kamera kesinlikle şart canim bencede.güvenip bırakmam asla.senin nie 4.bakıcı canim?nasıl anladın olumsuzlukları?Bizim de bu 4. Bakıcımızı. Aralık ayından beri bizimle. Çok şükür çok memnunuz inşallah hep böyle devam eder. Ilk haftadan anlaşılıyor nasıl oldukları. Sen evdeyken başlaması çok güzel. Ben daha işe başlamadım Eylül'de başlayacağım. Çok güveniyorum gözüm kesinlikle arkada kalmayacak ama yine de kamera taktırmayı düşünüyorum. İnşallah sizinki de iyi çıkar bebişin çabuk alışır.
zaten ne oluyorsa şu akrabalardan oluyor.zaten kendi derdimiz yetiyor,bide onların dertleri yle geriliyor iyice.tasinma işi yakinmi canim?okul açılınca mi?Mesela iki gun onceki olayi anlatym:) apartmanda esimin iki bekar halasi da oturuyo karsi dairede.buyuk halasi aksamustu markete gitmis ve orda fenalasmis hastaneye kaldrmslar.kucugu de apar topar hastaneye gitms.benm de misafrm vardi esim aksam gelmycekti.saat 9.30gbi msj atti bana halam fenalasms hastanedeyms hala bi sor ayip olmasn diye.ben de aradm kucugnu gayet normal konustu kadn evdeym halan da iyi gelck birazdan merak etme dedi.sonra saat 11 gbi ust komsular da duymus olayi gecms olsun demek icin inmisler.evde bulamayinca bana gelip sordu kadn.ben de saat 10 gbi eve gelceklerdi kapiyi acmadklarina gore uyuyolardr dedm tamam dyp gitti ust komsu.aklma takldi bi de ben gideym dedm.kapiyi caldm bikac defa acan olmayinca yorulp uyumuslardr dyerek aramadm eve gectm.ablam ve kizkardesm bizde bu arada gece kalcklar.neyse esim saat 12 gbi mesaj atti.mesaj aynen su " halama baktnmi" ben de baktm ama kapyi acmadilar uyuyolar herhalde yazdm.yoo evdeyiz oturuyorz yazms o da.gec gelmsler eve meger ben kapyi caldgmda evde yoklarms.benm okuz kocam desene eve geldk bi ugra 5 dk ayip olmasn diye.yok illa ters konusup trip atacak.beni deniyo bi de ugramsmym ugramamismyim.5 dk sonra tekrar msj atti gelmycekmsn diye ben de geleyimmi yazdm.dalga mibgecyosn falan yazms.aldm emreyi 5 dk ugradm eve donduk.kapi carpmalar tripler.noluyo sana dedm yok efendm ben onlari takmyomusm.aradm konstm kapiyi caldm acmadilar dyorm e arasaydin ya tekrar diyo.uyuyolardr diye aramadm gece gece ne diyw alacakli gbi peslerine duseym.kotu bisey olsa zaten sen bilirdn dedm.yok adam hala trip atiyo.eskiden olsa hic boyle yapmazdi o kadar degisti ki .ben de konusmuyorm smdi ne hali varsa gorsun yeter artk gercekten biktm.su tasinma isi olmasa birakp gidecem onu kafa dinlycem azck
Geçmiş olsun. Bnde kiralik ask hastasiym cumayi iple cekiyorum güneşin kizlari ve çilek kokusuda favorim :))Hiç izleyemiyor musun?
Bizde Tivibu var..İzleyemediğim olduğunda müsait olunca istediğim zaman açıp kaçırdığım bölümü,programı izliyorum..
Hatta "GÜNEŞİN KIZLARI" ve "KİRALIK AŞK" favorilerim
Böyle manyaklıkları oluyor bu erkeklerin,şuurları kayboluyor bazen ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar..Bir de erkekler bence kadınlar gibi daha kontrollü ve kendilerine hakim olabilen varlıklar değiller..Dümdüz düşünüyorlar,detay yok.. (istisnalar hariçtir tabi)
Haklısın arkadaşım sen ama gel de anlat eşine di mi?o önemsemediğini,1 kez deneyip vazgeçtiğini düşünüyordur kendince..ara sıra bizde de oluyor benzer şeyler,aslında herkeste oluyordur eminim..
