2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kizlar oykuye kışın icirmek icin meyvesuy yapayim diye dusumuyorum kayisi seftali erik visne kaynatip blendir yapayim kucuk siselerle buzluga atayim dedim ama bi de simdi aklima cigden koyup kisa mi yapsam diye geldi bilemedim yapan var mi ne dusunuyosunuz

Yürümüyor olacaktı haha yürüyor yazmışım:))
Benım ki de yürümüyor çok istekli ellerınden tutup gezdırıyoruz tutanın elınde kalıyor iki büklüm bel ağrısıda cabası kimi görsem verıyorum artık herkes bıktı baran ı gören kaçıyor yiğenlerım almamak için bahaneler uyduruyolar hatta akşam üstü işterımıze gönderıyorum saat 8 vardıyasına kimse gelmek istemiyomuş

Amin canim sagol
@yazyagmuru alllah kolaylik versin bugunleri de atlatirsiniz cabucak ins eniste biraz daha fazla caliscak artik ama huzur olsun onemli olan o
Evet canim biraz daha fazla calisacak Allah odeme kolayligi verir insallah sagol
canim benim annem visne yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam visneyi kaynatip bir litrlik kavanozlara sicakken koyuyordu kapagini sikica kapatiyordu kisin acica tencereye dokup azicik kaynatip icine seker ilave ediyordu

Allah bir kapıyı kapatır,bir kapıyı açar..Hemen olmaz bazen ama en hayırlı zamanda çıkarır karşına..Hep buna inandım ben..Bak sizede aynen öyle olmuş,yeni bir kapı açılmış bir umut ışığı olmuş..İyi niyetini,olumlu düşünceni ve desteğini hiç elden bırakmadın zaten sen,ayrıca bence güçlü bir kadınsın..O yüzden kesinlikle ferah günlere ereceksiniz inşallah,inan sende buna..Allah kısa sürede işlerinizi kolaya koydursun inşallah..

Ben yaptırdım cnm manisada köyde kazanla pişirip küçük şişelere kaynatıp süzgecten gecırmişler şişe kapatma sıkma makinesı varmış onunla kapatmışlar bende soda acar gibi acıp içirdim biberondanda gecıyo hatta kayısılar azaldı bile

Çok doğru canım aynen katılıyorum yazyağmuru herşey gönlünün güzelliği gibi güzel olsun inşaallah

İnce bulgurla normal bulgur sıcak suda bekletıp yumurta ve unla yoğurulup suda haşladım bilen vardır mutlaka tereyağ ve sarımsaklı yoğurtla baran a yaptım yemedı hepsını ben yedım belki sizinkiler yıyebılır renk olsun diye paylaştım

Sıcaklardan kaçmak iyi olmuş cnm çok acıkmış belliki allahtan yanında annen varmış bende sürekli yanımda birini bulunduruyodum ama artık baş edemedım son yazlık gitgellerını yalnız yaptık çok şükür ağlamadı ama bunlar belli olmaz

Allah bağışlasın cnm çok tatlılar ye ye doyulmaz tabı sinir anları haricinde acılarını göstermesın isteyen herkese versın inşaallah

Bir de kizim dun gece bir cay bardagi sütün ücte ikisini icti sabahtan biraz icti soguk verdim sütü
Bugun bende pınarın çocuk sütünü denemek için aldım karton kutu diye huzursuz oldum katkı maddesı vardır diye günlük şişe süt verıyırum önce fırlattı sonra birazda olsa içti bu sütler hakkında rahat değilim

maşallah Allah bozmasın canım..gerçi "Allah bozmaz,yeter ki insanlar kötü niyetli olmasın" derler ya aynen öyle..

bir de insan yaşayınca daha iyi anlıyor,daha bi özen gösteriyor çocuğu için..onun huzuru,mutluluğu için..

