Canim ya Allah yardimcin olsun ama arada cocuk var ofkeyle hareket etme.Benim kocam tam öküz hatta bu bile az kalir ya neyse kirildigimi soyledim diye duymadigim hakaret kalmadi hayatimin hatasini o nikah masasında evet dedigim dk da yapmisim allahim kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin en son msj attim git dava ac inceldigi yerden kopsun diye dedikleri yenilir yutulur degil 1 gun iyi gibi olup 1 hafta kavga etmekten yildim artik @minnakkartal sen demistin ya ailemi ozledim diye esinde gideriz.demis maşallah allah bozmasin muhatbetinizi ama ben bunu okuyunca bile okadar uzuldumki cunku ayni seyi ben soyledigimde cevap şuydu bi daha bana annrmleri ozledim dersen kapi orda ceker gidersin allahim bu adama bunca yil nasil katlandim dayanamıyorum artik
Siz tasinin su akrabalardan bi uzaklasin bakalim esin eski haline donecek mi donmezse bence esinde destek almali. Hatta butun erkeklerin terapiye ihtiyaci var empati kurmayi ogrenmemelilerBence de destek almali canim.surekli tartismak da yipratiyo insani.biz de 3 senemizi bitiriyorz evlilikte ve 7 senedr beraberz.su son bir senede yiprandgm kadar yipranmadm sogudugm kadar sogumadim.kendi halime sasiriyorum su an.artik tartismadan etkilenmiyorum bile.aciklama yapmaktan yoruldm saldm gitti
Geçmiş olsun ya bari efe halden anlasa da yormada annesini
Ay evet bi garip. Eşim dalga geçip duruyo. Seninki yine ayrı takılıyo diye.
Sanırım diğer parmağa sarmakla kaldıkları için tam tutmuyo
@Pufpuf gecmis olsun
pufpuff gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesir
senınkı cok erken yuzunu gostermıs canım , hepımızınkı böle maleseff ( bı cogumuzun en azından ) hepsı kopruyu gecene kadar, ve kendı aılelerı onemlı hep, bızımkıler hıc. halbukı en buyuk cefayı kız aılesı ceker, kendı aılelerı hıc bır seyde yoktur ama en degerlı onlardır!! bunu anlamıyorum bendeBenim kocam tam öküz hatta bu bile az kalir ya neyse kirildigimi soyledim diye duymadigim hakaret kalmadi hayatimin hatasini o nikah masasında evet dedigim dk da yapmisim allahim kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin en son msj attim git dava ac inceldigi yerden kopsun diye dedikleri yenilir yutulur degil 1 gun iyi gibi olup 1 hafta kavga etmekten yildim artik @minnakkartal sen demistin ya ailemi ozledim diye esinde gideriz.demis maşallah allah bozmasin muhatbetinizi ama ben bunu okuyunca bile okadar uzuldumki cunku ayni seyi ben soyledigimde cevap şuydu bi daha bana annrmleri ozledim dersen kapi orda ceker gidersin allahim bu adama bunca yil nasil katlandim dayanamıyorum artik
@kmltm inşallah sende bir an önce taşınırsın aile apartmanından..bende iki sene oturdum, çok zorlandım...bakıcıda bulursun umarım gönlüne göre..inş eylül bize iyi gelecek:)
Siz tasinin su akrabalardan bi uzaklasin bakalim esin eski haline donecek mi donmezse bence esinde destek almali. Hatta butun erkeklerin terapiye ihtiyaci var empati kurmayi ogrenmemeliler
Eki Görüntüle 1600402
bu mu? Yoksa
Cancancan35 işallah bunda mutlu mesut gecer canım zaman. dogru dıyorsun aılesı cok onemlı, sade bakıcıda bıtmıyor olay cunku
senınkı cok erken yuzunu gostermıs canım , hepımızınkı böle maleseff ( bı cogumuzun en azından ) hepsı kopruyu gecene kadar, ve kendı aılelerı onemlı hep, bızımkıler hıc. halbukı en buyuk cefayı kız aılesı ceker, kendı aılelerı hıc bır seyde yoktur ama en degerlı onlardır!! bunu anlamıyorum bendebende aynı seylerı dusunuyorum ama arada kuzu varr, hee ısın ıcınden cıkılmıycak duruma gelınınce mecbur ayrılır o ortamda buyumesı daha kotu ama olmadı arkadasların dedıgı gıbı bır evlılık danısmanına falan gıdın kesın. bende bazen gıtmeyı dusunuyorum, aynen @minnakkartal gıbı bende bu sene sogudugum kadar hıc sogumamıstım
ayhh pardon yaaa @minnakkartal ben nıye senı yazmısım ki pardon vallaaAy insallah canim saol
Eski haline donmezse ben hanefendi cizgimden cikacm artik
Bu cok guzelmisbeyaz cok klasik ya ben olsam bunu alrdm
Minnak degl canm benim oMasallah onlar iyiler
Oy yavrum sicaktan herhalde:)
Masallah cok tatli ya:))hele o bidi bidi videolarina bayiliyorum:)))
Ben de eylulde baslycam agda eziyet oluyo artk
soldaki daha sade sağdaki daa düğün için gibi ama ben ikisini de çok beğendim canım
Muhtemelen denemişsindir canım ama gökçe de öyle uyanıyo kucağıma falan gelmiyo. Su veriyodum içiyo. Ondan sonra geliyo kucağıma. Sinirinden yapıyolar sıpalarKızlar oğlum iki gecedir edeee edee diye ağlayarak uyanıyor, kucağıma alayım diyorum gelmiyor, direnç gösteriyor, edeee edee diye devam ediyor ağlamaya, gece babası geldi ağlamasına, o dikkatini dağıtacak şeyler yaptı sustu, neden böyle yapıyor? neden gelmek istemiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?