2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
annem visneden yapti guzel oldu umutta sevdikomposta yapsan kucuj kucuk dograyip kavanozlara koysan az da su sonra kaynatsan yada bilasik makinasinin en yuksek derecesinde kavanozlari kaynatiyorlar ya oyle yapsan iyi oluyor hem tanesiyle yer hemde suyunu icer

Sagol teyzesi evet sorunlarimiz da cozuluyor gibi insallah canim

en iyisini yaptin canim burda aci tatli bircok seyi paylasiyoruz ve herkes saolsun elinden geldigince destek veriyor ve cok da iyi geliyor sukur rabbim de size umut isigi yakti gerisi gelir insallah

ben de sasirdim icmesine beklemiyordum acikcasi ama o kadar kibar icti ki dudaginin ucuyla:)

Anamm tipe bak:)
Emre de bayagi zamandir yapiyo bunu hatta oyun haline getrdi.kizacagm bisey yapiyosa hemen burusturuyo yuzunu kizmayaym diye:))

yazyagmuru sevindim szin adiniza canim odersiniz yavas yavas
İnsallah canim cok sagol
en iyisini yaptin canim burda aci tatli bircok seyi paylasiyoruz ve herkes saolsun elinden geldigince destek veriyor ve cok da iyi geliyor sukur rabbim de size umut isigi yakti gerisi gelir insallah
insallah canim cok sagol gercekten cok guzel destek verdiniz Allah hepinizden razi olsun cansiniz:)

Kızlar bu arada bende doktora gittim dermatoloji stresten olmuş dedi krem verdi on beş güne geçer dedi
Kadın doğum herşey yolunda rahimde bi sıkıntı yok dedi regl olmaman bi sorun değil emziriyosun dört beş aya olursun dedi smear Aldı bir haftaya çıkcak
Meme ultrasonu çektirdim kistte bi büyüme yok çok şükür bir yıl sonra tekrar kontrol

Acaba erik konulur mu ki? Elimde bir sürğ bahçe eriği var. Napcağımı şaşırdım. Bu haliyle buzluğada sığmaz.

Rutın kontroller mutlaka yapılmalı çok iyi olmuş cnm benimde kadın dopuma gıtmem gerek baranın dr undan bana sıra gelmedı

gecmis olsun canim herseyin yolunda olmasina sevindim

gecmis olsun canim herseyin yolunda olmasina sevindim
canım bu arada doktor emzirme sırasında süt kanallarının genişlemesinden dolayı Meme yapısı değişir laktasyon sonrası mutlaka bi kontrol daha istiyoruz anormal bi Büyüklük yoksa dedi benimkinin botu 9 mm bu arada ama zaten takipli olduğu için bir yıl dedi sende başka bi doktora daa görün Sakın işlem yaptırma benim bile içim rahat etmedi burda

Kizlar bugun oglum dershane cikisi halasina gitmis kv de orada kaliyor biliyorsunuz kv hemen benim kardeslwrimi sormus geldilermi bize gecmis olsuna diye oglumda abimin gelmedigini soylemis kv bizim icin pis insanlar demis bak halanlar soyle halanlar boyle iyi demis cok kirildim esime dedim annene soyle biz pis insanlariz sizin gibi temiz insanlardan bir gelin bulsun kendine dedim esim cok sinirlendi bunu ona odetcem artik kimsenin huzurumu bozmasina izin vermuycem dedi sunnet yaptim kapimi acmadilar dogum yaptim bir kere gelip gittiler simdi kahraman oldular hii bir de gorumce mudahale etmemis dusunebiliyormusunuz demek ki arkamdan boyle konusuluyor benim

Yok canim ameliyat olmam bu doktorun demesiyle baska doktora gitcem artik

Iyi bari canm bi sorun olmamasina sevindim:)

Emin ol cogu boyle dusunuyo:)hazmedemycegnz ailenin kizini niye aliyosunz madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…