2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Muhtemelen denemişsindir canım ama gökçe de öyle uyanıyo kucağıma falan gelmiyo. Su veriyodum içiyo. Ondan sonra geliyo kucağıma. Sinirinden yapıyolar sıpalar
Su vermeyi de denedim canım ama onu da içmeyi reddediyor..

Sağol canim banada sagdaki gibi geldi elifin üzerinde deneyecrm olursa onu bugun alacam.
bayagi zor bi cocukluk donemin gecmis belkide ondan bu kadar olgun ve pozitifsin. Esini cok seviyor ve sabirli olman herseyi ozetliyor aslinda mutlulugun daim olsun. Ben hep kuyrugumu dik tuttugum surece sorunlarim bitmeyecek anlasilan

Dis olabilir mi?

ben olsam eğer maviliyi seçerdim beyazlıyı kesin başka giydirenlerdr olur :)
Ama ikiside güzel canım.

Kızlar alintilayamadim ama hepinize.desteginiz.için tesk ederim
canım biliyorum çok yorucu ve yıpratıcı ama inan kavga gürültü falan hiç bişeyi çöxmüyo. Hele ki böyle kavgalarda otoriteleri sarsılıyo gibi hissediyolar sanırım.
Ne güzel konuşmuştunuz. Eşin seni anladığını söylemişti. Keşke yine öyle bi konuşma yapsanız sakin sakin.
İnşallah düzelirsiniz.

maşallah size
Aslında iki tarafın tavrıda çok önemli. Bir tek erkeklere yüklemekte doğru değil. Belki bizde gereken yerlerde gereken tepkileri veremiyoruz. Ben ilk zamanlarda bazı konularda çok hatalı davrandığımı farkettim.
Bizşm için de çok zor gerçi hayatımız değişti resmen. Onların daha fazla özveri göstermesi gerekiyo.
İnşallah çocuklar biraz büyüyüp sıkıntıları azalınca daha da toparlarız hepimiz
Biraz odun falan ama bende çok seviyorum. Küs olunca uyurken sarılıyorum falan belki farkediyodut ama hiç çaktırmadı.
Ondada değişme var ama. Annesigil bize geldiklerinde geleceklerindr hiç dırdır etmedim suratımı asmadım bu zamana kadar sinir olsamda. İki gün önce patladım birden. Bağırdım çağırdım ne bu böyle sürekli dip dibe falan diye. Brn kavga etcez diye beklerken. Sen üzülmr ben halletcem dedi. Maşallah diyim hep böyle devam etsin aman

muhtemelen ede edee diyerek bişi istiyo ama ne onu çözmek lazım verince sakinleşebilir sanki da nasıl çözülür ki

Günaydın hatunlar. Yoğun ama cuma olmasından kaynaklı keyifli bir işgününden herkese meraba :)
evet ya çok şükür cuma. cumalar başka güzel tıpkı pazartesilerin başka çirkin olduğu gibi

bide kendim için dönüm noktası olan bi konuşmamızdan bahsedeyim belki daa önce de yazmışımdır buraya ben eşime sıraladım işte benim hayatımda şu değişti bu değişti anne olunca yok uykusuzluk yok yemek stresi şunu yap bunu dene sorumluluklarım fln filan neyse senin hayatında ne değişti dedim onun cevabı benim de karım değişti dedi tabi ben dumur bişi diyemedim sonra düşündüm haklı aslında tüm ilgim sevgim ondaydı bakımlı sürekli sosyal aktivitelerde bulunurken ve ben değişime hamilelikten başlamışken onun birden idrak etmesini beklemek ağır oldu ihmal ettiğiminde farkına vardım ama önce kendimi toparladım sonra ilişkimize eski vakti tabi biraz daa azını ayırmaya çalıştım eh oda babalığa artık üç kişi olduğumuza alıştı.. üçüncü kişiler olmayınca çözümlemek kolay bizim ihtiyacımız olan sadece zamandı miranın biraz büyümesi bir yaşın en büyük sihri bu oldu bize

size de maşallah canım bende küs olunca bahanelerle konuşmaya ortam arıyorum çok yufka yürekliyim o üzülür diye hep kendimi hiç düşünmüyorum

