- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
Kizlar bi.foto koyabilirmisiniz bide kac yildir kullaniyorsunuz
toz hali miburda biri bahstmişti kim hatırlamıyorum. demirin toz halinde olani varmış. yemeklere falan katılıp veriliyomuş. onuda sorabilirsin belki ddaha kolay olur
maşallah fıstığagökçeye oyun oynatırken sürekli bir iki üç diyodum. vurgulayarak ama hızlı hızlı. onu öğrenmiş. evde sürekli bi ikki bi ikki diyoo oyun oynarken çook tatlı söylüyo ya
Bu hafta sonu gorumcem evleniyor esimle aramiz limoniydi bide bu eklendi iuice kotu olduk beni benden aldilar kendime bileninanamiuorum nasil degustirdilerse artik iuice sinir kupu yaptilar bu hafta hep orada birde giderken bana sormuyor vekip gidiyor bugun yine gitmis bana msj ben annemgildeyim cvp vermedim bi evlense de kurtulsaydim esim bana danismadan oraya gidip duruyo hediyeler yapiyo. Bizim eksigimizden kisip onlara yediriyo bende maasimi hic koklatmayacam Bende bundan sonra kafama gore takilacam ona bisey sormayacam bunlar varya insanin sabrini olcuyorlarÇok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah
sanki ölüm döşeğindeler. yanında kardeşide var gidip baksan ne olacak bakmasan ne olacak. zaten tlfnlada aramışsın görürler illa ki sonradan da olsa. bu erkekler aileleri mesele olunca hep böyleler.
hiç boşuna uğraşma bencede. önemseyip anlatmaya çalışınca bahane üretiyo diye düşünüyolar.
eşim de geçen gün ablamı bi ara dedi (eskiden çok derdi bi cinnet getirdim kesmişti) noldu ki hasta falan mı dedim. hayır da geçen konuşurken seni sordu konuşmak istiyodu senle heralde dedi. öylesine sormuştur tlfnum var isterse beni arardı dedim aramadım. böyle saçmalık mı olur ya.
daha pazartesi günü kvlerdeydik. dün akşam aradılar yine gelicez çaya diye. sinir oldum. zaten adetliyim gerginliği vardı üzerimde. gözüm yaşardı ağladım ağlıcam. eşim ne oldu dedi. patladım bende. ne sen onlara hayır demeyi biliyosun ne de onlar bunların işleri güçleri vardır yalnız kalsınlar diye düşünüyolar. daraldım mıç mıç dip dibe sürekli. bağırdım çağırdım bi ton stres attım. adam şaşırdı kaldı.
ben halletcem sen moralini bozmma fallan dedi ama bu kaçıncı halletcem diyişi acaba..
aman biran nce karar ver hazırlıklara baila çook yorucu olacak :)
Sicaklar dişler hem uyku problemi hem istahsizlik yapti bzde duzenimiz sifir .Kızlar merhabalar bayadır yazmıyorum vakit yok inanın iki çocukla zaman falan kalmıyor hiçbişeye size bi sorum var kuzuların uykuları ne alemde ? Tek uykuya düşen oldu mu? Uyumakta zorlanıyorlar mı ? Özellikle gündüzleri iki kere uyuyan kızım nerdeyse teki bile zor uyur hale geldi off çok yoruldum ben bu konuda
Canım hiç karışım vermedim ara ara bebe bisküvisi verdiğim oldu ama şimdi kendimiz ne yiyorsak ondan veriyorum tereyağı bal pekmez ekmek yumurta peynir domates salatalık vs.Kizlar kahvalti olarak ne veriyosunuz bulamac seklinde karisimi nezmana kdr vericez
Benm ayşe bu yaa :) cok hamarattr kendileri
Ben hangi diziye başlasam yayından kaldırılıyor, dizilerin selameti açısından hiç izlemiyorum artık. Internetten yabancı dizi izliyoruz her akşam iki üç bölüm izliyoruz, süre olarak da bi yerli diziye denk düşüyor zaten :)
Aslinda yeni evli sayilirsiniz ama aileler isin icine girince erkekler kendilerini bisey sanıyorlar en iyisi uzak olman canim. Sen bu kadar anlayisli davrandigun halde yine trip atmis kaf daginda yasiyi sanki. Aman valla en iyisi takmamak. Her evlilikte oluyordur canim
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah
sanki ölüm döşeğindeler. yanında kardeşide var gidip baksan ne olacak bakmasan ne olacak. zaten tlfnlada aramışsın görürler illa ki sonradan da olsa. bu erkekler aileleri mesele olunca hep böyleler.
hiç boşuna uğraşma bencede. önemseyip anlatmaya çalışınca bahane üretiyo diye düşünüyolar.
eşim de geçen gün ablamı bi ara dedi (eskiden çok derdi bi cinnet getirdim kesmişti) noldu ki hasta falan mı dedim. hayır da geçen konuşurken seni sordu konuşmak istiyodu senle heralde dedi. öylesine sormuştur tlfnum var isterse beni arardı dedim aramadım. böyle saçmalık mı olur ya.
daha pazartesi günü kvlerdeydik. dün akşam aradılar yine gelicez çaya diye. sinir oldum. zaten adetliyim gerginliği vardı üzerimde. gözüm yaşardı ağladım ağlıcam. eşim ne oldu dedi. patladım bende. ne sen onlara hayır demeyi biliyosun ne de onlar bunların işleri güçleri vardır yalnız kalsınlar diye düşünüyolar. daraldım mıç mıç dip dibe sürekli. bağırdım çağırdım bi ton stres attım. adam şaşırdı kaldı.
