sağol canım evet ya ağda çok zamanda alıyo bizimde kurumsal indirim ayarlıyor eylüle olmadı ekime yetişir ondan faydalanıp öğle arası gidip başlıcam seanslara yaptıranlar çok memnun bikini ve koltukaltı oh miss
soldaki daha sade sağdaki daa düğün için gibi ama ben ikisini de çok beğendim canım
bu arada çok şükür biz son dönem en iyi halimizdeyiz ben iice eski halime döndüm hem fiziksel hem ruhsal olarak sadece arada miranın kusma ve iştahsızlığı üzerine sıkıntılarım oluyo ama onda da eşim ilk hatası gibi davranmıyor destek oluyo bana sakince beni kandırarak mirayı ortamdan uzaklaştırıyor

yalnız şunu söylicem ben acayip alttan alan bi insanım ve müthiş sabırlı oldum dediğim gibi bir de çalıştığım için eşim bunları göz ardı etmedi galiba.. he bide burada gördüğüm üzere aslında kimsenin eşiyle bi derdi yok hep aileler devrede biz uzaktayız yakın da olsak pek karışanımız yok arada benim derdim olsada eşim pek karışmaz bende onu üzecek bişi yapmamaya çalışır kendimi yerim

bide ben eşimi gerçekten çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin derim hep. ben anne baba ayrı, ayrı olmadığı zamanda da kavgalı ortamda büyüyen birisiyim. zordu. çok zor. eşimin ailesine annemle babamın ayrı olduğunu nasıl sölicem diye bile düşünmüşlüğüm var. neyse oralara girmiyim çok uzun. o yüzden daha çok sahip çıkarım yuvama miranın güvenle sevgiyle huzur ortamında yetişmesi herşeyden herkesden kendimden de önemli.yaşadım biliyorum.