hadi yaa brakiym yavaş yavaş diyorm bende ama bitek onu yiyo buaralar nyse devam etcez gbi gözüküyorYasindan sonra kesin diyolaar canm ama zor
yiyo cigniyo putrlude sorun yokta oyun oynuyor atiyoumarım görümcen evlendikten sonra düzelir biraz durumlar eşinle konuştun mu canım bunları keşke herşeyin değişebileceğine eskisi gibi olabileceğinize inandırsan eşini seninde kafana göre davranman daa bi körüklemez mi sanki
mira genelde tek uyuyo artık o da çok uzun değil bende sıcaktan olduğunu düşünüyorum ki bizim ki gece de çok uyumuyo he bide uyku saati kaçarsa ve çok yorulmuşsa uykuya dalmak da daa bi zorlanıyo
ben hala bulamaç veriyorum zaten az yiyo tek tek vermeyi tercih etmememin sebebi pütür
hiranın öyle bi sorunu yoktu diymi canım bence artık normal kahvaltı verilebilir ben bile haftasonu bulamacı yememek için direnirse omlet kaşar peynir iice ezip minik minik yedirmeyi deniyorum
Geçmiş olsun. Bnde kiralik ask hastasiym cumayi iple cekiyorum güneşin kizlari ve çilek kokusuda favorim :))
bende dizi izlemeyi severim yarışma programlarını da ama yaz dizilerine bakamadım hatta ilk kez şuan izlediğim hiç bi dizi yok boşluktayım :)) yarışma olarak da bi tek ütopyayı izliyorum rising stara baktım biraz pek sarmadı
pufpuff hic dizi izleyemiyorum gunduz tv acik olursa Yumurcak izliyoruz oglen kizimla genelde uyurum aksam sa yemek bulasik kizimin muhallebisi derken saat 10 oluyo elifi uyutuyorum sonra dersin basina geciyorum gece 2 ye kadar. Ha arada izlemek istesem bile esim hep gundemi takip ettigi icin haber yorumlarını izliyorum. Bu arada gecmis olsun zoe bi durum tabi
inşallah görümce evlenince biraz rahatlarsınız canım. Aslında eşin bişey alırken sanada danışsa çok iyi olur. Sonuçta o eve giren para üçünüzün hakkı senin de rızanı almalı. Kaldı ki kardeşi yani alacak tabi ama birlikte karar verilmeli bunada.Bu hafta sonu gorumcem evleniyor esimle aramiz limoniydi bide bu eklendi iuice kotu olduk beni benden aldilar kendime bileninanamiuorum nasil degustirdilerse artik iuice sinir kupu yaptilar bu hafta hep orada birde giderken bana sormuyor vekip gidiyor bugun yine gitmis bana msj ben annemgildeyim cvp vermedim bi evlense de kurtulsaydim esim bana danismadan oraya gidip duruyo hediyeler yapiyo. Bizim eksigimizden kisip onlara yediriyo bende maasimi hic koklatmayacam Bende bundan sonra kafama gore takilacam ona bisey sormayacam bunlar varya insanin sabrini olcuyorlar
1 yaşından sonra vermeyin diyolar ama bende öbür türlü yediremiyorumKizlar kahvalti olarak ne veriyosunuz bulamac seklinde karisimi nezmana kdr vericez
halasının kuşu var. Gökçenin eline geçse öldürecek. Parmağını sokuyo kafese kuş ısırıyo çekip parmağını gülüyo. Sonra geri sokuyo. Kapak kısmını açıyo avuçlamaya çalışıyo. Artık saklıyoruz kuşu. Yoksa sevcem diye kanadını falan kıracak.Hemen kapiyo bu minikler herşeyi papağan gbi oldu buaralar birbir anlaticm babana diyorum parmagimi avucuma bir bir yapiyorm oda aynisini yapip bi bi diyo. Öpücük isinide cozduk herkese öpücük veriyo :) kus aldik bitane onu çok kiskaniyo sütü kuşa vercm diyorm hemen kiziyo alip iciyo :)tavsiye ederim hem de alisti kuşa korkmuyo disardada hayvanlari gösteriyorm sürekli benim gbi korkak olmasin
Ya ben indiremedim uygulamayi ne yazicaz arama yerineEvet yaaaa perşembeyle cumayı iple çekiyorum bende..bide "adı mutluluk" hoşuma gitti ama onun sıkı takipçisi değilim..denk geldi mi izliyorum
Aaay Ütopya'dan nefret ediyorum hiç sevmedim..Çok saçma geldi bana..Acun'un yaptığı en saçma program..Rising star eğlenceli geldi bana..uygulamayı indirdim ben,anlık ordan oy vermek falan güzel oluyor..
Aaay ben dizi de izlemesem hiç bir etkinliğim olmaz nerdeysesosyal aktivitem o benim,zevk alıyorum izlerken..
