Benım ki de yürümüyor çok istekli ellerınden tutup gezdırıyoruz tutanın elınde kalıyor iki büklüm bel ağrısıda cabası kimi görsem verıyorum artık herkes bıktı baran ı gören kaçıyor yiğenlerım almamak için bahaneler uyduruyolar hatta akşam üstü işterımıze gönderıyorum saat 8 vardıyasına kimse gelmek istemiyomuşYürümüyor olacaktı haha yürüyor yazmışım:))
Amin canim sagolcanım önerebileceğim bişey yok malesef. Ama dönem dönem sanırım hepsi böyle okuyor. Ya büyüme atağı diyoruz ya diş
Çabuk atlatırsınız inşallah
çok güzel :) allah mahçup etmesin sizi.Ödeme kolaylığı versin inşallah.
Evet canim biraz daha fazla calisacak Allah odeme kolayligi verir insallah sagol@yazyagmuru alllah kolaylik versin bugunleri de atlatirsiniz cabucak ins eniste biraz daha fazla caliscak artik ama huzur olsun onemli olan o
canim benim annem visne yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam visneyi kaynatip bir litrlik kavanozlara sicakken koyuyordu kapagini sikica kapatiyordu kisin acica tencereye dokup azicik kaynatip icine seker ilave ediyordukizlar oykuye kışın icirmek icin meyvesuy yapayim diye dusumuyorum kayisi seftali erik visne kaynatip blendir yapayim kucuk siselerle buzluga atayim dedim ama bi de simdi aklima cigden koyup kisa mi yapsam diye geldi bilemedim yapan var mi ne dusunuyosunuz
Kizlar bizim sıkıntilarimiz devam ediyor sanirim sıkı bir imtihandan geciyoruz dun şok ustune şok yasadik arabaya vergi borcumuzdan dolayi rehin konulmus satamiyoruz vergi borcumuz yoktu aslinda kisa bir sure icinde cikmis tam bir caresizlik yasiyoruz uzun zamandir bir is yapiyor esim isin sonuna geldi artik paranin bir kismini istemis hanimefendi cek verecekmis bir kismi 3aylik bir kismi 6 aylik yani uzun vade de esi verelim demis esine para yok demis ya varmi boyle birsey benim isimi guzel yap en ufak hatada toplayin takimlarinizi gidin isimi zamaninda yap paraya gelince cek vercem para yok bekleyeceksin yaptiklari insaatta daire fiyati 500 bin esim israr etmis o zaman dairenin satilmasini beklyeceksin demis esim bana sen uzulme ben herseyi cozcem ben uzuluyorum sen uzulme bari dedi ama olmuyor sizleri de sıkmak istemiyorum kendi sorunlarimla burayi arada okudum ama hicbirsey yazacak durumda degildim
Sagolun kizlar insallah yani zamanimiz olsa evi satalim diyecektim esime onemli olan islerimizin yurumesi is olunca hersey oluyor esim icin de cok uzuluyorum cok sabirli ama korkuyorum da icine atiyor herseyi dun gece uyumadi gecenin 3 unde kalkti sigara icti tras oldu uyumadi hic hayirlisiyla bir atlatsak su gunleri
Kizlar esim geldi eve az once yigeni bizim icin biraz kredi cekecekmis sagolsun onun disinda is yapacagi bir yer vardi esim oradan parayi pesin istemis sagolsun kabul etmisler birkac yerden daha alacagimiz var onlari toplamaya calisiyor ve oncelikle vergi borcumuzu odeyecegiz ondan sonra arabayi satip uzerine kredi cekcez olacak sanirim kizlar Allah odeme kolayligi versin
Ben yaptırdım cnm manisada köyde kazanla pişirip küçük şişelere kaynatıp süzgecten gecırmişler şişe kapatma sıkma makinesı varmış onunla kapatmışlar bende soda acar gibi acıp içirdim biberondanda gecıyo hatta kayısılar azaldı bilekizlar oykuye kışın icirmek icin meyvesuy yapayim diye dusumuyorum kayisi seftali erik visne kaynatip blendir yapayim kucuk siselerle buzluga atayim dedim ama bi de simdi aklima cigden koyup kisa mi yapsam diye geldi bilemedim yapan var mi ne dusunuyosunuz
Çok doğru canım aynen katılıyorum yazyağmuru herşey gönlünün güzelliği gibi güzel olsun inşaallahAllah bir kapıyı kapatır,bir kapıyı açar..Hemen olmaz bazen ama en hayırlı zamanda çıkarır karşına..Hep buna inandım ben..Bak sizede aynen öyle olmuş,yeni bir kapı açılmış bir umut ışığı olmuş..İyi niyetini,olumlu düşünceni ve desteğini hiç elden bırakmadın zaten sen,ayrıca bence güçlü bir kadınsın..O yüzden kesinlikle ferah günlere ereceksiniz inşallah,inan sende buna..Allah kısa sürede işlerinizi kolaya koydursun inşallah..
