annem visneden yapti guzel oldu umutta sevdikomposta yapsan kucuj kucuk dograyip kavanozlara koysan az da su sonra kaynatsan yada bilasik makinasinin en yuksek derecesinde kavanozlari kaynatiyorlar ya oyle yapsan iyi oluyor hem tanesiyle yer hemde suyunu icerannem lohusayken hosaf yapmisti erikten ben sevmiyorum oyle suzgecten gecirmisti meyvesuyu gibi olmustu yogundu hatta sulandiriyodum ordan geldi aklima simdi yeni yeni basladi icmeye kahvalti da falan veririm dedim ben yapip koy`yim daha iyi olur ugrasmamis olurum sonra
Sagol teyzesi evet sorunlarimiz da cozuluyor gibi insallah canimoyy yerim onun suratını bende miraya öğretmeye çalıştım ben yapınca Gülüyo ama kendi yapmıyı
Bizde pek öyle bi durum olmuyo ben gelince kimseyi takmaz ama arada huysuzlığu kimseyi istemediği oluyo bizim kız fotoğrafı sevdiği için onunla oyalıyorum bide boyama yapmayı denedim sevdi gibi instagramdan yensede sıkıntı yapmayan boya reklamı görmüştüm onu sipariş etcem bakalım
canım yavaştan düzeliyor gibi inşallah yoluna girer eceyede maşallah anneyi üzmüyor
Yaz Yağmuru içinde benim içinde ne güzel yazmışsın Ağzına sağlık
Anamm tipe bak:)
en iyisini yaptin canim burda aci tatli bircok seyi paylasiyoruz ve herkes saolsun elinden geldigince destek veriyor ve cok da iyi geliyor sukur rabbim de size umut isigi yakti gerisi gelir insallahkizlar iyi dilekleriniz ve desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederimpufpuff guzel sozlerin beni cok duygulandirdi inan sana ayrica tesekkur ederim inanin bir haftadir cok bunalmistik ama Allah buyuk elbette bunda da bir hayir vardir diye dusunduk cok sukur bir isik yandi umarim gerisi de gelir elimden hicbir sey gelmedi ama manen esime destek olmaya calistim yine de halimize binlerce kez sükürler olsun diyorum bizim sorunumuz maddi parayla cozulebilecek bir sorun Rabbim dermansiz dert vermesin hepinizi cok seviyorum ve iyi ki varsiniz diyorum pozitif yorumlariniz desteginiz gercekten cok iyi geldi bana yazarken biraz tereddut ettim sizlere negatif enerji vermeyeyim diye ama cok daralinca dayanamadim sizinle paylastim
Bugun bende pınarın çocuk sütünü denemek için aldım karton kutu diye huzursuz oldum katkı maddesı vardır diye günlük şişe süt verıyırum önce fırlattı sonra birazda olsa içti bu sütler hakkında rahat değilim
ben de sasirdim icmesine beklemiyordum acikcasi ama o kadar kibar icti ki dudaginin ucuyla:)Kerem Alp de yapıyor böyle :) Her halleri çok tatlı, maşallah gökçe ye
Canım ben de birkaç defa yaşadım aynı olayı. Ömrümden ömür gitti. Yolu nasıl bitirdim kaç kere durdum bilmiyorum. Ama dikkatimi şu çekti benim. Kerem Alp le ben yalnız yolculuk yapınca aglamiyor ama yanında annem kardeşim biri oturunca yapıyor bunu. Ben de tam çözmüş değilim valla. Yola çıkmaya korkar oldum
Çok şükür canım. Galiba yavaştan alisiyor kuzularimiz. Maşallah Ece ye. Süt istedikleri günleri de görürüz inşallah :)
İnsallah canim cok sagolAnamm tipe bak:)
Emre de bayagi zamandir yapiyo bunu hatta oyun haline getrdi.kizacagm bisey yapiyosa hemen burusturuyo yuzunu kizmayaym diye:))
yazyagmuru sevindim szin adiniza canim odersiniz yavas yavas
insallah canim cok sagol gercekten cok guzel destek verdiniz Allah hepinizden razi olsun cansiniz:)en iyisini yaptin canim burda aci tatli bircok seyi paylasiyoruz ve herkes saolsun elinden geldigince destek veriyor ve cok da iyi geliyor sukur rabbim de size umut isigi yakti gerisi gelir insallah
umutta sevmedi pek bende kutu alicam alidana kadar pipetle bisiler icmeye bayiliyorben de sasirdim icmesine beklemiyordum acikcasi ama o kadar kibar icti ki dudaginin ucuyla:)
Pipeti isirdi Ece canim icmedi suluguyla denedim icmedi aksam cay bardagiyla verdim ben de onunla ictiumutta sevmedi pek bende kutu alicam alidana kadar pipetle bisiler icmeye bayiliyor
Acaba erik konulur mu ki? Elimde bir sürğ bahçe eriği var. Napcağımı şaşırdım. Bu haliyle buzluğada sığmaz.annem visneden yapti guzel oldu umutta sevdikomposta yapsan kucuj kucuk dograyip kavanozlara koysan az da su sonra kaynatsan yada bilasik makinasinin en yuksek derecesinde kavanozlari kaynatiyorlar ya oyle yapsan iyi oluyor hem tanesiyle yer hemde suyunu icer
Tahmınımde öyleydı sıcaklarla birleşince çok normal mis kokuluyu öpüyorumGökçenin pis kokusu gitti. Meğer sarımsaktan kokuyomuş yavrum:)
Mis gübi kendi kokuyo şimdi
Teşekkür ederim tatlimBaktııımmm baktııııımmmmm karar veremedimikiside güzel bence ve ikisi de çoooook yakışır..
