Evet inş yanımdayken alışırız ve güzel olur herşey..yinede kamera taktırayım diyorum ben, bakarım gün içinde diye:)Bizim de bu 4. Bakıcımızı. Aralık ayından beri bizimle. Çok şükür çok memnunuz inşallah hep böyle devam eder. Ilk haftadan anlaşılıyor nasıl oldukları. Sen evdeyken başlaması çok güzel. Ben daha işe başlamadım Eylül'de başlayacağım. Çok güveniyorum gözüm kesinlikle arkada kalmayacak ama yine de kamera taktırmayı düşünüyorum. İnşallah sizinki de iyi çıkar bebişin çabuk alışır.
teşekkürler canım haftasonu kızkardeşim gelirse istediğim gibi foto çekebilirim diye düşünüyorumyavrum benim ya kim bilir nasıl sıcak.
işte bunları bekliyodum:) çok tatlı çıkmış:)
yaa eğlence kötü olmuş gerçekten mira tv sesine bile uyumuyo inşallah erken biter eğlenceSabah 6 buçuktan beri gökçeyle uğraşıyorum. Bu sefer fazla doz oldu galiba. Müzikte hala devam ediyo. Bu seste hayatta uyumaz bu sıpa
Babasına pasladım. Ağlasada alsın götürsün biraz benim yanımdan diye. Dermanım falan kalmadıuykum var diye ağlıyo resmen çocuk
Canım benimki ilk haftaydı cicim Ayı bile değil günleri yani :)) bide şöyle benim eşimin annemin Vefat etti biliyorsunuz kendi annesi gibi görüyo artık annemiBenim kocam tam öküz hatta bu bile az kalir ya neyse kirildigimi soyledim diye duymadigim hakaret kalmadi hayatimin hatasini o nikah masasında evet dedigim dk da yapmisim allahim kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin en son msj attim git dava ac inceldigi yerden kopsun diye dedikleri yenilir yutulur degil 1 gun iyi gibi olup 1 hafta kavga etmekten yildim artik @minnakkartal sen demistin ya ailemi ozledim diye esinde gideriz.demis maşallah allah bozmasin muhatbetinizi ama ben bunu okuyunca bile okadar uzuldumki cunku ayni seyi ben soyledigimde cevap şuydu bi daha bana annrmleri ozledim dersen kapi orda ceker gidersin allahim bu adama bunca yil nasil katlandim dayanamıyorum artik
Valla bizimki de zıvanadan çıktı Herşeyin tepesinde gözümü ayıramıyorum üstündenBu cocuklar ne zaman durulacak acaba oraya cikiyim buraya tirmaniyim derdinde koltugun yaninda salon takimin konsolu vardi koltuga cikip ordan oraya tirmaniyim derdindeydi orada bayagi yuksek zaten yer dar degistiremiyodum bugun tuvalete gittim ik dk bile degil ya hemen var tirman anne anne diye de sesi geliyo bi baktim yine orda iyki susmemis ben aliyom ordn o variyo artik aynasini soktuk aksam esimle kilere sardim koydum alt tarafini da tv nin altina koydum tv duavr da asili kenarlarinda tirmanip cikacagi bisey de yok az once koltukta oturuyo bu sefer sirt kismina cikmaya cabaliyo allahim kizin hizina yetisemiyom kiler kucuk eger buyuk olsa koltuklari da kaldircam o raddeye geldim ev zaten g.t kadar onu ora tikistir bunu sura tikistir simdiki aklim olsa iki cekyat alirdim ohh mis valla esya bana degil ben esyaya hizmet ediyom
yastik nerdee oyku nerdeee :)Eki Görüntüle 1600330
Masallah cok tatli ya:))hele o bidi bidi videolarina bayiliyorum:)))Bir minik şapşik bebekEki Görüntüle 1600333
teşekkürler canım haftasonu kızkardeşim gelirse istediğim gibi foto çekebilirim diye düşünüyorum
yaa eğlence kötü olmuş gerçekten mira tv sesine bile uyumuyo inşallah erken biter eğlence
Bende mirayı Babasına verdim yarın kontrole gidicem ağda yapım diye ama durmayacağı belli oldu tüy dökücü Yaptım hızlıca O arada bile ağladı kuzum bian önce epilasyona gitmek istiyorum