Ben güven hastanesine götürüyorum canım, dr ismini istersen burda etik olmayabilir dm ile verebilirim...@mutube S Sevgidili5 birde hatrladgm bi ark daha vardi @floven veyafayika ikinizden biri ankaradaydi, bebisleri dr a nereye goturuyodunuz Memnunmsb su Demir eksikliği mahvetti beni bi dr a götürmem lazm brda hala bi dr bulamadm ;(
Hiç izleyemiyor musun?
Bizde Tivibu var..İzleyemediğim olduğunda müsait olunca istediğim zaman açıp kaçırdığım bölümü,programı izliyorum..
Hatta "GÜNEŞİN KIZLARI" ve "KİRALIK AŞK" favorilerim
Böyle manyaklıkları oluyor bu erkeklerin,şuurları kayboluyor bazen ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar..Bir de erkekler bence kadınlar gibi daha kontrollü ve kendilerine hakim olabilen varlıklar değiller..Dümdüz düşünüyorlar,detay yok.. (istisnalar hariçtir tabi)
Haklısın arkadaşım sen ama gel de anlat eşine di mi?o önemsemediğini,1 kez deneyip vazgeçtiğini düşünüyordur kendince..ara sıra bizde de oluyor benzer şeyler,aslında herkeste oluyordur eminim..
kamera kesinlikle şart canim bencede.güvenip bırakmam asla.senin nie 4.bakıcı canim?nasıl anladın olumsuzlukları?
zaten ne oluyorsa şu akrabalardan oluyor.zaten kendi derdimiz yetiyor,bide onların dertleri yle geriliyor iyice.tasinma işi yakinmi canim?okul açılınca mi?
bende dizi izlemeyi severim yarışma programlarını da ama yaz dizilerine bakamadım hatta ilk kez şuan izlediğim hiç bi dizi yok boşluktayım :)) yarışma olarak da bi tek ütopyayı izliyorum rising stara baktım biraz pek sarmadı
Aslinda yeni evli sayilirsiniz ama aileler isin icine girince erkekler kendilerini bisey sanıyorlar en iyisi uzak olman canim. Sen bu kadar anlayisli davrandigun halde yine trip atmis kaf daginda yasiyi sanki. Aman valla en iyisi takmamak. Her evlilikte oluyordur canimMesela iki gun onceki olayi anlatym:) apartmanda esimin iki bekar halasi da oturuyo karsi dairede.buyuk halasi aksamustu markete gitmis ve orda fenalasmis hastaneye kaldrmslar.kucugu de apar topar hastaneye gitms.benm de misafrm vardi esim aksam gelmycekti.saat 9.30gbi msj atti bana halam fenalasms hastanedeyms hala bi sor ayip olmasn diye.ben de aradm kucugnu gayet normal konustu kadn evdeym halan da iyi gelck birazdan merak etme dedi.sonra saat 11 gbi ust komsular da duymus olayi gecms olsun demek icin inmisler.evde bulamayinca bana gelip sordu kadn.ben de saat 10 gbi eve gelceklerdi kapiyi acmadklarina gore uyuyolardr dedm tamam dyp gitti ust komsu.aklma takldi bi de ben gideym dedm.kapiyi caldm bikac defa acan olmayinca yorulp uyumuslardr dyerek aramadm eve gectm.ablam ve kizkardesm bizde bu arada gece kalcklar.neyse esim saat 12 gbi mesaj atti.mesaj aynen su " halama baktnmi" ben de baktm ama kapyi acmadilar uyuyolar herhalde yazdm.yoo evdeyiz oturuyorz yazms o da.gec gelmsler eve meger ben kapyi caldgmda evde yoklarms.benm okuz kocam desene eve geldk bi ugra 5 dk ayip olmasn diye.yok illa ters konusup trip atacak.beni deniyo bi de ugramsmym ugramamismyim.5 dk sonra tekrar msj atti gelmycekmsn diye ben de geleyimmi yazdm.dalga mibgecyosn falan yazms.aldm emreyi 5 dk ugradm eve donduk.kapi carpmalar tripler.noluyo sana dedm yok efendm ben onlari takmyomusm.aradm konstm kapiyi caldm acmadilar dyorm e arasaydin ya tekrar diyo.uyuyolardr diye aramadm gece gece ne diyw alacakli gbi peslerine duseym.kotu bisey olsa zaten sen bilirdn dedm.yok adam hala trip atiyo.eskiden olsa hic boyle yapmazdi o kadar degisti ki .ben de konusmuyorm smdi ne hali varsa gorsun yeter artk gercekten biktm.su tasinma isi olmasa birakp gidecem onu kafa dinlycem azck