Sıcaklardan kaçmak iyi olmuş cnm çok acıkmış belliki allahtan yanında annen varmış bende sürekli yanımda birini bulunduruyodum ama artık baş edemedım son yazlık gitgellerını yalnız yaptık çok şükür ağlamadı ama bunlar belli olmazkızlar hayırlı cumalar,
nasılsınız her şey yolunda umarım, biz dün akşam pılımızı pırtımızı topladık buranın sıcaklarından yaylanın serinliğine kaçtık annemlerin evine. kızım da oto koltuğunda gayet mutlu mesut oturuyordu, ben de önde şoförlük yapıyordum. bu arada anneannesi de arkada ufaklıkla yanyana oturuyorlar. benzinim bitmeye yakındı petrolde durdum benzin aldım, ufaklık orada top gördü dop-dop diye başladı kıvranmaya. neyse aldık topu, sevindi. yola koyulduk derken uykusu mu geldi, karnı mı acıktı noldu bilmiyorum birden surat değişti ağlamaya ve hatta akabinde zırıl zırıl zırlamaya başladı. akşam saat 8 sırası, etraf karanlık, şehirlerarası yoldayım, annem oto koltuğundan çıkardı bu sefer arkadan bana saldırıyor öne doğru gelmeye çalışıyor, aklı fikri memede.illa emecek...bizimki emzik de bilmiyor ki emzik versem zaten hiç kullanmadı yanımızda da yoktu tabi. Allahım yardım et diyorum içimden. Annem de kendi memesini çıkarıp vermedi:)) hoş zaten verse iyice sinirlenirdi kesin...böyle böyle bir 10 dk. daha gittik yol ayrımına gelince kenara çektim, durduk, aldım hemen kucağıma. nasıl sinirli sinirli emiyor, hıfff...hıfff...mıfff diye burnu sümük içinde, soluk soluğa kalmış ağlamaktan. neyse memeyi emince rahatladı, sakinleşti. yol tali olunca annem de öne geldi, ufaklık da kucağında yavaş yavaş gittik artık 5 dk. sonra eve vardık. ama ben de bittim. hayatımın en zor araba kullanmasıydı diyebilirim. daha önce defalarca ben araba kullanırken kızım arkada oto koltuğunda yolculuk yapmıştık. hiç böyle bir şey olmamıştı. derdi neydi hala anlayabilmiş değilim.
Allah bağışlasın cnm çok tatlılar ye ye doyulmaz tabı sinir anları haricinde acılarını göstermesın isteyen herkese versın inşaallahAllahım hergün şükrediyorum bu bal suratı bana verdiği için :) nasıl bi tatlılıktır bu yahu. Birbirimizi yedik yedik ama bitiremedik. Birde Telefonumu almış şarja takmaya çalışırken yakaladım. Neyi nereye takacağını da biliyo bu bal surat.
Bugun bende pınarın çocuk sütünü denemek için aldım karton kutu diye huzursuz oldum katkı maddesı vardır diye günlük şişe süt verıyırum önce fırlattı sonra birazda olsa içti bu sütler hakkında rahat değilimBir de kizim dun gece bir cay bardagi sütün ücte ikisini icti sabahtan biraz icti soguk verdim sütü
bu arada çok şükür biz son dönem en iyi halimizdeyiz ben iice eski halime döndüm hem fiziksel hem ruhsal olarak sadece arada miranın kusma ve iştahsızlığı üzerine sıkıntılarım oluyo ama onda da eşim ilk hatası gibi davranmıyor destek oluyo bana sakince beni kandırarak mirayı ortamdan uzaklaştırıyoryalnız şunu söylicem ben acayip alttan alan bi insanım ve müthiş sabırlı oldum dediğim gibi bir de çalıştığım için eşim bunları göz ardı etmedi galiba.. he bide burada gördüğüm üzere aslında kimsenin eşiyle bi derdi yok hep aileler devrede biz uzaktayız yakın da olsak pek karışanımız yok arada benim derdim olsada eşim pek karışmaz bende onu üzecek bişi yapmamaya çalışır kendimi yerim bide ben eşimi gerçekten çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin derim hep. ben anne baba ayrı, ayrı olmadığı zamanda da kavgalı ortamda büyüyen birisiyim. zordu. çok zor. eşimin ailesine annemle babamın ayrı olduğunu nasıl sölicem diye bile düşünmüşlüğüm var. neyse oralara girmiyim çok uzun. o yüzden daha çok sahip çıkarım yuvama miranın güvenle sevgiyle huzur ortamında yetişmesi herşeyden herkesden kendimden de önemli.yaşadım biliyorum.