Benim dedigimde dugunun ertesi gunuydu canim ne yazikki surekli kendime unutturmaya calisip kandirmaktan cok.yoruldum gercekten ama destegin.icin sagolCanım benimki ilk haftaydı cicim Ayı bile değil günleri yani :)) bide şöyle benim eşimin annemin Vefat etti biliyorsunuz kendi annesi gibi görüyo artık annemi
Ne yaşadığını sen bilirsin en ii ama benim Anladığım kadarıyla senin eşin çabuk sinirlenip büyük laflar ediyor sonra senin gönlünü almaya çalışıyo inşallh toparlarsınız yuva yapmakta dağıtmak da kolay değil
Valla bizimki de zıvanadan çıktı Herşeyin tepesinde gözümü ayıramıyorum üstünden
Bura bi yagmur yagfi aksamustu bi anda buz gibi oldu hava ama ne iyi geldi suan serin balkonlari bile acmadim bayagi sogudu hava ayy sicaklar nasi mahvetmis bizi yaaayy benim ev tam carsida etrafimda restaurant dolu ruzgarda twrs esiyo bu aksam nefret ettim mangaldan yemin ediyorum et tavuk balik ne kokusu ararsan evin icinde
Benim kocam tam öküz hatta bu bile az kalir ya neyse kirildigimi soyledim diye duymadigim hakaret kalmadi hayatimin hatasini o nikah masasında evet dedigim dk da yapmisim allahim kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin en son msj attim git dava ac inceldigi yerden kopsun diye dedikleri yenilir yutulur degil 1 gun iyi gibi olup 1 hafta kavga etmekten yildim artik @minnakkartal sen demistin ya ailemi ozledim diye esinde gideriz.demis maşallah allah bozmasin muhatbetinizi ama ben bunu okuyunca bile okadar uzuldumki cunku ayni seyi ben soyledigimde cevap şuydu bi daha bana annrmleri ozledim dersen kapi orda ceker gidersin allahim bu adama bunca yil nasil katlandim dayanamıyorum artik
Bu cocuklar ne zaman durulacak acaba oraya cikiyim buraya tirmaniyim derdinde koltugun yaninda salon takimin konsolu vardi koltuga cikip ordan oraya tirmaniyim derdindeydi orada bayagi yuksek zaten yer dar degistiremiyodum bugun tuvalete gittim ik dk bile degil ya hemen var tirman anne anne diye de sesi geliyo bi baktim yine orda iyki susmemis ben aliyom ordn o variyo artik aynasini soktuk aksam esimle kilere sardim koydum alt tarafini da tv nin altina koydum tv duavr da asili kenarlarinda tirmanip cikacagi bisey de yok az once koltukta oturuyo bu sefer sirt kismina cikmaya cabaliyo allahim kizin hizina yetisemiyom kiler kucuk eger buyuk olsa koltuklari da kaldircam o raddeye geldim ev zaten g.t kadar onu ora tikistir bunu sura tikistir simdiki aklim olsa iki cekyat alirdim ohh mis valla esya bana degil ben esyaya hizmet ediyom
bende anneme gitmistim tam otobuse bindim yagmur indirdi ne firtina vardi ama karaburana kadar yagmur vardi burda bisey yok simsek cakiyodu ama gece yagar belkiBura bi yagmur yagfi aksamustu bi anda buz gibi oldu hava ama ne iyi geldi suan serin balkonlari bile acmadim bayagi sogudu hava ayy sicaklar nasi mahvetmis bizi yaa
Ebet canim evlenene kadar böyle biri değildi zaten kopruyu gecene kadar oldu bizdeCanm severek mi evlendiniz?yani daha ince de boylemiydi esin?cabuk parlyo ve kalbini kiriyo anladigim kadariyla.sonra da pisman oluyo ama tekrarlyo
Bizde de tv sehpasi ve kose koltuk var sadece sehpalari falan kaldrdm.oda bombos:)ama bu defa da dedgn gbi koltuk tepelerine ckyo ordan arkaya atlamaya calisiyo bi de sipa
Ebet canim evlenene kadar böyle biri değildi zaten kopruyu gecene kadar oldu bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?