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallahKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
sanki ölüm döşeğindeler. yanında kardeşide var gidip baksan ne olacak bakmasan ne olacak. zaten tlfnlada aramışsın görürler illa ki sonradan da olsa. bu erkekler aileleri mesele olunca hep böyleler.Mesela iki gun onceki olayi anlatym:) apartmanda esimin iki bekar halasi da oturuyo karsi dairede.buyuk halasi aksamustu markete gitmis ve orda fenalasmis hastaneye kaldrmslar.kucugu de apar topar hastaneye gitms.benm de misafrm vardi esim aksam gelmycekti.saat 9.30gbi msj atti bana halam fenalasms hastanedeyms hala bi sor ayip olmasn diye.ben de aradm kucugnu gayet normal konustu kadn evdeym halan da iyi gelck birazdan merak etme dedi.sonra saat 11 gbi ust komsular da duymus olayi gecms olsun demek icin inmisler.evde bulamayinca bana gelip sordu kadn.ben de saat 10 gbi eve gelceklerdi kapiyi acmadklarina gore uyuyolardr dedm tamam dyp gitti ust komsu.aklma takldi bi de ben gideym dedm.kapiyi caldm bikac defa acan olmayinca yorulp uyumuslardr dyerek aramadm eve gectm.ablam ve kizkardesm bizde bu arada gece kalcklar.neyse esim saat 12 gbi mesaj atti.mesaj aynen su " halama baktnmi" ben de baktm ama kapyi acmadilar uyuyolar herhalde yazdm.yoo evdeyiz oturuyorz yazms o da.gec gelmsler eve meger ben kapyi caldgmda evde yoklarms.benm okuz kocam desene eve geldk bi ugra 5 dk ayip olmasn diye.yok illa ters konusup trip atacak.beni deniyo bi de ugramsmym ugramamismyim.5 dk sonra tekrar msj atti gelmycekmsn diye ben de geleyimmi yazdm.dalga mibgecyosn falan yazms.aldm emreyi 5 dk ugradm eve donduk.kapi carpmalar tripler.noluyo sana dedm yok efendm ben onlari takmyomusm.aradm konstm kapiyi caldm acmadilar dyorm e arasaydin ya tekrar diyo.uyuyolardr diye aramadm gece gece ne diyw alacakli gbi peslerine duseym.kotu bisey olsa zaten sen bilirdn dedm.yok adam hala trip atiyo.eskiden olsa hic boyle yapmazdi o kadar degisti ki .ben de konusmuyorm smdi ne hali varsa gorsun yeter artk gercekten biktm.su tasinma isi olmasa birakp gidecem onu kafa dinlycem azck
aman biran nce karar ver hazırlıklara baila çook yorucu olacak :)Kızlar oğlumun doğum günü yaklaşıyor ve ben hala tam olarak nasıl yapacağımı belirleyemedim
Ben etlik Ayvalı da deva var orda ibrahim bey var ona goturyyorum canım iyi bi doktor ama büyük bi hastane değil tabi burasi ilgi ve bakım çok iyi temiz bi yer. Deva poliklinigi.@mutube S Sevgidili5 birde hatrladgm bi ark daha vardi @floven veyafayika ikinizden biri ankaradaydi, bebisleri dr a nereye goturuyodunuz Memnunmsb su Demir eksikliği mahvetti beni bi dr a götürmem lazm brda hala bi dr bulamadm ;(
ay kesinlikle ben büyük keyifle izliyodum bitmeyeydi ne ii olurdu izleyecek hiçbişiyim kalmayınca ütopyaya sardım bende bide oradaki tuncay kardeşimin yakın arkadaşı geldiğinde izlettiriyodu öyle takıldımAllahım dizi :))
Ben yerli dizileri pek izleyemiyorum. Saatleri uzun olunca sıkılıyorum. Yabancı dizi izlemeyi çok severim. Ama onuda izleyemiyorum çocuk doğduğundan beri. Haftada bir izleyebilirsem bi film izliyorum anca...
