2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende pazara gitmemistim annemdeydim sali geldim yok yapcak bisey bulamiyorum markette de porsumus hep benimde buzlukta hazir koftem durur aradim esimi patatesli kofte mi sade mi diyom :) allahtan oyku de seviyo sıkıntı yok:)

kızlar hayırlı cumalar,
nasılsınız her şey yolunda umarım, biz dün akşam pılımızı pırtımızı topladık buranın sıcaklarından yaylanın serinliğine kaçtık annemlerin evine. kızım da oto koltuğunda gayet mutlu mesut oturuyordu, ben de önde şoförlük yapıyordum. bu arada anneannesi de arkada ufaklıkla yanyana oturuyorlar. benzinim bitmeye yakındı petrolde durdum benzin aldım, ufaklık orada top gördü dop-dop diye başladı kıvranmaya. neyse aldık topu, sevindi. yola koyulduk derken uykusu mu geldi, karnı mı acıktı noldu bilmiyorum birden surat değişti ağlamaya ve hatta akabinde zırıl zırıl zırlamaya başladı. akşam saat 8 sırası, etraf karanlık, şehirlerarası yoldayım, annem oto koltuğundan çıkardı bu sefer arkadan bana saldırıyor öne doğru gelmeye çalışıyor, aklı fikri memede.illa emecek...bizimki emzik de bilmiyor ki emzik versem zaten hiç kullanmadı yanımızda da yoktu tabi. Allahım yardım et diyorum içimden. Annem de kendi memesini çıkarıp vermedi:)) hoş zaten verse iyice sinirlenirdi kesin...böyle böyle bir 10 dk. daha gittik yol ayrımına gelince kenara çektim, durduk, aldım hemen kucağıma. nasıl sinirli sinirli emiyor, hıfff...hıfff...mıfff diye burnu sümük içinde, soluk soluğa kalmış ağlamaktan. neyse memeyi emince rahatladı, sakinleşti. yol tali olunca annem de öne geldi, ufaklık da kucağında yavaş yavaş gittik artık 5 dk. sonra eve vardık. ama ben de bittim. hayatımın en zor araba kullanmasıydı diyebilirim. daha önce defalarca ben araba kullanırken kızım arkada oto koltuğunda yolculuk yapmıştık. hiç böyle bir şey olmamıştı. derdi neydi hala anlayabilmiş değilim.

Bizde de aynısı çirkin diyince burun kırış kırış oluyo ama bilmiyorlar ki ne yapsalar da çirkin olamıyorlar :)
benim minnak tavşan da dünyanın en güzel kızı kim diye sorunca elini göğsüne götürüp "men" diyor. kaç yaşındasın diyince de eliyle işaret parmağını kaldırıp "biy" diyor.
bu "dönyanın en gözel gızı" nı ben öğretmiştim, ama yanlış mı yaptım diye sonradan aklıma geldi, öyle prensesmiş, prensmiş, en güzelmiş, en akıllıymış falan yanlış tanımlamalarmış çocuklar için. öyle dememek gerekiyormuş diye okumuştum gazetede...

Bizde de aynısı çirkin diyince burun kırış kırış oluyo ama bilmiyorlar ki ne yapsalar da çirkin olamıyorlar :)
di mi daha tatlı oluyolar haberleri yok :)

bende pazara gitmemistim annemdeydim sali geldim yok yapcak bisey bulamiyorum markette de porsumus hep benimde buzlukta hazir koftem durur aradim esimi patatesli kofte mi sade mi diyom :) allahtan oyku de seviyo sıkıntı yok:)
köfte kurtarıcı oluyo zaten. Sevmeyende yoktur heralde:)
Bizim pazar çok uzak gidemiyorum. Hafta içi oluncada eşimin gelmesine hep kötüler kalıyo.
Bi kaç büyük marketin sevzeleri taze güzel oluyo oralardan alıyorum artık.

bu yaşın kaç güzel miş bende öğreteyim. Bir iki diyo zaten. İnsanın aklına bişey gelmiyo bazen.
Bu prenses güzel zeki şeyini bende okumuştum. Mantıklıda gelmişti. Çocuklarıa güven aşılayacağız diye egolarını tavan yaptırıyoruz.
Aile içindr bizim için çok zeki çok akıllı güzel gibi görüyoruz. Kuzguna yavrusu şahin görünür misali. Ama sosyal hayatta diğer insanlar onlara böyle yaklaşmayacakları için kendilerinde eksiklik başarısızlık hissetmeye başlayıp mutsuz çocuklara dönüşüyolarmış.
Şuan kelimelerin anlamlarını net olarak algılayamazlar. Ama bencede de dikkat etmek lazım belli bir yerde

Kızlar biliyorsunuz benim oğlum henüz yürüyüyor fakat, sürekli çekmeceler falan pat pat vuruluyor, eller oraya sıkışacak diye gerilimli dakikalar yaşıyorum, ama çok geriliyorum, çünkü inatlaşıyor, dikkatini dağıyamıyorum, eve gidince gündüz bi kaç saatte senin sinirlerim bayağı yıpranmış oluyor, uyutamıyorum da, yine bir inatlaşma, kucağımdan kaçma, kendini atma, bırakma söz konusu, kv bırakıp geliyorum o da benzer şeyler yaşıyor uyuturken ama bana karşı gösterdiği direnç bit tık onunkinden fazla...
Nasıl yaklaşacağımı şaşırdım, onunla güzel vakit harcayım, onu mutlu edeyim derken, iyi bir anne olamıyorum gibi geliyor..
Önereceğiniz tavsiye, kitap vs herşeye açığım kızlar, sizlerde durum nasıl?
Özellikle ikili bakılan çocuklarda bu durum daha mı fazla yoksa farketmiyor mu?

Kizlar esim geldi eve az once yigeni bizim icin biraz kredi cekecekmis sagolsun onun disinda is yapacagi bir yer vardi esim oradan parayi pesin istemis sagolsun kabul etmisler birkac yerden daha alacagimiz var onlari toplamaya calisiyor ve oncelikle vergi borcumuzu odeyecegiz ondan sonra arabayi satip uzerine kredi cekcez olacak sanirim kizlar Allah odeme kolayligi versin

canım önerebileceğim bişey yok malesef. Ama dönem dönem sanırım hepsi böyle okuyor. Ya büyüme atağı diyoruz ya diş
Çabuk atlatırsınız inşallah

çok güzel :) allah mahçup etmesin sizi.Ödeme kolaylığı versin inşallah.

Cnm önünde korumalığı var resım yanımda yoktu eskı resım paylaştım ama yinede sarkıyo

Cnm çok gecmiş olsun acil şifalar versın rabbim

Canım benim çok gecmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bende bursadayım sevındım hangi semtte oturuyosun

Baran a antıbıyotık vermemek için direndim ama boğulacak gibi öksürükten uyuyamadı iyice ilerledi mecburen verdım vicdan azabıyla

Yürümüyor olacaktı haha yürüyor yazmışım:))

pufpuff gecmis oldun canim insallah cabuk iyilesir parmagin

Sağol tatlım teşekkür ederim..

Kendimize pişirecek yemek bulamıyorum resmen.

Ya aynen yaaaa..Aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum artık ama yapıcak değişik bişeyde yok ki..Bunun sonu da yok ayrıca

Eki Görüntüle 1600717
Gökçe çirkin ol diyince böyle yapıyor

Yerim kiiii ben onu yaaaa maşallah..Böyle söylediklerimizi yaptıkları zaman çok güzel oluyor çok içi gidiyor insanın..

Cnm çok gecmiş olsun acil şifalar versın rabbim

Sağolasın,teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…