Kerem Alp de yapıyor böyle :) Her halleri çok tatlı, maşallah gökçe ye
Canım ben de birkaç defa yaşadım aynı olayı. Ömrümden ömür gitti. Yolu nasıl bitirdim kaç kere durdum bilmiyorum. Ama dikkatimi şu çekti benim. Kerem Alp le ben yalnız yolculuk yapınca aglamiyor ama yanında annem kardeşim biri oturunca yapıyor bunu. Ben de tam çözmüş değilim valla. Yola çıkmaya korkar oldumkızlar hayırlı cumalar,
nasılsınız her şey yolunda umarım, biz dün akşam pılımızı pırtımızı topladık buranın sıcaklarından yaylanın serinliğine kaçtık annemlerin evine. kızım da oto koltuğunda gayet mutlu mesut oturuyordu, ben de önde şoförlük yapıyordum. bu arada anneannesi de arkada ufaklıkla yanyana oturuyorlar. benzinim bitmeye yakındı petrolde durdum benzin aldım, ufaklık orada top gördü dop-dop diye başladı kıvranmaya. neyse aldık topu, sevindi. yola koyulduk derken uykusu mu geldi, karnı mı acıktı noldu bilmiyorum birden surat değişti ağlamaya ve hatta akabinde zırıl zırıl zırlamaya başladı. akşam saat 8 sırası, etraf karanlık, şehirlerarası yoldayım, annem oto koltuğundan çıkardı bu sefer arkadan bana saldırıyor öne doğru gelmeye çalışıyor, aklı fikri memede.illa emecek...bizimki emzik de bilmiyor ki emzik versem zaten hiç kullanmadı yanımızda da yoktu tabi. Allahım yardım et diyorum içimden. Annem de kendi memesini çıkarıp vermedi:)) hoş zaten verse iyice sinirlenirdi kesin...böyle böyle bir 10 dk. daha gittik yol ayrımına gelince kenara çektim, durduk, aldım hemen kucağıma. nasıl sinirli sinirli emiyor, hıfff...hıfff...mıfff diye burnu sümük içinde, soluk soluğa kalmış ağlamaktan. neyse memeyi emince rahatladı, sakinleşti. yol tali olunca annem de öne geldi, ufaklık da kucağında yavaş yavaş gittik artık 5 dk. sonra eve vardık. ama ben de bittim. hayatımın en zor araba kullanmasıydı diyebilirim. daha önce defalarca ben araba kullanırken kızım arkada oto koltuğunda yolculuk yapmıştık. hiç böyle bir şey olmamıştı. derdi neydi hala anlayabilmiş değilim.
Çok şükür canım. Galiba yavaştan alisiyor kuzularimiz. Maşallah Ece ye. Süt istedikleri günleri de görürüz inşallah :)Bir de kizim dun gece bir cay bardagi sütün ücte ikisini icti sabahtan biraz icti soguk verdim sütü
Etrafımda çalışıp para kazanıp okadar değer verılmeyen kadınlar varki çok üzücü kadında katkıda bulunuyor ana kıymetsız tüm giderlerı ortak karşılamak en doğrusu suistimal edilmediği sürece ailesıne hedıye alabılır ama kararı beraber almalı sana sormadan yaparsa yalnış yapar eşimin gelırı düşük olsaydı mecburen çalışırdım kızımı kendim büyütürdüm ben iki sürecide yasamış bırı olarak evetcalışırken daha özgür olur insan ama ben şimdi eşime bağlıyım bastan utanıyordum nasıl isterım diye artık muhatap bile olmuyorum kartın canı sağolsun böylesı daha güzelmiş tabi bu benim şartlarım için gecerli siz daha gençsinizBu hafta sonu gorumcem evleniyor esimle aramiz limoniydi bide bu eklendi iuice kotu olduk beni benden aldilar kendime bileninanamiuorum nasil degustirdilerse artik iuice sinir kupu yaptilar bu hafta hep orada birde giderken bana sormuyor vekip gidiyor bugun yine gitmis bana msj ben annemgildeyim cvp vermedim bi evlense de kurtulsaydim esim bana danismadan oraya gidip duruyo hediyeler yapiyo. Bizim eksigimizden kisip onlara yediriyo bende maasimi hic koklatmayacam Bende bundan sonra kafama gore takilacam ona bisey sormayacam bunlar varya insanin sabrini olcuyorlar
