Bizde de aynısı çirkin diyince burun kırış kırış oluyo ama bilmiyorlar ki ne yapsalar da çirkin olamıyorlar :)
bende pazara gitmemistim annemdeydim sali geldim yok yapcak bisey bulamiyorum markette de porsumus hep benimde buzlukta hazir koftem durur aradim esimi patatesli kofte mi sade mi diyom :) allahtan oyku de seviyo sıkıntı yok:)daha dün yaptım onuda. Haftada bir fiks fasülye yeriz zaten.
daraldım bendr daraldım cidden. Gökçe bişey yemiyo diye denemediğim yemek kalmafı. Yok yemiyo çocuk. Hadi öncede vaktim boldu. Bir sürü şey yapıyodum . Şimdi kısa zamanda pratik bişeyler yapmam lazım. Sıkıldım valla mutfaktan çıkmıyorum resmen. Bazen sinir oluyorum akşamları da kahvaltılık yiyoruz.
Buzlukta köfte vaddı sahi çıkarıyımda onu yapıyım bende:/
benim minnak tavşan da dünyanın en güzel kızı kim diye sorunca elini göğsüne götürüp "men" diyor. kaç yaşındasın diyince de eliyle işaret parmağını kaldırıp "biy" diyor.Bizde de aynısı çirkin diyince burun kırış kırış oluyo ama bilmiyorlar ki ne yapsalar da çirkin olamıyorlar :)
çok güzelsin sennn çirkin:) hira da öyle yapiyo son zamanlarda herşeyi tekrarliyo büyüdülervalla ☺
di mi daha tatlı oluyolar haberleri yok :)Bizde de aynısı çirkin diyince burun kırış kırış oluyo ama bilmiyorlar ki ne yapsalar da çirkin olamıyorlar :)
köfte kurtarıcı oluyo zaten. Sevmeyende yoktur heralde:)bende pazara gitmemistim annemdeydim sali geldim yok yapcak bisey bulamiyorum markette de porsumus hep benimde buzlukta hazir koftem durur aradim esimi patatesli kofte mi sade mi diyom :) allahtan oyku de seviyo sıkıntı yok:)
bu yaşın kaç güzel miş bende öğreteyim. Bir iki diyo zaten. İnsanın aklına bişey gelmiyo bazen.benim minnak tavşan da dünyanın en güzel kızı kim diye sorunca elini göğsüne götürüp "men" diyor. kaç yaşındasın diyince de eliyle işaret parmağını kaldırıp "biy" diyor.
bu "dönyanın en gözel gızı" nı ben öğretmiştim, ama yanlış mı yaptım diye sonradan aklıma geldi, öyle prensesmiş, prensmiş, en güzelmiş, en akıllıymış falan yanlış tanımlamalarmış çocuklar için. öyle dememek gerekiyormuş diye okumuştum gazetede...
insallah canim sagolTek derdiniz maddi oldun canım inşallah toparlarsınız bi kapı açılır
Cok tatli masallah olamiyorlar ki cirkin
canım önerebileceğim bişey yok malesef. Ama dönem dönem sanırım hepsi böyle okuyor. Ya büyüme atağı diyoruz ya dişKızlar biliyorsunuz benim oğlum henüz yürüyüyor fakat, sürekli çekmeceler falan pat pat vuruluyor, eller oraya sıkışacak diye gerilimli dakikalar yaşıyorum, ama çok geriliyorum, çünkü inatlaşıyor, dikkatini dağıyamıyorum, eve gidince gündüz bi kaç saatte senin sinirlerim bayağı yıpranmış oluyor, uyutamıyorum da, yine bir inatlaşma, kucağımdan kaçma, kendini atma, bırakma söz konusu, kv bırakıp geliyorum o da benzer şeyler yaşıyor uyuturken ama bana karşı gösterdiği direnç bit tık onunkinden fazla...
Nasıl yaklaşacağımı şaşırdım, onunla güzel vakit harcayım, onu mutlu edeyim derken, iyi bir anne olamıyorum gibi geliyor..
Önereceğiniz tavsiye, kitap vs herşeye açığım kızlar, sizlerde durum nasıl?
Özellikle ikili bakılan çocuklarda bu durum daha mı fazla yoksa farketmiyor mu?
