2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yasindan sonra kesin diyolaar canm ama zor
hadi yaa brakiym yavaş yavaş diyorm bende ama bitek onu yiyo buaralar nyse devam etcez gbi gözüküyor

yiyo cigniyo putrlude sorun yokta oyun oynuyor atiyo

Hemen kapiyo bu minikler herşeyi papağan gbi oldu buaralar birbir anlaticm babana diyorum parmagimi avucuma bir bir yapiyorm oda aynisini yapip bi bi diyo. Öpücük isinide cozduk herkese öpücük veriyo :) kus aldik bitane onu çok kiskaniyo sütü kuşa vercm diyorm hemen kiziyo alip iciyo :)tavsiye ederim hem de alisti kuşa korkmuyo disardada hayvanlari gösteriyorm sürekli benim gbi korkak olmasin

Geçmiş olsun. Bnde kiralik ask hastasiym cumayi iple cekiyorum güneşin kizlari ve çilek kokusuda favorim :))

Evet yaaaa perşembeyle cumayı iple çekiyorum bende..bide "adı mutluluk" hoşuma gitti ama onun sıkı takipçisi değilim..denk geldi mi izliyorum

Aaay Ütopya'dan nefret ediyorum hiç sevmedim..Çok saçma geldi bana..Acun'un yaptığı en saçma program.. Rising star eğlenceli geldi bana..uygulamayı indirdim ben,anlık ordan oy vermek falan güzel oluyor..

Aaay ben dizi de izlemesem hiç bir etkinliğim olmaz nerdeyse sosyal aktivitem o benim,zevk alıyorum izlerken..

inşallah görümce evlenince biraz rahatlarsınız canım. Aslında eşin bişey alırken sanada danışsa çok iyi olur. Sonuçta o eve giren para üçünüzün hakkı senin de rızanı almalı. Kaldı ki kardeşi yani alacak tabi ama birlikte karar verilmeli bunada.

Kizlar kahvalti olarak ne veriyosunuz bulamac seklinde karisimi nezmana kdr vericez
1 yaşından sonra vermeyin diyolar ama bende öbür türlü yediremiyorum

halasının kuşu var. Gökçenin eline geçse öldürecek. Parmağını sokuyo kafese kuş ısırıyo çekip parmağını gülüyo. Sonra geri sokuyo. Kapak kısmını açıyo avuçlamaya çalışıyo. Artık saklıyoruz kuşu. Yoksa sevcem diye kanadını falan kıracak.
Bi kere kedi yavrusu sevdireyim dedim. Üzerlerine basmaya çalıştı kuyruğunu çekti kedilerin. Köpek görse peşinden ağlıyo zaten sevmek için.
Benim kız tam hayvan delisi çıktı

Ya ben indiremedim uygulamayi ne yazicaz arama yerine

Ne güzel bnmkide öyle çok seviyo ama ben korkarm kediden köpekten bocekten çok korkagim ben cok sinekten bile kactgim olmustr

Ne güzel bnmkide öyle çok seviyo ama ben korkarm kediden köpekten bocekten çok korkagim ben cok sinekten bile kactgim olmustr
Bende çok severim hayvanları kuşlarla aram yok pek. Böceklere karşıda fobim var. Bana kedi köpek tavşan civciv ördek tüylü şeyler olacak.
Seneye ördek alıp balkona yer yapıcam gökçe sevsin diye. Kışa doğruda hayvanat bahçesine vericem inşallah.

Kizlar uc tane bakici adayimiz var biri genc kiz iji yillik cocuk gelisimi okumus ve eve gelecek digeri lojmanda evli iki cocugu var biri kiz digeri erkek kiz alti yadinda ve kizim cok seviyor oda onu seviyor birde abisi var on yaslarinda ikisi de okula gidecek ucuncusu de lojmanda kadinin uc cocugu var ve hepsi yetiskin calisiyor sin ikisi kendi evlerine istiyor kafam cok karisik sizce adaylarimizin eksik veya artilari nelerdir secerken neleri baz alayim

genc kiz dedigib eger yaninda biri kalmicaksa bakimda tecrubesiz olabilir oyun falan oynatir gelisimine katki saglar ama yemegi bakimi nasil olcak
6 yasinda kizi olanda eger 1.sinifa baslicaksa sıkıntı gibi ilgilenmek istiyo cunku cocuklar dersler falan zor
digeri copsuz uzummus :)
benim ilk aklima gelenler bunlar tabi icine sinirse hic bisey problem degil

bizimde bi tek salonda var ama ben cesaret edemiyorum çarpıp hasta ederim gibi geliyor gerçi üstünü giydirsem olur belki yer yatağı da denemdim rahat edemedi sanırım hatta bende edemedim yanında yattığım için bilmiyorum ya denesem mi gerçekten sıcaktan olabilir

bana da saçma gelmişti dayatmayla izliyodum ortada dizi ve program kalmayınca kişileri de tanıyınca izler buldum kendimi :)) uygulamayı bende indirdim bi kaç kişiye oy verdim ama çok istekle izlemiyorum ara ara aç kapa bide adı mutluluğun sadece ismini gördüm hoşuma gitti miranın bazı fotoğraflarının altına yazdım :))