Bi ara kırgın çiçeklere denk gelmiştim. Ağlamaktan mahfolmuştum. Eşim psikolojin bozuluyo diye izletmiyo.
Annemlerdeyken Güneşin kızlarını izliyolardı hoşuma gitmişti. Ama onuda devam ettiremedim ..
Survivor iyiydi ya :)
Canım bende kan damlasını içiremiyodum betülğn kilo alımıda yavaş dr una balık yağını sordum o da ğortakal aromalı bi tane tavsiye etti kan damlasını da içine damlat öyle ver dedi hatta
Şimdi yağın içine damlatınca kan damlası dağılmıyo içinde bi arada kalıyo etrafında yağ olduğu için betülde kolayça içiyo gerçi düzenli vermiyorum ama verirken de sorun yaşamıyoruz istersen sende dontoruna bi danış
Bİ SORAYIM DOKTORA CANIM DÜN MESELA ŞEFFTALİ ARMUT PÜRESİNİN İÇİNE KATTIM ÖYLE VERDİM ÇOK ŞÜKÜR KUSMADIbayan_balon he bunun içine demir damlasını da damlatıyorum 3 ü 1 arada veriyorum yani
Şimdi nasıl peki betülün kilo alımı düzeldimi canım benimki bir ayda 250 gr almış malesefCanım bende kan damlasını içiremiyodum betülğn kilo alımıda yavaş dr una balık yağını sordum o da ğortakal aromalı bi tane tavsiye etti kan damlasını da içine damlat öyle ver dedi hatta
Şimdi yağın içine damlatınca kan damlası dağılmıyo içinde bi arada kalıyo etrafında yağ olduğu için betülde kolayça içiyo gerçi düzenli vermiyorum ama verirken de sorun yaşamıyoruz istersen sende dontoruna bi danış
burda biri bahstmişti kim hatırlamıyorum. demirin toz halinde olani varmış. yemeklere falan katılıp veriliyomuş. onuda sorabilirsin belki ddaha kolay olurBİ SORAYIM DOKTORA CANIM DÜN MESELA ŞEFFTALİ ARMUT PÜRESİNİN İÇİNE KATTIM ÖYLE VERDİM ÇOK ŞÜKÜR KUSMADI
tekrar başlasada izlesek :)ay kesinlikle ben büyük keyifle izliyodum bitmeyeydi ne ii olurdu izleyecek hiçbişiyim kalmayınca ütopyaya sardım bende bide oradaki tuncay kardeşimin yakın arkadaşı geldiğinde izlettiriyodu öyle takıldım
bu arada gece mira da çok huysuzdu saat başı kalktı emzirmek yetmedi ayakta dolandım sırtını sıvazladım kaç kez hatırlamıyorum bile bide ilk uyuttuğumda banyoya gittim o sıra kalkmış eşim ne yaptıysa durmamış zaten ağlama sesleri geliyodu resmen çarçabuk bi su dökünüp çıktım beni görür görmez atladı kucağıma salonda öyle dolandık biraz salladım uyudu tabş sonra sık sık uyanma kesin bi derdi vardı zaten kapıdan girdiğimizde beni seçmesinden belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?