çok güzel :) allah mahçup etmesin sizi.Ödeme kolaylığı versin inşallah.Kizlar esim geldi eve az once yigeni bizim icin biraz kredi cekecekmis sagolsun onun disinda is yapacagi bir yer vardi esim oradan parayi pesin istemis sagolsun kabul etmisler birkac yerden daha alacagimiz var onlari toplamaya calisiyor ve oncelikle vergi borcumuzu odeyecegiz ondan sonra arabayi satip uzerine kredi cekcez olacak sanirim kizlar Allah odeme kolayligi versin
Cnm önünde korumalığı var resım yanımda yoktu eskı resım paylaştım ama yinede sarkıyonıhayet ınternetımız baglandıı :)
ben bıraz gelenekselcıyım her manada, hala telefondan ınternete alısamadım acıl bır sey varsa anca gırerım, pc dısında olmuyor canım bencee :)
@Kedim çok geçmiş olsun canım , oglusuna acıl sıfalar işallahhh
tabı canım, bızım sutler artık dıslerının kovuguna gıtmıyordur (en azından benımkı ) ama ıste anne sutu sonucta bır damla bıle olsa vermek gerekır. ben zaten onceden hıc bırakmıyordum, su son zamanlarda bır bırakıyım gıdıyım dıyorum yok olmuyorr, hala evımde kolıler duruyorr acılmadı, yerleselım dıyorum 30-45 dk arıyorlarrr durmuyor dıyee, hade gerı gıdıyorum yanlarınaa. gecen bır yere gıttım allahtan esım evdeydı dee gıttı aldı annemlerden cocugu, bu nereye kadar bole devam etcek bılmıyorum
cok gecmıs olsun canım, bır kac yere gorun ole karar verr, bır yerle hemen kotu düşünme.
esnafta ole canım evett, bellı lımıt var bı kısmınıda esnaf kefalet alıyor, zor ısler. ama ford un kendı fınansmanının vermemesıne sasırdım cok. onlar hıc belgesız sadece beyanla ıs yaparlar genelde ama, kısmett..
yanlarına canım parmaklık yaptırsan, nasıl bole gece bırakabılıyorsun( ben mı yanlıs anladım yoksa ) Allah korusun ya düşşee, altına yorgan vs bır sey bıle koysan sonucta uykulu o sekılde düşşeee. ayhh benım bile içim ürperdii
Cnm çok gecmiş olsun acil şifalar versın rabbimBikaç sene önce (evlenmeden önce) tatildeyken karyolanın köşesine sinirli olduğum bir zaman sağ ayak serçe parmağımı vurmuştum.. O an çok acımıştı ama yarım saate geçmişti.. Fakat akşamına morarmıştı ve doktora gittiğimizde de kırıldığını öğrenmiştik.. Ve 1 haftadan fazla sargıda kalmıştı ayağım,Allah'tan yaza denk gelmişti de parmak arası terlikle geçirmiştim..
Hani denir ya, bir kadın ömründe en az 1 kez kesin serçe parmağını kırar diye,o hesap
Ve az önceeeeeeeeee bu kezde sol ayağımın serçe parmağını odanın kapısına küüüüt diye bir geçirdim. Aman Allah'ım böyle bir acı yok. Sanki damarlarım çekildi yığıldım yere kaldım kaç dakika. Yavrum Efe'de anlayamadı korktu.
Aaay canım çok acıyor. Buz koyduk falan ama direk şişti zaten. Korkarım ki yine kırıldı ya da çatladı bişey oldu kesinFeci acıyor, üstüne basamıyorum. Babamı bekliyorum doktora gideceğiz.
Canım benim çok gecmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bende bursadayım sevındım hangi semtte oturuyosunKizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Yürümüyor olacaktı haha yürüyor yazmışım:))Kızlar biliyorsunuz benim oğlum henüz yürüyüyor fakat, sürekli çekmeceler falan pat pat vuruluyor, eller oraya sıkışacak diye gerilimli dakikalar yaşıyorum, ama çok geriliyorum, çünkü inatlaşıyor, dikkatini dağıyamıyorum, eve gidince gündüz bi kaç saatte senin sinirlerim bayağı yıpranmış oluyor, uyutamıyorum da, yine bir inatlaşma, kucağımdan kaçma, kendini atma, bırakma söz konusu, kv bırakıp geliyorum o da benzer şeyler yaşıyor uyuturken ama bana karşı gösterdiği direnç bit tık onunkinden fazla...
Nasıl yaklaşacağımı şaşırdım, onunla güzel vakit harcayım, onu mutlu edeyim derken, iyi bir anne olamıyorum gibi geliyor..
Önereceğiniz tavsiye, kitap vs herşeye açığım kızlar, sizlerde durum nasıl?
Özellikle ikili bakılan çocuklarda bu durum daha mı fazla yoksa farketmiyor mu?
pufpuff gecmis oldun canim insallah cabuk iyilesir parmagin
Kendimize pişirecek yemek bulamıyorum resmen.
Cnm çok gecmiş olsun acil şifalar versın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?