Ya ben indiremedim uygulamayi ne yazicaz arama yerine
yan ekran yaz canım çıkıyo

benimkine annem bakıyo malum ama bakıcı olsa sanki kendi evime isterdim hatta bide kamera kurdurup kontrol ederdim

Eğer yemesi içmesi sorunlu değilse bebeğinin. Çok sık hasta olmuyosa ben olsam öncelikli olarak genç kızı değerlendirirdim. Oyun arkadaşı olur. Daha güzel ilgilenir. Şuan bizimkilerin en çok istediği ihtiyacı olab o. Birde sor bence kardeşi var mı. Varsa az çok biliyodur bişeyleri. Eğer sen işe başlamadan eve gelirse hem gösterirsin hem görürsün nasıl eli yatkın mı değil mi. Hemde en önemlisi bebeğin kendi evinde olur. Ben olsam birde kamera taktırırdım oh mis.

Çocuklu okula gidende hele ki ilk senesiyse çok iş çıkıyo. Yok ödeviydi şutdu buydu. Kardeşimden biliyorum.
Diğeride mis gibiymiş ayağına dolanan yok. Eğer genç kız içime sinmezse 2. Önceliğim bu olurdu.

Tek mi bizimki o teki bile zorluyor, yarım saatcik uyuduğu çok oluyor...

Şimdi nasıl peki betülün kilo alımı düzeldimi canım benimki bir ayda 250 gr almış malesef
Betül iştahsız bi çocuk zaten bende zorlamıyorum yediği kadar balık yapını da düzenli vermedim gerçi ama son ay 300 gr aldı bence iyi :) zaten çok hareketli birazda almamasını buna bağlıyorum

Canim bilgi tip merkezi ayse hanima goturuyordum cok ilgili ama cok ilac yaziyo yani tek ilacla adla yetinmiyo antibiyotikse bile 2 tane veriyo oyuzden artik ona gitmiyorum S Sevgidili5 in memnun oldugu bi tane vardi ama
Yazdım ben canım.yalnız deva poliklinigi yazmışım deva tip merkezi ismi ibrahim bey. Ben memnunum ilgi gosteriyo her seferinde ince ayrintisiyla muayene ediyo.pipisine kadar hatta:)))

Banada çocuklarını buyutup boş olsn 3.kadın daha mantıklı geldi.genç kız olmaz gibi digerininde sabrı anca kendi çocukları na yeter zaten kendimden biliyorumbaşka bi çocuğa bakma fikri benim için mesela sabır taşı olmam lazım.ama 3.iyimiş gercekten. Tabi kişiliğine de bakmak lazım çöpsuz üzüm olmasi da yetmez.

Annem kizkardeslerim vardı sabah kahvaltıya geldiler öğlen yemegimizide yedik iyi oldu kafam dağıldı taşınma işi den beri kimseyle oturup sohbet etmemistim kımseye de gitmedim 3 haftadan fazla zamandır. Ama yorulmusum gittiler yiğit de uyudu azcık bende yanında uyuycam sanırım.

Doktora gidilir..
Doktor daha bakar bakmaz "kırık" der..
Röntgen çekilir..

Sonuç : Kırık

Ve tedavi : Sargı (10 gün)

Sicaktandir muhtemelen canim.emrenin yatagni klima havasinin gelmedigi yere koyuyorz ustnu ortuyorm zaten uyaniyorm saat basi neredeyse kontrol ediyorum.rahat rahat uyuyo

nsy5555 bana da 3. mantikli geldi ama eve gelmek istememesi kotu.biz de buldk birini kadn orta yasliyms ikiz cocuklara bakyomus su an cok yoruluyoms tek cocuk istyomus.onunla goruscez buyuk ihtimalle.ama eve istiyorum ben.bi sure ben de yanlarinda olcm emre alisana kadar.kamera da taktircz ne olur ne olmaz.genc kiz da tecrubesiz olur diye guvenemiyorum ben.ne bileyim biseye dalar gozunden kacar falan.cocugu olan biri daha guvenilir geliyo hayirlisi olsun hakkinzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…