Aynen son olarak bes kardes de kaldirldi
Smdiye kadar hic yapmadgi seyleri yapiyo.eskiden uzaktayz dye bahanesi oluyodu sanirim.smdi yakin olunca bahane de uyduramiyo her haltta yanlarindayiz
Hayir bi de isin tuhafi halalari trip atmadi veya esime bisey soylemediler ki:)benmle ilgili konussalar da benmki bozulsa anlycam.kadn kendi dedi bana senin kucuk cocugn var o yuzden haber verip telaslandirmak istemedim.onlarin atmadgi tribi benmki atiyo.daha onceleri uzulurdum boyle durumlarda artik o kadar duyarsizlastm ki sabah esim ise giderken cektim kafama pikeyi onu gormemek icin
Evet canm nutrigen ferromixin di sanirim @GOLD_WOMEN
Benmki ciz a tiss diyo sadece:))
Biz hala iki uykudayz canm.gece 11.30 12 gbi uyuyo
Ben omlet veriyorm canm peynirli yaninda da sutlu cicibebe ceviz falan ekliyorum.bazen de ayri veriyorm ama domatesi ezmem gerekiyo lokma lokma yiyemiyo peynir yiyebiliyo sadece o da yumusaksa
canım sen tek tek vermeye başla ve devam et alışıyor merak etme biriki oynar atar alışır iyice aklı ermeden bulamaçı bırak yoksa sürekli öyle ister çiğnemek zor gelir zeytini ben de sık vermiyorum ara sıraZeytin yediremiyorum biturlu tek tek verince atiyo çoğunu yediği azdir yani etrafa saciliyo. Bulamaç yapiyorm bi kaç gundr bitiriyo zaten tek yediği kahvalti başka bisey yok. Ama merak ediyorum bu şekilde nezamana kdr yemeli doktradaa sormadm unuttm
umarım görümcen evlendikten sonra düzelir biraz durumlar eşinle konuştun mu canım bunları keşke herşeyin değişebileceğine eskisi gibi olabileceğinize inandırsan eşini seninde kafana göre davranman daa bi körüklemez mi sanki
mira genelde tek uyuyo artık o da çok uzun değil bende sıcaktan olduğunu düşünüyorum ki bizim ki gece de çok uyumuyo he bide uyku saati kaçarsa ve çok yorulmuşsa uykuya dalmak da daa bi zorlanıyo
ben hala bulamaç veriyorum zaten az yiyo tek tek vermeyi tercih etmememin sebebi pütür
hiranın öyle bi sorunu yoktu diymi canım bence artık normal kahvaltı verilebilir ben bile haftasonu bulamacı yememek için direnirse omlet kaşar peynir iice ezip minik minik yedirmeyi deniyorum
İşte tekini bile zor uyumaya başladı diye üzülüyorum ben de demekki yalnız değiliz dönemseldir belkiTek mi bizimki o teki bile zorluyor, yarım saatcik uyuduğu çok oluyor...
kamera kesinlikle şart canim bencede.güvenip bırakmam asla.senin nie 4.bakıcı canim?nasıl anladın olumsuzlukları?
Ilki bir tanıdık aracılığıyla gelmişti oğlum daha 2 aylıktı. Ben de çok memnun değildim içime sinmemişti bakıcıdan çok yardımcı eleman olabilirdi ancak. Ona da iş zor geldi herhalde ben yapamayacağım dedi gitti. Diğerlerini şirket aracılığıyla buldum. 2. Hiç vaktinde gelmedi 2 haftalık iş hayatında birkaç defa izin aldı. Bir gün yine sabah gelmedi saat 9 oldu aradım kedisi kaçmış onu aramaya gitmiş öğlen 1 i geçiyordu geldiğinde 2. Haftanın sonunda maaşını verdim gönderdim. 3. 2.5 ay çalıştı. O da iyi bir kadın dı ama kocasından ayrılmış boşanma aşamasında iki küçük çocuğu babasına bırakmış ilk kocasından olan kızı yanında. Anlayacağın derdi çoktu kafası hep dalgın hep unutkan. Elinden telefon hiç düşmüyordu sigara içmiyorum dediği halde içerken yakaladım. Bu arada 2. Bakıcıyı da yakalamıştım bırakmak üzereyim arada içiyorum demişti. Ayrıca 3. Bakıcının eşinin durumu iyimiş burda zor geldi çalışmak iş yapmak tembel ve yavaştı. Bakıcı ararken aile durumuna bakın. Şimdiki görüşmeye eşiyle gelmişti. Biri 10 diğeri 5 yaşında iki kızı var. Evimize gelip gidiyorlar. Allah kimseyi şaşırtmasın çok memnunuz. Oğlumla çok ilgili, hiç yerinde oturmaz kıkıpkıpır yaşı da genç tertipli düzenli eli lezzetli. Bizim paşa bezini bile ona değiştirtiyor bende kıyamet kopuyor. Bu hafta eşi izinde küçük kızıyla birlikte köye gittiler. Bakıcımız büyük kızıyla birlikte burda kalıyor. Aile gibi olduk. Allah herkese bizimki gibi bir bakıcı nasip etsin
Doktora gidilir..
