2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

neyseki erken yatıyor bizimki

canım sen tek tek vermeye başla ve devam et alışıyor merak etme biriki oynar atar alışır iyice aklı ermeden bulamaçı bırak yoksa sürekli öyle ister çiğnemek zor gelir zeytini ben de sık vermiyorum ara sıra

Aynen canım uyku saati geçerse daha fena oluuor tabi valla bu bir dönem olsun ve geçsin diye bekliyorum

Tek mi bizimki o teki bile zorluyor, yarım saatcik uyuduğu çok oluyor...
İşte tekini bile zor uyumaya başladı diye üzülüyorum ben de demekki yalnız değiliz dönemseldir belki

Doktora gidilir..
Doktor daha bakar bakmaz "kırık" der..
Röntgen çekilir..

Sonuç : Kırık

Ve tedavi : Sargı (10 gün)

Eki Görüntüle 1600156
Geçmiş olsun tekrar.
İnşallah çabuk iyileşir
Baya şişmiş belli kırıldığı gerçekten.
Senin diğer parmak hala böyle şiş mi?
Benim ki inmedi nedense kaldı öyle

nsy5555 canım bence genç kız tecrübesiz olabilir ben guvenemezdim. İkinci bayanin çocukları küçük. Bizim bakıcımızinda 6 yaşında bi kızı var. Bu sene okula başlıyor eşi gardiyan olduğu için eşi götürebilir okula ama eşi evde olmasa ne yapardık bilmem. Onları hesap et. Bence en uygunu 3. Bayan. Evi evine yakın mi. Bizim bakıcımız da kendi evinde bakıyor ama aynı apartmanda olunca sıkıntı olmadı. Hatta bazen iyiki eve gelmiyor diyorum çünkü evim hep derli toplu olmaya biliyor. Ama aynı apartmanda olmasaydık illa evine gelsin isterdim.

Peyniri hemen tukuruyo hic sevmiyo. Zeytinide sevmiyo bnde labne katiyodm bulamaca ama yarn tek tek vericm bakalm bayadr denememistm

Komşu gelip asker çetneviri yapcaz buyrun demişti. Meğer asker eğlencesiymiş oda. Aşağıya çalgıcılar geldi. 11 e kadar sürermiş. gÖkçeyi nasıl uyutcam hiç bilmiyorum

Geçmiş olsun morardı dediğinde kırık galiba diye geçmişti içimden...

Bende acısını hissettiğim an,daha şişmeden morarmadan anladım zaten kırıldığını..ilkinden tecrübeliyim malum

Nasil sismis cok geçmiş olsun

Teşekkür ederim..Şişlik neyse de acıyor

Geçmiş olsun tekrar.
İnşallah çabuk iyileşir
Baya şişmiş belli kırıldığı gerçekten.
Senin diğer parmak hala böyle şiş mi?
Benim ki inmedi nedense kaldı öyle

Öbürkü şiş değil de bi garip kaldı..Yamuk yumuk

Geçmiş olsun ya bari efe halden anlasa da yormada annesini

Ay evet bi garip. Eşim dalga geçip duruyo. Seninki yine ayrı takılıyo diye.
Sanırım diğer parmağa sarmakla kaldıkları için tam tutmuyo

@oslew canim sen tutu yapmistin ya onun icin kristal tulu nerden almistin ben perdecilere baktim tul diyince aklima perdeci geldi ama yoktu

@oslew canim sen tutu yapmistin ya onun icin kristal tulu nerden almistin ben perdecilere baktim tul diyince aklima perdeci geldi ama yoktu

Kizlat yapistirmali harf keceler oluyormus ya nerde satilir biliyormusunuz
kumascidan aldim ben perdeci de yoktur ama benimkinin turu yanlisti galiba kabarik durmadi pek ama idar etti bikac zaten yetti
ben simli kopuk harf almistim o da sus satan yerlerde vardi

Doktora gidilir..
Doktor daha bakar bakmaz "kırık" der..
Röntgen çekilir..

Sonuç : Kırık

Ve tedavi : Sargı (10 gün)

Eki Görüntüle 1600156
Ya artık nasıl acıdıysa oradan bile anladın kırığı geçmiş olsun tekrar

Kizlat yapistirmali harf keceler oluyormus ya nerde satilir biliyormusunuz
Yapıştırmalı Keçe kırtasiye de var ama harfli var mı bilmiyorum bi instagramda baksan kesin satan vardır
Ah kuzum benim serin diye mi kaçtı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…