Eki Görüntüle 1600717
Gökçe çirkin ol diyince böyle yapıyor
Kerem Alp de yapıyor böyle :) Her halleri çok tatlı, maşallah gökçe ye

Canım ben de birkaç defa yaşadım aynı olayı. Ömrümden ömür gitti. Yolu nasıl bitirdim kaç kere durdum bilmiyorum. Ama dikkatimi şu çekti benim. Kerem Alp le ben yalnız yolculuk yapınca aglamiyor ama yanında annem kardeşim biri oturunca yapıyor bunu. Ben de tam çözmüş değilim valla. Yola çıkmaya korkar oldum

Bir de kizim dun gece bir cay bardagi sütün ücte ikisini icti sabahtan biraz icti soguk verdim sütü
Çok şükür canım. Galiba yavaştan alisiyor kuzularimiz. Maşallah Ece ye. Süt istedikleri günleri de görürüz inşallah :)

annem lohusayken hosaf yapmisti erikten ben sevmiyorum oyle suzgecten gecirmisti meyvesuyu gibi olmustu yogundu hatta sulandiriyodum ordan geldi aklima simdi yeni yeni basladi icmeye kahvalti da falan veririm dedim ben yapip koy`yim daha iyi olur ugrasmamis olurum sonra

M mutube cnm inşallah ben yazdığımda aranız düzelmiştir her evlilikte olan şeyler bunlar hemen kötü şeyler düşünme ayrılık vs gibi inşallah aranız düzelir bizde zor zamanlar yaşıyoruz ama evlilik bu iyi günlerde kötü günlerde olacaktır aldatma şiddet kumar yalan karaktersızlık çalışmayı sevmeyen erkekler için dayanılmazdır bunlar harıcınde bence diğerlerı atlatılabilir

Etrafımda çalışıp para kazanıp okadar değer verılmeyen kadınlar varki çok üzücü kadında katkıda bulunuyor ana kıymetsız tüm giderlerı ortak karşılamak en doğrusu suistimal edilmediği sürece ailesıne hedıye alabılır ama kararı beraber almalı sana sormadan yaparsa yalnış yapar eşimin gelırı düşük olsaydı mecburen çalışırdım kızımı kendim büyütürdüm ben iki sürecide yasamış bırı olarak evetcalışırken daha özgür olur insan ama ben şimdi eşime bağlıyım bastan utanıyordum nasıl isterım diye artık muhatap bile olmuyorum kartın canı sağolsun böylesı daha güzelmiş tabi bu benim şartlarım için gecerli siz daha gençsiniz

Canim benim allah en kisa zamanda hayırlı bi kapı açar inşallah uzulmemek elde değil biliyorum eşinin üzülmesine daha çok uzuluyosundur hatta sen şimdi.ama sağlık olduktan sonra hepsi olur inşallah.sıkıntılı gunleriniz in ardından daha guzel gunler göstersin rabbim.

Eki Görüntüle 1600717
Gökçe çirkin ol diyince böyle yapıyor
oyy yerim onun suratını bende miraya öğretmeye çalıştım ben yapınca Gülüyo ama kendi yapmıyı

Bizde pek öyle bi durum olmuyo ben gelince kimseyi takmaz ama arada huysuzlığu kimseyi istemediği oluyo bizim kız fotoğrafı sevdiği için onunla oyalıyorum bide boyama yapmayı denedim sevdi gibi instagramdan yensede sıkıntı yapmayan boya reklamı görmüştüm onu sipariş etcem bakalım

canım yavaştan düzeliyor gibi inşallah yoluna girer eceyede maşallah anneyi üzmüyor

Yaz Yağmuru içinde benim içinde ne güzel yazmışsın Ağzına sağlık

Çok doğru canım aynen katılıyorum yazyağmuru herşey gönlünün güzelliği gibi güzel olsun inşaallah

@yaz yagmuru Canım ilk mesajını okurken üzülmüstüm çok. Ama işlerinizin yoluna giriyor olmasına çok sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

kizlar iyi dilekleriniz ve desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim pufpuff guzel sozlerin beni cok duygulandirdi inan sana ayrica tesekkur ederim inanin bir haftadir cok bunalmistik ama Allah buyuk elbette bunda da bir hayir vardir diye dusunduk cok sukur bir isik yandi umarim gerisi de gelir elimden hicbir sey gelmedi ama manen esime destek olmaya calistim yine de halimize binlerce kez sükürler olsun diyorum bizim sorunumuz maddi parayla cozulebilecek bir sorun Rabbim dermansiz dert vermesin hepinizi cok seviyorum ve iyi ki varsiniz diyorum pozitif yorumlariniz desteginiz gercekten cok iyi geldi bana yazarken biraz tereddut ettim sizlere negatif enerji vermeyeyim diye ama cok daralinca dayanamadim sizinle paylastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…