Betül iştahsız bi çocuk zaten bende zorlamıyorum yediği kadar balık yapını da düzenli vermedim gerçi ama son ay 300 gr aldı bence iyi :) zaten çok hareketli birazda almamasını buna bağlıyorum
ben hiç balık yağı vermiyorum ya versem mi ki bi kere eczaneye gittim sizin çocuga gerek yok dedi yolladı beni vermedi bende saf gibi çıktım

bu arada A apriori11 daha önce düşündün mü bilmiyorum ama üniversitelerde falan tam zamanlı olmasa da kısmi zamanlı ders verme fikrini hani azad büyüyene kdr en azından oyalanmış olursun pek koşulları bilmiyorum ama geçen bi arkadaşımla konuşmuştum onun da kızı var küçük eskisi gibi tempolu çalışamıyorum diye bunu tercih ettim demişti

Canım yüksek lisans falan uğraşmadım ben sadece lisans bitirdim, ünv ler genelde y.l. Yapanlar arasından asistan seçiyorlar. Olabilse süper olur ama :/

muhtemelen ede edee diyerek bişi istiyo ama ne onu çözmek lazım verince sakinleşebilir sanki da nasıl çözülür ki
işte mesele o edeee edee de:) Dede demeye başladı ama gecenin bir vakti dedesini istemez herhalde:)
Çünkü bu edeee, hadi de diyor ama o kelime de değil bu, suyu da reddediyor o da değil, ee babasına baba diyor o da edee olamaz bana anne demiyor şimdilik, beni de istemiyor o zaman edeee ben de değilim

Canım yüksek lisans falan uğraşmadım ben sadece lisans bitirdim, ünv ler genelde y.l. Yapanlar arasından asistan seçiyorlar. Olabilse süper olur ama :/
araştırma görevlisi için bizim üniversitenin iki ilanı var yökte lisans mezunu arıyolar ama ales ve yabancı dil belgesi lazım tabi tam zamanlı ilanlar onlar zor olur sana öğretim görevliliğinde belki yüksek aranır bilmiyorum fakültelerle pek bağlantım yok ama bence kısmi zamanlı için bi danışabilirsin belki olur

Cok guzel ifade ediyorsun. Sizin konusabiliyir olmaniz cok guzel evliliginizde sen bayagi ozverilisin benim esim konuyu degistiriverir sanki tartisacagiz gibi gelir. Bizde sorunlari konusup cozmek yerine halini altina supurur saklariz.ALlah bozmasin MASALLAH

teşekkürler canım bak bence sende sorunu çözmüşsün bundan sonrası çözüme odaklanmak tartışmayacağınıza sadece konuşmaya çalıştığına ikna etmeye çalışsan ve kuyruğu dik tutmak yerine alttan almayı sadece bir kez denesen belki istediğin gibi olur sonuç.
bu arada biz ilk kez aynı zamanlarda yazışabiliyoruz galiba normalde sen daa çok gece bende gündüz yazıyorum :)))

her balık yağında aynı mı bilmiyorum ama d vitamini içeren balık yağları için geçerli bu miranın doktoru da gün aşırı önerdi.
hc bilmiyorum hic ustelemedim öyle deyince kişi bekliyorum

Bize de aynısını demişti, yazın kullanılan tek bi marka var onu yazayımmı demişti de istememiştim kışı beklerim ben diye
yazin en iyi vitamin meyve dedi bol bol meyve ver dedi kisin vitamin balik yagi takviyesi yapariz gerek duyulursa dedi ama gerek olmadgini söyledi BN istedim çünkü hic istahi yok hc bisey yemiyo sen meyve ver sürekli dedi bnde dlimliyorum üzümü karpuzu seftaliyi veriyorum tabagi eline evi turlayarak yiyo oturarak kesinlikle yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…