2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ya Allah yardimcin olsun ama arada cocuk var ofkeyle hareket etme.

Siz tasinin su akrabalardan bi uzaklasin bakalim esin eski haline donecek mi donmezse bence esinde destek almali. Hatta butun erkeklerin terapiye ihtiyaci var empati kurmayi ogrenmemeliler

Geçmiş olsun ya bari efe halden anlasa da yormada annesini

Aaaay inş canım yaaa..

Ay evet bi garip. Eşim dalga geçip duruyo. Seninki yine ayrı takılıyo diye.
Sanırım diğer parmağa sarmakla kaldıkları için tam tutmuyo

Hehehehehe bakalım benim 2.vukuatlı parmak nolcak

pufpuff gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesir

Teşekkürler kızlar.. Sağolun.. İnşallah..

Cancancan35 işallah bunda mutlu mesut gecer canım zaman. dogru dıyorsun aılesı cok onemlı, sade bakıcıda bıtmıyor olay cunku

senınkı cok erken yuzunu gostermıs canım , hepımızınkı böle maleseff ( bı cogumuzun en azından ) hepsı kopruyu gecene kadar, ve kendı aılelerı onemlı hep, bızımkıler hıc. halbukı en buyuk cefayı kız aılesı ceker, kendı aılelerı hıc bır seyde yoktur ama en degerlı onlardır!! bunu anlamıyorum bende bende aynı seylerı dusunuyorum ama arada kuzu varr, hee ısın ıcınden cıkılmıycak duruma gelınınce mecbur ayrılır o ortamda buyumesı daha kotu ama olmadı arkadasların dedıgı gıbı bır evlılık danısmanına falan gıdın kesın. bende bazen gıtmeyı dusunuyorum, aynen @minnakkartal gıbı bende bu sene sogudugum kadar hıc sogumamıstım

@kmltm inşallah sende bir an önce taşınırsın aile apartmanından..bende iki sene oturdum, çok zorlandım...bakıcıda bulursun umarım gönlüne göre..inş eylül bize iyi gelecek:)

Ay insallah canim saol

Siz tasinin su akrabalardan bi uzaklasin bakalim esin eski haline donecek mi donmezse bence esinde destek almali. Hatta butun erkeklerin terapiye ihtiyaci var empati kurmayi ogrenmemeliler

Eski haline donmezse ben hanefendi cizgimden cikacm artik

Bu cok guzelmisbeyaz cok klasik ya ben olsam bunu alrdm

Minnak degl canm benim oMasallah onlar iyiler

Ay insallah canim saol

Eski haline donmezse ben hanefendi cizgimden cikacm artik

Bu cok guzelmisbeyaz cok klasik ya ben olsam bunu alrdm

Minnak degl canm benim oMasallah onlar iyiler
ayhh pardon yaaa @minnakkartal ben nıye senı yazmısım ki pardon vallaa Allah bozmasın
yardımcımla aynıyız dedım hatta maleseff, ama araya mınnak nasıl gırdı anlamadım

Oy yavrum sicaktan herhalde:)

Masallah cok tatli ya:))hele o bidi bidi videolarina bayiliyorum:)))

Ben de eylulde baslycam agda eziyet oluyo artk

sağol canım evet ya ağda çok zamanda alıyo bizimde kurumsal indirim ayarlıyor eylüle olmadı ekime yetişir ondan faydalanıp öğle arası gidip başlıcam seanslara yaptıranlar çok memnun bikini ve koltukaltı oh miss

soldaki daha sade sağdaki daa düğün için gibi ama ben ikisini de çok beğendim canım

bu arada çok şükür biz son dönem en iyi halimizdeyiz ben iice eski halime döndüm hem fiziksel hem ruhsal olarak sadece arada miranın kusma ve iştahsızlığı üzerine sıkıntılarım oluyo ama onda da eşim ilk hatası gibi davranmıyor destek oluyo bana sakince beni kandırarak mirayı ortamdan uzaklaştırıyor yalnız şunu söylicem ben acayip alttan alan bi insanım ve müthiş sabırlı oldum dediğim gibi bir de çalıştığım için eşim bunları göz ardı etmedi galiba.. he bide burada gördüğüm üzere aslında kimsenin eşiyle bi derdi yok hep aileler devrede biz uzaktayız yakın da olsak pek karışanımız yok arada benim derdim olsada eşim pek karışmaz bende onu üzecek bişi yapmamaya çalışır kendimi yerim bide ben eşimi gerçekten çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin derim hep. ben anne baba ayrı, ayrı olmadığı zamanda da kavgalı ortamda büyüyen birisiyim. zordu. çok zor. eşimin ailesine annemle babamın ayrı olduğunu nasıl sölicem diye bile düşünmüşlüğüm var. neyse oralara girmiyim çok uzun. o yüzden daha çok sahip çıkarım yuvama miranın güvenle sevgiyle huzur ortamında yetişmesi herşeyden herkesden kendimden de önemli.yaşadım biliyorum.

Kızlar oğlum iki gecedir edeee edee diye ağlayarak uyanıyor, kucağıma alayım diyorum gelmiyor, direnç gösteriyor, edeee edee diye devam ediyor ağlamaya, gece babası geldi ağlamasına, o dikkatini dağıtacak şeyler yaptı sustu, neden böyle yapıyor? neden gelmek istemiyor ki

Son düzenleme:
Muhtemelen denemişsindir canım ama gökçe de öyle uyanıyo kucağıma falan gelmiyo. Su veriyodum içiyo. Ondan sonra geliyo kucağıma. Sinirinden yapıyolar sıpalar

12 gibi müzik sesi kesildi uyuttum ve 6 buçukta kalktı sıpa yine. İnsan biraz fazla uyur nasıl bi sıpa bu ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…