Canim benim allah en kisa zamanda hayırlı bi kapı açar inşallah uzulmemek elde değil biliyorum eşinin üzülmesine daha çok uzuluyosundur hatta sen şimdi.ama sağlık olduktan sonra hepsi olur inşallah.sıkıntılı gunleriniz in ardından daha guzel gunler göstersin rabbim.Sagolun kizlar insallah yani zamanimiz olsa evi satalim diyecektim esime onemli olan islerimizin yurumesi is olunca hersey oluyor esim icin de cok uzuluyorum cok sabirli ama korkuyorum da icine atiyor herseyi dun gece uyumadi gecenin 3 unde kalkti sigara icti tras oldu uyumadi hic hayirlisiyla bir atlatsak su gunleri
oyy yerim onun suratını bende miraya öğretmeye çalıştım ben yapınca Gülüyo ama kendi yapmıyı
Bizde pek öyle bi durum olmuyo ben gelince kimseyi takmaz ama arada huysuzlığu kimseyi istemediği oluyo bizim kız fotoğrafı sevdiği için onunla oyalıyorum bide boyama yapmayı denedim sevdi gibi instagramdan yensede sıkıntı yapmayan boya reklamı görmüştüm onu sipariş etcem bakalımKızlar biliyorsunuz benim oğlum henüz yürüyüyor fakat, sürekli çekmeceler falan pat pat vuruluyor, eller oraya sıkışacak diye gerilimli dakikalar yaşıyorum, ama çok geriliyorum, çünkü inatlaşıyor, dikkatini dağıyamıyorum, eve gidince gündüz bi kaç saatte senin sinirlerim bayağı yıpranmış oluyor, uyutamıyorum da, yine bir inatlaşma, kucağımdan kaçma, kendini atma, bırakma söz konusu, kv bırakıp geliyorum o da benzer şeyler yaşıyor uyuturken ama bana karşı gösterdiği direnç bit tık onunkinden fazla...
Nasıl yaklaşacağımı şaşırdım, onunla güzel vakit harcayım, onu mutlu edeyim derken, iyi bir anne olamıyorum gibi geliyor..
Önereceğiniz tavsiye, kitap vs herşeye açığım kızlar, sizlerde durum nasıl?
Özellikle ikili bakılan çocuklarda bu durum daha mı fazla yoksa farketmiyor mu?
canım yavaştan düzeliyor gibi inşallah yoluna girer eceyede maşallah anneyi üzmüyorBir de kizim dun gece bir cay bardagi sütün ücte ikisini icti sabahtan biraz icti soguk verdim sütü
Yaz Yağmuru içinde benim içinde ne güzel yazmışsın Ağzına sağlıkmaşallah Allah bozmasın canım..gerçi "Allah bozmaz,yeter ki insanlar kötü niyetli olmasın" derler ya aynen öyle..
bir de insan yaşayınca daha iyi anlıyor,daha bi özen gösteriyor çocuğu için..onun huzuru,mutluluğu için..
Allah bir kapıyı kapatır,bir kapıyı açar..Hemen olmaz bazen ama en hayırlı zamanda çıkarır karşına..Hep buna inandım ben..Bak sizede aynen öyle olmuş,yeni bir kapı açılmış bir umut ışığı olmuş..İyi niyetini,olumlu düşünceni ve desteğini hiç elden bırakmadın zaten sen,ayrıca bence güçlü bir kadınsın..O yüzden kesinlikle ferah günlere ereceksiniz inşallah,inan sende buna..Allah kısa sürede işlerinizi kolaya koydursun inşallah..
Çok doğru canım aynen katılıyorum yazyağmuru herşey gönlünün güzelliği gibi güzel olsun inşaallah
@yaz yagmuru Canım ilk mesajını okurken üzülmüstüm çok. Ama işlerinizin yoluna giriyor olmasına çok sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
kizlar iyi dilekleriniz ve desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederimCanim benim allah en kisa zamanda hayırlı bi kapı açar inşallah uzulmemek elde değil biliyorum eşinin üzülmesine daha çok uzuluyosundur hatta sen şimdi.ama sağlık olduktan sonra hepsi olur inşallah.sıkıntılı gunleriniz in ardından daha guzel gunler göstersin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?