma ihtimali yok mu onun yanına yardımcı baksanız en azından gözetiminde olur
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah hemen iyileşir kuzu
Bizde geçen konuşuyorduk ikinci olursa bakıcı ayarlıcam anneme yardımcı olur iki çocuğa tek baksın istemen yorulur düşündüğün zaman istersen bende arkadaşıma sorarım belki onun bakıcısının da tanıdığı vardırAnnem uzak canım ama ilk zamanlar gelip kadının başında durabilir. Ama yine de kafam karışık. Arkadaşımın bakıcısının akrabası gelecekmiş Özbekistan'dan , hiç şirket komisyonu vermeden ayarlayabiliriz diyor, bakalım iki üç ay vak tim var daha düşünmek için. Emme işini de azaltma değil de sıra değiştirsen yani önce biraz yemek sonra keyif için ödül gibi meme versen belki memeden kesmeden de çözebilirsin. Gerçi en iyisini anneler ve içgüdüleri bilir biz ya da Dr lar ne söylese boş. Sen ve mira arasındaki mevzu bu ancak sizin ortak kararınız çözer bu işi
Dizi mi oda ne???kalbim egede kaldiyi izliyomusunuz ayy alik alik izledim son sahneyi keske hayat dizilerdeki kadar kolay olsa asklar tozpembe erkekler deli romantik :)
Benimkide bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?