2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kamera kesinlikle şart canim bencede.güvenip bırakmam asla.senin nie 4.bakıcı canim?nasıl anladın olumsuzlukları?

zaten ne oluyorsa şu akrabalardan oluyor.zaten kendi derdimiz yetiyor,bide onların dertleri yle geriliyor iyice.tasinma işi yakinmi canim?okul açılınca mi?

Geçmiş olsun. Bnde kiralik ask hastasiym cumayi iple cekiyorum güneşin kizlari ve çilek kokusuda favorim :))

bende dizi izlemeyi severim yarışma programlarını da ama yaz dizilerine bakamadım hatta ilk kez şuan izlediğim hiç bi dizi yok boşluktayım :)) yarışma olarak da bi tek ütopyayı izliyorum rising stara baktım biraz pek sarmadı

Ben güven hastanesine götürüyorum canım, dr ismini istersen burda etik olmayabilir dm ile verebilirim...

Kızlar oğlumun doğum günü yaklaşıyor ve ben hala tam olarak nasıl yapacağımı belirleyemedim

Bi kere anlattm canim inanip inanmamak ona kalms bu saatten sonra kendimi mi ispatlycam ona

Eylule kadar belli olcagni soyledi mudurm tez zamanda belli olsun da gideym artk canim

Aynen ben de utopyayi izlyorm bi de denk gelrse gunesin kizlari:)

Allahım dizi :))
Ben yerli dizileri pek izleyemiyorum. Saatleri uzun olunca sıkılıyorum. Yabancı dizi izlemeyi çok severim. Ama onuda izleyemiyorum çocuk doğduğundan beri. Haftada bir izleyebilirsem bi film izliyorum anca...
Bi ara kırgın çiçeklere denk gelmiştim. Ağlamaktan mahfolmuştum. Eşim psikolojin bozuluyo diye izletmiyo.
Annemlerdeyken Güneşin kızlarını izliyolardı hoşuma gitmişti. Ama onuda devam ettiremedim ..
Survivor iyiydi ya :)

Ben hangi diziye başlasam yayından kaldırılıyor, dizilerin selameti açısından hiç izlemiyorum artık. Internetten yabancı dizi izliyoruz her akşam iki üç bölüm izliyoruz, süre olarak da bi yerli diziye denk düşüyor zaten :)

Dizi mi:) Ben en son hamileyken izliyorduk eşimle dizi, artık takip etmiyoruz, arada sinema izliyoruz ya da sinemaya gidiyoruz o kadar

pufpuff hic dizi izleyemiyorum gunduz tv acik olursa Yumurcak izliyoruz oglen kizimla genelde uyurum aksam sa yemek bulasik kizimin muhallebisi derken saat 10 oluyo elifi uyutuyorum sonra dersin basina geciyorum gece 2 ye kadar. Ha arada izlemek istesem bile esim hep gundemi takip ettigi icin haber yorumlarını izliyorum. Bu arada gecmis olsun zoe bi durum tabi

Aslinda yeni evli sayilirsiniz ama aileler isin icine girince erkekler kendilerini bisey sanıyorlar en iyisi uzak olman canim. Sen bu kadar anlayisli davrandigun halde yine trip atmis kaf daginda yasiyi sanki. Aman valla en iyisi takmamak. Her evlilikte oluyordur canim

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah

sanki ölüm döşeğindeler. yanında kardeşide var gidip baksan ne olacak bakmasan ne olacak. zaten tlfnlada aramışsın görürler illa ki sonradan da olsa. bu erkekler aileleri mesele olunca hep böyleler.
hiç boşuna uğraşma bencede. önemseyip anlatmaya çalışınca bahane üretiyo diye düşünüyolar.
eşim de geçen gün ablamı bi ara dedi (eskiden çok derdi bi cinnet getirdim kesmişti) noldu ki hasta falan mı dedim. hayır da geçen konuşurken seni sordu konuşmak istiyodu senle heralde dedi. öylesine sormuştur tlfnum var isterse beni arardı dedim aramadım. böyle saçmalık mı olur ya.
daha pazartesi günü kvlerdeydik. dün akşam aradılar yine gelicez çaya diye. sinir oldum. zaten adetliyim gerginliği vardı üzerimde. gözüm yaşardı ağladım ağlıcam. eşim ne oldu dedi. patladım bende. ne sen onlara hayır demeyi biliyosun ne de onlar bunların işleri güçleri vardır yalnız kalsınlar diye düşünüyolar. daraldım mıç mıç dip dibe sürekli. bağırdım çağırdım bi ton stres attım. adam şaşırdı kaldı.
ben halletcem sen moralini bozmma fallan dedi ama bu kaçıncı halletcem diyişi acaba..
Kızlar oğlumun doğum günü yaklaşıyor ve ben hala tam olarak nasıl yapacağımı belirleyemedim
aman biran nce karar ver hazırlıklara baila çook yorucu olacak :)

ben evde sürekli tv den radyoyu açarım. iş yaparkken falan müzik dinlmek hoşuma gidiyo. gökçenin yemeğini yedirirkende tvye mama sandalyesini ters olarak çeviriyorum. tvyi açayım arada bakarım diye.
radyo kısmındayken hiç geriye dönüp bakmaya falan çalışmıyo. ne zaman tv kısmına geçsem anında gerii dönüyo. tv den müzik kanalı bile açsam anlıyo radyo olmadığını. nerden anlıyo anlamadım.

Ben etlik Ayvalı da deva var orda ibrahim bey var ona goturyyorum canım iyi bi doktor ama büyük bi hastane değil tabi burasi ilgi ve bakım çok iyi temiz bi yer. Deva poliklinigi.

ay kesinlikle ben büyük keyifle izliyodum bitmeyeydi ne ii olurdu izleyecek hiçbişiyim kalmayınca ütopyaya sardım bende bide oradaki tuncay kardeşimin yakın arkadaşı geldiğinde izlettiriyodu öyle takıldım

bu arada gece mira da çok huysuzdu saat başı kalktı emzirmek yetmedi ayakta dolandım sırtını sıvazladım kaç kez hatırlamıyorum bile bide ilk uyuttuğumda banyoya gittim o sıra kalkmış eşim ne yaptıysa durmamış zaten ağlama sesleri geliyodu resmen çarçabuk bi su dökünüp çıktım beni görür görmez atladı kucağıma salonda öyle dolandık biraz salladım uyudu tabş sonra sık sık uyanma kesin bi derdi vardı zaten kapıdan girdiğimizde beni seçmesinden belliydi

bayan_balon he bunun içine demir damlasını da damlatıyorum 3 ü 1 arada veriyorum yani
Bİ SORAYIM DOKTORA CANIM DÜN MESELA ŞEFFTALİ ARMUT PÜRESİNİN İÇİNE KATTIM ÖYLE VERDİM ÇOK ŞÜKÜR KUSMADI

Şimdi nasıl peki betülün kilo alımı düzeldimi canım benimki bir ayda 250 gr almış malesef

tekrar başlasada izlesek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…