Ne güzel bnmkide öyle çok seviyo ama ben korkarm kediden köpekten bocekten çok korkagim ben cok sinekten bile kactgim olmustrinşallah görümce evlenince biraz rahatlarsınız canım. Aslında eşin bişey alırken sanada danışsa çok iyi olur. Sonuçta o eve giren para üçünüzün hakkı senin de rızanı almalı. Kaldı ki kardeşi yani alacak tabi ama birlikte karar verilmeli bunada.
1 yaşından sonra vermeyin diyolar ama bende öbür türlü yediremiyorum
halasının kuşu var. Gökçenin eline geçse öldürecek. Parmağını sokuyo kafese kuş ısırıyo çekip parmağını gülüyo. Sonra geri sokuyo. Kapak kısmını açıyo avuçlamaya çalışıyo. Artık saklıyoruz kuşu. Yoksa sevcem diye kanadını falan kıracak.
Bi kere kedi yavrusu sevdireyim dedim. Üzerlerine basmaya çalıştı kuyruğunu çekti kedilerin. Köpek görse peşinden ağlıyo zaten sevmek için.
Benim kız tam hayvan delisi çıktı
Bende çok severim hayvanları kuşlarla aram yok pek. Böceklere karşıda fobim var. Bana kedi köpek tavşan civciv ördek tüylü şeyler olacak.Ne güzel bnmkide öyle çok seviyo ama ben korkarm kediden köpekten bocekten çok korkagim ben cok sinekten bile kactgim olmustr
genc kiz dedigib eger yaninda biri kalmicaksa bakimda tecrubesiz olabilir oyun falan oynatir gelisimine katki saglar ama yemegi bakimi nasil olcakKizlar uc tane bakici adayimiz var biri genc kiz iji yillik cocuk gelisimi okumus ve eve gelecek digeri lojmanda evli iki cocugu var biri kiz digeri erkek kiz alti yadinda ve kizim cok seviyor oda onu seviyor birde abisi var on yaslarinda ikisi de okula gidecek ucuncusu de lojmanda kadinin uc cocugu var ve hepsi yetiskin calisiyor sin ikisi kendi evlerine istiyor kafam cok karisik sizce adaylarimizin eksik veya artilari nelerdir secerken neleri baz alayim
bizimde bi tek salonda var ama ben cesaret edemiyorum çarpıp hasta ederim gibi geliyor gerçi üstünü giydirsem olur belki yer yatağı da denemdim rahat edemedi sanırım hatta bende edemedim yanında yattığım için bilmiyorum ya denesem mi gerçekten sıcaktan olabilirCanm klima varsa evde klimali odada yatmayi deneseniz?bizm oturma odasnda klima var emrenin park yatgni gotrup orda yatyoruz.yatak odasi cok sicak saat basi kalkyodu.ya da daha sık.bu odaya gectgmzden beri 3-4 saatte bir mama icn kalkyo o kadar dene bence miraya da iyi gelr.uzun pijama ve tisortle yatiriyorm uzun kollu giydrnce su gbi oldu.kisayla daha rahat uyuyo
bana da saçma gelmişti dayatmayla izliyodum ortada dizi ve program kalmayınca kişileri de tanıyınca izler buldum kendimi :)) uygulamayı bende indirdim bi kaç kişiye oy verdim ama çok istekle izlemiyorum ara ara aç kapa bide adı mutluluğun sadece ismini gördüm hoşuma gitti miranın bazı fotoğraflarının altına yazdım :))Evet yaaaa perşembeyle cumayı iple çekiyorum bende..bide "adı mutluluk" hoşuma gitti ama onun sıkı takipçisi değilim..denk geldi mi izliyorum
Aaay Ütopya'dan nefret ediyorum hiç sevmedim..Çok saçma geldi bana..Acun'un yaptığı en saçma program..Rising star eğlenceli geldi bana..uygulamayı indirdim ben,anlık ordan oy vermek falan güzel oluyor..
Aaay ben dizi de izlemesem hiç bir etkinliğim olmaz nerdeysesosyal aktivitem o benim,zevk alıyorum izlerken..
