Merhaba arkadaslar...esleriniz hakkinda yazdiklarinizi okuyunca size nasil imreniyorum anlatamam...ne kadar guzel herseyinizle ilgileniyorlarmis.benim esim birak ev ile ilgilenmeyi benimle bile ilgilenmiyor.hamileligimi cok siradan birsey olarak goruyor.birakin bana yardimci olmayi herseyi benden bekliyor.cok uzuluyorum böyle olmasına ama bu boyle..degismiyor...siz siz olun kocalarinizin kiymetini bilin en azindan size degerli oldugunuzu ve icinde bulundugunuz durumun kutsal oldugunu hissettiriyor...
Merhaba arkadaslar...esleriniz hakkinda yazdiklarinizi okuyunca size nasil imreniyorum anlatamam...ne kadar guzel herseyinizle ilgileniyorlarmis.benim esim birak ev ile ilgilenmeyi benimle bile ilgilenmiyor.hamileligimi cok siradan birsey olarak goruyor.birakin bana yardimci olmayi herseyi benden bekliyor.cok uzuluyorum böyle olmasına ama bu boyle..degismiyor...siz siz olun kocalarinizin kiymetini bilin en azindan size degerli oldugunuzu ve icinde bulundugunuz durumun kutsal oldugunu hissettiriyor...
merhaba arkadaslar...esleriniz hakkinda yazdiklarinizi okuyunca size nasil imreniyorum anlatamam...ne kadar guzel herseyinizle ilgileniyorlarmis.benim esim birak ev ile ilgilenmeyi benimle bile ilgilenmiyor.hamileligimi cok siradan birsey olarak goruyor.birakin bana yardimci olmayi herseyi benden bekliyor.cok uzuluyorum böyle olmasına ama bu boyle..degismiyor...siz siz olun kocalarinizin kiymetini bilin en azindan size degerli oldugunuzu ve icinde bulundugunuz durumun kutsal oldugunu hissettiriyor...
günaydın güzel haziran anneleriiii dün pek iyiydim bulantılar geçio gibi sanki ama yinede bi taraftan korkuyorum yine başlar mı diye :)
bide iş yaparken sürekli bebeğimle konuşuyorum güzel şeylerden bahsediyorum ağrılarım hafifler gibi oluo kendimizce çözümler işte
Günaydın herkeseee. nasılsınız kızlar. benim 2 gündür midemde ne bulantı ne de yanma var. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. ama baş ağrım var. hele dün mahvetti beni. bugün ilk kez yataktan iyi kalktım. eşime sürekli "iyidir minnoşumuz de miii" diyorum. "iyidir tabii" diyor o da. ikili test için haftaya gideceğiz doktora 11 aralıkta. bir hata nasıl bekliycem
sizin belirtiniz olmadığında bebeğin iyi olduğunu hissedebiliyor musunuz arkadaşlar. ben mesela tam bebeğin olduğu yerde bir hassasiyet hissediyorum sanki. bi de ara ara gaz sancısı gibi anlık sancılar hissediyorum. bunlar bebeğin orda olduğunu gösterir en azından heralde. keşke her an bilebilmenin bir yolu olsa.
vallahi harikasın muhteşem bir anne olacaksın eminim.şimdiden sohbet güzelmiş:) umarım benim ve diğer anne adaylarınında bulantıları geçer.
baş ağrısı için muz yemeyi dene ilginç ama ağrı kesici özelliği varmış birçok hamilede var baş ağrısı bende ılık duş ve karanlıkta uyumak da işe yarıyor. bebeklerimizi keşke her an hissedebilsek ama olmuyor işte:)
ya ben de kötü bir anne olucam galiba mutluyken de sohbet ediyorum ama en çok üzgün olduğumda ağladığımda konuşuyorum bebeğimle. Onu çok sevdiğimi söylüyorum, sanıyorum ki hisseder o da üzülür , üzülmesin korkmasın diye onunla konuşuyorum .Bir de herşeyim o benim tek tesellim o oluyor bazen. Sonra yaptığım şeye şaşırıyorum tabi. Daha minicik kuzum ne anlar ki anlattıklarımdan diyorum. Eşim anlayışlı ama kayınvalide mağduruyum ben de maalesef. Üstelik eşimi de doldurmaya çalışıyor yardım etmesin diye gözü hep üstümüzde. Eşim bana yardım edince zoruna gidiyo sanki benim oğlum yapmaz iş falan diyo. Bebeğim doğsun sevdirmicem o cadıya.Şimdi yaptıklarına saysın gıcık. Sevmiyorum onu...
muz mu? gerçekten mi? ay ne güzel olur geçirir mi ki. bir kez parol aldım ama bana mısın demedi. benim dişlerimde de sorun var. 20 liklerle başım dertte. onlar da ağrıyı arttırıyor. ben bir yerim ağrıyınca apranax içerim. parolu kaale bile almadı bünyem o yüzdenama akşama muz yiyorum hemen. teşekkürler arkadaşım.
ya ben de kötü bir anne olucam galiba mutluyken de sohbet ediyorum ama en çok üzgün olduğumda ağladığımda konuşuyorum bebeğimle. Onu çok sevdiğimi söylüyorum, sanıyorum ki hisseder o da üzülür , üzülmesin korkmasın diye onunla konuşuyorum .Bir de herşeyim o benim tek tesellim o oluyor bazen. Sonra yaptığım şeye şaşırıyorum tabi. Daha minicik kuzum ne anlar ki anlattıklarımdan diyorum. Eşim anlayışlı ama kayınvalide mağduruyum ben de maalesef. Üstelik eşimi de doldurmaya çalışıyor yardım etmesin diye gözü hep üstümüzde. Eşim bana yardım edince zoruna gidiyo sanki benim oğlum yapmaz iş falan diyo. Bebeğim doğsun sevdirmicem o cadıya.Şimdi yaptıklarına saysın gıcık. Sevmiyorum onu...
Eki Görüntüle 883053
kızlar ıste boyle ya tedırgın oldum gelısımı gerı mı kaldı dıye bır oncekınde tam waktınde gıdıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?