2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bizim sıkıntilarimiz devam ediyor sanirim sıkı bir imtihandan geciyoruz dun şok ustune şok yasadik arabaya vergi borcumuzdan dolayi rehin konulmus satamiyoruz vergi borcumuz yoktu aslinda kisa bir sure icinde cikmis tam bir caresizlik yasiyoruz uzun zamandir bir is yapiyor esim isin sonuna geldi artik paranin bir kismini istemis hanimefendi cek verecekmis bir kismi 3aylik bir kismi 6 aylik yani uzun vade de esi verelim demis esine para yok demis ya varmi boyle birsey benim isimi guzel yap en ufak hatada toplayin takimlarinizi gidin isimi zamaninda yap paraya gelince cek vercem para yok bekleyeceksin yaptiklari insaatta daire fiyati 500 bin esim israr etmis o zaman dairenin satilmasini beklyeceksin demis esim bana sen uzulme ben herseyi cozcem ben uzuluyorum sen uzulme bari dedi ama olmuyor sizleri de sıkmak istemiyorum kendi sorunlarimla burayi arada okudum ama hicbirsey yazacak durumda degildim

Tahmin ettim canim biraz sikintili oldugunu zaten bi is olumsuz gittigi zaman arkasi corap sokugu geliyo insallah cabuk zaman da atlatirsiniz iki gundur falan yazmiyordun bende az once yazacaltim yaz yagmuru gozukmuyo diye

Canim benim ya sinaviniz oldu resmen bu inşallah hersey yoluna girer cok üzüldüm

Evet canim bugunluk boyle oldu ama gunduz bu kadar yetti. Gece gorusmek uzere

Tahmin ettim canim biraz sikintili oldugunu zaten bi is olumsuz gittigi zaman arkasi corap sokugu geliyo insallah cabuk zaman da atlatirsiniz iki gundur falan yazmiyordun bende az once yazacaltim yaz yagmuru gozukmuyo diye

Canim benim ya sinaviniz oldu resmen bu inşallah hersey yoluna girer cok üzüldüm

@yaz yagmuru sıkma canını daha önce de dediğim gibi sizin çocuklarınızın canı sağolsun tek dert para olsun elbet çözülür
Sagolun kizlar insallah yani zamanimiz olsa evi satalim diyecektim esime onemli olan islerimizin yurumesi is olunca hersey oluyor esim icin de cok uzuluyorum cok sabirli ama korkuyorum da icine atiyor herseyi dun gece uyumadi gecenin 3 unde kalkti sigara icti tras oldu uyumadi hic hayirlisiyla bir atlatsak su gunleri

Kendimize pişirecek yemek bulamıyorum resmen.
valla ben kendimiz için bu sorudan bunalıyodum şimdi bide mira hanım eklendi ona ne pişirsem diye karalar bağlıyorum
bu akşam annem sağolsun izmir köfte yaparım dedi bende yanına makarna yapıcam miraya da yoğurt çorbası yaparım artık aklıma bişi gelmiyor

canım benim dediğin gibi buda bi sınav verilen her imtihan daa bi güçlendiriyor evlilikleri inşallah çabuk atlatırsınız bu günleri

bizim doktorda 3 ay ver 3 ay verme dedi. ben hiç vermedim ama.
benimde iice kafam karıştı tatilde vermicem zaten hep güneşin altında olucaz dönünce de doktoruyla görüşücem

yazyagmuru ins en kisa zamanda feraha cikarsiniz elbet bi sekilde cozulcek sen kendini cok yipratmamaya calis ecenin de oglanlarimda sana ihtiyaci var
Sagolun kizlar insallah minnakkartal dedigin gibi canim verilen her imtihan evliligi guclendiriyor biz daha once de cok sıkınti yasadik iyi gunumuzde oldu kotu gunumuzde ama zor gunlerde daha cok kenetleniyor insan birbirine gececek Allahin izniyle bugunlerde

Ben tarhana cotbasiyla yesil fasulye yaptim fikir olur belki
daha dün yaptım onuda. Haftada bir fiks fasülye yeriz zaten.

daraldım bendr daraldım cidden. Gökçe bişey yemiyo diye denemediğim yemek kalmafı. Yok yemiyo çocuk. Hadi öncede vaktim boldu. Bir sürü şey yapıyodum . Şimdi kısa zamanda pratik bişeyler yapmam lazım. Sıkıldım valla mutfaktan çıkmıyorum resmen. Bazen sinir oluyorum akşamları da kahvaltılık yiyoruz.
Buzlukta köfte vaddı sahi çıkarıyımda onu yapıyım bende:/

Tek derdiniz maddi oldun canım inşallah toparlarsınız bi kapı açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…