yan ekran yaz canım çıkıyoYa ben indiremedim uygulamayi ne yazicaz arama yerine
benimkine annem bakıyo malum ama bakıcı olsa sanki kendi evime isterdim hatta bide kamera kurdurup kontrol ederdimKizlar uc tane bakici adayimiz var biri genc kiz iji yillik cocuk gelisimi okumus ve eve gelecek digeri lojmanda evli iki cocugu var biri kiz digeri erkek kiz alti yadinda ve kizim cok seviyor oda onu seviyor birde abisi var on yaslarinda ikisi de okula gidecek ucuncusu de lojmanda kadinin uc cocugu var ve hepsi yetiskin calisiyor sin ikisi kendi evlerine istiyor kafam cok karisik sizce adaylarimizin eksik veya artilari nelerdir secerken neleri baz alayim
Eğer yemesi içmesi sorunlu değilse bebeğinin. Çok sık hasta olmuyosa ben olsam öncelikli olarak genç kızı değerlendirirdim. Oyun arkadaşı olur. Daha güzel ilgilenir. Şuan bizimkilerin en çok istediği ihtiyacı olab o. Birde sor bence kardeşi var mı. Varsa az çok biliyodur bişeyleri. Eğer sen işe başlamadan eve gelirse hem gösterirsin hem görürsün nasıl eli yatkın mı değil mi. Hemde en önemlisi bebeğin kendi evinde olur. Ben olsam birde kamera taktırırdım oh mis.Kizlar uc tane bakici adayimiz var biri genc kiz iji yillik cocuk gelisimi okumus ve eve gelecek digeri lojmanda evli iki cocugu var biri kiz digeri erkek kiz alti yadinda ve kizim cok seviyor oda onu seviyor birde abisi var on yaslarinda ikisi de okula gidecek ucuncusu de lojmanda kadinin uc cocugu var ve hepsi yetiskin calisiyor sin ikisi kendi evlerine istiyor kafam cok karisik sizce adaylarimizin eksik veya artilari nelerdir secerken neleri baz alayim
Tek mi bizimki o teki bile zorluyor, yarım saatcik uyuduğu çok oluyor...Kızlar merhabalar bayadır yazmıyorum vakit yok inanın iki çocukla zaman falan kalmıyor hiçbişeye size bi sorum var kuzuların uykuları ne alemde ? Tek uykuya düşen oldu mu? Uyumakta zorlanıyorlar mı ? Özellikle gündüzleri iki kere uyuyan kızım nerdeyse teki bile zor uyur hale geldi off çok yoruldum ben bu konuda
Betül iştahsız bi çocuk zaten bende zorlamıyorum yediği kadar balık yapını da düzenli vermedim gerçi ama son ay 300 gr aldı bence iyi :) zaten çok hareketli birazda almamasını buna bağlıyorumŞimdi nasıl peki betülün kilo alımı düzeldimi canım benimki bir ayda 250 gr almış malesef
Yazdım ben canım.yalnız deva poliklinigi yazmışım deva tip merkezi ismi ibrahim bey. Ben memnunum ilgi gosteriyo her seferinde ince ayrintisiyla muayene ediyo.pipisine kadar hatta:)))Canim bilgi tip merkezi ayse hanima goturuyordum cok ilgili ama cok ilac yaziyo yani tek ilacla adla yetinmiyo antibiyotikse bile 2 tane veriyo oyuzden artik ona gitmiyorum S Sevgidili5 in memnun oldugu bi tane vardi ama
Banada çocuklarını buyutup boş olsn 3.kadın daha mantıklı geldi.genç kız olmaz gibi digerininde sabrı anca kendi çocukları na yeter zaten kendimden biliyorumbaşka bi çocuğa bakma fikri benim için mesela sabır taşı olmam lazım.ama 3.iyimiş gercekten. Tabi kişiliğine de bakmak lazım çöpsuz üzüm olmasi da yetmez.Kizlar uc tane bakici adayimiz var biri genc kiz iji yillik cocuk gelisimi okumus ve eve gelecek digeri lojmanda evli iki cocugu var biri kiz digeri erkek kiz alti yadinda ve kizim cok seviyor oda onu seviyor birde abisi var on yaslarinda ikisi de okula gidecek ucuncusu de lojmanda kadinin uc cocugu var ve hepsi yetiskin calisiyor sin ikisi kendi evlerine istiyor kafam cok karisik sizce adaylarimizin eksik veya artilari nelerdir secerken neleri baz alayim
Ya ben indiremedim uygulamayi ne yazicaz arama yerine
Geçmiş olsun morardı dediğinde kırık galiba diye geçmişti içimden...Doktora gidilir..
Doktor daha bakar bakmaz "kırık" der..
Röntgen çekilir..
Sonuç : Kırık
Ve tedavi : Sargı (10 gün)
Eki Görüntüle 1600156
bizimde bi tek salonda var ama ben cesaret edemiyorum çarpıp hasta ederim gibi geliyor gerçi üstünü giydirsem olur belki yer yatağı da denemdim rahat edemedi sanırım hatta bende edemedim yanında yattığım için bilmiyorum ya denesem mi gerçekten sıcaktan olabilir
bana da saçma gelmişti dayatmayla izliyodum ortada dizi ve program kalmayınca kişileri de tanıyınca izler buldum kendimi :)) uygulamayı bende indirdim bi kaç kişiye oy verdim ama çok istekle izlemiyorum ara ara aç kapa bide adı mutluluğun sadece ismini gördüm hoşuma gitti miranın bazı fotoğraflarının altına yazdım :))
yan ekran yaz canım çıkıyo
benimkine annem bakıyo malum ama bakıcı olsa sanki kendi evime isterdim hatta bide kamera kurdurup kontrol ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?