ben halletcem sen moralini bozmma fallan dedi ama bu kaçıncı halletcem diyişi acaba..
aman biran nce karar ver hazırlıklara baila çook yorucu olacak :)
burda biri bahstmişti kim hatırlamıyorum. demirin toz halinde olani varmış. yemeklere falan katılıp veriliyomuş. onuda sorabilirsin belki ddaha kolay olur
gökçeye oyun oynatırken sürekli bir iki üç diyodum. vurgulayarak ama hızlı hızlı. onu öğrenmiş. evde sürekli bi ikki bi ikki diyoo oyun oynarken çook tatlı söylüyo ya
Kızlar merhabalar bayadır yazmıyorum vakit yok inanın iki çocukla zaman falan kalmıyor hiçbişeye size bi sorum var kuzuların uykuları ne alemde ? Tek uykuya düşen oldu mu? Uyumakta zorlanıyorlar mı ? Özellikle gündüzleri iki kere uyuyan kızım nerdeyse teki bile zor uyur hale geldi off çok yoruldum ben bu konuda
Kizlar kahvalti olarak ne veriyosunuz bulamac seklinde karisimi nezmana kdr vericez
Zeytin yediremiyorum biturlu tek tek verince atiyo çoğunu yediği azdir yani etrafa saciliyo. Bulamaç yapiyorm bi kaç gundr bitiriyo zaten tek yediği kahvalti başka bisey yok. Ama merak ediyorum bu şekilde nezamana kdr yemeli doktradaa sormadm unuttmCanım hiç karışım vermedim ara ara bebe bisküvisi verdiğim oldu ama şimdi kendimiz ne yiyorsak ondan veriyorum tereyağı bal pekmez ekmek yumurta peynir domates salatalık vs.
Zeytin yediremiyorum biturlu tek tek verince atiyo çoğunu yediği azdir yani etrafa saciliyo. Bulamaç yapiyorm bi kaç gundr bitiriyo zaten tek yediği kahvalti başka bisey yok. Ama merak ediyorum bu şekilde nezamana kdr yemeli doktradaa sormadm unuttm
umarım görümcen evlendikten sonra düzelir biraz durumlar eşinle konuştun mu canım bunları keşke herşeyin değişebileceğine eskisi gibi olabileceğinize inandırsan eşini seninde kafana göre davranman daa bi körüklemez mi sankiBu hafta sonu gorumcem evleniyor esimle aramiz limoniydi bide bu eklendi iuice kotu olduk beni benden aldilar kendime bileninanamiuorum nasil degustirdilerse artik iuice sinir kupu yaptilar bu hafta hep orada birde giderken bana sormuyor vekip gidiyor bugun yine gitmis bana msj ben annemgildeyim cvp vermedim bi evlense de kurtulsaydim esim bana danismadan oraya gidip duruyo hediyeler yapiyo. Bizim eksigimizden kisip onlara yediriyo bende maasimi hic koklatmayacam Bende bundan sonra kafama gore takilacam ona bisey sormayacam bunlar varya insanin sabrini olcuyorlar
mira genelde tek uyuyo artık o da çok uzun değil bende sıcaktan olduğunu düşünüyorum ki bizim ki gece de çok uyumuyo he bide uyku saati kaçarsa ve çok yorulmuşsa uykuya dalmak da daa bi zorlanıyoKızlar merhabalar bayadır yazmıyorum vakit yok inanın iki çocukla zaman falan kalmıyor hiçbişeye size bi sorum var kuzuların uykuları ne alemde ? Tek uykuya düşen oldu mu? Uyumakta zorlanıyorlar mı ? Özellikle gündüzleri iki kere uyuyan kızım nerdeyse teki bile zor uyur hale geldi off çok yoruldum ben bu konuda
ben hala bulamaç veriyorum zaten az yiyo tek tek vermeyi tercih etmememin sebebi pütürKizlar kahvalti olarak ne veriyosunuz bulamac seklinde karisimi nezmana kdr vericez
Canim bilgi tip merkezi ayse hanima goturuyordum cok ilgili ama cok ilac yaziyo yani tek ilacla adla yetinmiyo antibiyotikse bile 2 tane veriyo oyuzden artik ona gitmiyorum @ayferzey in memnun oldugu bi tane vardi ama
umarım görümcen evlendikten sonra düzelir biraz durumlar eşinle konuştun mu canım bunları keşke herşeyin değişebileceğine eskisi gibi olabileceğinize inandırsan eşini seninde kafana göre davranman daa bi körüklemez mi sanki
mira genelde tek uyuyo artık o da çok uzun değil bende sıcaktan olduğunu düşünüyorum ki bizim ki gece de çok uyumuyo he bide uyku saati kaçarsa ve çok yorulmuşsa uykuya dalmak da daa bi zorlanıyo
ben hala bulamaç veriyorum zaten az yiyo tek tek vermeyi tercih etmememin sebebi pütür
hiranın öyle bi sorunu yoktu diymi canım bence artık normal kahvaltı verilebilir ben bile haftasonu bulamacı yememek için direnirse omlet kaşar peynir iice ezip minik minik yedirmeyi deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?