Rutın kontroller mutlaka yapılmalı çok iyi olmuş cnm benimde kadın dopuma gıtmem gerek baranın dr undan bana sıra gelmedıKızlar bu arada bende doktora gittim dermatoloji stresten olmuş dedi krem verdi on beş güne geçer dedi
Kadın doğum herşey yolunda rahimde bi sıkıntı yok dedi regl olmaman bi sorun değil emziriyosun dört beş aya olursun dedi smear Aldı bir haftaya çıkcak
Meme ultrasonu çektirdim kistte bi büyüme yok çok şükür bir yıl sonra tekrar kontrol
gecmis olsun canim herseyin yolunda olmasina sevindimKızlar bu arada bende doktora gittim dermatoloji stresten olmuş dedi krem verdi on beş güne geçer dedi
Kadın doğum herşey yolunda rahimde bi sıkıntı yok dedi regl olmaman bi sorun değil emziriyosun dört beş aya olursun dedi smear Aldı bir haftaya çıkcak
Meme ultrasonu çektirdim kistte bi büyüme yok çok şükür bir yıl sonra tekrar kontrol
konuyor canim erik kaysi visne seftali kiraz falan da yapiliyorAcaba erik konulur mu ki? Elimde bir sürğ bahçe eriği var. Napcağımı şaşırdım. Bu haliyle buzluğada sığmaz.
canım bu arada doktor emzirme sırasında süt kanallarının genişlemesinden dolayı Meme yapısı değişir laktasyon sonrası mutlaka bi kontrol daha istiyoruz anormal bi Büyüklük yoksa dedi benimkinin botu 9 mm bu arada ama zaten takipli olduğu için bir yıl dedi sende başka bi doktora daa görün Sakın işlem yaptırma benim bile içim rahat etmedi burdagecmis olsun canim herseyin yolunda olmasina sevindim
Yok canim ameliyat olmam bu doktorun demesiyle baska doktora gitcem artikcanım bu arada doktor emzirme sırasında süt kanallarının genişlemesinden dolayı Meme yapısı değişir laktasyon sonrası mutlaka bi kontrol daha istiyoruz anormal bi Büyüklük yoksa dedi benimkinin botu 9 mm bu arada ama zaten takipli olduğu için bir yıl dedi sende başka bi doktora daa görün Sakın işlem yaptırma benim bile içim rahat etmedi burda
Kızlar bu arada bende doktora gittim dermatoloji stresten olmuş dedi krem verdi on beş güne geçer dedi
Kizlar bugun oglum dershane cikisi halasina gitmis kv de orada kaliyor biliyorsunuz kv hemen benim kardeslwrimi sormus geldilermi bize gecmis olsuna diye oglumda abimin gelmedigini soylemis kv bizim icin pis insanlar demis bak halanlar soyle halanlar boyle iyi demis cok kirildim esime dedim annene soyle biz pis insanlariz sizin gibi temiz insanlardan bir gelin bulsun kendine dedim esim cok sinirlendi bunu ona odetcem artik kimsenin huzurumu bozmasina izin vermuycem dedi sunnet yaptim kapimi acmadilar dogum yaptim bir kere gelip gittiler simdi kahraman oldular hii bir de gorumce mudahale etmemis dusunebiliyormusunuz demek ki arkamdan boyle konusuluyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?