Doktor daha bakar bakmaz "kırık" der..
Röntgen çekilir..
Sonuç : Kırık
Ve tedavi : Sargı (10 gün)
Eki Görüntüle 1600156
Geçmiş olsun tekrar.Doktora gidilir..
Röntgen çekilir..
Eki Görüntüle 1600156
Peyniri hemen tukuruyo hic sevmiyo. Zeytinide sevmiyo bnde labne katiyodm bulamaca ama yarn tek tek vericm bakalm bayadr denememistmneyseki erken yatıyor bizimki
canım sen tek tek vermeye başla ve devam et alışıyor merak etme biriki oynar atar alışır iyice aklı ermeden bulamaçı bırak yoksa sürekli öyle ister çiğnemek zor gelir zeytini ben de sık vermiyorum ara sıra
Aynen canım uyku saati geçerse daha fena oluuor tabi valla bu bir dönem olsun ve geçsin diye bekliyorum
İşte tekini bile zor uyumaya başladı diye üzülüyorum ben de demekki yalnız değiliz dönemseldir belki
Geçmiş olsun morardı dediğinde kırık galiba diye geçmişti içimden...
Nasil sismis cok geçmiş olsun
Geçmiş olsun tekrar.
İnşallah çabuk iyileşir
Baya şişmiş belli kırıldığı gerçekten.
Senin diğer parmak hala böyle şiş mi?
Benim ki inmedi nedense kaldı öyle
Geçmiş olsun ya bari efe halden anlasa da yormada annesiniBende acısını hissettiğim an,daha şişmeden morarmadan anladım zaten kırıldığını..ilkinden tecrübeliyim malum
Teşekkür ederim..Şişlik neyse de acıyor
Öbürkü şiş değil de bi garip kaldı..Yamuk yumuk
Ay evet bi garip. Eşim dalga geçip duruyo. Seninki yine ayrı takılıyo diye.Bende acısını hissettiğim an,daha şişmeden morarmadan anladım zaten kırıldığını..ilkinden tecrübeliyim malum
Teşekkür ederim..Şişlik neyse de acıyor
Öbürkü şiş değil de bi garip kaldı..Yamuk yumuk
@oslew canim sen tutu yapmistin ya onun icin kristal tulu nerden almistin ben perdecilere baktim tul diyince aklima perdeci geldi ama yoktu
kumascidan aldim ben perdeci de yoktur ama benimkinin turu yanlisti galiba kabarik durmadi pek ama idar etti bikac zaten yettiKizlat yapistirmali harf keceler oluyormus ya nerde satilir biliyormusunuz
Ya artık nasıl acıdıysa oradan bile anladın kırığı geçmiş olsun tekrarDoktora gidilir..
Röntgen çekilir..
Eki Görüntüle 1600156
Yapıştırmalı Keçe kırtasiye de var ama harfli var mı bilmiyorum bi instagramda baksan kesin satan vardırKizlat yapistirmali harf keceler oluyormus ya nerde satilir biliyormusunuz
Ah kuzum benim serin diye mi kaçtı acepyastik nerdee oyku nerdeee :)Eki Görüntüle 1600330
yavrum benim ya kim bilir nasıl sıcak.yastik nerdee oyku nerdeee :)Eki Görüntüle 1600330
işte bunları bekliyodum:) çok tatlı çıkmış:)Bir minik şapşik bebekEki Görüntüle 1600333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?